1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλά να περάσετε. τα σέβη μου αμφω.Αφού είμαι μαλάκας με ξέρεις.Παίρνω τον ΠΠ να την κάνουμε για κανά κωλόμπαρο.See ya
καλά να περάσετε. τα σέβη μου αμφω.Αφού είμαι μαλάκας με ξέρεις.Παίρνω τον ΠΠ να την κάνουμε για κανά κωλόμπαρο.See ya
τι να απολογούμαι ρε ζώο. όσοόσο κάτσε να στον χώσω να τελειώνουμε.
σταμάτα να κωλοτρίβεσαι.
η τραγικοτητα των δικων σου μου θυμιζουν το ανθρωπακι του Λαζοπουλου! αει χασου μυρμηγκακι λοιπον!η ευρηματικότητα των απαντήσεών σου μου θυμίζουν τραγικά τον τζειμάκο.
Και πιστευεις προφανως οτι ειμαι λάθος, τοτε φιλε άλλο πραγμα εχεις γνωρίσει εσυ και άλλο εγώ.. Λυπάμαι γιατι νομιζω οτι παλαιοτερα εγω και εσυ εχουμε συμφωνησει σε άλλα πραγματα, δεν πειραζει, αυτη ειναι και η αξια του διαλογου
Αυτά αφορούσε το σχόλιό μου.-Για ΠορνοΠαππο
Εαν δεν εισαι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ (που ΕΙΣΑΙ).ΞΕΡΩ οτι ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ απο αυτους που βριζεις(ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) και μη παρασιτικα απο άλλους(τους επισημους).Με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ δεν μιλας και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ (κανενος ειδους)
Φυγε απο τα ΣΑΙΤ σε παρακαλώ (δεν είσαι καν γραφικός, είσαι επικινδυνος)
Τον ple καλέ μου όσο-όσο ξεπουλάει που τον ξέρεις,μιας κ δεν είσαι κλώνος;;;
καλα μη βαλεις και τα κλαμματα!
αντε να φωναξεις τον pleasuregiver να με κανει ντα και συ να κανεις αααααααααααααχαχαχαχαχααχαααα, βλήμα, ε βλήμα!
Τον ple καλέ μου όσο-όσο ξεπουλάει που τον ξέρεις,μιας κ δεν είσαι κλώνος;;;
Kαμιά άλλη απάντηση;;;
Απλά και ξεκάθαρα.Τον ξέρω προσωπικά και καμία σχέση μ αυτά που έγραψες.Τα θεωρώ λάσπη και κακοήθεια εφόσον ΔΕΝ τον γνωριζεις.Είναι άλλο να αντιπαρατίθεσαι και να κρίνεις τις απόψεις του και άλλο αυτό που έκανες.
Εσύ από πού κ ως πού ξέρεις αν επιτρέπεται;;;Ο ιδιος σιωπα, μιλάς εσυ ως φιλος (ΥΠΟΠΤΟ) και αυτο σεβαστο, δεν μου απαντησες όμως, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ και δεν Θα επρεπε να ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο τιποτενιος και μην πολυθιγεσαι δεν σε εβρισε κανενας, για τα ΘΥΜΑΤΑ μιλαμε που δεν υπερασπιζεται κανενας ΠΠ στις αχρηστες κουβεντες του (και αν εισαι πραγματικα φιλος του φροντισε να εκθετεται σε κουβεντες που αφορουν την Ελλάδα που ζουμε όλοι μας (Αλλα μαλλον δεν σε αφορουν ολα αυτα και επιασα νευρο) Γι΄αυτο οποιοι εχουν μυαλο θα πρεπει να δουν το ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠορνοΠΑππο ΚΑΙ τον Ηοuse OF FUN
Mα 5/5 κ πάλι,ποιος είναι ο πούστης...Ανθέλληνας,φιλοσκοπιανός και κρατικοδίαιτος,άφιλος και χωρίς οικογένεια κι εγώ.Συνεχίστε πλάκα έχει.
Εσύ από πού κ ως πού ξέρεις αν επιτρέπεται;;;
Με ποια ιδιότητα;;;
Οι τελίτσες τί είναι αν επιτρέπεται;;Εσυ απο που ξεφυτρωσες; , δεν εχεις συνεισφερει τιποτα το ουσιαστικο ποτε σου, μην μιλας, χορτασαμε απο τυπους σαν και σενα.. Οταν θα εχεις να πεις κατι (Θα πρεπει να σκεφτείς κάτι πρωτα), μου λές..
[li][/li]
[li][/li]
Εσυ απο που ξεφυτρωσες; , δεν εχεις συνεισφερει τιποτα το ουσιαστικο ποτε σου, μην μιλας, χορτασαμε απο τυπους σαν και σενα.. Οταν θα εχεις να πεις κατι (Θα πρεπει να σκεφτείς κάτι πρωτα), μου λές..
[li][/li]
[li][/li]
Οι τελίτσες τί είναι αν επιτρέπεται;;
Η δική σου συνεισφορά;;;
σοβαρα ρωταω, τι δουλεια κανεις?κοπρίτη
έχεις να πεις τίποτε άλλο;
ή να τραβήξω το καζανάκι;
σοβαρα ρωταω, τι δουλεια κανεις?
εφ'όσων ξερω δεν ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο