1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ένα ξέρω σχεδόν όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
όχι ακριβώς.... Κάποιοι έχουν την κουτάλα και ανακατεύουν ......
Ένα ξέρω σχεδόν όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Τι επάγγελμα κάνεις δε μας είπες.Αν μας πεις ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δηλώνεις 27000€ εισόδημα,υπολογίζω να παίρνεις το χρόνο >60.000€!
Είσαι λάθος φίλε.Πάψε να δημιουργείς εντυπώσεις.Εάν είμουν βολεμένος θα τα έγραφα στα @@ μου.εγώ δεν είμαι με το μέρος τους.......
Αλλά σε αυτή τη χώρα αυτός που διαμαρτύρεται πρώτος και καλύτερςο είναι ΠΑΝΤΑ ο βολεμένος.......
δε μπας να βγάλεις καλύτερα την ενέργειά σου στον Αλογοσκούφη; Ετσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και συ δεν θα χαρακτηριστείς τζάμπα μάγκας......Με λές ψεύτη και κλέφτη. Μάλιστα. Αν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο θα με έλεγες; Γιατί αν το έκανες, θα φρόντιζα να φτύσεις το γάλα που θήλασες.
εγώ έχω καθαρό τα διπλά από σένα και πληρώνω 22 χιλιάρικα φόρο ως μισθωτός....
Σε κάλυψα ή μήπως θεωρείς τον εαυτό σου και αδικημένο;
ΕΛΛΗΝΟΕίσαι λάθος φίλε.Πάψε να δημιουργείς εντυπώσεις.
ΦΡΕΝΕΙΑΕάν είμουν βολεμένος θα τα έγραφα στα @@ μου.
Εγώ δεν έκανα κανένα άλμα.... Δες τι πληρώνει αυτός που τα δηλώνει όλα ως ΕΕ και δες τι πληρώνω εγώ ως μισθωτός... Τι να λέμε τώρα...
Κλαίνει και οι ΕΕ γιατί λέει θα πληρώσουν κάτι παραπάνω.... Ρε αν σας έβαζαν να πληρώνετε ότι οι μισθωτοί δεν θα είχατε καν δελτίο παροχής....
Τι να λέμε τώρα....
Χέρομαι που διασκεδάζεις ετσι ετσιΕΛΛΗΝΟ
ΦΡΕΝΕΙΑ
Και ξαναλέω, υπάρχουν πολλά ελεύθερα επαγγέλματα που δεν μπορούν να αποκρύψουν εισόδημα.
Όταν βγάζει 1 ευρώ και έρχεται ο ''θείος'' και σου πέρνει το 10% ελα να τα πουμε για τους μισθωτούς.Και δεν κατάλαβα που τους γαμάει ισα ισα 10.500 εμεις 12.000 αστο μεγάλε άστοκαμμιά προκατάληψη αγαπητέ.....
ΟΜΩΣ......
ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα (δεν εξετάζω δίκαια ή άδικα, μάλλον άδικα ως συνήθως)
Πέσατε να τους φάτε...
Τόσα χρόνια που γαμούσαν και έδερναν τους μισθωτούς/συνταξιούχους δεν είδαι κανέναν σας να αντιδράσει....
Αλλά όπως προείπε και ο φίλος μας.......
Εάν ήμουν βλοεμένος θα τα έγραφα στα @@ρια μου.....
Τώρα που σιγά σιγά θα κόψουν τα @@ρια σε όλους να δω που θα τα γράφετε...
ρε πλάκα μας κάνεις;Όταν βγάζει 1 ευρώ και έρχεται ο ''θείος'' και σου πέρνει το 10% ελα να τα πουμε για τους μισθωτούς.Και δεν κατάλαβα που τους γαμάει ισα ισα 10.500 εμεις 12.000 αστο μεγάλε άστο
Τσακώσου μόνος σου.ρε πλάκα μας κάνεις;
θα βγείτε και οι αδικημένοι σε σχέση με τους μισθωτούε και συνταξιούχους;
Τη σκάλα παιδιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τσάκω χίλια ευρώ τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις.....Τσακώσου μόνος σου.
Το τι είσαι είναι γνωστό.Εγώ θα τσακώσω τα 1000 και θα είναι τα μόνα που θα δει όσο υπάρχει αυτο το κράτος.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ααχαχαχα στα 75 στην συνταξη αααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααατσάκω χίλια ευρώ τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις.....
θυμάσαι πριν που μίλησες για βολεμένους;Το τι είσαι είναι γνωστό.Εγώ θα τσακώσω τα 1000 και θα είναι τα μόνα που θα δει όσο υπάρχει αυτο το κράτος.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ααχαχαχα στα 75 στην συνταξη αααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα
τσάκω χίλια ευρώ τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις.....
το αφορολόγητο στους μισθωτούς δεν θα πειραχθεί...Η πλάκα ειναι πως μετά μπορεί να είναι η σειρά των μισθωτών που θα χάσουν και αυτοί το αφορολόγητο, γιατί όταν θα δουν πως λόγω ότι όλοι οι ε.ε θα δηλώσουν λιγότερα και δεν θα τους βγαίνουν τα ποσά που θέλουν να εισπράξουν, τότε να σε δώ ποιόν θα κράζεις
Καλά καλά γιατί με το φπα δεν πειράζει τους μισθοτούς.ΑΠλά το κρατάσει σαν ΆΣΣΟ στο μανίκη του.Δεν κολώνει κατσε να δεις και τους συνταξιούχους θα τα πάρειτο αφορολόγητο στους μισθωτούς δεν θα πειραχθεί...
έχει ήδη ανακοινωθεί τι ακολουθεί....
Τσιγάρα, ποτά και ΦΠΑ 20 - 21 %......
Αυτό πώς σου φαίνεται; Πειράζει μόνο τους μισθωτούς φαντάζομαι ε;;;
Εγώ δεν κράζω κανέναν....
Ο νεοελληνας κράζει μόνο όταν θίγεται ο κωλαράκος του...
Οι άλλοι να πανε να γαμηθούνε...