Νέα

Η μάχη της Έλενας Ναθαναήλ για τη ζωή της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
φοβερο εργο!αλλα αυτο που δεν μπωρω να δω χωρις να με παισουν τα δακρυα ειναι το τελευταιο καλοκαιρι!!!!πολυ αισθηματικο εργο!!!!!

το τελευταιο καλοκαιρι το ειχε την κυριακη . πραγματι αυτο το εργο μας κανει να βουρκονουμε για πολλους λογους !
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ !

drantonis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ο Θεός να την αναπαύσει,θα την θυμόμαστε πάντα....

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ηταν μια πραγματικη ΚΥΡΙΑ  καλο σου ταξιδι ΕΛΕΝΑ

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
Έχω την εντύπωση και αν ισχύει τότε είναι πραγματικά ειρωνεία της τύχης πως στην ταινία εκείνο το καλοκαίρι με την Έλενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό όπου φυσικά υπάρχει και το καταπληκτικό κομμάτι σα με κοιτάς πεθαίνει στο τέλος από καρκίνο στον πνεύμονα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Έχω την εντύπωση και αν ισχύει τότε είναι πραγματικά ειρωνεία της τύχης πως στην ταινία εκείνο το καλοκαίρι με την Έλενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό όπου φυσικά υπάρχει και το καταπληκτικό κομμάτι σα με κοιτάς πεθαίνει στο τέλος από καρκίνο στον πνεύμονα.

Να εκφρασω και εγω τα συλληπητηρια μου.Ελενα  καλο σου ταξιδι θα σε θυμομαστε για παντα.Κριμα για μια τοσο νεα γυναικα να φευγει απο τον κοσμο αλλα απο αυτην τν αρρωστια ουδεις γλιτωνει .Ο θεος ας την συγχωρεσει και ας αναπαυσει την ψυχη της.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ΚΥΡΙΑ με τα όλα της, ούτε σαχλαμάρες και μαϊντανός σε εκπομπές, ούτε γραφικότιτες. Αξιοπρεπέστατη

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αξιοπρεπεστατη,πανεμορφη και υπεροχη.μια μεγαλη κυρια.οσο για την ταινια ''η αναζητηση''μπορω να πω οτι αυτη η ταινια και το''η κυρια με τη γουνα''της λαουρα αντονελλι ειναι οι 2 ερωτικοτερες ταινιες που εχω δει.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ίσως η ομορφότερη γυναικα του ελληνικού κινηματογραφου. Τέτοια ομορφιά δεν συναντάς εύκολα. Για να μην πω ποτέ. Τι εκφραστικό πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, θηλυκότητα, αρχοντιά. Αυτά να βλέπουν οι σημερινές ελληνιδούλες που νομίζουν ότι μ' ένα ξανθό μαλλί και ένα μίνι έγιναν γκόμενες! Η Ναθαναήλ θα μπορούσε να κάνει την super χλιδατη ζωή και να αλλάζει γκόμενους καθημερινά όπως τα περισσότερα σημερινά ατάλαντα πορνίδια της ελληνικής βλαχοshowbiz που το παίζουν stars! Aλλά η γυναίκα αυτή είχε αξιοπρέπεια,ταλέντο και μυαλό. Σπάνιος συνδυασμός στον ελαφρόμυαλο καλλιτεχνικό χώρο. Πολύ κρίμα που έφυγε ένας τόσο ωραίος άνθρωπος.
Αντίο πανέμορφη Έλενα Ναθαναήλ...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιά τοποθεσία γυρίστηκε η ταινία "Εκείνο το καλοκαίρι". Ήταν θέμα συζήτησης στην δουλειά μου σήμερα και κανείς δεν ήξερε; Στο internet δεν βρήκα σχετικές πληροφορίες.

:think:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Νομιζω οτι γυριστηκε στο λαγονήσι το "Εκείνο το καλοκαίρι"

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στο Αλεποχωρη.Ο θεοσ να τιν αναπαυση.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Nathanail.jpg
    Nathanail.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 44

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
την ταινία δεν την έχω δει ολόκληρη.Προσφατα όμως είδα ένα απόσπασμα και αναγνώρισα αμέσως την πανέμορφη παραλία στο ακρωτήρι Ηραίον,στη λίμνη Βουλιαγμένης.Εκεί που ακόμη υπάρχουν τα αρχαία του ναού της Θεάς Ηρας και πάνω τους κτισμένη μια εκκλησία,κλασσική συνταγή των βάρβαρων βυζαντινών...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι ετσι ηταν.πεθανε απο την ιδια αρρωστια οπως και στο εργο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom