Νέα

Η Μαρί πήρε θέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προς τι η ενσταση σου αγαπητε φίλε;
Η "βεβαιότητά" σου βασίζεται σε εικασίες.Η βεβαιότητα η δικιά μου για το ότι λες μαλακίες βασίζεται σε προσωπική εμπειρία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι εσύ που το ξέρεις;
ο ηλίθιος νομίζει ότι εγώ και ο πλέζουρας ψηφίζουμε όπως τα πάνε στράτα στρατούλα τα ζώα που δουλεύουν στου φιξ.

αλλά θα τους φιξάρει ο πλέζουρας μια και καλή αυτούς.
έχει αρχίσει την επιστράτευση σε αφγανοπάκια.
θα δεις τον άντρακλα αιβαλιώ να τρέχει συγκαμμένος και δε θα σου μείνει κωλάντερο απ  τα γέλια.

Επισκέπτης
ααααααααχχααχχαχαχαχαχαχα κάβλα μου έλειπα και το παιζες μαγκακος στον πιπίκο.

μόλις άρχισαν οι βαρβατίλες άριχσες τα πισωγλέντια.

αααααχαχαχαχαχχααχαχαχχαχααχα

χαιβανιώτη γκιόζηηηηηηηη

Υ.Γ.
νύχτα υπερπόντικα.
δεν καταλαβες,

εγω ηρθα εδω μετα την αποχωρηση σου! σε ξερω καλα ομως απο το αλλο! εκει που βριζετε το απο δω κι εσυ και οι φιλοι σου! ξερεις ποιο λεω! εκει που ακομη και στο προφιλ σου δειχνεις ποσο δουλοπρεπης εισαι στον "υψηλο" (my ass) φίλο σου...οποτε εξυπναδουλες σε μενα δε σε παιρνει να κανεις μικρε!  Μεγαλωσε πρωτα, ανακαλυψε τον εαυτο σου, βρες κατι δικο σου για να νιωθεις σιγουρια γι'αυτο και σταματα να κρεμεσαι απο ξενα αρχιδια για να το παιζεις καμποσος! Για λυπηση εισαι κακομοιρη!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν καταλαβες,

εγω ηρθα εδω μετα την αποχωρηση σου! σε ξερω καλα ομως απο το αλλο! εκει που βριζετε το απο δω κι εσυ και οι φιλοι σου! ξερεις ποιο λεω! εκει που ακομη και στο προφιλ σου δειχνεις ποσο δουλοπρεπης εισαι στον "υψηλο" (my ass) φίλο σου...οποτε εξυπναδουλες σε μενα δε σε παιρνει να κανεις μικρε!  Μεγαλωσε πρωτα, ανακαλυψε τον εαυτο σου, βρες κατι δικο σου για να νιωθεις σιγουρια γι'αυτο και σταματα να κρεμεσαι απο ξενα αρχιδια για να το παιζεις καμποσος! Για λυπηση εισαι κακομοιρη!

ααααααααχχαχαχαχαχαχαχα

ναι μετά ήρθες.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχα και πότενες αποχώρησα εγώ από εδώ με δήλωση ρε ζώο;

Υ.Γ.
την υπογραφή ο αντμίνορας την έβαλε για πλάκα ζώο. σε κανέναν δεν κάνω πίπες.
αυτά ειναι προνόμια της κάστας σου. γράφω όπου θέλω όπως θέλω όποτε θέλω και δε δίνω λογαριασμό σε κανένα.
κατάλαβες ρε ζώο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχ.

Καλή τύχη με τον πόσο-πόσο.

Μιλάμε για ΤΟΝ πρηξαρχίδη..........
ελα ρε με τα λιμά τώρα.

τώρα που μιλάμε και μαζί θα πει ότι σέρνομαι και μαζί σου. μη μου μιλάς γιατί θα νομίζει ότι μετά τον πλέζουρα έχω εσένα για ίνδαλμα.
ααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα που διάολο πιάνουν σπέρματα που βγάζουν αυτά τα μυαλά ρε γαμώ την ιθαγένειά μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες πως ηταν ¨τυχερη μαντεψια"  :2funny: :2funny:

αντε ρε με το καθε κακομοιρο εδω περα, εχω αρχισει και σας βαριεμαι αφορητα!
αααααχαχχαχααχχαχαχα μας γάμησες την ψυχολογία τώρα ρε λιμοκοντόρε.

Επισκέπτης
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχα

ααααααααχαχαχαχαχαχαχα

ετσι γελας και στ'άληθεια?

σου τρεχουνε και τα σαλια οταν γελας?

βρε αει πηγαινε παιξε παρα περα σου λεω! καραγκιοζακο!

Υ.Γ. δε χρειαζεται να απολογεισαι εδω, στον εαυτο σου πρεπει να απολογηθεις πρωτα!

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Εδώ και πολύ καιρό.
Και πιστευεις προφανως οτι ειμαι λάθος, τοτε φιλε άλλο πραγμα εχεις γνωρίσει εσυ και άλλο εγώ.. Λυπάμαι γιατι νομιζω οτι παλαιοτερα εγω και εσυ εχουμε συμφωνησει σε άλλα πραγματα, δεν πειραζει, αυτη ειναι και η αξια του διαλογου

Επισκέπτης
ελα ρε με τα λιμά τώρα.

τώρα που μιλάμε και μαζί θα πει ότι σέρνομαι και μαζί σου. μη μου μιλάς γιατί θα νομίζει ότι μετά τον πλέζουρα έχω εσένα για ίνδαλμα.
ααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα που διάολο πιάνουν σπέρματα που βγάζουν αυτά τα μυαλά ρε γαμώ την ιθαγένειά μου.
:jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι γελας και στ'άληθεια?

σου τρεχουνε και τα σαλια οταν γελας?

βρε αει πηγαινε παιξε παρα περα σου λεω! καραγκιοζακο!

Υ.Γ. δε χρειαζεται να απολογεισαι εδω, στον εαυτο σου πρεπει να απολογηθεις πρωτα!

τι να απολογούμαι ρε ζώο. όσοόσο κάτσε να στον χώσω να τελειώνουμε.
σταμάτα να κωλοτρίβεσαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και πιστευεις προφανως οτι ειμαι λάθος, τοτε φιλε άλλο πραγμα εχεις γνωρίσει εσυ και άλλο εγώ.. Λυπάμαι γιατι νομιζω οτι παλαιοτερα εγω και εσυ εχουμε συμφωνησει σε άλλα πραγματα, δεν πειραζει, αυτη ειναι και η αξια του διαλογου
Απλά και ξεκάθαρα.Τον ξέρω προσωπικά και καμία σχέση μ αυτά που έγραψες.Τα θεωρώ λάσπη και κακοήθεια εφόσον ΔΕΝ τον γνωριζεις.Είναι άλλο να αντιπαρατίθεσαι και να κρίνεις τις απόψεις του και άλλο αυτό που έκανες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλά και ξεκάθαρα.Τον ξέρω προσωπικά και καμία σχέση μ αυτά που έγραψες.Τα θεωρώ λάσπη και κακοήθεια εφόσον ΔΕΝ τον γνωριζεις.Είναι άλλο να αντιπαρατίθεσαι και να κρίνεις τις απόψεις του και άλλο αυτό που έκανες.
τι ακριβώς κάθεσαι να αναλύσεις τώρα;
τι απιστευτες μαλακίες που γράφονται εδώ μέσα κατά καιρούς για άτομα που ούτε καν ξερουν πώς είναι στην όξω ζωή;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τι ακριβώς κάθεσαι να αναλύσεις τώρα;
τι απιστευτες μαλακίες που γράφονται εδώ μέσα κατά καιρούς για άτομα που ούτε καν ξε΄ρουν πώς είναι στην όξω ζωής
Αφού είμαι μαλάκας με ξέρεις.Παίρνω τον ΠΠ να την κάνουμε για κανά κωλόμπαρο.See ya  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom