You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=941839;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πριν 20 χρονια βαλε και μια σημερινη σου να δουμε νιατα :S :S :S :S :S
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Πριν 20 χρονια βαλε και μια σημερινη σου να δουμε νιατα :S :S :S :S :S
Παρε φιλος
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
ο κλασοπουστας ο αιμιλιος ειναι μπαναρισμενος...
Για να το λες κατι θα ξερεις μπετοβλακα
Σε πονεσε?
Οχι. Μια παροιμία λεει οτι σε ξένο κώλο 1000 παλούκια χωράνε (και ανωδινα) . Και ποιον σκέφτηκα;
ασε φιλε εφαγε κοτοπουλο αυτος με τις μαλακιες που εγραφεο κλασοπουστας ο αιμιλιος ειναι μπαναρισμενος...
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Αφου δεν σε πονεσε σημαινει ότι εισαι ευρυπρωκτος.Βαλε και τα παλουκακια τωρα με ένα μασουρι δυναμιτη αυτην την φορα.Και μαθε να γραφεις Ελληνικα γιατι είμαι που είμαι γερος και δεν βλεπω καλα να μην στραβωθώ κιολας.Οχι. Μια παροιμία λεει οτι σε ξένο κώλο 1000 παλούκια χωράνε (και ανωδινα) . Και ποιον σκέφτηκα;
Συνημμένα
Αφου δεν σε πονεσε σημαινει ότι εισαι ευρυπρωκτος.Βαλε και τα παλουκακια τωρα με ένα μασουρι δυναμιτη αυτην την φορα.Και μαθε να γραφεις Ελληνικα γιατι είμαι που είμαι γερος και δεν βλεπω καλα να μην στραβωθώ κιολας.
Δεν με πόνεσε, γιατι ο κώλος που σκέφτηκα να κανω πειραματόζωο, ειναι ο δικός σου, οχι ο δικός μου. Αλλα απο την στιγμή που δεν ξέρεις ελληνικά, δεν εχω και απαιτήσεις να καταλάβεις τι σημαίνει αυτο που σου γράφω. Καλή διασκέδαση με τον δυναμίτη και τα παλουκάκια.
Ότι πεις Αλβανε μπ ετοβλακα
Ελινο απο το τιρανα ιμε. Βοροηπιροτι
Τα αρχιδια μου τα δυο εισαι.Πηγαινε να φτιαξεις καμια φανταστικη ιστοριουλα τωρα και να την ξεχυλωσεις πισω από το κομπιουτερ
Με λενε βαλμιρ, κε δεν ιμε αχριστο σαν αρχιντια σου. Πιγενε χοσισ κανα θερμοσιφονα στο σουφρα σου, γελασι παρδαλο κατσικι.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Λοιπον Παπαρα?Πριν 20 χρονια βαλε και μια σημερινη σου να δουμε νιατα :S :S :S :S :S
Συνημμένα
Λοιπον Παπαρα?
Το ήξερα οτι ειναι αληθινός ο παλιόπουστας. Λίγο δευτερη η σούφρα του βεβαια, αλλα οτι ειναι δικια του, ειναι. Το σωστο να λέγεται.