Νέα

Η Μαρί πήρε θέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι στομφωδεις δηλωσεις που κατα καιρους κανει ο Πορδοπαπος, ειναι για γελια και οχι για να τις παρει κανεις στα σοβαρα!

ααχχααχαχχαχα ρε ζώα κάνετε βάρδιες με τα ίδια και τα ίδια νικς από τα γραφεία στου φιξ και νομίζετε ότι εμείς σας παίρνουμε στα σοβαρά.
ααααααααχαχαχχαχααχχαχα

Επισκέπτης
Εννοείται και για αυτο έγραψα, μην του δινετε σημασία του μ...κα, έχει αποστολη αυτος, εμείς δεν εχουμε, απλα μην του απαντάτε, ειναι ανάξιος λόγου, δεν έχει παράξει τίποτα εποικοδομητικο σε τοσα ποστ, μόνο επιχειρηματολογια για αυτους που μας ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
κυριε μου, εαν γνωριζετε τον Πορδοπαπο προσωπικα και ειστε σιγουρος για τα λεγομενα σας οφειλετε κατ αρχας να μας το αποδειξετε!

Επισκέπτης
κυριε μου, εαν γνωριζετε τον Πορδοπαπο προσωπικα και ειστε σιγουρος για τα λεγομενα σας οφειλετε κατ αρχας να μας το αποδειξετε!
Εαν δεν το καταφερει,θα ψηφισεις Περισσο στις επομενες εκλογες!

Εισαι?

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, θα πρεπει πιστευω ο κ.Graikos να μας πει εαν ομιλει εκ προσωπικης γνωριμιας με τον Πορδοπαπο και βεβαιως να επιβεβαιωθει και απο τον ιδιο! Η γενικολογη λασπη, βρωμιζει το ιδιο ανεξαρτητως της πλευρας απο την οποια εκτοξευεται!

Για να σε ξεμπερδεψω, εαν δεν ειναι εκ προσωπικης εμπειρίας αυτο σημαινει ότι αυτα που λέω είναι παράλογα και δεν πηγάζουν απο τα λεγομενα του προβληματικου ανθέλληνα, εαν πάλι ειναι απο προσωπικη εμπείρια αυτο τα κάνει περισσότερο αξιοπιστα; γιατι; με ξέρετε; τον ξέρετε;
Αρκεστείτε στο ενστικτο σας για την τελικη ετυμηγορίσ..

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχα
τόσο μεγάλη ιδέα έχεις ρε μπαγλαμά για τον εαυτό σου;

καμμιά 1000άρα μαλάκες είμαστε εδώ μέσα.
απλά εσείς είστε η πλειοψηφία με τη στάμπα του αγράμματου κομπλεξικού βλακόπουστα.
βρε παιδακι μου, αφου σου ειπα και στο αλλο νημα πως αναξιοπρεπεις σφουγκοκωλαριους σαν και του λογου σου δεν τους εχω σε εκτιμηση, τι μου κολλας? Εγω συνομιλω με ανθρωπους που εχουν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ταυτοτητα, οχι δανεικη σαν εσενα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα αρχίδια του τα δυο ξέρει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε παιδακι μου, αφου σου ειπα και στο αλλο νημα πως αναξιοπρεπεις σφουγκοκωλαριους σαν και του λογου σου δεν τους εχω σε εκτιμηση, τι μου κολλας? Εγω συνομιλω με ανθρωπους που εχουν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ταυτοτητα, οχι δανεικη σαν εσενα!
αχχαχαχαχαχαχαχα

τι ταυτότητα ρε ζώον;
τσιπάκι εννοάς;
αααααααχαχχαχααχχααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοείται και για αυτο έγραψα, μην του δινετε σημασία του μ...κα, έχει αποστολη αυτος, εμείς δεν εχουμε, απλα μην του απαντάτε, ειναι ανάξιος λόγου, δεν έχει παράξει τίποτα εποικοδομητικο σε τοσα ποστ, μόνο επιχειρηματολογια για αυτους που μας ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχα

πάλι ο Στρατηγός Ανεμος έχει βάλει στόχο το μεγαλείο του Ελληνα.
ααααααααααχχαχαχααχχαχααχχαχαχααχα
φώναξε τον μπόγια ρε υπερπόντικα.

Επισκέπτης
βάρα τη. πώς αλλιώς να βγει το μεροκάματο στο μπουρδελο στου φιξ.
Το 'να μπουρδελο διπλα στ'αλλο στην Καλιρροης.
Παω για υπνο.
ποιο μπουρδέλο είναι στου φιξ;
Το ΛΑΟΣ ρε.
Ασορτι οι μαζατζουδες διπλα.

Επισκέπτης
τι να ψηφίσεις ρε παλιάτσο.
εσενα παντως το ψηφοδελτιο στο εχει ετοιμο και στο δινει στο χερι ο pleasuregiver, σαν τις γιαγιαδες στα χωρια!

μπορεις να νιωθεις οσο μαγκας θες, οντας το τσιμπουρι καποιοι αλλου! ομοιως και εμεις μπορουμενα γελαμε οσο θελουμε με σενα!

αει παγαινε παραπερα ρε νουμερο, που ηρθες να το παιξεις καμποσος, βλημα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσενα παντως το ψηφοδελτιο στο εχει ετοιμο και στο δινει στο χερι ο pleasuregiver, σαν τις γιαγιαδες στα χωρια!

μπορεις να νιωθεις οσο μαγκας θες, οντας το τσιμπουρι καποιοι αλλου! ομοιως και εμεις μπορουμενα γελαμε οσο θελουμε με σενα!

αει παγαινε παραπερα ρε νουμερο, που ηρθες να το παιξεις καμποσος, βλημα!

ααααααααχχααχχαχαχαχαχαχα κάβλα μου έλειπα και το παιζες μαγκακος στον πιπίκο.

μόλις άρχισαν οι βαρβατίλες άριχσες τα πισωγλέντια.

αααααχαχαχαχαχχααχαχαχχαχααχα

χαιβανιώτη γκιόζηηηηηηηη

Υ.Γ.
νύχτα υπερπόντικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom