Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Το καταλαβαμεεγω διδαχθηκα στο μονοτονικο.
Το καταλαβαμεεγω διδαχθηκα στο μονοτονικο.
Οπως λεμε ανθρωπος αγραμματος κνιτης απελεκητοςαν ειχα διδαχτει στ πολυτονικο λογικο ειναι να μη μου σηκωνοταν και εμενα...περασμενα μεγαλεια Λιλακο
θα επρεπε να γελας αν διδαχτεις στο πολυτονικο και σου σηκωνεται ... αυτα ειναι ανεκδοταΤο καταλαβαμε
Οπως λεμε ανθρωπος αγραμματος κνιτης απελεκητος
Α!!!!!!!!!!!! αυτο που σου κρεμεται το λες ψωλη?ενδιαφερον
λιλαρα μου εισαι του Παπαδοπουλου του πατριωτη ε???σε χαλαν οι κνιτες?υπαρχουν και οι κνιτισσεςθα επρεπε να γελας αν διδαχτεις στο πολυτονικο και σου σηκωνεται ... αυτα ειναι ανεκδοτα
δικος μας ειναι μεμο
Μια και εισαι τοσο μαλακω νοσοκομα δεν καταλαβες ακομη οτι οι προγονοι σου δεν ηχαν τονους.Μαλλον βλακωμετρια διδαχτηκεςτελευταια φορα σου σηκωθηκε στη μεταπολιτευση η στη χουντα?
λιλαρα μου εισαι του Παπαδοπουλου του πατριωτη ε???σε χαλαν οι κνιτες?υπαρχουν και οι κνιτισσες
βαλτου κακο βαθμο στον ελεγχοΟπως λεμε Αιδωνης?ειστε και αγραμματοι παναθεμα σας και κανετε και χιουμορ
Αυτες τις αφηνω για σενα,αληθεια ανακαληψαν τα ξυραφακια? :-* :-* :-* :-* :-* :-*λιλαρα μου εισαι του Παπαδοπουλου του πατριωτη ε???σε χαλαν οι κνιτες?υπαρχουν και οι κνιτισσες
εχω ΜSc στη μαλακομετριαΜια και εισαι τοσο μαλακω νοσοκομα δεν καταλαβες ακομη οτι οι προγονοι σου δεν ηχαν τονους.Μαλλον βλακωμετρια διδαχτηκες
πεστα...γιατρε μουΜια και εισαι τοσο μαλακω νοσοκομα δεν καταλαβες ακομη οτι οι προγονοι σου δεν ηχαν τονους.Μαλλον βλακωμετρια διδαχτηκες
τι λε ρε Λιλα?Αφηνεις ετσι τα μπουκαλια???Τι σου εκανε αυτη η Γιωτα??Αυτες τις αφηνω για σενα,αληθεια ανακαληψαν τα ξυραφακια? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οτι πεις χαιδωτι λε ρε Λιλα?Αφηνεις ετσι τα μπουκαλια???Τι σου εκανε αυτη η Γιωτα??
Στα τουρκικα ξερωΛιλα στα Ιταλικα πως λεγεται η μαλακομετρια?