Επισκέπτης
1922-1991γιατι κατηγουμε τον αστικο στρατο που καψοναρει τους στρατιωτες του αλλα δεν κατηγορουμε τον σοσιαλιστικο στρατο εαν και εφσον εκανε το ιδιο?
Σήμερα 2010.
Αυτά...
1922-1991γιατι κατηγουμε τον αστικο στρατο που καψοναρει τους στρατιωτες του αλλα δεν κατηγορουμε τον σοσιαλιστικο στρατο εαν και εφσον εκανε το ιδιο?
Αν ούλοιοιοι οι μετανάστες ήτανε βιαστές-δολοφόνοι δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις έξω...
πολύ απλά,
δε γουστάρ'ς? όξω
πολύ απλά,
δε γουστάρ'ς? όξω
Ναι είναι θέμα νόμου.
Αν ούλοιοιοι οι μετανάστες ήτανε βιαστές-δολοφόνοι δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις έξω...
Την απάντηση σου την έδωσαν πιο πάνω...
Ναι, δεν επιτρέπονται τα καψόνια αλλά στις ειδικές δυνάμεις η εκπαίδευση δεν είναι σαν αυτήν των κληρωτών ακριβώς γιατί εκεί πάνε εθελοντές και οι αποστολές που εκπαιδευονται να αναλάβουν απεχουν πολύ από αυτές του απλού κληρωτου...
Το να διαμαρτύρεται κάποιος για καψόνια στις ειδικές δυνάμεις είναι σα να διαμαρτύρεσαι ότι στις εξετάσεις κβαντικής φυσικής στο Χαρβαρντ δεν έπεσαν τα sos...
Εννοείται ότι αν γινόταν καψώνι σε κληρωτό, η στάση μου θα ήταν εντελώς διαφορετική...
Στο δικό μου ερώτημα θα απαντήσεις;
δεν ειπα οτι ολοι ειναι δολοφονοι αλλα ενα κρατος δημοκρατικο θα πρεπει να προστατευει τους ολους πολιτες βαση συνταγματος και αφου οι πολιτες πληρωνουν φορους για αυτο...και αντι να δει ο φεθρυ αυτο το ελλειμα δημοκρατιας ανακαλυψε τα...καψονια!!
Έχει βγάλει τα καμάρια της ομάδας Δίας με μηχανάκια στους δρόμους...εαν ειναι θεμα νομου να απελασουμε σημερα τους λαθρομεταναστες
δεν χωράνε ρε φίλε και αυτό απεδείχθη και από το παράδειγμα που σου ανέφερα (από την άλλη όμως δεν μπορούν να τους ξεφτιλίζουν και με αυτόν τον τρόπο:αφού δεν γουστάρουν τις αδερφές, ας τις απαλάσσουν από την υποχρέωση στράτευσης ή ας τους δίνουν επιτελικές θέσεις, δεν ξέρω...)
Αυτό το λες για τους μετανάστες που δεν τους αρέσει η ζωή στην ελλάδα υποθέτω...
Στην τελική εγώ δεν επέλεξα να γεννηθώ στην ελλάδα, ο μετανάστης επέλεξε να έρθει εδώ...
Είναι δηλαδή παράνομο, αλλά και ...δεν είναι.
Ε ρε να χαίρεστε τα πτυχία σας!
Έχει βγάλει τα καμάρια της ομάδας Δίας με μηχανάκια στους δρόμους...
Απέλασεις μόνο δεν θα δείτε...
Μα καλα ρε μπούμπααααααααα...........
Δε'ν'το ίδιο, πως θα το κάνουμε δηλαδήηηηηηηηη...............
παράνομο το να κλέψεις μια σοκολάτα απο το περίπτερο, παράνομο και να βιάσεις και αμέσως μετά να σκοτώσεις.
Ε ναι....
Έχει μια λογική αυτό που λες.
Δε χωράνε κι απεδείχθη επειδή ένας τελεμές (πολλοί) τους αντιμετωπίζουν σα να μη χωράνε.
Βγαίνει, βγαίνει......
Λοιπόν οι λέξεις Μεταξάς-Πουλί τι μου έφεραν στο μυαλό ...
Επί Μεταξά οι φαντάροι φακελώνονταν ...
Ιδίως οι ... [size=22pt]ντιγκιντάνγκες[/size] ...
Εκείνη την εποχή είχε υπηρετήσει ο μετέπειτα Πρόεδρος του δικαστηρίου
Ντεγιάννης που ... καταδίκασε τους Απριλιανούς ...
Ο φάκελος έγραφε ... [size=19pt]"παρά φύσιν έξεις ... ..."
[/size]
Αλήθεια τέτοια πούστικη καταδίκη μόνο από ... "Τοιούτο" Δικαστή θα μπορούσε να βγεί ;;;;;;
Υπάρχει νόμος περί κτήσης ιθαγένειας συνεπώς αυτοί είναι Έλληνες πλέον ουσιαστικά!!!τοτε γιατι ζητας εφαρμογη του νομου για τα καψονια και οχι για τους λαθρομεταναστες?
Ρε φίλε, όταν ο άλλος κάνει σκηνάκια και το πρωί που ξυπνάει βάζει την ενυδατική, ε με συγχωρείς αλλά δεν κάνει...
όχι, το λέω για τη λογική του "άμα δε σου αρέσει η κατάσταση στα λοκ μπορείς να φύγεις", ενώ μπορεί πολύ απλά να μη θέλεις να φτάνουν κάποιες καταστάσεις στα άκρα που εσύ βλέπεις. αυτό δε σημαίνει ότι δε θες να υπηρετήσεις. γι'αυτό τη σύγκρινα με τη λογική του "αν δε σου αρέσει η κατάσταση στη χώρα μπορείς να φύγεις", γιατί τότε θα πουν όοοοχι, γιατί να φύγω, θέλω να μείνω, αλλά υπό καλύτερες συνθήκες.
δύο μέτρα δύο σταθμά, νο?
υ.γ. την λογική του μουσιού σχολιάζω, μην μου απαντήσει κανείς για το αν πρέπει/γίνονται/δε γίνονται/είναι δικαιολογημένο να γίνονται καψώνια στο στρατο
Παράνομο είναι και να ληστέψεις Τράπεζα
και φεύγοντας να ξαπλώσεις κάτω ένα γέρο ,
πυροβολώντας ... (ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ=ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ)
Ρε φίλε, όταν ο άλλος κάνει σκηνάκια και το πρωί που ξυπνάει βάζει την ενυδατική, ε με συγχωρείς αλλά δεν κάνει...