Νέα

Η γοητεία της λανθάνουσας ομοφυλοφιλίας στην ιδεολογία του φασισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ακουο μαθε με πολα κε ορεα πραγματα!

πες μου σε πιο σιμιο τια αλισιδασ βρισκετε το γονιδιο τισ ομοφιλοφιλια;
μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά βλέπουμε.
α και πούσαι!
ρώτα και τα συντρόφια σου που μας έχουν πρήξει για το δεκσό DNA.
Σε αναλογία λοιπόν μ αυτό θα βρεις και το αριστερό-πούστικο DNA.

αλλά πρώτα μάθε ορθογραφία λέμε!
μη μας στραβώνεις άλλο και μπλοκάρει κάνα οπτικό νεύρο!
(τι είναι αυτό πάλι ε?)
αχαχαχαχχααχαχαχαχα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά βλέπουμε.
α και πούσαι!
ρώτα και τα συντρόφια σου που μας έχουν πρήξει για το δεκσό DNA.
Σε αναλογία λοιπόν μ αυτό θα βρεις και το αριστερό-πούστικο DNA.

αλλά πρώτα μάθε ορθογραφία λέμε!
μη μας στραβώνεις άλλο και μπλοκάρει κάνα οπτικό νεύρο!
(τι είναι αυτό πάλι ε?)
αχαχαχαχχααχαχαχαχα
Φιλτατέ όταν δε ξέρουμε δε απαντούμε,την κάνουμε γυριστή,

Ακούω ανάλυσέ μου την πρωτεϊνική δομή.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγο περιμενο να παρο απαντισι απο τον διδακτορα βιοτεχνολογιας και γεννετικης
είπα εγώ κάπου ότι είμαι διδάκτορας?
αλλά ξέχασα! εσείς οι αριστεροί του δημοτικού, όλους τους ανωτέρους σας ίσα κι όμοια τους έχετε στο μυαλουδάκι σας!

για πες και για τους πούστηδες τώρα!
έχεις και συ την αποψάρα ότι θα πρέπει το κράτος να τους αφήνει να υιοθετήσον παιδιά?

άντε να γελάσουμε και λίγο. :boobies: :boobies:

Φιλτατέ όταν δε ξέρουμε δε απαντούμε,την κάνουμε γυριστή,

Ακούω ανάλυσέ μου την πρωτεϊνική δομή.
υποσχέθηκα να σου αποδείξω κάτι και ξέχασα? :uglystupid: :uglystupid:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
είπα εγώ κάπου ότι είμαι διδάκτορας?
αλλά ξέχασα! εσείς οι αριστεροί του δημοτικού, όλους τους ανωτέρους σας ίσα κι όμοια τους έχετε στο μυαλουδάκι σας!

για πες και για τους πούστηδες τώρα!
έχεις και συ την αποψάρα ότι θα πρέπει το κράτος να τους αφήνει να υιοθετήσον παιδιά?

άντε να γελάσουμε και λίγο. :boobies: :boobies:
υποσχέθηκα να σου αποδείξω κάτι και ξέχασα? :uglystupid: :uglystupid:
απλά έδειξες αυτό που έπρεπε να δείξεις!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τι έγινε με την ορθογραφία ρε βόθρε?
έμαθες ξαφνικά ή έχεις εκλάμψεις?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τι έγινε με την ορθογραφία ρε βόθρε?
έμαθες ξαφνικά ή έχεις εκλάμψεις?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μου προκάλει φιλολογική έκλαμψη  να συνδιαλέγομαι με φωτεινά μυαλά,σεμνά και ταπεινά έχω μείνει έκθαμβος από την εμπεριστατωμένη και διεξοδική ανάλυσή σας επί του θέματος

σασ αγαπο πολι

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τα ορθοντοπε κομματια ιεν κλοπι πειστ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οτι ιμε ασχετοσ κε εσισ κιριε σχετικος
στο διπλανό νήμα κύριε είναι ένας ποντικός που συνεχώς επικαλείται το δεκσό DNA. :jerking:
μπορείτε να τον ρωτήσετε επί του θέματος και είμαι σίγουρος ότι θα θελήσει (αυτός τουλάχιστον) να σας διαφωτήσει. :rolleyes:
για να μην σας αφήσω όμως στο σκοτάδι θα σας έλεγα ότι μπορεί να οφείλεται σε ΕΝΑ και μόνο αμινοξύ, το οποίο αναπαραγόμενο στην πρωτεϊνική αλυσίδα να δημιουργεί τη διαφορά! :grin:
δεν μπορεί πάντως η επιστήμη να πει με σαφήνεια για το αν γενικά τα νουκλεϊκά οξέα ή η ριβοφλαβίνη είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία πουστρογόνου στο αίμα των αριστερών! :sunglasses:
ίσως και η νιασίνη του ΕΑΜίτη παππού να δημιουργεί αυτές τις αποκλίνουσες συμπεριφορές! :2funny: :2funny:
δεν είμαι και γιατρός! απλά βιοτεχνολόγος! όμως σίγουρα χαμηλότερων γνώσεων απ τον ποντικό, μια και το επικαλείται συνεχώς!
ρωτήστε τον! μπορεί οι απόψεις των επιστημόνων να είναι διαφορετικές και να βγάλετε ασφαλέστερα συμπεράσματα! :2funny: :2funny: :2funny:
σε κάλυψα τωρα?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ελπίζω η φιλολογική σας έκλαμψη να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ανάγνωση της ανάλυσης!

και γω σας αγκαπό αγκαπιτέ μο! :2funny: :2funny: :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στο διπλανό νήμα κύριε είναι ένας ποντικός που συνεχώς επικαλείται το δεκσό DNA. :jerking:
μπορείτε να τον ρωτήσετε επί του θέματος και είμαι σίγουρος ότι θα θελήσει (αυτός τουλάχιστον) να σας διαφωτήσει. :rolleyes:
για να μην σας αφήσω όμως στο σκοτάδι θα σας έλεγα ότι μπορεί να οφείλεται σε ΕΝΑ και μόνο αμινοξύ, το οποίο αναπαραγόμενο στην πρωτεϊνική αλυσίδα να δημιουργεί τη διαφορά! :grin:
δεν μπορεί πάντως η επιστήμη να πει με σαφήνεια για το αν γενικά τα νουκλεϊκά οξέα ή η ριβοφλαβίνη είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία πουστρογόνου στο αίμα των αριστερών! :sunglasses:
ίσως και η νιασίνη του ΕΑΜίτη παππού να δημιουργεί αυτές τις αποκλίνουσες συμπεριφορές! :2funny: :2funny:
δεν είμαι και γιατρός! απλά βιοτεχνολόγος! όμως σίγουρα χαμηλότερων γνώσεων απ τον ποντικό, μια και το επικαλείται συνεχώς!
ρωτήστε τον! μπορεί οι απόψεις των επιστημόνων να είναι διαφορετικές και να βγάλετε ασφαλέστερα συμπεράσματα! :2funny: :2funny: :2funny:
σε κάλυψα τωρα?
γιγαντα ουτε δεκσιο ουτε αριστερο ντιενεη ιπαρχι γιατι τοτε αμα εκανεσ μεταγισι εματοσ θα ζιταγαν πολιτικα φρονιματα,απλα οταν ενασ απαντα με μια βλακια εσι δε πετας αλι

α κε εγο ολο βλακιεσ πετο,ιμε βλακα μαλακα ιλιθιο οτι γουσταρισ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ελπίζω η φιλολογική σας έκλαμψη να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ανάγνωση της ανάλυσης!

και γω σας αγκαπό αγκαπιτέ μο! :2funny: :2funny: :2funny:
εσι επιδι ισε πραγματικοσ ελινασ πρεπι αν αναζιτασ τιν αλιθια,απλα 5 απλα πραγματακια επρεπε να τα κσερισ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γιγαντα ουτε δεκσιο ουτε αριστερο ντιενεη ιπαρχι γιατι τοτε αμα εκανεσ μεταγισι εματοσ θα ζιταγαν πολιτικα φρονιματα,απλα οταν ενασ απαντα με μια βλακια εσι δε πετας αλι

με αγαπη

Το Χάρβαρντ βρήκε το γονίδιο του αριστερού
Η «επαναστατική» πολιτική τοποθέτηση δεν εξαρτάται μόνο από κοινωνικούς παράγοντες αλλά και από γενετικούς

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

όχιιιιιιιιιιιιιιιιι!
μου το χάλασες τώρα! :'(
ντρόπιασες όλα τα (βλαμένα) αριστερά του σάιτ τούτου που επικαλούνται το δεκδό DNA σε ένα από τα δύο τους ποστ!
λένε μαλακίες ε? :S
πες τους το εσύ που έχεις (όπως λες) την ίδια βλακεία μπας και τους βγάλεις απ την πλάνη τους! :cheesy: ;)

Οπότε μια και θεωρείς ότι το DNA όλων των ανθρώπων είναι ίδιο, μήως θεωρείς και ότι η έκφραση αυτή δεν είναι αντικείμενο βιοχημείας (γενικότερα, και όχι βιοτεχνολογίας ειδικότερ όπως είχες πει) αλλά...κοινωνικών επιστημών? :2funny:
για πες μου την άποψή σου. :sunglasses:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
με αγαπη

Το Χάρβαρντ βρήκε το γονίδιο του αριστερού
Η «επαναστατική» πολιτική τοποθέτηση δεν εξαρτάται μόνο από κοινωνικούς παράγοντες αλλά και από γενετικούς

χαχαχαχαχα
όχιιιιιιιιιιιιιιιιι!
μου το χάλασες τώρα! :'(
ντρόπιασες όλα τα (βλαμένα) αριστερά του σάιτ τούτου που επικαλούνται το δεκδό DNA σε ένα από τα δύο τους ποστ!
λένε μαλακίες ε? :S
πες τους το εσύ που έχεις (όπως λες) την ίδια βλακεία μπας και τους βγάλεις απ την πλάνη τους! :cheesy: ;)

Οπότε μια και θεωρείς ότι το DNA όλων των ανθρώπων είναι ίδιο, μήως θεωρείς και ότι η έκφραση αυτή δεν είναι αντικείμενο βιοχημείας (γενικότερα, και όχι βιοτεχνολογίας ειδικότερ όπως είχες πει) αλλά...κοινωνικών επιστημών? :2funny:
για πες μου την άποψή σου. :sunglasses:
ενο τα δεκσα τα ανεδικσα, η βλακια ινε απολιτικ προνομιο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
να διαβαζετε ολοκλιρο το αρθρο ταλεντα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
να διαβαζετε ολοκλιρο το αρθρο ταλεντα
ταλέντο, πάλι επιθετικός είσαι χωρίς όμως να διαβάσεις ΕΣΥ όλο το άρθρο!
προφανώς πιάστηκες απ αυτό: "Το «αριστερό γονίδιο» λοιπόν δεν αρκεί από μόνο του: πρέπει να «ενεργοποιηθεί» κοινωνικά. "

δεν συνέχισες όμως πιο κάτω να διαβάσεις κι αυτά:
"«Είναι η κρίσιμη αλληλεπίδραση μεταξύ δύο παραγόντων, της γενετικής προδιάθεσης και του κοινωνικού περιβάλλοντος, που καθορίζει την ανάπτυξη αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων» σχολίασε ο Τζέιμς Φόουλερ, επικεφαλής της μελέτης και καθηγητής Γενετικής Ιατρικής και Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο."
και
"«Τα ευρήματα της έρευνας υποδεικνύουν ότι οι πολιτικές προτιμήσεις δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει κανείς. Ελπίζουμε ότι περισσότεροι ερευνητές θα αρχίσουν να ερευνούν την πιθανή αλληλεπίδραση βιολογίας και περιβάλλοντος» προσέθεσε ο καθηγητής. Γονίδια ή περιβάλλον; Και τα δύο! "

προφανώς ο κύριος Τζέιμς Φόουλερ, επικεφαλής της μελέτης και καθηγητής Γενετικής Ιατρικής και Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, θα ήταν μαθητής σου....και μάλιστα κακός!

αχαχααχαχαχαχαχααχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom