kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο περιμενο να παρο απαντισι απο τον διδακτορα βιοτεχνολογιας και γεννετικηςΣτην αδενοσινοπουσταρόλη
εγο περιμενο να παρο απαντισι απο τον διδακτορα βιοτεχνολογιας και γεννετικηςΣτην αδενοσινοπουσταρόλη
μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά βλέπουμε.ακουο μαθε με πολα κε ορεα πραγματα!
πες μου σε πιο σιμιο τια αλισιδασ βρισκετε το γονιδιο τισ ομοφιλοφιλια;
Φιλτατέ όταν δε ξέρουμε δε απαντούμε,την κάνουμε γυριστή,μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά βλέπουμε.
α και πούσαι!
ρώτα και τα συντρόφια σου που μας έχουν πρήξει για το δεκσό DNA.
Σε αναλογία λοιπόν μ αυτό θα βρεις και το αριστερό-πούστικο DNA.
αλλά πρώτα μάθε ορθογραφία λέμε!
μη μας στραβώνεις άλλο και μπλοκάρει κάνα οπτικό νεύρο!
(τι είναι αυτό πάλι ε?)
αχαχαχαχχααχαχαχαχα
είπα εγώ κάπου ότι είμαι διδάκτορας?εγο περιμενο να παρο απαντισι απο τον διδακτορα βιοτεχνολογιας και γεννετικης
υποσχέθηκα να σου αποδείξω κάτι και ξέχασα?Φιλτατέ όταν δε ξέρουμε δε απαντούμε,την κάνουμε γυριστή,
Ακούω ανάλυσέ μου την πρωτεϊνική δομή.
απλά έδειξες αυτό που έπρεπε να δείξεις!!!είπα εγώ κάπου ότι είμαι διδάκτορας?
αλλά ξέχασα! εσείς οι αριστεροί του δημοτικού, όλους τους ανωτέρους σας ίσα κι όμοια τους έχετε στο μυαλουδάκι σας!
για πες και για τους πούστηδες τώρα!
έχεις και συ την αποψάρα ότι θα πρέπει το κράτος να τους αφήνει να υιοθετήσον παιδιά?
άντε να γελάσουμε και λίγο.
υποσχέθηκα να σου αποδείξω κάτι και ξέχασα?
εσύ τι ήθελες να δείξεις?απλά έδειξες αυτό που έπρεπε να δείξεις!!!
μου προκάλει φιλολογική έκλαμψη να συνδιαλέγομαι με φωτεινά μυαλά,σεμνά και ταπεινά έχω μείνει έκθαμβος από την εμπεριστατωμένη και διεξοδική ανάλυσή σας επί του θέματοςτι έγινε με την ορθογραφία ρε βόθρε?
έμαθες ξαφνικά ή έχεις εκλάμψεις?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οτι ιμε ασχετοσ κε εσισ κιριε σχετικοςεσύ τι ήθελες να δείξεις?
στο διπλανό νήμα κύριε είναι ένας ποντικός που συνεχώς επικαλείται το δεκσό DNA.οτι ιμε ασχετοσ κε εσισ κιριε σχετικος
γιγαντα ουτε δεκσιο ουτε αριστερο ντιενεη ιπαρχι γιατι τοτε αμα εκανεσ μεταγισι εματοσ θα ζιταγαν πολιτικα φρονιματα,απλα οταν ενασ απαντα με μια βλακια εσι δε πετας αλιστο διπλανό νήμα κύριε είναι ένας ποντικός που συνεχώς επικαλείται το δεκσό DNA.
μπορείτε να τον ρωτήσετε επί του θέματος και είμαι σίγουρος ότι θα θελήσει (αυτός τουλάχιστον) να σας διαφωτήσει.
για να μην σας αφήσω όμως στο σκοτάδι θα σας έλεγα ότι μπορεί να οφείλεται σε ΕΝΑ και μόνο αμινοξύ, το οποίο αναπαραγόμενο στην πρωτεϊνική αλυσίδα να δημιουργεί τη διαφορά!
δεν μπορεί πάντως η επιστήμη να πει με σαφήνεια για το αν γενικά τα νουκλεϊκά οξέα ή η ριβοφλαβίνη είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία πουστρογόνου στο αίμα των αριστερών!
ίσως και η νιασίνη του ΕΑΜίτη παππού να δημιουργεί αυτές τις αποκλίνουσες συμπεριφορές!
δεν είμαι και γιατρός! απλά βιοτεχνολόγος! όμως σίγουρα χαμηλότερων γνώσεων απ τον ποντικό, μια και το επικαλείται συνεχώς!
ρωτήστε τον! μπορεί οι απόψεις των επιστημόνων να είναι διαφορετικές και να βγάλετε ασφαλέστερα συμπεράσματα!
σε κάλυψα τωρα?
εσι επιδι ισε πραγματικοσ ελινασ πρεπι αν αναζιτασ τιν αλιθια,απλα 5 απλα πραγματακια επρεπε να τα κσερισελπίζω η φιλολογική σας έκλαμψη να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ανάγνωση της ανάλυσης!
και γω σας αγκαπό αγκαπιτέ μο!
με αγαπηγιγαντα ουτε δεκσιο ουτε αριστερο ντιενεη ιπαρχι γιατι τοτε αμα εκανεσ μεταγισι εματοσ θα ζιταγαν πολιτικα φρονιματα,απλα οταν ενασ απαντα με μια βλακια εσι δε πετας αλι
α κε εγο ολο βλακιεσ πετο,ιμε βλακα μαλακα ιλιθιο οτι γουσταρισ
όχιιιιιιιιιιιιιιιιι!γιγαντα ουτε δεκσιο ουτε αριστερο ντιενεη ιπαρχι γιατι τοτε αμα εκανεσ μεταγισι εματοσ θα ζιταγαν πολιτικα φρονιματα,απλα οταν ενασ απαντα με μια βλακια εσι δε πετας αλι
α κε εγο ολο βλακιεσ πετο,ιμε βλακα μαλακα ιλιθιο οτι γουσταρισ
αχαχαχαχαχαχαχαχααμε αγαπη
Το Χάρβαρντ βρήκε το γονίδιο του αριστερού
Η «επαναστατική» πολιτική τοποθέτηση δεν εξαρτάται μόνο από κοινωνικούς παράγοντες αλλά και από γενετικούς
χαχαχαχαχαμε αγαπη
Το Χάρβαρντ βρήκε το γονίδιο του αριστερού
Η «επαναστατική» πολιτική τοποθέτηση δεν εξαρτάται μόνο από κοινωνικούς παράγοντες αλλά και από γενετικούς
ενο τα δεκσα τα ανεδικσα, η βλακια ινε απολιτικ προνομιοόχιιιιιιιιιιιιιιιιι!
μου το χάλασες τώρα! :'(
ντρόπιασες όλα τα (βλαμένα) αριστερά του σάιτ τούτου που επικαλούνται το δεκδό DNA σε ένα από τα δύο τους ποστ!
λένε μαλακίες ε? :S
πες τους το εσύ που έχεις (όπως λες) την ίδια βλακεία μπας και τους βγάλεις απ την πλάνη τους! ;)
Οπότε μια και θεωρείς ότι το DNA όλων των ανθρώπων είναι ίδιο, μήως θεωρείς και ότι η έκφραση αυτή δεν είναι αντικείμενο βιοχημείας (γενικότερα, και όχι βιοτεχνολογίας ειδικότερ όπως είχες πει) αλλά...κοινωνικών επιστημών?
για πες μου την άποψή σου.
ταλέντο, πάλι επιθετικός είσαι χωρίς όμως να διαβάσεις ΕΣΥ όλο το άρθρο!να διαβαζετε ολοκλιρο το αρθρο ταλεντα