ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τυπε ο λιλας ειδικευεται στην ιστορια του πακισταν της αφρικης και του μενιδιου
Πουστης είναι γενικη εννοια .Γκει είναι η σεξουαλικη εννοια της ομοφυλοφιλιας.Πχ.Εγω είμαι πουστης γιατι τον παιρνω από αντρες.Πουστης και αυτος που με γαμαει.Αλλα πουστη φωνάζουμε κάθε σαπιο της κοινωνιας,οπως πολιτικους,οπως τους Συριζαιους,τους Πασοκους βλεπε Τζωννυ και τοσους αλλους καθως και τα κατακάθια βλεπε Εντουρο και Ιακωβο.Ελπιζω να σε φωτισα.Ρε Λιλα θα απαντήσεις σε καμια σοβαρή ερώτηση;;;
Ποια η διαφορά του πούστη απο τον γκει;;;
Πουστης είναι γενικη εννοια .Γκει είναι η σεξουαλικη εννοια της ομοφυλοφιλιας.
Πουστης είναι γενικη εννοια .Γκει είναι η σεξουαλικη εννοια της ομοφυλοφιλιας.Πχ.Εγω είμαι πουστης γιατι τον παιρνω από αντρες.Πουστης και αυτος που με γαμαει.Αλλα πουστη φωνάζουμε κάθε σαπιο της κοινωνιας,οπως πολιτικους,οπως τους Συριζαιους,τους Πασοκους βλεπε Τζωννυ και τοσους αλλους καθως και τα κατακάθια βλεπε Εντουρο και Ιακωβο.Ελπιζω να σε φωτισα.
Ειπα ότι δεν είμαι πουστης εγω παλιοπουστη Πασοκε?π@@σταρες και αρχιπ@@σταρες εισαστε
αυτα τα γκει και τα ομοφυλοφιλα ειναι η ωραιοποιηση των π@@στηδων
ρε ουστ σιχαματα
Δωσε πονο τυπε. :S :S :S
Τυπε οταν πηγες να σηκωθεις ξήλωσες και το πλακάκι :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=804581;image[/img[/URL]]
[/quote]Πλακας εισαι? :what: :what: :what: :what: :what: :what: :boobies:
Πλακας εισαι?
Πουστης είναι γενικη εννοια .Γκει είναι η σεξουαλικη εννοια της ομοφυλοφιλιας.Πχ.Εγω είμαι πουστης γιατι τον παιρνω από αντρες.Πουστης και αυτος που με γαμαει.Αλλα πουστη φωνάζουμε κάθε σαπιο της κοινωνιας,οπως πολιτικους,οπως τους Συριζαιους,τους Πασοκους βλεπε Τζωννυ και τοσους αλλους καθως και τα κατακάθια βλεπε Εντουρο και Ιακωβο.Ελπιζω να σε φωτισα.
Τυπε οταν πηγες να σηκωθεις ξήλωσες και το πλακάκι :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=804581;image[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε την επομενη φορα ο λιλας θα βαλει στη σουφρα του παρκομετρα και μπαρες για το παρκινγκ :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε την επομενη φορα ο λιλας θα βαλει στη σουφρα του παρκομετρα και μπαρες για το παρκινγκ
Ένα ξερω ότι για τον δικο σου τον πατερα δεν μπορω να πω μια και σε συνελαβε η μανα σου εν ωρα υπηρεσίας στο μπουρδελο που δουλευε και δεν ξερει ποιος είναι.Ασε που με τετοια ηλικια που εχεις θα εχει πεθανει ο ανθρωπος εδώ και τραντα χρονιατυπε για να μην κουραζεσαι οταν θελεις να δωσεις τον ορισμο του πουστη πες για εσενα και τον πατερα σου μονο,αυτο ειναι αρκετο
εκτος κι αμα τον επαιρναν και ολοι οι παππουδες σου
Θα κοβει και εισιτήρια τυπε. :S :S :S