You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μην το γελάς, έπρεπε να γίνω ολόκληρη γαϊδούρα για να καταλάβω τι είναι τα σκηνάκια, μέχρι τότε μη σου πω πώς φανταζόμουν τους έρμους τους φαντάρους :S
Κρατάμε το ολόκληρη γαϊδούρα εν προκειμενω.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κρατάμε το ολόκληρη γαϊδούρα εν προκειμενω.
και μουλάρα μη σου πω
Επισκέπτης
Εφόσον λοιπόν η αριστερά του Πασόκ=κράτος δεν θέλει να το κάνει είναι νόμος κ τέλος.-Στις δημοκρατιες υπαρχουν θεσμοι και ο λαος πρεπει να εκφραζεται αμεσα...ο αδωνις δεν εχει θεσμικο ρολο να κανει κατι γιατι εαν το εκανε θα τον κατηγορουσε η αριστερα για ταγματα εφοδου..οποτε καλα κανει και μαζευει υπογραφες..
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Και μετά σου φταίνε οι "κνιτορηγάδες" που γίνονται δημοσιογράφοι και καθηγητές....
Έχει δίκιο ο υπερποντικός τελικά σ' αυτά που έλεγε για το δεξιό DNA.
Και με έπεισες εσύ, μ αυτά που γράφεις!
ο κωνσταντοπουλος που σαν αρχηγος του ΣΥΝ και δικηγορος πηγαινε δικηγορος υπερασπησης του αλαφουζου, τι ειναι? ο κουγιας που σαν δικηγορος υπερασπηκε ενας δολοφονο μας φταιει?...εκτος βεβαια μας φταιει που υπερασπηστηκε οχι εναν οποιοδηποτε δολοφονο αλλα το δολοφονο του αλεξη..του αλεξη που ηρωοποιησε η αριστερα....αλλα που δεν ηρωοποιει τους δολοφονημενους αστυνομικους των 700 ευρω απο την τρομοκρατια..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και μετά σου φταίνε οι "κνιτορηγάδες" που γίνονται δημοσιογράφοι και καθηγητές....
Έχει δίκιο ο υπερποντικός τελικά σ' αυτά που έλεγε για το δεξιό DNA.
Και με έπεισες εσύ, μ αυτά που γράφεις!
Εχουν γίνει και κάποιοι δικηγόροι που μπροστά τους ο κούγιας είναι παναγίτσα...
Όσο για το dna, ασχολήσου με τις γενετικές αναλύσεις του υ/π - προσοχή μόνο στη συλλογή δειγμάτων!
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εφόσον λοιπόν η αριστερά του Πασόκ=κράτος δεν θέλει να το κάνει είναι νόμος κ τέλος.-
μεχρι να πεσει με νομιμα μεσα ή να πιεστει πολιτικα με την συλλογη υπογραφων
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αύριο θα σε πείσει και για την υπόγα και το τάβλι.
Υπομονή να'χεις.
Δυστυχώς το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι μετακόμισε και δεν έχει πια μαρξιστικό κατηχητικό...
Εχουν γίνει και κάποιοι δικηγόροι που μπροστά τους ο κούγιας είναι παναγίτσα...
Όσο για το dna, ασχολήσου με τις γενετικές αναλύσεις του υ/π - προσοχή μόνο στη συλλογή δειγμάτων!
Θα μου πεις τελικά τι είπε ή έκανε ο θανούλης και σε έπεισε οτι είναι αξιόλογος;
Υ.Γ. Λάκη, που είσαι;
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
δεν το συνεχίζω, έχω μείνει με παγωμένη έκφραση σοκ που κατάλαβες το πόιντ μου
ναι στην εσσδ ο κοκκινος στρατος δεν επρεπε να ειναι πειθαρχημενος...εκει ειχαν βρει αλλες μεθοδους πειθαρχιας που δεν λεγονταν καψονια...
Επισκέπτης
το δολοφονο του αλεξη..του αλεξη που ηρωοποιησε η αριστερα....
Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποτε καλούνταν από το εξωτερικό
κάποια αυθεντία σε τέτοια θέματα , να μας πει για το ύφάκι του Αλέξη όπως φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν δείξει τα ΜΜΕ.
ΠΆΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΩΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΜΠΑΦΟ ;;;;;;
Θα είχε ενδιαφέρον να έβαζε κανείς τις φωτογραφίες του σε ξένο φόρουμ
και να ρωτούσε κάποιος ξένους ιατρούς,
που δεν ξέρουν την ιστορία του
"Τι φουμάρει ο νεαρός;;;;"
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Θα μου πεις τελικά τι είπε ή έκανε ο θανούλης και σε έπεισε οτι είναι αξιόλογος;
Υ.Γ. Λάκη, που είσαι;
Δίπλα....
Δίνει ευχές.....
13Χχρονο κοριτσάκι αποπειράθηκαν να βιάσουν Πακιστανοί ...
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εχθές έκανε βόλτα στο δρόμο με το ποδήλατό της όταν κατά τις 19.00 το απόγευμα το σταμάτησαν δυο Πακιστανοί, το πήραν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είχε εκεί κοντά και άρχισαν να το χτυπούν με σκοπό να το βιάσουν ευτυχώς όμως χωρίς να το καταφέρουν. Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και έτσι οι δυο Πακιστανοί σηκώθηκαν και έφυγαν...
Εύχομαι όσοι είναι αντιρατσιστές
και πολέμιοι της ποινής θανάτου
και έχουν μικρά κορίτσια
[size=13pt]ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ... ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΥ !![/size]
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ναι στην εσσδ ο κοκκινος στρατος δεν επρεπε να ειναι πειθαρχημενος...εκει ειχαν βρει αλλες μεθοδους πειθαρχιας που δεν λεγονταν καψονια...
τι πετάγεσαι εσύ πάνω που τα βρήκαμε?
ρε kosnik και μπουμπ πειτε λιγο τι ειναι τα σκηνακια που λετε?
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Υ.Γ. Λάκη, που είσαι;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρε kosnik και μπουμπ πειτε λιγο τι ειναι τα σκηνακια που λετε?
ολιγοήμερη κατασκήνωση τάγματος (στρατιωτών δηλαδή) σε δάσος, όπου οι φαντάροι κοιμούνται σε σκηνές (εξ ού και τα σκηνάκια), και καλά ρποσωμοίωση κατάστασης πολέμου
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Έχει καλό και τεκμηριωμένο λόγο, έχει το θάρρος της γνώμης του και μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη μαρξιστική αρλουμπολογία...
Τώρα, δεν έχω απομνημονεύσει τα άπαντά του αλλά όσες φορές τον έχω ακούσει να μιλά, αυτήν την εντύπωση μου έχει δώσει.
Δίπλα....
Δίνει ευχές.....
13Χχρονο κοριτσάκι αποπειράθηκαν να βιάσουν Πακιστανοί ...
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εχθές έκανε βόλτα στο δρόμο με το ποδήλατό της όταν κατά τις 19.00 το απόγευμα το σταμάτησαν δυο Πακιστανοί, το πήραν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είχε εκεί κοντά και άρχισαν να το χτυπούν με σκοπό να το βιάσουν ευτυχώς όμως χωρίς να το καταφέρουν. Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και έτσι οι δυο Πακιστανοί σηκώθηκαν και έφυγαν...
Εύχομαι όσοι είναι αντιρατσιστές
και πολέμιοι της ποινής θανάτου
και έχουν μικρά κορίτσια
[size=13pt]ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ... ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΥ !![/size]
Για το Μεταξά όμως, που τον είχε επί χρόνια άβαταρ, "η σιωπή των αμνών".
Αρχιδάτος λέμε!
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Για το Μεταξά όμως, που τον είχε επί χρόνια άβαταρ, "η σιωπή των αμνών".
Αρχιδάτος λέμε!
//θα μας απαντησει?
ο κωνσταντοπουλος που σαν αρχηγος του ΣΥΝ και δικηγορος πηγαινε δικηγορος υπερασπησης του αλαφουζου, τι ειναι? ο κουγιας που σαν δικηγορος υπερασπηκε ενας δολοφονο μας φταιει?...εκτος βεβαια μας φταιει που υπερασπηστηκε οχι εναν οποιοδηποτε δολοφονο αλλα το δολοφονο του αλεξη..του αλεξη που ηρωοποιησε η αριστερα....αλλα που δεν ηρωοποιει τους δολοφονημενους αστυνομικους των 700 ευρω απο την τρομοκρατια..