jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αναφερεσαι σε αυτό το βλημα?
μιλησε και ο πυροσωληνας που μπαινουν μεσα ολα τα βληματα
Αναφερεσαι σε αυτό το βλημα?
Και ειχα μια αρχιδοκρεμασουρα που λενε
μιλησε και ο πυροσωληνας που μπαινουν μεσα ολα τα βληματα
τυπε αρχιδοκρεμασουρα αποκλειεται να εχεις γιατι δεν εχεις αρχιδια
το πολυ πολυ να εχεις κωλοσφιξουρα η να σου κοπηκε η περιοδος
Πάντως Ιάκωβε πιστεύω να μην αμφισβητείς ότι ο Λίλας έχει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο σαιτ!μπες σε όποιο νήμα θέλεις και κάπου θα πετύχεις αναφορά
τυπε αρχιδοκρεμασουρα αποκλειεται να εχεις γιατι δεν εχεις αρχιδια
το πολυ πολυ να εχεις κωλοσφιξουρα η να σου κοπηκε η περιοδος
και σ΄αυτό θα πρέπει όλοι να συντελέσουμε.ο λιλάκος αποτελεί τη μόνη διέξοδο από τη κατάθλιψη των μνημονίων. Λίλα ΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣΚαι θα συνεχισει να την εχει τυπε. :S :S :S
Τοτε ηταν μεσηλικας και τωρα ειναι γερος ,αν ανεβασει σημερινη photo θα πνιγει το site απο το ξερατό. :S :S :S
Ας μεινει στις παλιες. :S :S :S
Δουλευω ηλιθιους του σαιτΦιλε Λιλα...όντας ξαπλωμένος...και παρακολουθώντας στο μπου το θρετ σου...μου γεννήθηκε μια απορία...............
Τι δουλειά κανεις;;;;
Επιτελους Εντουρο εβαλες και μια φωτογραφια σου,εστω και συγκεκαλυμεναδηλαδη ο λιλας τωρα μοιαζει καπως ετσι τυπε; :S :S :S
Θρασσυδειλη συφιλιαρα καραφλη λουλου ξεμύτησες όταν ειδες και αλλους μαλακες σαν εσενα ε?
Φιλε Λιλα...όντας ξαπλωμένος...και παρακολουθώντας στο μπου το θρετ σου...μου γεννήθηκε μια απορία...............
Τι δουλειά κανεις;;;;
Ρε Λιλα..Απάντησε σοβαρά...τωρα έδωσες μια απάντηση που δίνουν όλοι οι κοινοτυποι της Ελλάδας.
Για την ακρίβεια απαντάνε "γαμαω περίεργους".
Σοβαρά τωρα..Εγω για πάντως υδραυλικό σε κόβω...ή για νταλικέρη.Μπορει και μπετατζής να εισαι.
ναι αλλά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.κανονικά πρέπει να υπαχθεί στις ΜΚΟπαιρνει ψωλες απο πακιδες αραπηδες και γυφτους τυπε