Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 739K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.705
Πόντοι
3.656
Πως ενας τοσο δυνατος ερωτας κατεληξε σ αυτο το μισος;;

φιλε δεν χωρανε αστεια τωρα,αυτο το σιχαμα καθε φορα που μπαινει στο σαϊτ καταβριζει ολα τα μελη,και οι μοντ τον αφηνουν

και τωρα τον αφηνουν να γραφει και μηνυματα μισους

εμεις κανουμε ωραιο χαβαλε και ο πουστης προκαλει εδω και τρεις εβδομαδες.αν ο αντισθενης θελει αυτη να ειναι η εικονα του σαϊτ να μας το πει.αλλα οχι να εχεις και το νουμερο τον πουστη να ζηταει τα ρεστα.επιτηδες τα γραφω δημοσια αυτα για να το δουν ολοι,αλλα και ο αντισθενης με τους μοντ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.705
Πόντοι
3.656

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ΛΙΛΑΣ ΨΥΧΟΛΑΛΑ.jpg
    ΛΙΛΑΣ ΨΥΧΟΛΑΛΑ.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής.

ρε τυπε πλακα μας κανεις;

τετοια θα ζητουσα η αρχιπ@@στρα;

τιποτα δονητες κωνους μπουκαλια και κουτσουρα θα ηθελε να του χαρισουν

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
φιλε δεν χωρανε αστεια τωρα,αυτο το σιχαμα καθε φορα που μπαινει στο σαϊτ καταβριζει ολα τα μελη,και οι μοντ τον αφηνουν

εμεις κανουμε ωραιο χαβαλε και ο πουστης προκαλει εδω και τρεις εβδομαδες.αν ο αντισθενης θελει αυτη να ειναι η εικονα του σαϊτ να μας το πει.αλλα οχι να εχεις και το νουμερο τον πουστη να ζηταει τα ρεστα.επιτηδες τα γραφω δημοσια αυτα για να το δουν ολοι,αλλα και ο αντισθενης με τους μοντ

Οπα αδερφε μια χαρά χωράνε τα αστεια. Να μπανάρουν και τον λίλα, και να γελάμε με την φαντασία μας μετα. Ωραια ιδεα.

Στα @@ μας αν γραφει μυνηματα μισους ο λίλας. Τοσο γέλιο προσφέρει χαλάλι του. Δοξα το θεο απο τσακωμους και μυνηματα αγάπης ειναι τιγκα το σαιτ. Δεν εχει και τιποτα αλλο αλλωστε εδω μεσα.

Παρτε το χαμπάρι ρε.Λιλας ειναι μονο ενας και αιώνιος.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.705
Πόντοι
3.656
ρε τυπε πλακα μας κανεις;

τετοια θα ζητουσα η αρχιπ@@στρα;

τιποτα δονητες κωνους μπουκαλια και κουτσουρα θα ηθελε να του χαρισουν

τυπε αυτο που εχει αμεση αναγκη ο λιλας ειναι ενας καλος και ανθεκτικος ζουρλομανδυας   :S :S :S

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
τυπε αυτο που εχει αμεση αναγκη ο λιλας ειναι ενας καλος και ανθεκτικος ζουρλομανδυας   :S :S :S

Με ενα μεγάλο κούτσουρο που εχει πραγματική ανάγκη του περνάνε ολα τα ψυχολογικά.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Οπα αδερφε μια χαρά χωράνε τα αστεια. Να μπανάρουν και τον λίλα, και να γελάμε με την φαντασία μας μετα. Ωραια ιδεα.

Στα @@ μας αν γραφει μυνηματα μισους ο λίλας. Τοσο γέλιο προσφέρει χαλάλι του. Δοξα το θεο απο τσακωμους και μυνηματα αγάπης ειναι τιγκα το σαιτ. Δεν εχει και τιποτα αλλο αλλωστε εδω μεσα.

Παρτε το χαμπάρι ρε.Λιλας ειναι μονο ενας και αιώνιος.
Με ενα μεγάλο κούτσουρο που εχει πραγματική ανάγκη του περνάνε ολα τα ψυχολογικά.
και πάλι σωστότατος.πάντως για προσωρινός αντικαταστάτης Λίλα υπάρχει και ο lefteris38,ένα πολύ δροσερό αγόρι,πρόσφατα παντρεμένος με τον Κούρδο αγωνιστή Μαχμούντ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μάλλον πρέπει να μαζευτούμε λίγο γιατί μας ετοιμάζουν ομαδικό bann,εντούρο κιτρινίστηκε και εγώ είμαι ήδη στη δεύτερη μέρα συμμετοχής μου στο bou

Τι μας ετοιμαζουν λέει; Ομαδικο bann !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε σκατόγερε..... Αφου δεν τοχεις το ...Αγγλικο.... τι θελεις να μας δείξεις;  :jerking2:
Μαλλον σε τιποτα ομαδικά μπανια και αλλαξωκολιες θατανε το σκατομυαλο σου....
Ουστ σιχαμα...
Take your gouvadakia and go to another paralia....

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Τι μας ετοιμαζουν λέει; Ομαδικο bann !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε σκατόγερε..... Αφου δεν τοχεις το ...Αγγλικο.... τι θελεις να μας δείξεις;  :jerking2:
Μαλλον σε τιποτα ομαδικά μπανια και αλλαξωκολιες θατανε το σκατομυαλο σου....
Ουστ σιχαμα...
Take your gouvadakia and go to another paralia....
Λευτεράκη μεταβίβασε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο Μαχμούντ.Ατιμούλικοοοο!!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Ποιος ειναι ο μαχμουτ;;;;
ο άντρας του τύπε!Κούρδος αγωνιστής του PKK,ανιψιός του Οτσαλάν,με τον οποίο γνωρίστηκαν στη πλ.Κουμουνδούρου πριν ενάμιση χρόνο.Από τότε ο Λευτεράκης έχει δέσει μαζί του.Προς το παρόν συζούν με επίσημο σύμφωνο συμβίωσης και μόλις ιδρυθεί το κουρδικό κράτος θα πάνε εκεί να παντρευτούν και επίσημα γιατί ο Μαχμούντ είναι σουνίτης μουσουλμάνος 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ποιος ειναι ο μαχμουτ;;;;
Προφανως περιστασιακος γαμιας του και για αυτο τον αναφερει τοσο συχνα.
Επισης εχε κα νου οτι αυτος ο πουστρογερος ξερει και αγγλικά, τοσο καλα μαλιστα που μας προειδοποιεί οτι θα φαμε ομαδικο "bann"

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Α,ρε λευτεράκη πήρες το καλύτερο παιδί...

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Ρε τυπε εισαι 2 μέρες στο σαιτ και έμαθες τον Λιλα πρώτο πρώτο;;;;Μηπως μας κρύβεις κάτι;;;
;άστο τύπε,δύσκολη μέρα η σημερινή και είμαι ήδη με προειδοποίηση..κάτσε 2-3 μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα και θα γίνει ξανά του κουτρούλη το πανηγύρι :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Δειλη πουστρα κρυψου πισω από τους νταβαδες σου,μουνουχισμενη κοτα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Συνημμένα

• ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΟΤΑ.jpg
    ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΟΤΑ.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 28

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Πόσες κρυφοπουστάρες ρε πούστη μου έχει το σαι?
Οι φανέρες πάει στο διαολο ...

Το γαμω-θέμα αυτό συνεχώς πρώτο πρώτο στα θέματα με νέα μηνύματα, δεν μπορώ να το βλέπω άλλο ...αϊ σιχτίρ, τάχα κάνετε χαβαλέ στον τύπο.

και δεν φτάνει αυτό ...γεμίζετε και οοολα τα υπόλοιπα θέματα με τις γαμω-φωτογραφίες ....σίχαμα. Άμα γουστάρετε κανονίστε με pm ρε πούστη(δες) μου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Το γαμω-θέμα αυτό συνεχώς πρώτο πρώτο στα θέματα με νέα μηνύματα, δεν μπορώ να το βλέπω άλλο ...αϊ σιχτίρ, τάχα κάνετε χαβαλέ στον τύπο.

και δεν φτάνει αυτό ...γεμίζετε και οοολα τα υπόλοιπα θέματα με τις γαμω-φωτογραφίες ....σίχαμα. Άμα γουστάρετε κανονίστε με pm ρε πούστη(δες) μου

δεν σε αναγκασε κανεις ρε μαστορα

ουτε σε αναγκασε κανεις να σηκωθεις 5.21 πρωινιατικα  να ποσταρεις

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Οκ. Για πες μας σε παρακαλώ σε ποια νηματα μας επιτρέπει η αυτου εξοχότης σου, να γράφουμε; Επείσης αυτα τα πιστοποιητικά αρσενικότητας που αποδεικνύουν οτι δεν ειμαστε κρυφοπούστηδες τα δινεις εσυ; Απο που μπορώ να προμηθευτώ ενα;  Ο καθενας εγινε και αστυνόμος σαίνης τωρα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom