Νέα

Η γνώμη των strippers για μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Κάποια από αυτά που γράφονται είναι σωστά και κάποια άλλα είναι μεγάλες παπαριές του στυλ: ''οι έλληνες θέλουν συνέχεια σεξ''. ʼμα δούλευε σε παπουτσάδικο αυτή που το είπε αυτό θα έλεγε ''οι έλληνες θέλουν μόνο παπούτσια''!!! Ε, φυσικό είναι γαμώ το στριπτηζ μου, οι πελάτες σου να θέλουν να σε πηδήξουν! ʼμα δεν θέλαν να ''αδειάσουν'' δεν θα ερχόντουσαν στο μαγαζί! ʼμα πάλι δεν θέλανε να σε πηδήξουν θα έλεγες ότι είναι αδερφές! Απο πού να σε πιάσει κανείς?

Πάντως σε αυτά που λένε για την επιδηξιομανία έχουν δίκιο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά αυτές είναι οι "καρχαρίες" (όπως τις περιέγραψε ένας φίλος), όσοι πάμε με νοοτροπία του ότι είναι κρέατα προς σφαγή, τι είμαστε? Αλήθεια, νιώθετε ενοχές όταν είστε εκεί? Εγώ ναι. Με τον καιρό το ξεπέρασα αλλά είμαι ιδιάζουσα περίπτωση. Δεν τις προσέβαλα ποτέ, ακόμα και όταν γίνονται ενοχλητικές. Δεν τους βάζω δάχτυλα, ούτε παίρνω καν χορούς πλέον. Δεν πάω για να καβλώσω κλπ. Γενικώς έχει αρχίσει να με ενοχλεί αυτή η φάση του κονσομασιόν. Πάω να δω τις κοπέλες να χορεύουν στον στύλο(και αλήθεια, αυτές οι κιτσάτες διακοσμήσεις με τα ψωλιά και τις κλειτορίδες και τα στρόμπο ντίσκο πότε θα τις στείλουν στην δινή του χρόνου??? ) και να πιω ένα ποτό. Ούτε ποτό μπορείς να πιεις με τις μπόμπες που δίνουνε, ούτε να παρακολουθήσεις με το εντεταλμένο κονσομασιόν. Αλλά τι άλλο να κάνω? (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Πάνω κάτω όμως πόσες φορές έχετε δει τύπους γαμάω με συμπεριφορά εκεί μέσα? Πάντα εγώ προσωπικά. Και πως περιμένεις να γίνει ο άλλος όταν πρέπει να φτιάξει άμυνες απέναντι σε όλο αυτό τον συρφετό? Δεν δικαιολογώ απλά κατανοώ πως και γιατί. Κανείς δεν είναι ρομπότ. Και αυτά τα μέρη πραγματικά έχουν εξαθλιωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Κέφι δεν υπάρχει σε κανένα. Μου θυμίζουν καζίνο με τους αλογομούρηδες πλέον. Θόρυβος και αποπροσανατολισμός όπως πολλά αυτή την εποχή.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
+1

Πριν κάτι χρόνια σπούδαζα Β. Αμερική. Για διάστημα 4 μηνών έμενα σε μοτέλ, που στο υπόγειο είχε  τέτοιο μαγαζί. Οι κοπέλες έμεναν σε διπλανά με το δικό μου δωμάτια. Το "μεταπτυχιακός φοιτητής" τους χτύπαγε μάλλον σαν πάνσοφος/παντογνώστης και έτσι επιδίωκαν και να συζητάμε. Είναι όπως τα λες φίλε. Πολλές έχουν παιδιά που τα μεγαλώνουν μόνες τους (τα παρκάρουν σε μαμάδες, γιαγιάδες κλπ) και μέχρι να "σκουριάσουν" βγάζουν όσα μπορούν. Και για τον πελάτη σκέφτονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ λες. Εγώ δεν ήμουν πελάτης. Τα λεφτά της υποτροφίας (γι' αυτούς που δεν ξέρουν) φτάνουν ίσα-ίσα για να τα φέρνεις βόλτα. Γι' αυτό και έμεινα για ένα διάστημα στο μπουρδελοξενοδοχείο. Καθόλου δεν το μετάνιωσα, αλλά μια αλλαγή ιδιοκτησίας είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το ενοίκιο (με το μήνα πλήρωνα) και αναγκάστηκα να την κάνω.

Ποπο μεγαλε τετοια γκολ δεν χανονται με τιποτα!!!! και καλα δεν στραβωσε το πουλι σου απο το πολυ γα___ησι???Για ανοιξε ενα topic και δωσε μια περιγραφη εαν ειχε παιχτει τιποτα με καμια απο αυτες , παιχτηκε κανενα αεροπλανικο γα....ησι??
Τυχερος πολυ τυχερος!!!!!

Επισκέπτης
.... Είναι οι μοναχικοί λύκοι που χτυπάνε, πέρνουν ότι είναι να πάρουν και φεύγουν...

Τώρα πια δεν ζητάω τίποτα περισσότερο απ' αυτό που ξέρω ότι μπορώ να πάρω. Κι αν έρθει τίποτα παραπάνω αποτελεί μια πολύ ωραία έκπληξη. Π.χ. δεν ζητάω τηλέφωνα, δεν ζητάω να βγω μαζί τους (έχω ακούσει τόσες φορές τις ίδιες ιστορίες σε παραλαγές που βαριέμαι αφόρητα) δεν ζητάω να τις γαμήσω.

Μολις με περιεγραψες φιλε studian ...Μπραβο σου..!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απλώς ελπίζω να περιέγραψα πολλούς.

Δεν είναι θεές παιδιά. Οι περισσότερες είναι χωριατάκια από διαλυμένες οικογένειες, που ψάχνουν κυριολεκτικά στον ήλιο μοίρα. Ή είναι αρχιτεμπέλες που δεν θέλουν να κάνουν κάποια πιο δύσκολη δουλειά. Αν κάποιοι τις θεοποιούν (βασισμένοι στην εξωτερική ομορφιά) μην διαμαρτύρονται μετά όταν το παίζουν ντίβες. Στον καθρέφτη των ματιών σας κυττάχτηκαν και είδαν τον εαυτό τους ντίβες.

Όπως έλεγε κι ένας πολύ μεγάλος: Επιθυμία είναι η επιθυμία του ʼλλου.

Επισκέπτης
... Είναι λατρεία, μαλακεία... εξάρτηση,ηλιθιότητα...Πρέζα και ανάσα ζωής (αυτά για μας τους εξαρτημένους :cheesy:) Τρόπος ζωής και κουλτούρα μαζί! Ξεφτίλα, αδιέξοδο και γλυκιά 'γαλήνη'... 

Kαι εσυ Πανο μολις περιεγραψες τον  βραδυνο τροπο ζωης μου...Μπραβο και σε σενα..!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Απομυθοποιήστε, φτιαχτήτε, φύγετε. Αυτό είναι το ρεζουμέ. Ο καθένας ξέρει καλά ποιός είναι και τι θέλει. ʼς ανοίξουν και αυτές τα μάτια τους να μας ξεχωρίζουν.

Σωστή η περιγραφή του Panos για την ψυχολογία του βούρκου, σωστή και η κατασταλαγμένη (προτινόμενη;) στάση του Studian στην συναναστροφή μαζί τους.. Μάγκες, είναι τόσο καρμπόν και εκτός θέματος αυτές που έχω να αλλάξω τηλέφωνο ή να βγώ με καμμία 2 χρόνια τώρα. Αποφεύγω. Και με αυτά που είπαν για μάς...τώρα θα δουν τι πα να πεί τσιγκουνιά!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω δεν κατάλαβα, και θέλω μια απάντηση από αυτους που πιστεύουν ότι αυτές οι κοπέλες ...καρακαβλώνουν. Γιατί αφου καρακαβλώνουν λένε αυτά τα πράγματα? Και εγώ από κάποιες συζητησεις που κάνω με κοπέλες , λένε λιγο πολύ αυτά που λεει ο studian. Eσχάτως η Γιούλη στη Λέλας , όπως έγραψα και πιο,πάνω μου είπε οτι οι πιο πολλοί που έρχονται είναι ανώμαλοι. ("ανώμαλοι" με την έννοια του σεξομανούς που ζητάει τα πιό απίστευτα απο τις κοπέλες και όχι του gay)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γεννητικά όργανα έχουν, οι πιο πολλές είναι πολύ νέες και μια δυο φορές εκτονώνονται. Είναι παρατηρημένο. Αρέσκονται να το κρύβουν όπως και αρέσκονται να κακοποιούν και να γενικεύουν την εικόνα μας για να αποστασιοποιούνται ψυχολογικά απο την δουλειά τους. Ψέματα και κλισέ λένε πολλά.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως αυτές οι στρίπερς που απορούν με το ενδιαφέρον των Ελλήνων για το σέξ, θα ήθελα να μας εξηγήσουν πως και όποτε τους τρίβουμε το μουνάκι ΚΑΡΑΚΑΒΛΩΝΟΥΝ αν και είναι καβάλα τριβόμενες δεκάδες ώρες την εβδομάδα πάνω σε τσεσπού.

Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω εγώ ... για πάρτη "τους"...

Όσες από αυτές έχουν σεξουαλικότητα και ορμές, ΜΠΟΡΕΙ να "καρακαβλώνουν" πάνω στο χορό "με πελάτες που τρώγονται" ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί δεν έχουν γαμηθεί ενώ χορεύουν με τις ώρες... Τι πιο φυσικό;!; Όταν εσύ μπαλαμουτιάζεσαι με μια ωραία γυναίκα και δεν έχεις γαμήσει για ώρα, δεν θα ανάψεις;!; Πού είναι το παράξενο δηλαδή;

Αυτές έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ καμάρι τους το ότι δεν πηγαίνουν για σεξ με πελάτες ΑΝ ΚΑΙ τρίβονται με τις ώρες πάνω σε άντρες και έχουν καρακαβλώσει... Οπότε είναι σε θέση να κατηγορήσουν τους άνδρες ότι σκέφτονται με το κάτω κεφάλι!

Το Θέμα είναι το αν τις κάνει καλύτερους ανθρώπους το ότι δεν γαμιούνται επί χρήμασι... Και -για να μην λέμε μαλακίες με τη σέσουλα- το αν αυτή τους η στάση τις γλυτώνει από χειρότερα προβλήματα!! Θα μπορούσα να το δεχθώ αν έβγαζαν τα λεφτά που βγάζουν οι κοπέλλες που εκδίδονται στα STUDIO ή στα (ακριβά) ξενοδοχεία... Γιατί χωρίς ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ οικονομική ανεξαρτησία ... όλα τίθενται υπό αμφισβήτηση και όλα είναι ρευστά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή ... αν με καταλαβαίνει "ο έχων ώτα ακούειν"!... Κοντά σε αυτό, προσθέτω ότι πολλές γυναίκες -και σίγουρα η μεγάλη πλειοψηφία των "δυτικών" γυναικών- είναι "μυστήριες" με τη σεξουαλική διαθεσιμότητά τους, την αυτοεκτίμησή τους και το παρελθόν τους.

Όσο για τη ρώσικη ποίηση...... Να πω ότι μου φτιάξατε τις γιορτές, θα ήταν μέγα ψέμμα. Χαράς το κουράγιο σας!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αντίστηξη ήταν το σχόλιο μου για τις ορμές τους, απέναντι στην γενικευμένη εικόνα των πελατών ως σεξομανών που πέρασαν στα σχολια τους στην έρευνα. Με λίγα λόγια το βρήκα άδικο να κατηγορούν την τεστοστερόνη που οι ίδιες προκαλούν ενώ ακόμα και αυτές οι επαγγελματίες δεν χαλιναγωγούν πάντα τα οιστρογόνα τους. Να είναι ποιο cool ενολίγοις στις γενικεύσεις. Γιατί όμως ρε παίδες τόσο σκάλωμα με το θέμα άν έχουν κάβλες ή όχι;

Επισκέπτης
Αντίστηξη ήταν το σχόλιο μου για τις ορμές τους, απέναντι στην γενικευμένη εικόνα των πελατών ως σεξομανών που πέρασαν στα σχολια τους στην έρευνα. Με λίγα λόγια το βρήκα άδικο να κατηγορούν την τεστοστερόνη που οι ίδιες προκαλούν ενώ ακόμα και αυτές οι επαγγελματίες δεν χαλιναγωγούν πάντα τα οιστρογόνα τους. Να είναι ποιο cool ενολίγοις στις γενικεύσεις. Γιατί όμως ρε παίδες τόσο σκάλωμα με το θέμα άν έχουν κάβλες ή όχι;

προφανως γιατι απλα δεν το εχουν ζησει στο"πετσι" τους.........και νιωθουν μειονεκτικα απεναντι σε οσους τις εχουν κανει να "ανεβασουν" τα οιστρογονα τους οι κοπελες...........και ετσι προσπαθουν να αμφισβητησουν το γεγονος αυτο καθευατο με διαφορες εκμαιευσεις θεωριων που δυναται να αντικρουσουν τα"οιστρογονα"...

Επισκέπτης
οποιος ή οποια δουλευει νυχτα φθειρεται ψυχικα!!πρεπει να τα εχεις πολυ καλα με τον εαυτο σου για μεινεις ανηπηρεαστος!!αυτες οι γυναικες μπηκαν στο τρυπακι του να βγαζουν πολλα λεφτα ταζοντας λαγους με πετραχηλια!!ξερουν οτι ποθουνται και σε αυτο πονταρουν!!να σας πω και κατι αλλο!!2 πραγματα χρειαζεται να εχει ενα μαγαζι για να πιασει χοντρα φραγκα!!ομορφες γυναικες και ποτα!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μάγκες, εμείς τις αντιμετωπίζουμε ως ένα κομμάτι όμορφο κρέας και αυτές μας αντιμετωπίζουν ως πορτοφόλια..
Αν ο καθένας μας ξέρει τί θέλει και κατανοεί τους κανόνες του παιχνιδιου όλοι (εμείς και αυτές) βγαίνουμε κερδισμένοι...
Αν εμείς πιστευουμε ότι μας γουστάρουν κιόλας και αυτές θεωρούν δεδομένο ότι είμαστε μαλάκες, τοτε ξεκινάνε τα προβλήματα...

Επισκέπτης
ειναι δουλεια τους να τα τρωνε απο τους αντρες!!και το κανουν και πολυ καλα!!οταν τα σκας χοντρα και πας μερα παρα μερα ειναι αναμενομενο να σου τα παρουν ολα και να σε βλεπουν σαν πορτοφολι!!

Επισκέπτης
αστα πανο γιατι εγω αλλα ειδα οταν ειχαμε παει μαζι!!να μην αρχισω να λεω!!

X_Router

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασε ομως να πει οτι δεν ειμαστε και μαλακες να μας τα τρωνε αρα αφου μπορουμε να γαμισουμε με 20Ε και εχουμε την πονηρια να το κανουμε τοτε δεν βλεπω πουθενα κατι κακο...ειπε και κατι για σεβασμο...για να σε σεβομαστε εμεις αυτες πρεπει και αυτες να σεβοντε εμας κατι που δεν γινετε οσο για το sex που λεει οτι θελουμε μονο αυτο αν πηγαινεις σε ενα τετοιο μαγαζι τι να θες εκτος απο αυτο να τις μαζεψεις ολες και να μιλισετε για την καταρευση του ανατολικου μπλοκ η την επιλυση κοινονικων θεματων...ελεος
Ρε φίλε, μεσαίο εισόδιμα ενος stripgirl το μηνα 5 εως 8 κιλοευρω. Εισαι συγουρος πως ΕΣΥ γαμας??? :grin: :grin: :grin: :idiot:

Επισκέπτης
δεν με ενδιαφερει ποια ειναι η γνωμη των strippers για μας τους ελληνες.......και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δίνουμε σημασια σε ενα τετοιο θεμα που δεν εχει καμμια απολυτως σημασια.......ΣΗΜΑΣΙΑ εχει οπου πηγαινουμε να βλεπουμε ταναπου και νιμου τρελλα με ΛΩΚΟ τουρλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ας μου την αναβει εμενα την τσαπου μου και ας λεει οτι μοιαζω με τον ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ!!!!!!!!!!!χεστηκα παντελως........ο καθενας ξερει τον τροπο που θα χειριστει το θεμα"γουσταρω στριπτητζου για εξω......τί κανω τωρα?" και εκει αναλογως του αποτελεσματος τις περισσοτερες φορες κρινομεθα "ολιγοι" και "αποκλειστικα πηδηκουλες"...αν και ειναι και κατι περιπτωσεις που κυκλοφορουν στα στριπ που δεν παιρνουν απο λογια και απο συμβουλες.........βουρ με τη μια μην τυχον χασουν τα κωλομερια της ταναπου(γλοιωδης αντιμετωπιση της διαχειρισης της ερωτικης ορμης)!!!!!!!!!!

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Και εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Ο χειρότερος Έλληνας πελάτης = η καλύτερη stripper! Αυτό τα λέει όλα.

Οι περισσότερες είναι απο υποανάπτυκτες χώρες, αγράμματες, ζητιάνες και μαλακισμένες, χαζές, ξενέρωτες και (ωραία) κρέατα με εσώρουχα.

Είναι τσιγκούνηδε ς πονηροί και θέλουν να γαμάνε τσάμπα > Και αυτές περίπου το ίδιο θέλουνε αλλά όχι τσάμπα, να τα πέρνουνε κι'όλας!
Οπότε το τσιγγούνηδες είναι άκυρο γιατί είναι και αυτές! Στο να θέλουνε να γαμάνε τσάμπα είναι έξυπνοι  :)

θέλουν με 20E να τους ερωτευτούμε κιόλας >  Σιγά ρε μαλακισμένα

"επιθετικοί","γουρούνια" > Έ, αν κάθεσε και του πρίζεις τον πούτσο του άλλου για χορό και του λές μαλακίες τι περιμένεις?

"ο έλληνας πελάτης νομίζει ότι με τα λεφτά του μπορεί να κάνει ότι θέλει" > Αρκετοί το νομίζουν και ναί,  το καταφέρνει με αυτές...

"μισούν τους φτωχούς ξένους και στους πλουσιους κάνουν τους δούλους" > Οκ αλλά όχι όλοι

"μιλούν πολύ και πάντα χωρίς να σκέφτονται" > Ανάλογα..

"οι έλληνες θέλουν να επιδεικνύονται" > Οκ αλλά όχι όλοι

Με αυτά δεν θέλω να δικαιολογήσω μερικούς μαλάκες αλλά θέλω να πώ πως και αυτές τα ίδια με αυτούς είναι και μερικές φορές και χειρότερες.

Ποιό πολύ δεν θα κάτσω να το αναλύσω γιατί με κάλυψαν άλλοι. Αναρωτιέμαι γιατί γίνετε τόσος ντόρος επειδή είπαν αυτά αυτές, αφήστε που μπορεί να είναι και στην φαντασία του δημιοσιογράφου αυτά και να μην πήρε ποτέ του αυτή την συνέντευξη (συνηθίζετε κι'όλας να το κάνουν αυτό  :jerking:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom