1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αφού ξέρεις ρε συ.....
Άλλα ιδρύματα είναι η ειδικότητά μου
εμένα είναι ειδικότητά μου τα Ψυχιατρικά.
Αφού ξέρεις ρε συ.....
Άλλα ιδρύματα είναι η ειδικότητά μου
καμια παρενεργεια δεν ειδες;γιατι εγω πιστευω οτι μετα την γριπη αρχισες να ποσταρεις στην μουσουλμανικη μειονοτητα;Εγώ αν και παχύσαρκη (μπουαχαχχ) νομίζω ότι την πέρασα τη γρίπη
γύρισα από τη γαλλία και ήμουν ένα μήνα με πυρετό, ξεκινώντας από 39 τις πρώτες μέρες, μετά για καμιά βδομάδα 38 και μετά ακατέβατο 37
εμβόλιο σακ μάι ντικ
και γω θα τον πίστευα τον καλό κύριο....
και γω θα τον πίστευα τον καλό κύριο....
Persona συνεχίζω να συμφωνώ μαζί σου και σ'αυτό το trend. Μήπως είσαι τελικά γαύρος και δεν το ξέρεις?
καμια παρενεργεια δεν ειδες;γιατι εγω πιστευω οτι μετα την γριπη αρχισες να ποσταρεις στην μουσουλμανικη μειονοτητα;
Persona συνεχίζω να συμφωνώ μαζί σου και σ'αυτό το trend. Μήπως είσαι τελικά γαύρος και δεν το ξέρεις?
Άμα σου γράφει ρε μεγάλε το [size=16pt]ΣΑΚ ΜΑΙ ΝΤΙΚ[/size], θές κι άλλες παρενέργειες??καμια παρενεργεια δεν ειδες;γιατι εγω πιστευω οτι μετα την γριπη αρχισες να ποσταρεις στην μουσουλμανικη μειονοτητα;
αν παει ετσι τυπε τοτε η παπια εχει και την γριπη των χοιρων και την γριπη των πουλερικων μαζικαμια παρενεργεια δεν ειδες;γιατι εγω πιστευω οτι μετα την γριπη αρχισες να ποσταρεις στην μουσουλμανικη μειονοτητα;
ασε που κατουραει πια ορθια....Άμα σου γράφει ρε μεγάλε το [size=16pt]ΣΑΚ ΜΑΙ ΝΤΙΚ[/size], θές κι άλλες παρενέργειες??
μηπως ειναι γιατρος-τεχνικος συντηρησης?Κακώς τσιμπήσατε με τον τυπάκο ο οποίος παλιότερα είχε ισχυριστεί ότι είναι τεχνικός συντήρησης στο ΟΑΚΑ (!)
Πώς είναι δυνατόν να είναι κάποιος γιατρός και να γράφει το Λοιμωξιολόγος με όμικρον;
Ο Κρεμαστινός είχε πει δημόσια, πριν λίγο καιρό, ότι ΔΕΝ θα κάνει το εμβόλιο.
Προέτρεψε βέβαια τους καρδιοπαθείς να το κάνουν.
Μην κατηγορείτε άτομα βασιζόμενοι σε (αναξιόπιστες) φήμες.
Ο Κρεμαστινός ό,τι δηλώσεις έκανε για τη γρίπη, ήταν όλες μετριοπαθείς.
ασε που κατουραει πια ορθια....
Πώς είναι δυνατόν να είναι κάποιος γιατρός και να γράφει το Λοιμωξιολόγος με όμικρον;
μηπως ειναι γιατρος-τεχνικος συντηρησης?
και ΟΥ.Ρι.Λαόπως είναι δυνατόν να γράφουν τα νοσοκομεία τμήμα ΟρθοΠΑΙδικό.
Κακώς τσιμπήσατε με τον τυπάκο ο οποίος παλιότερα είχε ισχυριστεί ότι είναι τεχνικός συντήρησης στο ΟΑΚΑ (!)
τύπε στο ΚΑΤκαι ΟΥ.Ρι.Λα
όπως είναι δυνατόν να γράφουν τα νοσοκομεία τμήμα ΟρθοΠΑΙδικό.
Ο Κρεμαστινός ΔΕΝ θα κάνει το εμβόλιο γιατί είναι πάνω από 49 ετών.
Όλοι οι έλληνες από 3 μηνών έως και 49 ετών πρέπει να το κάνουμε, βάσει του Εθνικού Σχεδίου για την αντιμετώπιση του Ιού.
Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα. Είστε τζιμάνια.
Η άλλη έμεινε 1 μήνα στο κρεβάτι με 39 πυρετό ακατέβατο και μετά σακ μάη ντικ.
Και όλα θα τα είχε αποφύγει με ένα τσιμπηματάκι.
Αλλά σακ μαη ντικ μπέημπ (που δεν έχει κιόλας).