diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τρελο αγορι..ολο βρωμολογα εισαι..
τρελο αγορι..ολο βρωμολογα εισαι..
Δεν λες καλλιτερα που υπαρχουν οι πεινασμενες γιατι αλλοιως θα σας ειχε φαει η μαλακια ετσι που ειστεεμεις φταιμε που εχουμε καλη καρδια και δινουμε απο το υστερημα μας στα κοριτσια
ενω εσυ.... αγαλμαΔεν λες καλλιτερα που υπαρχουν οι πεινασμενες γιατι αλλοιως θα σας ειχε φαει η μαλακια ετσι που ειστε
καυλα ο μπαρμπαςενω εσυ.... αγαλμα
τι να κανουμε οι φουκαραδες,ο θεος εριξε ολη την ομορφια πανω σουΔεν λες καλλιτερα που υπαρχουν οι πεινασμενες γιατι αλλοιως θα σας ειχε φαει η μαλακια ετσι που ειστε
βγαζεις κακιουλες επειδη σου κοβουν ψωλες;Δεν λες καλλιτερα που υπαρχουν οι πεινασμενες γιατι αλλοιως θα σας ειχε φαει η μαλακια ετσι που ειστε
Οπως λεμε Αιδωνης?ειστε και αγραμματοι παναθεμα σας και κανετε και χιουμορΑδωνης...
Α!!!!!!!!!!!! αυτο που σου κρεμεται το λες ψωλη?ενδιαφερονβγαζεις κακιουλες επειδη σου κοβουν ψωλες;
Μπορεί να μας αποπαίρνεις αλλα εγώ μία πηχτή την έριξα πριν για πάρτι σου. ΚΑΙ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν την ξαναπαίξω με το σουφρέτο σου!!!!
Μαλλον βαρεια οπως ειναι το κεφαλι σου :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και θα το ηθελα με περισπωμένη
Λιλα εσυ περνας του κωλου τα εννιαμερα και σημερα εχεις ρεπο γιατρε μου απο τα μπουκαλια?Α!!!!!!!!!!!! αυτο που σου κρεμεται το λες ψωλη?ενδιαφερον
εγω διδαχθηκα στο μονοτονικο.:-* :-*Μαλλον βαρεια οπως ειναι το κεφαλι σου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οτι πεις νοσοκομα μουΛιλα εσυ περνας του κωλου τα εννιαμερα και σημερα εχεις ρεπο γιατρε μου απο τα μπουκαλια?