You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Ένα ξερω ότι για τον δικο σου τον πατερα δεν μπορω να πω μια και σε συνελαβε η μανα σου εν ωρα υπηρεσίας στο μπουρδελο που δουλευε και δεν ξερει ποιος είναι.Ασε που με τετοια ηλικια που εχεις θα εχει πεθανει ο ανθρωπος εδώ και τραντα χρονια
τυπε επειδη εσυ εισαι κραγμενη ετοιμοθανατη πουσταρα με μανα πουτανα και πατερα πουστη δεν σημαινει οτι και οι αλλοι ειναι το ιδιο :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Θα κοβει και εισιτήρια τυπε. :S :S :S
τι εισητηρια τυπε,ο λιλας θα σου δινει και κουπονια να μπεις μεσα στη σπηλια του κωλαντερου του
η σπηλια του τρομου τυπε :S :S :S
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ένα ξερω ότι για τον δικο σου τον πατερα δεν μπορω να πω μια και σε συνελαβε η μανα σου εν ωρα υπηρεσίας στο μπουρδελο που δουλευε και δεν ξερει ποιος είναι.Ασε που με τετοια ηλικια που εχεις θα εχει πεθανει ο ανθρωπος εδώ και τραντα χρονια
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εδω φαινεται οτι υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος μεταξυ Λιλα και Εντουρο!
Ειμαι σιγουρος οτι αν ποτε συναντηθουν αυτοι οι δυο τυποι θα καταληξουν να γαμηθουν αγρια και παθιασμενα σα να μην υπαρχει αυριο!
Το χω ξαναδει το εργο ;)
Ειμαι σιγουρος οτι αν ποτε συναντηθουν αυτοι οι δυο τυποι θα καταληξουν να γαμηθουν αγρια και παθιασμενα σα να μην υπαρχει αυριο!
Το χω ξαναδει το εργο ;)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
τυπε δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η μανα σου ειναι πουτανα,εισαι φτυστος αυτη :S :S :S
Συνημμένα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
φημες θελουν να εχουνε βρεθει!Εδω φαινεται οτι υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος μεταξυ Λιλα και Εντουρο!
Το χω ξαναδει το εργο ;)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Εδω φαινεται οτι υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος μεταξυ Λιλα και Εντουρο!
Το χω ξαναδει το εργο ;)
τυπε εσυ και πουστης να ησουν θα μπορουσες ποτε να γαμησεις μια πουστογρια που μοιαζει ετσι :S :S :S
Συνημμένα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
φημες θελουν να εχουνε βρεθει!
τυπε φημες θελουν να εχεις παντρευτει εσυ με τον λιλα :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Πάντως αν αρχίσει ο Κίμ Ιλ Γιόνγκ να πετάει διηπειρωτικούς ο Λίλας θα είναι υπερχρήσιμος!εντούρο συμφωνείς?
τυπε ο λιλας ειναι χρησιμος μονο για πειραματοζωo για φαρμακα κατα του aids :S :S :S
Συνημμένα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
δεν τον ξερω τον μλκ τυπε μου!ρε mpouxos εσύ δεν είσαι φίλος με το lefteris38?
διαφωνώ ,θα μπορούσε να προσφέρει και αντιπυραυλική προστασία!!πως και δε το σκέφτηκες?τυπε ο λιλας ειναι χρησιμος μονο για πειραματοζωo για φαρμακα κατα του aids :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
δεν τον ξερω τον μλκ τυπε μου!
σιγα μην ελεγες οτι τον ηξερες τυπε
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
διαφωνώ ,θα μπορούσε να προσφέρει και αντιπυραυλική προστασία!!πως και δε το σκέφτηκες?
τυπε η σουφρα του λιλα ειναι κυριως χρησιμη στην παραγωγη φυτοφαρμακων
Συνημμένα
γνωστό αυτό, αλλα άν την επενδύαμε με ειδικούς ηλεκτρομαγνήτες?για σκέψου το λίγο...τυπε η σουφρα του λιλα ειναι κυριως χρησιμη στην παραγωγη φυτοφαρμακων