Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 739K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Περιμενω θρασσυδειλη γυναικουλα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Καλα εσυ μεχρι χθες ηθελες να σε κανει μάνα. Τωρα ειναι γυναικουλα; Περίοδο εχεις; Α σορυ ξέχασα. Πουστης εισαι οχι γυναίκα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχετε πλακα ολοι εδω

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αντε κοτα Εντουρο κρυβεσαι στα φουστανάκια των αλλων? :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:
Ελα πουλαδα μου :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Σε προκαλω βρωμερη τσουλα Εντουρο να παρουσιασεις που γραφω για τα παιδια των κομουνιστων και όχι για τους αναρχοαπλυτους προστατες τους και το επαναλαμβάνω.Σε περιμενω σιχαμερη πουστρα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Συνημμένα

• ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΟΤΑ.jpg
    ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΟΤΑ.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 19

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Σε προκαλω βρωμερη τσουλα Εντουρο να παρουσιασεις που γραφω για τα παιδια των κομουνιστων και όχι για τους αναρχοαπλυτους προστατες τους και το επαναλαμβάνω.Σε περιμενω σιχαμερη πουστρα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:
Τα γραφεις τα παιδια των κομουνιστων λιλα τα γραφεις....
λαθος πρωτα απο ολα τα γράφεις, με 2 μ γραφονται
αλλα τα γραφεις και στη σουφρα σου οπως ολα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Σε προκαλω βρωμερη τσουλα Εντουρο να παρουσιασεις που γραφω για τα παιδια των κομουνιστων και όχι για τους αναρχοαπλυτους προστατες τους και το επαναλαμβάνω.Σε περιμενω σιχαμερη πουστρα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

τυπε εχεις καμια συγγενεια με τον τυπο;  :S :S :S

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ποιές κόντρες φίλε μου?εγώ τον αγαπάω το Λευτεράκη,είναι πολύ καλό παιδί και νοικοκυρούλα,του σπιτιού παιδί.Ο Μαχμούντ βρήκε θησαυρό!

Εσυ πουστρογερε Αγγλομαθη  :2funny: του κωλου τριβεσαι για αλλαξοκωλιες, και οχι εγώ.
Τι εγινε λορδε; Ακομα να "φας banned"  :jerking:
Προφανέστατα κατι αλλο θα εφαγες ομως... Απο εκει που ψωνιζεις ναυαγιο...  κωλογερε...
Διακρινω μια εξοικείωση με τα αραπικα ονοματα...
Ουστ σιχαμερό υποκείμενο....

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αντε πουλαδα μου βγηκανε οι νταβατζηδες σου να σε προστατευσουν.Αντε σιχαμερη πουστρα περιμενω :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:
Γυναικουλα της γειτονιας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Αντε πουλαδα μου βγηκανε οι νταβατζηδες σου να σε προστατευσουν.Αντε σιχαμερη πουστρα περιμενω :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:
Γυναικουλα της γειτονιας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

δεν εχω αναγκη κανενα παλιοπουστα   :grin: :grin: :grin:
σου γαμησα οτι εχεις και δεν εχεις και μονος μου   :grin: :grin: :grin:

σου εχω γαμησει τα πρεκια για πλακα,και σου γαμησα και τις διακοπες σου   :grin: :grin: :grin:

εσενα προστατευουν οι μοντ,που επρεπε να εχεις φαει μπαν εδω και 3 εβδομαδες   :S :S :S

μην κανεις τον μαγκα γιατι δεν εισαι,πουστρακι  :takethis: :takethis: :takethis:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πως ενας τοσο δυνατος ερωτας κατεληξε σ αυτο το μισος;;

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Ποιοι νταβατζήδες ρε λίλα; Την σουφρα σου ειχαμε να γελάμε, μας την στέρησες και αυτη. Αμα θελαμε να ασχοληθουμε με την πολιτική, θα βάζαμε τηλεόραση. Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη λίλα. Στερεις το γέλιο απο τον λαό σου.Που θα βρουμε τετοιο πουστη να κοροιδεύουμε βραδιατικα τωρα; Εντάξει ρε λίλα. Σας αφηνουμε να τα πείτε για το πασόκ. Αη στο διαολο την τυχη μου μεσα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom