Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έχει καλό και τεκμηριωμένο λόγο, έχει το θάρρος της γνώμης του και μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη μαρξιστική αρλουμπολογία...

Νάτα πάλι τα καδρόνια και τα τσεκούρια!
Τι διάολο συνεχιστής του Ζισκάρ ντ Εσταίν και της Σιμόν Βέιλ είσαι ρε γαμώτο;     :tits:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Έχει καλό και τεκμηριωμένο λόγο, έχει το θάρρος της γνώμης του και μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη μαρξιστική αρλουμπολογία...
Τώρα, δεν έχω απομνημονεύσει τα άπαντά του αλλά όσες φορές τον έχω ακούσει να μιλά, αυτήν την εντύπωση μου έχει δώσει.

καλα ρε στρ8 εχω βαλει 4 βιντεο του θανου...δεν μπορει να δει τα βιντεο ο τρελο-φεθρυ..να μας πει την γνωμη του? γιατι κανει οτι δεν βλεπει τα βιντεο και συνεχιζει να σε ρωταει "τι βρισκεις στο θανο?"

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι διάολο συνεχιστής του Ζισκάρ ντ Εσταίν και της Σιμόν Βέιλ είσαι ρε γαμώτο;     :tits:

Μα ακριβώς αυτό μου αρέσει, ότι δεν χρησιμοποιεί καδρόνια και τσεκούρια αλλα επιχειρήματα, παρά το ότι συνήθως του απαντάνε με ταμπελίτσες....

Είπαμε, πρότυπό μου ο Ζάχος αλλά και ο Βαλερύ καλός είναι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε στρ8 εχω βαλει 4 βιντεο του θανου...δεν μπορει να δει τα βιντεο ο τρελο-φεθρυ..να μας πει την γνωμη του? γιατι κανει οτι δεν βλεπει τα βιντεο και συνεχιζει να σε ρωταει "τι βρισκεις στο θανο?"

Και γιατί ρωτάς εμένα, την ορντινάτσα του καραμανλισμού;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

δεν σας βαλαμε ακομα σε μακροννησο..προς το παρον... αντιμετωπιζουμε την μαρξο-αρλουμπολογια με αστικα μεσα  προς το παρον...τι καδρονια μας λες?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μα ακριβώς αυτό μου αρέσει, ότι δεν χρησιμοποιεί καδρόνια και τσεκούρια αλλα επιχειρήματα, παρά το ότι συνήθως του απαντάνε με ταμπελίτσες....

Είπαμε, πρότυπό μου ο Ζάχος αλλά και ο Βαλερύ καλός είναι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και γιατί ρωτάς εμένα, την ορντινάτσα του καραμανλισμού;

ορντινατσα εισαι, τρελος δεν εισαι..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]http://fimotro.blogspot.com/2010/10/10_19.html[/url]

Όποιος μπορέσει να μου εξηγήσει την φαινομενική, διακομματική επιτυχία της υποψηφιότητας Δημαρά θα είναι μεγάλος μάγκας. Ούτε ο Τρικούπης και ο Βενιζέλος να'τανε δεν θα'χε τέτοιο σουξέ.

Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι αν τελικά οι εκάστοτε κυβερνήσεις ήξεραν κάτι παραπάνω που απέφευγαν να δώσουν αρμοδιότητες και πόρους στους ΟΤΑ. Φαντάζεστε τον Δημαρά και το συνοθύλευμα που έχει μαζέψει να διαχειρίζονται δισεκατομμύρια ευρώ;

Μεγάλη αλήθεια είπες...
Αρκετοί δημαρχαίοι και νομάρχες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ήρωες τοπικών καφενείων που έκαναν χαϊλίκια με τα λεφτά που δεν είχαν και μετά τεχνηέντως φόρτωναν στο κράτος...
Οι δημοτικές επιχειρήσεις είναι κλασσικό παράδειγμα τέτοιας διαχείρισης...΄

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Περιφερειακές Εκλογές 2010

Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο βαθμό συμφωνείτε ή διαφωνείτε με κάθε δήλωση
Όσες περισσότερες απαντήσεις δώσετε, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα σχετικά με τις προτιμήσεις σας

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Όποιος μπορέσει να μου εξηγήσει την φαινομενική, διακομματική επιτυχία της υποψηφιότητας Δημαρά θα είναι μεγάλος μάγκας. Ούτε ο Τρικούπης και ο Βενιζέλος να'τανε δεν θα'χε τέτοιο σουξέ.

Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι αν τελικά οι εκάστοτε κυβερνήσεις ήξεραν κάτι παραπάνω που απέφευγαν να δώσουν αρμοδιότητες και πόρους στους ΟΤΑ. Φαντάζεστε τον Δημαρά και το συνοθύλευμα που έχει μαζέψει να διαχειρίζονται δισεκατομμύρια ευρώ;

Δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.  Στη περιφέρεια Αττικής ζει σχεδόν το 50% των Ελλήνων, οπότε το όποιο αποτέλεσμα θα έχει βαρύνουσα σημασία.  

Αρκετοί από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν Δημαρά, για να δείξουν την αντίθεσή τους ή την απογοήτευσή τους για την οικονομική  πολιτική του ΓΑΠ και το μνημόνιο. Μάλιστα, είναι με εύκολη επιλογή, δεδομένου ότι θα ψηφίσουν ένα εν ενεργεία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ασχέτως εάν διαγράφτηκε για το παρόν στη ψήφιση του μνημονίου.

Αρκετοί από τη ΝΔ θα ψηφίσουν Δημαρά,  διότι ξέρουν ότι ο Κικίλιας δεν έχει ελπίδα στον β’ γύρο, τον θεωρούν κακή επιλογή, οπότε θα προτιμήσουν να χάσει τη περιφέρεια Αττικής ο Σγουρός και να κερδίσει ένας «αντάρτης». Επίσης την ίδια επιλογή πιθανόν να ακολουθήσουν και όσοι δεν ήθελαν τον Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ και έχουν παραγκωνιστεί. 

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά. Απλώς περίμενα λίγη περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τους ψηφοφόρους δεδομένου του γεγονότος ότι μετά τον Καλλικράτη η θέση του περιφερειάρχη έχει περισσότερες ουσιαστικές αρμοδιότητες και επομένως μπορεί να επηρεάσει πολύ περισσότερο την καθημερινή μας ζώη απ'ότι οι παλιοί νομάρχες.

Τώρα γνωρίζεις τους Έλληνες???  :headbang:
σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τους ψηφοφόρους ??? :think:
εννοείς αυτούς που βάζουν σταυρό σε Πάγκαλο, Μπασιάκο, Κοντό, Τσοχατζόπουλο??? :uglystupid: 

Νομίζεις ότι είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν για τις αρμοδιότητες του περιφερειάρχη????

δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ψηφίζεις για μίνι-πρωθυπουργό έναν πανελίστα του Αυτιά και φαν του Τσοβόλα. Με τι μούτρα μετά θα δουλεύουμε τους Σαλονικιούς για τον Πανίκα;

...και όμως γίνεται, γι' αυτό κόψε το δούλεμα στους Σαλονικιούς...δεν θα σε παίρνει.... :grin:
Γιατί μόνο εμείς να έχουμε τον Πανίκα, θα έχετε και εσείς τον Γιαννίκα..... :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά. Απλώς περίμενα λίγη περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τους ψηφοφόρους δεδομένου του γεγονότος ότι μετά τον Καλλικράτη η θέση του περιφερειάρχη έχει περισσότερες ουσιαστικές αρμοδιότητες και επομένως μπορεί να επηρεάσει πολύ περισσότερο την καθημερινή μας ζώη απ'ότι οι παλιοί νομάρχες.

δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ψηφίζεις για μίνι-πρωθυπουργό έναν πανελίστα του Αυτιά και φαν του Τσοβόλα. Με τι μούτρα μετά θα δουλεύουμε τους Σαλονικιούς για τον Πανίκα;

Μην ξεχνάς ότι το ίδιο εκλογικό σώμα είχε βγάλει φωφάρα (η οποία δεν πήγαινε με την καμία το σγουρό) ...
Ο Δημαράς αν μη τι άλλο είναι πιο ευφυής σε σχέση με τη φώφη και είχε δουλέψει και κάτο φεγγάρια στη ζωή του.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Συνημμένα

• 45b12b1ca246668412f30005b1bc3952.png
    45b12b1ca246668412f30005b1bc3952.png
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 21

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να και κάτι που θα κάνει τα στρουμφάκια να χαρούν(; ) για τον Δημαρά. :grin:

www.parapolitiki.com/2010/10/blog-post_1124.html]http://www.parapolitiki.com/2010/10/blog-post_1124.html[/url]

"Μπορώ να καταλάβω γιατί χαρακτηρίζουμε "αντάρτη" τον Γιάννη Δημαρά, διαφωνώ όμως ότι είναι αντάρτης του ΠΑΣΟΚ.

Αν ρίξετε μια ματιά στους υποψηφίους του συνδυασμού του, θα διαπιστώσετε ότι τόση ΟΝΝΕΔ δεν είχε μαζευτεί ούτε στα υπουργικά συμβούλια Καραμανλή...

Μήπως τελικά θα πρέπει να θεωρείται αντάρτης της Ν.Δ;"

Αναρωτιέμαι ποιοι εκτίθενται περισσότερο, ο Δημαράς ή οι πρώην οννεδίτες;
Η μήπως η ντορολίζα;  :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βέβαια η ευφυΐα δεν είναι και το νούμερο ένα απαιτούμενο στοιχείο για το οποίο θα πρέπει να ψηφίζεται ένας πολιτικός, τουλάχιστον στην δική μου ζυγαριά όπου μετράει πρωτίστως η εντιμότητα
νομίζω κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι στην χώρα, στο ότι δηλαδή ο λαός ψήφιζε κατά παράδοση με εντελώς λάθος κριτήρια (αυτόν που μιλούσε καλύτερα, αυτόν που ήταν πιο συμπαθής, αυτόν που ήταν πιο έξυπνος κτλ - μαζί βεβαίως με το πελατειακό σύστημα και την "οικογενειακή ψήφο")
προσωπικά δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να ψηφίσω έναν σκατομούτσουνο κεκέ αν ήξερα ότι θα υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον και θα είναι έντιμος (να του κόβει και λίγο βεβαίως...)

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
"Μπορώ να καταλάβω γιατί χαρακτηρίζουμε "αντάρτη" τον Γιάννη Δημαρά, διαφωνώ όμως ότι είναι αντάρτης του ΠΑΣΟΚ.

Είτε το θες είτε όχι, ο Δημαρας είναι στη Βουλή με ψήφους των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, όχι της ΝΔ.....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο Δημαράς αν μη τι άλλο είναι πιο ευφυής σε σχέση με τη φώφη και είχε δουλέψει και κάτο φεγγάρια στη ζωή του.
Ο Δημαρας θα σαμποταριστει λογικά απο το κυβερνων κόμμα και μαζί του η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
Δε σ αρέσουν οι ψηφοφόροι τώρα ε? :grin:
Οι ίδιοι που βγάλαν το Τζέφρυ σου είναι που θα ψηφισουν τώρα το Δημαρά.Περιμένεις να συνειδητοποιησουν  οτι ειδικα στην Ελλαδα δεν είναι καλό ο περιφερειαρχης τους να  ειναι εχθρικός προς το κυβερνων κόμμα?
Τι θα σημαινει πραγματικα ομως  αν ολοκληρη Αττικη μολις ενα χρόνο μετα τις εθνικές εκλογές πάει σε Ν.Δ και ανεξάρτητο? :grin:
Και καλά οι ψηφοφοροι δε ξέρουν τι σημαίνει...οι Πασόκοι άραγε ξέρουν? :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

εδω ρε ασχετε τυπε ο γαπ και το πασοκικο σκυλολοι διαχειριστηκαν 3 πακετα στιρηξης και τα εκαναν πουτανα, ο δημαρας σε χαλαει;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εσύ τι πετάγεσαι μωρή πορδή; Άντε να ψηφίσεις Νικήτα/Ψινάκη/Κικίλια και κοίτα μην πάθεις τίποτα από την πολλή βαρβατίλα που αναδύει το ψηφοδέλτιο.
:fuck1:
παλι νευριασες που δεν σε πηρε ο βολταιρος ταξιδακι με τον γερουλανο;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
[URL unfurl="true"]http://veto300.blogspot.com/2010/10/blog-post_5.html[/url]

ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ...

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν πάει καλά, το βεβαιώνουν όλα τα γκάλοπ. Ο κενός λόγος του υπερτερεί κατά κράτος της φρέσκιας εικόνας του και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί. Παρότι έχει απέναντί του τις πολυδιασπασμένες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και στα υπέρ του -έναντι του Σγουρού- το "όχι" του κόμματός του στο μηνόνιο, δεν...

μπορεί πολιτικά να κεφαλαιοποιήσει τίποτα. Και αν έχει κάποιες πιθανότητες να περάσει στον 2ο γύρο, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην πτώση των ποσοστών του Σγουρού, ο οποίος εισπράττει την αποδοκιμασία για λογαριασμό της κυβερνητικής πολιτικής. Σε ορισμένες δημοσκοπήσεις, πάντως, είναι τρίτος ή και τέταρτος. Πολύ γνωστός επικοινωνιολόγος μας έλεγε ότι κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση χάνει πόντους. Καλύτερα να το αποφεύγει, διότι αποκαλύπτεται η έλλειψη γνώσης, ιδεών και εμπειρίας! Πόσοι πιστεύουν ακόμη ότι μπορεί να ανακάμψει; Σχεδόν κανένας. Ακόμη και αν καταφέρει να περάσει στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το φάσμα της συντριβής -είτε με τον Σγουρό είτε με τον Δημαρά αντίπαλο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
[URL unfurl="true"]http://veto300.blogspot.com/2010/10/blog-post_5.html[/url]

ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ...

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν πάει καλά, το βεβαιώνουν όλα τα γκάλοπ. Ο κενός λόγος του υπερτερεί κατά κράτος της φρέσκιας εικόνας του και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί. Παρότι έχει απέναντί του τις πολυδιασπασμένες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και στα υπέρ του -έναντι του Σγουρού- το "όχι" του κόμματός του στο μηνόνιο, δεν...

μπορεί πολιτικά να κεφαλαιοποιήσει τίποτα. Και αν έχει κάποιες πιθανότητες να περάσει στον 2ο γύρο, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην πτώση των ποσοστών του Σγουρού, ο οποίος εισπράττει την αποδοκιμασία για λογαριασμό της κυβερνητικής πολιτικής. Σε ορισμένες δημοσκοπήσεις, πάντως, είναι τρίτος ή και τέταρτος. Πολύ γνωστός επικοινωνιολόγος μας έλεγε ότι κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση χάνει πόντους. Καλύτερα να το αποφεύγει, διότι αποκαλύπτεται η έλλειψη γνώσης, ιδεών και εμπειρίας! Πόσοι πιστεύουν ακόμη ότι μπορεί να ανακάμψει; Σχεδόν κανένας. Ακόμη και αν καταφέρει να περάσει στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το φάσμα της συντριβής -είτε με τον Σγουρό είτε με τον Δημαρά αντίπαλο!

Συμφωνοι. Μηπως ομως μπορεις να εξηγησεις και την καταρρευση του Αδωνη, η οποια για μενα ειναι περιπου ανεξηγητη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom