Επισκέπτης
'Μακεντονσκι"( ) ξερεις,το είπε ο σ. Γκλιγκόρωφ;
γιατί δε δίνεις ΟΛΗ τη "συνένευξη" στο λαό;
το σχετικο φυλλο ειναι δημοσιευμενο,
διαβασε το λοιπον!
'Μακεντονσκι"( ) ξερεις,το είπε ο σ. Γκλιγκόρωφ;
γιατί δε δίνεις ΟΛΗ τη "συνένευξη" στο λαό;
Μάστερ ένα κομμάτι από το ποιήμα μαθαίνουνε στα γραφεία του κόμματος μην ζητάτε το παράκω δεν το ξέρουνε...
α ναι, αυτοεξορίστηκε στο παρίσι κι ο τριανταφυλλίδης/καραμανλήςΥΓ. Ενημερωτικά πάντα, στην Ελλάδα εξορία δεν πήγαν μόνο τα κουκούδια...
Καμιά παράμετρος κανενός εμφυλίου. Η εξορία συνεχίστηκε πολύ μετά το τέλος του εμφυλίου.
ΥΓ. Ενημερωτικά πάντα, στην Ελλάδα εξορία δεν πήγαν μόνο τα κουκούδια...
τσόλι,
ο εμφύλιος συνεχίστηκε και μετά την στρατιωτική ήττα του ΔΣΕ.
τα "ενημερωτικά" στους υπογίτες...
Μακάκα,
ο εμφύλιος τελείωσε με την ήττα του ΔΣΕ και τομπούλο των μαχητών του.
Αν συνεχίστηκε στο μυαλό κάποιων, δεν φταίει η Ελλάδα ή η δεκσά.
Πες μου ότι είσαι και συ γκιόζης με τσιτάτα του στυλ "Βάρκιζα τέλος"...
τσόλι,
έχεις δει ηττημένους να θέλουν να διαιωνίζουν την ήττα τους;
συνεχίστηκε από το εμφυλιοπολεμικό κράτος και παρακράτος ΗΛΙΘΙΕ!!!
τσόλι,
ο εμφύλιος συνεχίστηκε και μετά την στρατιωτική ήττα του ΔΣΕ.
τα "ενημερωτικά" στους υπογίτες...
Μακάκα,
φυσικά και έχω δει. Είναι οι ίδιοι που δεν κατέβηκαν σε εκλογές, όταν μπορούσαν, πήραν τα όπλα και το έπαιξαν μάγκες, και στο τέλος πήραν τα τρία και ξεκουμπίστηκαν. Και κάποιοι απόγονοι αυτών, κάθονται και σκαλίζουν το τι ποσοστά θα έπαιρναν αν είχαν κατέβει και αν, αν, αν...
Ιστορική δικαίωση ψάχνουν κάποιοι, αλλά η ιστορία γράφτηκε και δεν ξεγράφει. Και στην καλύτερη γράφει γι' αυτούς ότι έχασαν έναν πόλεμο που δεν έπρεπε να δώσουν, και μπήκαν στο περιθώριο χωρίς λόγο για τριάντα χρόνια. Στην χειρότερη ότι ξεκουμπίστηκαν όπως και όλοι οι υπόλοιποι ανθέλληνες (τσάμηδες, "μακεντόνσκυ", μεγάλη ιταλική ιθαγένεια), για να πάνε εκεί που τους άξιζε. Γιατί στην Ελλάδα δεν άξιζε, και ευτυχώς ξεβρωμίσαμε.
...Ποιος εμφύλιος ρε ΜΑΛΑΚΑ? Κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμος ήταν...Ανέβηκε στα βουνά η ΑΛΗΤΑΡΙΑ για να μας κάνει με το ΣΤΑΝΙΟ "Λαϊκή Δημοκρατία"-σαν την Αλβανία του Χότζα. Λήστευαν και σκότωναν απλούς, αθώους ανθρώπους και όσους αρνούνταν να ανέβουν στο βουνό. Στο τέλος τους δίναμε κι από 3 συντάξεις και τους θάψαμε και με την Ελληνική σημαία στο φέρετρο...
H μονη εμμονη που εχω δει ανηκει σε σενα ολοκληρωτικα. Οτι εχει η χωρα μας ειναι κατοχυρωμενο πααααρα πολλα χρονια, τωρα για το τι ξυπναει στο μυαλο του καθε παπαρα, δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε.ναι μπορεί και να συμφωνήσουμε με μια έννοια...
ανύπρκτο είναι! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΎ!
όπου να 'ναι θα τελειώσει.....
είπαμε η αντίληψη δεν είναι το φόρτε σου!
δεν ξέρεις μεταξύ ποίων θα είναι η σύρραξη...
1. η εμμονή είναι των ηλιθίων, που, όταν ο άλλος τους λέει "ανήκω στο μακεδονικό έθνος" ή "είμαι εθνικά τούρκος", του λένε "είσαι ανύπαρκτος/σκοπιανός/μουσουλμάνος".H μονη εμμονη που εχω δει ανηκει σε σενα ολοκληρωτικα. Οτι εχει η χωρα μας ειναι κατοχυρωμενο πααααρα πολλα χρονια, τωρα για το τι ξυπναει στο μυαλο του καθε παπαρα, δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε.
Πες μου ποιοι θα βρεθουν αντιμετωποι μαστερ! Δως μου τα φωτα σου, αλλα μην μου πεις καμμια μαλακια του στυλ οι καταφρονεμενοι εναντιον του κεφαλαιου...
Επειδη απο οτι εχω καταλαβει, τσουζει το προδοτης, αν δηλωσεις πατριωτης, Ελληνας εννοειται, σου δινω τον λογο μου θα σε αντιμετωπιζω σαν τετοιον...Το κραξιμο δεν περιλαμβανεται στο ντιλ...
1. η εμμονή είναι των ηλιθίων, που, όταν ο άλλος τους λέει "ανήκω στο μακεδονικό έθνος" ή "είμαι εθνικά τούρκος", του λένε "είσαι ανύπαρκτος/σκοπιανός/μουσουλμάνος".
2. δεν είμαι μάντης, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα!
3. από τσόλια, τζάμπα μάγκες, σαν κι εσένα έχω ακούσει τα πάντα όλα!
στ' @@ μου σε γράφω.
απλώς επισημαίνω ότι η ελλάς σου ανήκει όσο και σε μένα!
προφανώς δεν υπάρχει ντηλ. μόνο κράξιμο!
αλλά στους ηλίθιους δεν έχει νόημα!
οπότε θα σ' αντιμετωπίζω σαν τον αιγέα και τα εθνίκια γ' διαλογής!
γράψιμο στ' @@ μου!
.
φιλε μου αυτο πως το καταλαβες;Με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ δεν μιλας και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ (κανενος ειδους)
φιλε μου αυτο πως το καταλαβες;
-Για ΠορνοΠαππο
ΞΕΡΩ οτι ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ απο αυτους που βριζεις(ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)
-Για ΠορνοΠαππο
Εαν δεν εισαι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ (που ΕΙΣΑΙ) τοτε εισαι Απλα "Ξενιστης" με την βιοεξελικτικη εννοια του ορου (ΔΙΑΒΑΣΕ σχετικα). Στην Ελλάδα που κατακρινεις μπορείς να λές αυτα που λές ΜΑΛΑΓΚΑ.Στα Σκοπια θα σε ειχανε ΚΡΕΜΑΣΕΙ. Δεν εχεις την παραμικρη επιθυμια να βελτιωσεις τίποτα γυρω σου παρ'ολα αυτα θέλεις να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ οτι βρισκεται γυρω σου. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. Θα επρεπε να σου είχε απαγορευτεί η είσοδος στο σαιτ λόγω συμπεριφοράς που υποσκάπτει τα συμφεροντα της Ελλάδας. Το ειρωνικό με εσένα ειναι οτι θα εισαι ο πρωτος που θα ζητησει την προστασία απο αυτους που αρνείσαι ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (με ολες τις εννοιες).ΞΕΡΩ οτι ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ απο αυτους που βριζεις(ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) και μη παρασιτικα απο άλλους(τους επισημους).Με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ δεν μιλας και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ (κανενος ειδους)
Φυγε απο τα ΣΑΙΤ σε παρακαλώ (δεν είσαι καν γραφικός, είσαι επικινδυνος)