Και εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Ο χειρότερος Έλληνας πελάτης = η καλύτερη stripper! Αυτό τα λέει όλα.
Οι περισσότερες είναι απο υποανάπτυκτες χώρες, αγράμματες, ζητιάνες και μαλακισμένες, χαζές, ξενέρωτες και (ωραία) κρέατα με εσώρουχα.
Είναι τσιγκούνηδε ς πονηροί και θέλουν να γαμάνε τσάμπα > Και αυτές περίπου το ίδιο θέλουνε αλλά όχι τσάμπα, να τα πέρνουνε κι'όλας!
Οπότε το τσιγγούνηδες είναι άκυρο γιατί είναι και αυτές! Στο να θέλουνε να γαμάνε τσάμπα είναι έξυπνοι
θέλουν με 20E να τους ερωτευτούμε κιόλας > Σιγά ρε μαλακισμένα
"επιθετικοί","γουρούνια" > Έ, αν κάθεσε και του πρίζεις τον πούτσο του άλλου για χορό και του λές μαλακίες τι περιμένεις?
"ο έλληνας πελάτης νομίζει ότι με τα λεφτά του μπορεί να κάνει ότι θέλει" > Αρκετοί το νομίζουν και ναί, το καταφέρνει με αυτές...
"μισούν τους φτωχούς ξένους και στους πλουσιους κάνουν τους δούλους" > Οκ αλλά όχι όλοι
"μιλούν πολύ και πάντα χωρίς να σκέφτονται" > Ανάλογα..
"οι έλληνες θέλουν να επιδεικνύονται" > Οκ αλλά όχι όλοι
Με αυτά δεν θέλω να δικαιολογήσω μερικούς μαλάκες αλλά θέλω να πώ πως και αυτές τα ίδια με αυτούς είναι και μερικές φορές και χειρότερες.
Ποιό πολύ δεν θα κάτσω να το αναλύσω γιατί με κάλυψαν άλλοι. Αναρωτιέμαι γιατί γίνετε τόσος ντόρος επειδή είπαν αυτά αυτές, αφήστε που μπορεί να είναι και στην φαντασία του δημιοσιογράφου αυτά και να μην πήρε ποτέ του αυτή την συνέντευξη (συνηθίζετε κι'όλας να το κάνουν αυτό
)