Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στους ελέγχους πάντως, η εφορία ΔΕΝ αποδέχεται τα παροχής υπηρεσιών για εργαζόμενους και θεωρεί (και χρεώνει) όλες τις ανάλογες κρατήσεις, εκτός αν ο ε.ε. μπορεί να αποδείξει ότι έχει άλλες 2-3 τουλαχιστον παρεμφερείς ενασχολήσεις.

Explorer2004

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τι επάγγελμα κάνεις δε μας είπες.Αν μας πεις ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δηλώνεις 27000€ εισόδημα,υπολογίζω να παίρνεις το χρόνο >60.000€!

Με λές ψεύτη και κλέφτη. Μάλιστα. Αν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο θα με έλεγες; Γιατί αν το έκανες, θα φρόντιζα να φτύσεις το γάλα που θήλασες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγώ δεν είμαι με το μέρος τους.......
Αλλά σε αυτή τη χώρα αυτός που διαμαρτύρεται πρώτος και καλύτερςο είναι ΠΑΝΤΑ ο βολεμένος.......
Είσαι λάθος φίλε.Πάψε να δημιουργείς εντυπώσεις.Εάν είμουν βολεμένος θα τα έγραφα στα @@ μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με λές ψεύτη και κλέφτη. Μάλιστα. Αν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο θα με έλεγες; Γιατί αν το έκανες, θα φρόντιζα να φτύσεις το γάλα που θήλασες.
δε μπας να βγάλεις καλύτερα την ενέργειά σου στον Αλογοσκούφη; Ετσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και συ δεν θα χαρακτηριστείς τζάμπα μάγκας......

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
εγώ έχω καθαρό τα διπλά από σένα και πληρώνω 22 χιλιάρικα φόρο ως μισθωτός....
Σε κάλυψα ή μήπως θεωρείς τον εαυτό σου και αδικημένο;

Αν είσαι μισθωτός και πληρώνεις τόσα όσα λές τότε τα μικτά σου είναι πάνω από 70-75 χιλιαρικα.
Αν αυτά τα χρήματα τα δηλώνε ε.ε.( γιατί αυτοι δεν έχουν παρακρατηση όπως οι μισθωτοί ) τότε μαζί με την προκαταβολή του επόμενου έτους θα πλήρωνε γύρω στα 35-40 χιλιάρικα φόρο. Εσυ πως το βλέπεις αυτο? Λογικό?
Συμφωνώ ότι πολύ φοροδιαφεύγουν και για αυτό πρέπει να γίνει κάτι.Αλλά όχι και έτσι!!!
Παραδέχεται ολόκληρο κράτος την φοροδιαφυγή, θέλει να την καταπολεμήση με την κατάργηση του αφορολογήτου, και ταυτόχρονα βγάζουν και περαίωση για 2000-2006 για να κλείσουν τα βιβλία τους οι φοροφυγάγες με 3500 ευρώ!!!!
Ε ΕΛΕΟΣ πια, το δούλεμα πάει σύννεφο

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν έκανα κανένα άλμα.... Δες τι πληρώνει αυτός που τα δηλώνει όλα ως ΕΕ και δες τι πληρώνω εγώ ως μισθωτός... Τι να λέμε τώρα...
Κλαίνει και οι ΕΕ γιατί λέει θα πληρώσουν κάτι παραπάνω.... Ρε αν σας έβαζαν να πληρώνετε ότι οι μισθωτοί δεν θα είχατε καν δελτίο παροχής....
Τι να λέμε τώρα....

Σε άλλον αναφέρθηκα. Εσύ απλώς είσαι αρνητικά προκατειλημμένος με τους ε.ε. Και ξαναλέω, υπάρχουν πολλά ελεύθερα επαγγέλματα που δεν μπορούν να αποκρύψουν εισόδημα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και ξαναλέω, υπάρχουν πολλά ελεύθερα επαγγέλματα που δεν μπορούν να αποκρύψουν εισόδημα.

θα μπορούσες να αναφέρεις μερικά να μαθουμε και εμείς οι δύσπιστοι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καμμιά προκατάληψη αγαπητέ.....
ΟΜΩΣ......
ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα (δεν εξετάζω δίκαια ή άδικα, μάλλον άδικα ως συνήθως)
Πέσατε να τους φάτε...
Τόσα χρόνια που γαμούσαν και έδερναν τους μισθωτούς/συνταξιούχους δεν είδαι κανέναν σας να αντιδράσει....
Αλλά όπως προείπε και ο φίλος μας.......
Εάν ήμουν βλοεμένος θα τα έγραφα στα @@ρια μου.....
Τώρα που σιγά σιγά θα κόψουν τα @@ρια σε όλους να δω που θα τα γράφετε...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
καμμιά προκατάληψη αγαπητέ.....
ΟΜΩΣ......
ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα (δεν εξετάζω δίκαια ή άδικα, μάλλον άδικα ως συνήθως)
Πέσατε να τους φάτε...
Τόσα χρόνια που γαμούσαν και έδερναν τους μισθωτούς/συνταξιούχους δεν είδαι κανέναν σας να αντιδράσει....
Αλλά όπως προείπε και ο φίλος μας.......
Εάν ήμουν βλοεμένος θα τα έγραφα στα @@ρια μου.....
Τώρα που σιγά σιγά θα κόψουν τα @@ρια σε όλους να δω που θα τα γράφετε...
Όταν βγάζει 1 ευρώ και έρχεται ο ''θείος'' και σου πέρνει το 10% ελα να τα πουμε για τους μισθωτούς.Και δεν κατάλαβα που τους γαμάει ισα ισα 10.500 εμεις 12.000 αστο μεγάλε άστο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν βγάζει 1 ευρώ και έρχεται ο ''θείος'' και σου πέρνει το 10% ελα να τα πουμε για τους μισθωτούς.Και δεν κατάλαβα που τους γαμάει ισα ισα 10.500 εμεις 12.000 αστο μεγάλε άστο
ρε πλάκα μας κάνεις;
θα βγείτε και οι αδικημένοι σε σχέση με τους μισθωτούε και συνταξιούχους;
Τη σκάλα παιδιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε πλάκα μας κάνεις;
θα βγείτε και οι αδικημένοι σε σχέση με τους μισθωτούε και συνταξιούχους;
Τη σκάλα παιδιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Τσακώσου μόνος σου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τσάκω χίλια ευρώ τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το τι είσαι είναι γνωστό.Εγώ θα τσακώσω τα 1000 και θα είναι τα μόνα που θα δει όσο υπάρχει αυτο το κράτος.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ααχαχαχα στα 75 στην συνταξη αααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το τι είσαι είναι γνωστό.Εγώ θα τσακώσω τα 1000 και θα είναι τα μόνα που θα δει όσο υπάρχει αυτο το κράτος.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ααχαχαχα στα 75 στην συνταξη αααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα
θυμάσαι πριν που μίλησες για βολεμένους;
αγορίνα μου δεν εχω ανάγκη από σύνταξη...... έχω και για τα αγγονάκια μου....

απλά δε γεννήθηκα λεχρίτης να πεινάει ο διπλανός μου και να μη με ενδιαφέρει......
Ερχονται χειρότερες μέρες....

Η σειρά σου έχει έρθει... εμένα με προσπέρασε εξαιτίας αυτού που με γέννησε....
κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
τσάκω χίλια ευρώ τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η πλάκα ειναι πως μετά μπορεί να είναι η σειρά των μισθωτών που θα χάσουν και αυτοί το αφορολόγητο, γιατί όταν θα δουν πως λόγω ότι όλοι οι ε.ε θα δηλώσουν λιγότερα και δεν θα τους βγαίνουν τα ποσά που θέλουν να εισπράξουν, τότε να σε δώ ποιόν θα κράζεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η πλάκα ειναι πως μετά μπορεί να είναι η σειρά των μισθωτών που θα χάσουν και αυτοί το αφορολόγητο, γιατί όταν θα δουν πως λόγω ότι όλοι οι ε.ε θα δηλώσουν λιγότερα και δεν θα τους βγαίνουν τα ποσά που θέλουν να εισπράξουν, τότε να σε δώ ποιόν θα κράζεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το αφορολόγητο στους μισθωτούς δεν θα πειραχθεί...
έχει ήδη ανακοινωθεί τι ακολουθεί....
Τσιγάρα, ποτά και ΦΠΑ 20 - 21 %......
Αυτό πώς σου φαίνεται; Πειράζει μόνο τους μισθωτούς φαντάζομαι ε;;;

Εγώ δεν κράζω κανέναν....
Ο νεοελληνας κράζει μόνο όταν θίγεται ο κωλαράκος του...
Οι άλλοι να πανε να γαμηθούνε...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
το αφορολόγητο στους μισθωτούς δεν θα πειραχθεί...
έχει ήδη ανακοινωθεί τι ακολουθεί....
Τσιγάρα, ποτά και ΦΠΑ 20 - 21 %......
Αυτό πώς σου φαίνεται; Πειράζει μόνο τους μισθωτούς φαντάζομαι ε;;;

Εγώ δεν κράζω κανέναν....
Ο νεοελληνας κράζει μόνο όταν θίγεται ο κωλαράκος του...
Οι άλλοι να πανε να γαμηθούνε...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Καλά καλά γιατί με το φπα δεν πειράζει τους μισθοτούς.ΑΠλά το κρατάσει σαν ΆΣΣΟ στο μανίκη του.Δεν κολώνει κατσε να δεις και τους συνταξιούχους θα τα πάρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom