lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
χυνω ανωμαλε αντρα χυνωωωωωωωωωω
οντως το να γαμαει γυναικα ο Λιλας ειναι ανωμαλιαχυνω ανωμαλε αντρα χυνωωωωωωωωωω
οντως το να γαμαει γυναικα ο Λιλας ειναι ανωμαλια
τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε Λιλα ...Μας εχεις πηξει στα μουνια..Πιασε μια αμστελ
Πω πω μυρησε βαρβατιλα.Βρε ουστ μικροτσουτσουνοι, πατε σε κανα μπουρδελο να βγαλει κανα μεροκαματο καμια φουκαριαρα φυστικοψωληδεςλιλα,αμα ψαχνεις καινουριο παρτενερ για την γιωτα στις φωτο εδω ειμαι.το κανω χωρις λεφτα,ασε που μου σηκωνεται και καλα για να χει να ρουφαει το μωρο και δεν εχω μπακα σαν του γειτονα.ρε μπας και αυτος μετα κατεβαζει ολη την καβα σου και εχει τετοια μπυροκοιλια?
Πω πω μυρησε βαρβατιλα.Βρε ουστ μικροτσουτσουνοι, πατε σε κανα μπουρδελο να βγαλει κανα μεροκαματο καμια φουκαριαρα φυστικοψωληδες
Πω πω μυρησε βαρβατιλα.Βρε ουστ μικροτσουτσουνοι, πατε σε κανα μπουρδελο να βγαλει κανα μεροκαματο καμια φουκαριαρα φυστικοψωληδες
εμεις φταιμε που εχουμε καλη καρδια και δινουμε απο το υστερημα μας στα κοριτσιαΠω πω μυρησε βαρβατιλα.Βρε ουστ μικροτσουτσουνοι, πατε σε κανα μπουρδελο να βγαλει κανα μεροκαματο καμια φουκαριαρα φυστικοψωληδες
τρελο αγορι..ολο βρωμολογα εισαι..Πω πω μυρησε βαρβατιλα.Βρε ουστ μικροτσουτσουνοι, πατε σε κανα μπουρδελο να βγαλει κανα μεροκαματο καμια φουκαριαρα φυστικοψωληδες