Επισκέπτης
Αρχηγέ εδώ την Ελληνική δεν την κατέχεις καλώς!
Κωλόμπαρα αποκαλούνται τα ιδρύματα αυτά γιατί σου πιάνουν το κώλο το δικό σου και όχι γιατί συχνάζουν κωλομπαράδες! ;) ;)
Έλα ρε αρχηγέ...... και την είχα την απορία!
Αρχηγέ εδώ την Ελληνική δεν την κατέχεις καλώς!
Κωλόμπαρα αποκαλούνται τα ιδρύματα αυτά γιατί σου πιάνουν το κώλο το δικό σου και όχι γιατί συχνάζουν κωλομπαράδες! ;) ;)
τυπε λες να εχει καμια ερευνα απτο πανεπιστημιο της ματσατσουτσες?για ποσταρε μας και καμια ερευνα που να αποδυκνυει αυτα που λες
Έλα ρε αρχηγέ...... και την είχα την απορία!
τυπε λες να εχει καμια ερευνα απτο πανεπιστημιο της ματσατσουτσες?
Η γριπη του περσονα επρεπε να λεγεται...
Εσύ τόκανες?? >Είμαι γιατρός.
Θα τα πω χύμα: Θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ όποιον δεν πάει να κάνει το εμβόλιο για τον ιό Η1Ν1
ΙΔΙΩΣ με το "άθλημα" που έχουμε ακολουθήσει (μπούρδελινκ).
Όσοι πιστεύουν ότι θα μείνουν ανάπηροι, ότι το προωθούν οι εβραίοι, οι μεγάλες φαρμακευτικές, οι αμερικάνοι, ο Ραμσφελντ, ο Μπους, ο Σατανάς, οι Ελ, οι Μεγάλοι Μύστες και δεν ξέρω ποιος άλλος ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΠΕΣ.
Πηγαίντε κάντε το ΤΩΡΑ για να μην τρέχετε. Ιδίως αν έχετε παιδιά, έγκυες στην οικογένεια Ή αν είσαστε παχύσαρκοι.
Το εμβόλιο είναι πιο ασφαλές από το να πάρετε μια ασπιρίνη. Μην ακούτε τους κρετίνους στην Τηλεόραση, τον περιπτερά ¨που ξέρει κάποιον που ο μπατζανάκης του παρέλυσε όταν το έκανε", τον μανάβη "που φοβάται πιθανές επιπλοκές σε 30 χρόνια από τώρα". Ακούστε τους σοβαρούς ανθρώπους, τους ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ και πηγαίντε κάντε το.
Αυτά για να γαμάμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος
μαλλον ματσατσουτσες μπλε μας λεει ο τυποςπακοεπιστημονας
Είμαι γιατρός.
Θα τα πω χύμα: Θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ όποιον δεν πάει να κάνει το εμβόλιο για τον ιό Η1Ν1
ΙΔΙΩΣ με το "άθλημα" που έχουμε ακολουθήσει (μπούρδελινκ).
Όσοι πιστεύουν ότι θα μείνουν ανάπηροι, ότι το προωθούν οι εβραίοι, οι μεγάλες φαρμακευτικές, οι αμερικάνοι, ο Ραμσφελντ, ο Μπους, ο Σατανάς, οι Ελ, οι Μεγάλοι Μύστες και δεν ξέρω ποιος άλλος ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΠΕΣ.
Πηγαίντε κάντε το ΤΩΡΑ για να μην τρέχετε. Ιδίως αν έχετε παιδιά, έγκυες στην οικογένεια Ή αν είσαστε παχύσαρκοι.
Το εμβόλιο είναι πιο ασφαλές από το να πάρετε μια ασπιρίνη. Μην ακούτε τους κρετίνους στην Τηλεόραση, τον περιπτερά ¨που ξέρει κάποιον που ο μπατζανάκης του παρέλυσε όταν το έκανε", τον μανάβη "που φοβάται πιθανές επιπλοκές σε 30 χρόνια από τώρα". Ακούστε τους σοβαρούς ανθρώπους, τους ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ και πηγαίντε κάντε το.
Αυτά για να γαμάμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
μαλλον ματσατσουτσες μπλε μας λεει ο τυπος
[glow=red,2,300]ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ "Το πανδημικό εμβόλιο είναι ασφαλέστατο" [/glow]
www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=299387&dt=15/11/2009]http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=299387&dt=15/11/2009[/url]
Από την σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ξέρουν καλύτερα από τον μπακάλη της γειτονιάς)
[glow=red,2,300]Are pandemic vaccines safe?
Outcomes of studies completed to date suggest that pandemic vaccines are as safe as seasonal influenza vaccines. Side effects seen so far are similar to those observed with seasonal influenza vaccines. [/glow]
[glow=red,2,300]]
Μιας και την έχω πατήσει του λόγου μου θα σε στείλω εκεί που ξέρω εγω.στείλε μου μια διεύθυνση ιατρείου να ξέρω ποιόν θα γαμήσω άμα κάτι πάει στραβά.
Ακούστε τους σοβαρούς ανθρώπους, τους ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ και πηγαίντε κάντε το.
Μιας και την έχω πατήσει του λόγου μου
Ποιούς ακριβώς λοιμωξιολόγους συνάδελφε; Εγώ που άκουσα τη Γιαμαρέλου και τον Τριχόπουλο δεν τους είδα τόσο ένθερμους! Μια γρίπη είναι επι τέλους! Ανατολικό ζήτημα το κάναμε!!
Σημ. Η λοίμωξη με ωμέγα έτσι;;
1 εμβόλιο λόγω δουλειάς το 2002.