Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η κλοπή είναι μαγκιά δηλαδή;
Δεν είπα εγώ να κλέψεις.Εδώ σε κλέβουν κάθε στιγμή της ζωής σου αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα μην βγάλεις μαύρα χρήμματα?Και για πες μου κάτι εμένα που με βοήθησε το κράτος να ξεκινήσω?ΕΕΕ ή να χτίσω ένα σπίτι με τα βάσανα κτλπ.ΠΟΥΘΕΝΑ άρα θεωρώ ότι δεν του χρωστάω τίποτα επειδή όμως ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ θα μου το πάρουν το σπίτι λες και τους ανηκη,

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μάθε πρώτα τι σημαίνει τεκμήριο διαβίωσης....
Δεν μπορείς κύριε να έχεις έξοδα 100 χιλιάρικα και να δηλώνεις έσοδα 50.... Εάν έχεις έξοδα 100 θα πληρώνεις για έσοδα 100 ακόμα και αν δήλωσες 50 ... Απλά πράματα....
Εντάξει ρε φίλε τη βαράς οκ.Και εάν έχω έσοδα 80 και έξοδα 50 θα με φορολογίση με τα υπόλοιπα 30?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ έχω καθαρό ειδόδημα περίπου 27000 ευρω. Πληρώνω 3,500 ευρώ. Με την κατάργηση του αφορολόγητου θα πληρώνω 4,600, και βάλε.

Κάλυψα όλους αυτούς τους ανόητους που μιλάνε για μαύρα, για κλέφτες, κλπ κλπ?

Τι επάγγελμα κάνεις δε μας είπες.Αν μας πεις ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δηλώνεις 27000€ εισόδημα,υπολογίζω να παίρνεις το χρόνο >60.000€!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ έχω καθαρό ειδόδημα περίπου 27000 ευρω. Πληρώνω 3,500 ευρώ. Με την κατάργηση του αφορολόγητου θα πληρώνω 4,600, και βάλε.

Κάλυψα όλους αυτούς τους ανόητους που μιλάνε για μαύρα, για κλέφτες, κλπ κλπ?
εγώ έχω καθαρό τα διπλά από σένα και πληρώνω 22 χιλιάρικα φόρο ως μισθωτός....
Σε κάλυψα ή μήπως θεωρείς τον εαυτό σου και αδικημένο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει ρε φίλε τη βαράς οκ.
δε βαράω. Απλά να εξετάζουμε πρώτα αυτά που λέγονται και να καταδικάζουμε αυτά που πρέπει..
Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει νοοτροπία να φωνάζω για να φωνάζω. Από συνήθειο ένα πράμα....
Αλλά στην πουστιά κάνω τουμπέκα άμα με συμφέρει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι επάγγελμα κάνεις δε μας είπες.Αν μας πεις ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δηλώνεις 27000€ εισόδημα,υπολογίζω να παίρνεις το χρόνο >60.000€!
νομίζω η απάντησή μου σε κάλυψε......ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν είπα εγώ να κλέψεις.Εδώ σε κλέβουν κάθε στιγμή της ζωής σου αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα μην βγάλεις μαύρα χρήμματα?Και για πες μου κάτι εμένα που με βοήθησε το κράτος να ξεκινήσω?ΕΕΕ ή να χτίσω ένα σπίτι με τα βάσανα κτλπ.ΠΟΥΘΕΝΑ άρα θεωρώ ότι δεν του χρωστάω τίποτα επειδή όμως ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ θα μου το πάρουν το σπίτι λες και τους ανηκη,

Δεν ξέρω πού σε βοήθησε και αν σε βοήθησε εσένα να ξεκινήσεις,αλλά ξέρω ότι κάθε τόσο στους αναπτυξιακούς νόμους μπαίνουν δεκάδες επιχειρηματίες.Και πώς δε χρωστάς;Τους δρόμους που μετακινείσαι-όπως και να είναι-τις ένοπλες δυνάμεις,αν πας βόλτα και χαθείς και έρθει να σε βρει η πυροσβεστική ή να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι σου που πήρε επειδή ξέχασες ένα τσιγάρο αναμμένο,ποιος θα τα πληρώσει;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ξέρω πού σε βοήθησε και αν σε βοήθησε εσένα να ξεκινήσεις,αλλά ξέρω ότι κάθε τόσο στους αναπτυξιακούς νόμους μπαίνουν δεκάδες επιχειρηματίες.Και πώς δε χρωστάς;Τους δρόμους που μετακινείσαι-όπως και να είναι-τις ένοπλες δυνάμεις,αν πας βόλτα και χαθείς και έρθει να σε βρει η πυροσβεστική ή να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι σου που πήρε επειδή ξέχασες ένα τσιγάρο αναμμένο,ποιος θα τα πληρώσει;
Αυτά δεχτά.Δεν γουστάρω να πληρώνω της mercedes του κάθε........,τους αστακούς...κτλπ.10.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας τους δλδ 3,000,000 ευρώ τον μήνα χώρια τα επιδόματα κτλπ και μετά μου λες εμένα λυτότητα και μαλακίες.

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Πώς το συμπεραίνεις αυτό ρε αδερφέ; Τον ξέρεις κι από χθες και θεωρείς δεδομένο ότι αποκρύπτει εισόδημα;

Γενικά, κάνεις πολλά, μάλλον παράλογα, συμπερασματικά άλματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και πώς δε χρωστάς;Τους δρόμους που μετακινείσαι-όπως και να είναι-τις ένοπλες δυνάμεις,αν πας βόλτα και χαθείς και έρθει να σε βρει η πυροσβεστική ή να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι σου που πήρε επειδή ξέχασες ένα τσιγάρο αναμμένο,ποιος θα τα πληρώσει;

Αυτά θα τα πληρώνει η μαλάκω η ΕΕ... Ξέρεις αυτοί οι κουτόφραγκοι...
Εμείς είμστε από άλλη στόφα... Είμαστε μάγκες γαμιάδες και απόγονοι του Περικλέως.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λένε μείωση σε μισθούς και συντάξεις δεν είπε κανένας πουστης εκει μέσα ρε παιδίά κόψτε 1000-2000 σαν δείγμα έστω για τα μάτια.Ουστ φωτιά θέλουν όλοι εκεί σαν τα κοτόπουλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πώς το συμπεραίνεις αυτό ρε αδερφέ; Τον ξέρεις κι από χθες και θεωρείς δεδομένο ότι αποκρύπτει εισόδημα;

Εγώ δεν έκανα κανένα άλμα.... Δες τι πληρώνει αυτός που τα δηλώνει όλα ως ΕΕ και δες τι πληρώνω εγώ ως μισθωτός... Τι να λέμε τώρα...
Κλαίνει και οι ΕΕ γιατί λέει θα πληρώσουν κάτι παραπάνω.... Ρε αν σας έβαζαν να πληρώνετε ότι οι μισθωτοί δεν θα είχατε καν δελτίο παροχής....
Τι να λέμε τώρα....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καιρο εχω να γίνω έξαλλος με υπουργο. Συνηθως απλα τους θεωρω ανικανους και μαλακες και προσπερνω. Τωρα ο απιστευτα ανικανος φορολογει ως μαλακες τους δαρμενους που παρεχουν μισθωτη υπηρεσια αναγκαστικα ως ελευθεροι επαγγελματιες. Οταν δε του επισημαινεται το προβλημα, απαντα οτι οι επιχειρησεις παρανομουν. Σοβαρα ρε καραγκιοζη? Φοβηθηκαν τωρα που το πες και θ΄ αλλαξουν πολιτικη. Η μαλακια ΔΕΝ εχει όρια.
Οσο υπαρχω θυμαμαι πολιτικη με διαχειριση φορων αντι γι αναπτυξη οπως εκαναν ολες οι χωρες που την ειχαν αναγκη.
Αντι για να πολεμησει την σαπιλα των εφοριων που οδηγει στο ανελεγκτο των πραγματικα πλουσιων ελευθερων επαγγελματιων κλεβει απο τους δουλοπαροικους με το μπλοκακι οσα δεν τους εχουν ηδη κλεψει οι επιχειρησεις που επιπλεον παρανομουν!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λένε μείωση σε μισθούς και συντάξεις δεν είπε κανένας πουστης εκει μέσα ρε παιδίά κόψτε 1000-2000 σαν δείγμα έστω για τα μάτια.Ουστ φωτιά θέλουν όλοι εκεί σαν τα κοτόπουλα
εγώ δεν είμαι με το μέρος τους.......
Αλλά σε αυτή τη χώρα αυτός που διαμαρτύρεται πρώτος και καλύτερςο είναι ΠΑΝΤΑ ο βολεμένος.......

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτά δεχτά.Δεν γουστάρω να πληρώνω της mercedes του κάθε........,τους αστακούς...κτλπ.10.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας τους δλδ 3,000,000 ευρώ τον μήνα χώρια τα επιδόματα κτλπ και μετά μου λες εμένα λυτότητα και μαλακίες.

Αυτοί είναι αυτοί που ψηφίζεις φίλε.Εσύ-και ο καθένας-είσαι σωστός με τις υποχρεώσεις σου;Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που κυβερνούν,προσπάθησε να τον αλλάξεις.Δεν μπορείς όμως να είσαι δυσαρεστημένος και να ψηφίζεις τους ίδιους,με σκοπό να βάλεις το παιδί σου στο δημόσιο,το οποίο το βρίζεις.(Φιλολογικό το Β'πρόσωπο)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτά θα τα πληρώνει η μαλάκω η ΕΕ... Ξέρεις αυτοί οι κουτόφραγκοι...
Εμείς είμστε από άλλη στόφα... Είμαστε μάγκες γαμιάδες και απόγονοι του Περικλέως.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Όχι δεν τον ξέρω.Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τι φοροδιαφυγή στους ελεύθερους επαγγελματίες και με τη μέθοδο της μαθηματικής επαγωγής βγαίνει το συμπέρασμα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτοί είναι αυτοί που ψηφίζεις φίλε.Εσύ-και ο καθένας-είσαι σωστός με τις υποχρεώσεις σου;Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που κυβερνούν,προσπάθησε να τον αλλάξεις.Δεν μπορείς όμως να είσαι δυσαρεστημένος και να ψηφίζεις τους ίδιους,με σκοπό να βάλεις το παιδί σου στο δημόσιο,το οποίο το βρίζεις.(Φιλολογικό το Β'πρόσωπο)
Δεν ξέρεις τι έχω ψηφήσει.Όσο για το δημόσιο θα κοίταγα να μπώ εγω για να μπορέσω να ζήσω το παιδί μου μέχρι τότε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ένα ξέρω σχεδόν όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καιρο εχω να γίνω έξαλλος με υπουργο. Συνηθως απλα τους θεωρω ανικανους και μαλακες και προσπερνω. Τωρα ο απιστευτα ανικανος φορολογει ως μαλακες τους δαρμενους που παρεχουν μισθωτη υπηρεσια αναγκαστικα ως ελευθεροι επαγγελματιες. Οταν δε του επισημαινεται το προβλημα, απαντα οτι οι επιχειρησεις παρανομουν. Σοβαρα ρε καραγκιοζη? Φοβηθηκαν τωρα που το πες και θ΄ αλλαξουν πολιτικη. Η μαλακια ΔΕΝ εχει όρια.
Οσο υπαρχω θυμαμαι πολιτικη με διαχειριση φορων αντι γι αναπτυξη οπως εκαναν ολες οι χωρες που την ειχαν αναγκη.
Αντι για να πολεμησει την σαπιλα των εφοριων που οδηγει στο ανελεγκτο των πραγματικα πλουσιων ελευθερων επαγγελματιων κλεβει απο τους δουλοπαροικους με το μπλοκακι οσα δεν τους εχουν ηδη κλεψει οι επιχειρησεις που επιπλεον παρανομουν!!

Σωστό κι αυτό......
Ομως. Οταν βγάζεις κυβέρνηση ολιγαρχών περιμένεις να κυνηγήσουν τα φίλια τζάκια;
Πάρτε το χαμπάρι.....
Ο αριστοκράτης θεωρεί δεδομένο πώς θα γαμήσει τον κηπουρό, τον μπάτλερ, την καθαρίστρια, την μπέιμπι σίτερ και τον θυρωρό....
δεν τον απασχολεί πώς πήρες Ρόλλς η απένταντι Βίλλα. Ασε που μπορεί και αυτός με τον ίδιο τρόπο να την αγόρασε.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom