Νέα

Η γρίπη των χοίρων... - Ιός της "νέας" γρίπης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα το κάνετε το εμβόλιο για τον ιο Η1Ν1;

  • Ναι

    Ψήφοι: 2 40,0%
  • Όχι

    Ψήφοι: 3 60,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οι παρενεργειες φιλε μου φαινονται σε βαθος χρονου..επισης ενα εμβολιο θελει 15 μερες μ ενα μηνα για να δρασει..ποτε εμβολιαστηκες εσυ δηλ?αφου απο δευτερα βγαινει το εμβολιο ελλαδα...

Αφου ξερεις οτι ειμαι ο ταξιδιωτικος πρακτορας 007  :2funny: Ψεματα θα σου ελεγα?  :2funny:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης παραμένει αποτελεσματικό, παρά τα περιστατικά μετάλλαξης που αναφέρθηκαν στη Νορβηγία και την Ουαλία, διαβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής των υπηρεσιών Υγείας της Γαλλίας Ντιντιέ Ουσέν.
«Η ενισχυτική δράση του εμβολίου στο ανοσοποιητικό σύστημα δεν μεταβάλλεται με αυτή τη μετάλλαξη, επομένως τα εμβόλια παραμένουν σίγουρα» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Europe 1.
«ξάλλου ακριβώς επειδή φοβηθήκαμε μία τέτοια μετάλλαξη, φροντίσαμε ορισμένος αριθμός εμβολίων να περιέχει ανοσοενισχυτικά, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσθούν ενδεχόμενες μεταλλάξεις» διευκρίνισε.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι στη Νορβηγία διαπιστώθηκε μετάλλαξη του ιού σε τρείς περιπτώσεις.
Ο καθηγητής Ουσέν παραδέχθηκε ότι αυτή η μετάλλαξη είναι «ανησυχητική, διότι μπορεί να επιτρέψει στον ιό να εγκατασταθεί σε μεγαλύτερο βάθος των πνευμόνων και να προκαλέσει μία πιο σοβαρή πνευμονοπάθεια».
Πάντως, διευκρίνισε: «Παρά ταύτα δεν πρόκειται για ένα γονίδιο με γνωστή επιθετικότητα. Δεν υπάρχει επομένως λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.»
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
μια και το θιξαμε παρτε κι αυτο....
Αθήνα
Η πλειονότητα των Ελλήνων παραμένει απρόθυμη να εμβολιαστεί κατά της νέας γρίπης, ενώ στη χώρα παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, η οποία αναμένεται να επιταθεί με την επιδείνωση του καιρού.
Από τη Δευτέρα ξεκινά ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, δηλαδή όσων πάσχουν από χρόνια πάθηση, όσων φροντίζουν βρέφη κάτω των έξι μηνών, οι εγκυμονούσες δεύτερου και τρίτου τριμήνου, καθώς και οι αιμοδότες.
Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί με τον υγιή πληθυσμό με πρώτη την ηλιακιακή ομάδα των πολιτών που είναι από 18 έως 49 ετών.
Παράλληλα με τα νοσοκομεία θα λειτουργούν σε όλη τη χώρα και 77 εμβολιαστικά κέντρα σε Κέντρα Υγείας και ιατρεία του ΙΚΑ (περισσότερες πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 1135 και στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ ).
Την περασμένη εβδομάδα ο εμβολιασμός του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δεν στέφθηκε με επιτυχία- ούτε ο ένας στους δέκα δεν θωρακίστηκε έναντι του ιού Η1Ν1. Σε αυτό ενδέχεται να συνέβαλε και ο καβγάς μεταξύ υγειονομικών για το πανδημικό εμβόλιο.
Κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων
Η πανδημία έχει ενσκήψει για τα καλά στη χώρα. Την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων τριπλασιάστηκε.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τα επιβεβαιωμένα περιστατικά νέας γρίπης έφθασαν στα 975 από 332 που είχαν αναφερθεί το προηγούμενο επταήμερο.
Πρόκειται για επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα. Το Έθνος της Κυριακής αναφέρει ότι, σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες, τα πραγματικά κρούσματα της νέας γρίπης ίσως ξεπερνούν τις 320.000.
Στα νοσοκομεία ήδη σχηματίζονται ουρές και τα σχολικά τμήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Το ΕΣΥ αναμένεται να δοκιμαστεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι με την επιδείνωση του καιρού η νόσος θα παρουσιάσει νέα έξαρση.
Εκατοντάδες μαθητές απουσιάζουν καθημερινά από τα μαθήματά τους με συμπτώματα γρίπης. Τα κλειστά τμήματα είναι πλέον εκατοντάδες. Σε ορισμένες περιοχές έχει μπει «λουκέτο» ακόμη και σε ολόκληρα σχολεία.
Ανησυχούν αλλά δεν εμβολιάζονται
Παρά την κατάσταση αυτή, και τις διαβεβαιώσεις των επιστημόνων και του υπουργείου υγείας για την ασφάλεια του εμβολίου, μελέτη που πραγματοποίησε η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ σε 3.000 άτομα, έδειξε ότι δύο στους τρεις παραμένουν απρόθυμοι να εμβολιαστούν.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν «θα κάνετε το εμβόλιο της νέας γρίπης;» το 66,3% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι» και το 33,7% «ναι» και «μάλλον ναι». Αντίστοιχα είναι τα ποσοστά και στην ερώτηση εάν «θα κάνετε το εμβόλιο στα παιδιά σας;»: Το 65,2% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι» και το 34,8% «ναι» και «μάλλον ναι».
Κατά τα φαινόμενα, από την πανδημία δεν λείπει η συνωμοσιολογία, καθώς το 83,2% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι όλα κινούνται από τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών. Την ίδια ώρα το 80,5% εμπιστεύεται λίγο ή καθόλου τα μέσα ενημέρωσης για το θέμα της νέας γρίπης. Αντιθέτως, το 66,1% εμπιστεύεται πολύ ή μέτρια το Internet για το ίδιο θέμα.
και για την αντιγραφη
παντως διακρινω ενα κλιμα και μια ταση να πανικοβληθει ο κοσμος να τρεξει να εμβολιαστει μ ενα αμφιβολων αποτελεσματων εμβολιο...ενταξει ακθε χρονια τετοια εποχη τοσα κρουσματα γριππης ειχαμε..απλα φετος δραματοποιουμε και διογκωνουμε (νομιζω) καπως τα πραγματα....παντως καλο ειναι με καθε συμπτωμα να αναφερομαστε στους ειδικους... :sunglasses:
 

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Μηνύματα
63
Like
0
Πόντοι
0
Εγω νομιζω πως ολα ειναι φτιαχτα για να πλουτισουν ακομα μια φορα οι φραμακοβιομηχανιες.Και το χειροτερο ειναι οτι μας χρησιμοποιουν για τα πειραματα τους.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το περιεργο με αυτη τη γριππη ειναι οτι δε "χτυπαει" ηλικιωμενους, αλλα νεους...

Δεν ειναι περιεργο. Πιστευουν, και πραγματι μια πιο ισχηρη μορφη του ιου ειχε εμφανιστει γυρο στο 1930, οτι οι πιο ηλικιωμενοι εχουν αντισωματα εναντιον του ιου. Τα διεθνη στατιστικα δειχνουν οτι αυτοι που πληττονται απο τον ιο ειναι μεταξυ 2 και 45 ετων.

Ολα τα αλλα που διαδιδονται στην Ελλαδα ειναι  :jerking:. Ισως να εχει να κανει με το συνωμοτικο μας μυαλο, η την  αγνοια που εχουμε γενικα, η την βιοτικη μορφωση της χωρας.

Οπως και να το κανουμε μονο ενας στους τρεις θα κανει το εμβολιο αποτι διαβαζω. Το καλο ειναι τι αυτη η μορφη του ιου που κυκλωφορει ειναι πολυ πιο ελαφρια απο του 1930, και μονο ενα μικρο ποσοστο θα καταληξει στα νοσοκομεια με βαρια μορφη, πνευμονια, η και θανατο. Υπαρχει ομως και η μικρη πιθανοτητα μεταλλαγης του ιου σε πιο ισχηρης μορφης στο μελλον.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
366
Πόντοι
5.795
θέλω νά προσθέσω στά ενδιαδέροντα πού γράψατε ότι χρειάζετε μεγάλη προσοχή στίς επισκέψεις μας σέ οίκους ανοχής μασσαζ στούντιο κλπ μακριά απο γλωσσόφιλα καί επαφές στό στόμα...
ΜΑΚΡΙΑ από ιερόδουλες ΑΔΗΛΩΤΕΣ... επίσης όσο μπορούμε μακριά από χώρους πού μαζεύοντα πάρα πολλά άτομα κέντρα διασκέδασης ,λεωφορεία κλπ
εάν λόγω δουλειάς έρχεστε σέ επαφή μέ πολλά άτομα ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
μία βδομάδα στό κρεβάτι μέ ψηλό πυρετό καί βήχα είναι ταλαιπωρεία..καί οί παρενέργειες άν καί είναι λίγες μερικές φορές δημιουργούν κινδύνους
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
τελευταία μου έρχονται διαρκώς μηνύματα απο διαφορετικούς προορισμούς για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν με τα εμβόλια για τον νέο Ιο.
τα παραθέτω προς γνώση και εκτίμηση:

"Παγώνει" η αγορά εμβολίων


"Παγώνει" η αγορά εμβολίων
Αυτό εισηγήθηκε η Εθνική Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης

Ορσαλία Φυτά 24/11/2009 | 17:23 Τελευταία Ενημέρωση 23:08 24/11/2009

* Ακύρωσαν 2 εκατομμύρια εμβόλια Ακύρωσαν 2 εκατομμύρια εμβόλια 24.11.2009, 22:14

Το "πάγωμα", προς το παρόν, της αγοράς δύο εκατομμυρίων εμβολίων της Sanofi Aventis, τα οποία έχουν προκρατηθεί και η παραλαβή των οποίων αναμενόταν στα μέσα Δεκέμβρη, εισηγήθηκε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, το σκεύασμα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά και οι μελέτες που έχουν γίνει είναι πολύ ανεπαρκείς.

Σημειώνεται ότι η χώρα μας έχει προμηθευτεί μέχρι στιγμής εμβόλια μόνο από τη Glaxo Smith Kline και την Novartis.

Την ίδια ώρα, πέντε νέα σοβαρά περιστατικά της γρίπης Η1Ν1, ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ. Όλοι οι ασθενείς έχουν βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, εκτός από μια 35χρονη έγκυο. Και οι πέντε παρουσίασαν οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ στον Καναδά, η Glaxo Smith Kline ανακάλεσε παρτίδα εμβολίων για τον ιό Η1Ν1 που παρασκευάζονται στη χώρα, λόγω ασυνήθιστου αριθμού σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων που καταγράφηκαν μετά τη χορήγηση.

Πάντως, σε ανακοίνωσή της η εταιρία επισημαίνει οτι το εμβόλιο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ειναι διαφορετικό και παρασκευάζεται στη Γερμανία.

Σχετικά με τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων αλλά και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που συνεχίζεται, οι διαδικασίες εξελίσσονται ομαλά σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Έως τη Δευτέρα εμβολιάστηκαν συνολικά 12.713 άτομα.

----------------------------------
Επιπλέον πληροφορίες για την γρίπη
----------------------------------

Επισήμως πλέον, οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο H1N1. Τι συμβαίνει;

Από το
Το εμβόλιο κατά της γρίπης H1N1 «έδωσε» τους πρώτους νεκρούς.Πέντε (5) γυναίκες από τη Σουηδία, όλες νοσοκόμες που εμβολιάστηκαν ως κλάδος αναγκαίας προτεραιότητας εμβολιασμού -σύμφωνα με όλες τις κυβερνήσεις- είναι νεκρές από το φάρμακο-εμβόλιο της Pandemrix (GlaxoSmithKline).Οι περιπτώσεις «δηλητηριάσεων» από τους εμβολιασμούς χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης, αφού υπάρχει πλήρης αποκλεισμός ακόμη και στους επιστήμονες.

Ο Ομπάμα θέτει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον ιό της γρίπης, αλλά δεν εμβολιάζει τις κόρες του (Obama's daughters are not to get "swine flu" jabs because of risk).

Στο Μιλάνο, που έφθασε το εμβόλιο, 6 στους 10 γιατρούς αρνούνται να εμβολιαστούν.Τι συμβαίνει; Τα ΜΜΕ τι ρόλο έχουν στην... απόκρυψη των πληροφοριών;

Οι οδηγίες που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να «συνοδεύουν» το εμβόλιο H1N1 της Novartis, στην Ιταλία αφαιρούνται, αλλά το Novartis διατίθεται!
Εδώ οι οδηγίες που έχουν αφαιρεθεί: ΕΔΩ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Λίγες οι επίσημες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης.Μοναδική εφημερίδα που δημοσιεύει την καταγγελία για το εμβόλιο στη Σουηδία, είναι η «Expressen» De blev sjuka av vaccinet και η ιστοσελίδα «Flucase» FIFTH "SWINE FLU" VACCINE DEATH IN SWEDEN - VACCINATIONS STILL GO AHEAD AS PLANNED!

Στην Ελλάδα τι συμβαίνει;
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
δε πανα γαμηθούνε που θα παίξουμε μαριονέτες στο παιχνίδι τους...ρίσκο να πάρεις ρίσκο και να μη πάρεις. Τουλάχιστον όμως δε θα γίνω μέρος της κοροιδίας.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
αδερφέ δεν είναι όλοι υποψιασμένοι σαν και σένα.
για δες κι αυτό:

ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει.Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).
Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.

Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανέρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρετε σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.

Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα,οτι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Πρέπει να προσθέσουμε εδω οτι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές,να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.
Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης.Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.

Εχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο;Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;

Θυμάμαι οταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βεβαίο οτι κάποιοι απο αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι επίσης βέβαιο οτι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν,οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι,οι οποίοι ούτε εκλέγονται,ουτε λογοδοτούν.Οπότε αντιλαμβάνεσθε οτι δεν ζούμε σε Δημοκρατία.Είναι σίγουρο οτι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.

Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν.Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πούν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν,όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.
Το πρόβλημα είναι οτι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια.Τώρα που το είπε ενω έχει φύγει απο Υπουργός θα το δούν πολλοί λιγότεροι.
Για το λόγο αυτό στείλτε το βίντεο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.


(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
)
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
πάπαλα το βίντεο, το βγάλανε απο γιου τιουμπ. Τεσπά διχάζονται οι γιατροί οι ίδιοι για το θέμα με το εμβόλιο. Εδώ και 17 χρόνια δε παίρνω ούτε ασπιρίνη και έχω βρει την υγειά μου, ύστερα από ασθενική εφηβεία  ;)
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.892
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τυποι,καντε του πνευμονιοκοκκου(αν το βρειτε,γιατι εχει γινει αναρπαστο)και καθαρισατε...
Αν καποιος δεν εχει υποκειμενη νοσο,δεν εχει να φοβηθει τιποτα...
Το εμβολιο για τη νεα γριπη στην προσπαθεια να παραχθει γρηγορα εχει πολλα σημεια που γεννουν ερωτηματικα..(π.χ βλεπε σκουαλενιο στα συστατικα του)...
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
στο Veto της κυριακής είχε ένα άρθρο για την γρίπη αρκετά διαφωτιστικό και πάρα πολύ καλό!!12
έλεγε ότι το εμβόλιοα εχει μέσα "αλουμίνιο" κ.α.

όποιος έχει το έντυπο ας το ποστάρει... εγώ δεν το έχω.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πάπαλα το βίντεο, το βγάλανε απο γιου τιουμπ. Τεσπά διχάζονται οι γιατροί οι ίδιοι για το θέμα με το εμβόλιο. Εδώ και 17 χρόνια δε παίρνω ούτε ασπιρίνη και έχω βρει την υγειά μου, ύστερα από ασθενική εφηβεία  ;)
εκτορ μην εισαι απολυτος....δεν σου τυχε και δεν αρρωστησες....και να σαι και καλα δλδ...αλλα μην τα λετε ισοπεδωτικα.....
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
στο Veto της κυριακής είχε ένα άρθρο για την γρίπη αρκετά διαφωτιστικό και πάρα πολύ καλό!!12
έλεγε ότι το εμβόλιοα εχει μέσα "αλουμίνιο" κ.α.

όποιος έχει το έντυπο ας το ποστάρει... εγώ δεν το έχω.
εδω εχει υδραργυρο(ιχνη) το αλουμινιο θα μας πειραξει;σε σκευη αλουμινιου δεν μαγειρευουμε;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom