Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632

Επισκέπτης
ουπς, νόμιζα ότι εννοούσε τώρα  :2funny: :2funny:

εντιτ: όντως δεν το ήξερα, πάω να διαβάσω στη γουικιπίντια
αχ αγαπημένο μου μπου, πόσα μου μαθαίνεις  :smitten:

Στο παρά πέντε δεν διαβάζεις τέτοια θέματα.
Άντε να γράφουν πόσο πολύ θέλουν τη νομιμοποίηση του ... μπάφου ...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ο στρατός έχει καταντήσει μπουρδέλο, αδερφούλες πάντως δεν χωράνε

και όχι δεν κορδώθηκα (δεν είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα σε αυτό το χάλι όπου κυριαρχεί η διαφθορά, γκέγκε?)

Μια χαρά χωράνε.

Τρεις ξέρω που έχουν πάει και μια χαρά υπηρέτησαν.

Παίζουν τέτοιες διακρίσεις στο στρατό ρε γαμώτο??????

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι έγινε ανάρχιδε;
Πάλι ήρθες να γλείψεις εκεί που έφτυνες; Δεν μπορείτε αν δεν πάρετε την δόση σας από μπουρδέλα ντοτ κομ; :grin:
Στο δίπλα παραμάγαζο βαρεθήκατε μάλλον με τους κλώνους που φτιάχνετε.
Δείτε την παρέα των φωστήρων :jerking:
Έχουν ανοίξει κλώνους μελών που κοντραρίζοταν στα πολιτικά του μπουρδέλα.κομ και παίζουν κούκλες :s&m_1:
GET A LIFE!

πού σου ήρθε με τον λάκι  :S  :s&m_3:

μικιμικι, η ενημέρωση από το μέτωπο  :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι, δεν επιτρέπονται.
Το καψόνι να μου κλείνουν το δρόμο, να με εμποδίζουν να πάω διακοπές, να μην μου επιτρέπουν να δώσω μάθημα και άλλα συναφή και μάλιστ αχωρίς να είμαι εθελοντής, επιτρέπεται ΝΑΙ ή όΧΙ;
Απ' ό,τι θυμάμαι, πτυχίο παρόμοιο με το δικό μου έχεις...

Εφόσον λοιπόν ΔΕΝ επιτρέπονται, είναι ή δεν είναι ΑΡΧΙΔΙ ο Θανούλης που τόσο θαυμάζεις, όταν έβρισε έναν πατέρα που διαμαρτυρήθηκε για κάτι -ΠΑΡΑΝΟΜΟ, όπως μόλις παραδέχτηκες- που συνέβη στο γιο του;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τι έγινε ανάρχιδε;
Πάλι ήρθες να γλείψεις εκεί που έφτυνες; Δεν μπορείτε αν δεν πάρετε την δόση σας από μπουρδέλα ντοτ κομ; :grin:
Στο δίπλα παραμάγαζο βαρεθήκατε μάλλον με τους κλώνους που φτιάχνετε.
Δείτε την παρέα των φωστήρων :jerking:
Έχουν ανοίξει κλώνους μελών που κοντραρίζοταν στα πολιτικά του μπουρδέλα.κομ και παίζουν κούκλες :s&m_1:
GET A LIFE!

Εγώ να βρω ζωή μωρή κουρτίνα?

Μπαίνεις να κάνεις την κυράτσα και βγάζεις και φωτογραφίες να τις ποστάρεις εδώ?

Τόσος ελεύθερος χρόνος πια?

Ρε κάτι μαλάκες που κυκλοφορούν στον κόσμο......

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όχι, δεν επιτρέπονται.
Το καψόνι να μου κλείνουν το δρόμο, να με εμποδίζουν να πάω διακοπές, να μην μου επιτρέπουν να δώσω μάθημα και άλλα συναφή και μάλιστ αχωρίς να είμαι εθελοντής, επιτρέπεται ΝΑΙ ή όΧΙ;
Απ' ό,τι θυμάμαι, πτυχίο παρόμοιο με το δικό μου έχεις...

Λοιπον ο φεθρυ μας λεει: "βαση νομου οι δεξιοι αξιωματικοι δεν επιτρεπε να κανουν καψονι αλλα οι αριστεροι παμιτες να κλεινουν λιμανια και να κανουν καταληψεις!!"  :jerking: ρε φεθρυ ποσες φορες βαρας μαλακια την ημερα? μολις τελειωνεις σκουπιζεσε με το ριζοσπαστη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλέ μου Λάκη, θα μου απαντήσεις σ' αυτό που σε ρώτησα και που αφορά στη σχέση του Ιωάννη Μεταξά με το πουλί του; 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μια χαρά χωράνε.
Τρεις ξέρω που έχουν πάει και μια χαρά υπηρέτησαν.
Παίζουν τέτοιες διακρίσεις στο στρατό ρε γαμώτο??????

και γω συνυπηρέτησα με στράκι (το οποίο όταν έγινε ταξιαρχική επιθεώρηση ο Δίκας το έστειλε στα μαγειρία για να το κρύψει από τον Ταξίαρχο -απαράδεκτο κατ' εμέ, αλλά πραγματικότητα)

Επισκέπτης
ειναι θεμα νομου εαν θα γινονται καψονια ή οχι? στην εσσδ ειχαμε καψονια? ο ΕΛΛΑΣ δεν ειχε καψονια το 49?
Αλλές,μάρες κουκουνάρες ρε yrret!!! :2funny:

Αν δεν είναι θέμα νόμου γιατί να φτιάξεις νόμο για βιτρίνα;;; :think:

Τώρα τί σχέση έχει η σοβιετική ένωση του 1922-1991 με το τι γινότανε στον ΕΛΛΑΣ το 49 μόνο εσύ ξέρεις...

Υ.Γ.Ασέ τον ίσιο να μιλάει που είναι άσσος στο ρεβόλβερ(  :sunglasses: ) κ συνέχισε τα copy-paste για το ΛάΟς καλύτερα...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και γω συνυπηρέτησα με στράκι (το οποίο όταν έγινε ταξιαρχική επιθεώρηση ο Δίκας το έστειλε στα μαγειρία για να το κρύψει από τον Ταξίαρχο -απαράδεκτο κατ' εμέ, αλλά πραγματικότητα)

Γιατί απαράδεκτο?

Αφού αδερφές δε χωράνε στο στρατό.

Άμα ήταν κι αριστερό το στράκι δε....... ουουουουουουου!!!! Κρεμάλα ήθελε!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επαναλαμβάνω:

τα καψόνια στα ΟΥΚ ΔΕΝ απαγορεύονται.

στα ΛΟΚ απαγορεύονται μεν, καθείς όμως είναι ελεύθερος να αποχωρήσει ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εφόσον λοιπόν ΔΕΝ επιτρέπονται, είναι ή δεν είναι ΑΡΧΙΔΙ ο Θανούλης που τόσο θαυμάζεις, όταν έβρισε έναν πατέρα που διαμαρτυρήθηκε για κάτι -ΠΑΡΑΝΟΜΟ, όπως μόλις παραδέχτηκες- που συνέβη στο γιο του;

ειναι θεμα νομου εαν θα γινονται καψονια ή οχι? στην εσσδ ειχαμε καψονια? ο ΕΛΛΑΣ δεν ειχε καψονια το 49? Tις δημοκρατικες ευαισθησιες τις βλεπουμε εαν τηριτε ο νομοσ στο στραρτο ή εαν μια πολιτεια δεν μπορει να υπερασπιστει τους πολιτες της απο τους μεταναστες που σκοτωνουν,βιαζουν και δολοφονουν?

Επισκέπτης
Καλέ μου Λάκη, θα μου απαντήσεις σ' αυτό που σε ρώτησα και που αφορά στη σχέση του Ιωάννη Μεταξά με το πουλί του;  

Λοιπόν οι λέξεις Μεταξάς-Πουλί τι μου έφεραν στο μυαλό ...
Επί Μεταξά οι φαντάροι φακελώνονταν ...
Ιδίως οι ... [size=22pt]ντιγκιντάνγκες[/size] ...
Εκείνη την εποχή είχε υπηρετήσει ο μετέπειτα Πρόεδρος του δικαστηρίου
Ντεγιάννης που ... καταδίκασε τους Απριλιανούς ...
Ο φάκελος έγραφε ... [size=19pt]"παρά φύσιν έξεις ... ..."
[/size]
Αλήθεια τέτοια πούστικη καταδίκη μόνο από ... "Τοιούτο" Δικαστή θα μπορούσε να βγεί ;;;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Την απάντηση σου την έδωσαν πιο πάνω...
Ναι, δεν επιτρέπονται τα καψόνια αλλά στις ειδικές δυνάμεις η εκπαίδευση δεν είναι σαν αυτήν των κληρωτών ακριβώς γιατί εκεί πάνε εθελοντές και οι αποστολές που εκπαιδευονται να αναλάβουν απεχουν πολύ από αυτές του απλού κληρωτου...
Το να διαμαρτύρεται κάποιος για καψόνια στις ειδικές δυνάμεις είναι σα να διαμαρτύρεσαι ότι στις εξετάσεις κβαντικής φυσικής στο Χαρβαρντ δεν έπεσαν τα sos...
Εννοείται ότι αν γινόταν καψώνι σε κληρωτό, η στάση μου θα ήταν εντελώς διαφορετική...

Στο δικό μου ερώτημα θα απαντήσεις;

Επισκέπτης
ειναι θεμα νομου εαν θα γινονται καψονια ή οχι? στην εσσδ ειχαμε καψονια? ο ΕΛΛΑΣ δεν ειχε καψονια το 49? Tις δημοκρατικες ευαισθησιες τις βλεπουμε εαν τηριτε ο νομοσ στο στραρτο ή εαν μια πολιτεια δεν μπορει να υπερασπιστει τους πολιτες της απο τους μεταναστες που σκοτωνουν,βιαζουν και δολοφονουν?
Ναι είναι θέμα νόμου.

Αν ούλοιοιοι οι μετανάστες ήτανε βιαστές-δολοφόνοι δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις έξω...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αλλές,μάρες κουκουνάρες ρε yrret!!! :2funny:

Αν δεν είναι θέμα νόμου γιατί να φτιάξεις νόμο για βιτρίνα;;; :think:

Τώρα τί σχέση έχει η σοβιετική ένωση του 1922-1991 με το τι γινότανε στον ΕΛΛΑΣ το 49 μόνο εσύ ξέρεις...

Υ.Γ.Ασέ τον ίσιο να μιλάει που είναι άσσος στο ρεβόλβερ(  :sunglasses: ) κ συνέχισε τα copy-paste για το ΛάΟς καλύτερα...

γιατι κατηγουμε τον αστικο στρατο που καψοναρει τους στρατιωτες του αλλα δεν κατηγορουμε τον σοσιαλιστικο στρατο εαν και εφσον εκανε το ιδιο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μια πολιτεια δεν μπορει να υπερασπιστει τους πολιτες της απο τους μεταναστες που σκοτωνουν,βιαζουν και δολοφονουν?

πολύ απλά,
καθείς όμως είναι ελεύθερος να αποχωρήσει ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

δε γουστάρ'ς? όξω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιατί απαράδεκτο?
Αφού αδερφές δε χωράνε στο στρατό.
Άμα ήταν κι αριστερό το στράκι δε....... ουουουουουουου!!!! Κρεμάλα ήθελε!

δεν χωράνε ρε φίλε και αυτό απεδείχθη και από το παράδειγμα που σου ανέφερα (από την άλλη όμως δεν μπορούν να τους ξεφτιλίζουν και με αυτόν τον τρόπο:αφού δεν γουστάρουν τις αδερφές, ας τις απαλάσσουν από την υποχρέωση στράτευσης ή ας τους δίνουν επιτελικές θέσεις, δεν ξέρω...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom