Νέα

Η γνώμη των strippers για μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ροπαλοφόρε.

Νομίζω δεν έχει πλεόν νόημα η αντιπαράθεση. Κατάλαβες τι εννοώ και κατάλαβα τι εννοείς. Όπως λέω και στην υπογραφή μου (αντιγράφοντας τον μεγάλο Πούσκιν):

Когда в объятия мои
Твой стройный стан я заключаю....

Που πάει να πει:

Όταν στην έξαψη της αγκαλιάς μου
Το φίνο σου κορμί κρατάω.....

τα λόγια περιτεύουν όσον με αφορά. Γι' αυτή ποτέ δεν είμαι σίγουρος!!!!

Ούτε ο Πούσκιν ήταν σίγουρος για αυτό και μονομάχησε με τον Ολλανδό και σκοτώθηκε.
Καλός και ο Lermontov για μένα!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αχ αυτή η σχέση με τα υποκόσμια αφεντικά!!

Να κι ο Λέρμοντοφ.

Чужды вам страсти и чужды страдания;
Вечно холодные, вечно свободные,
Нет у вас родины, нет вам изгнания..

Δεν γνωρίζεις το πάθος, την αγωνία, την τιμωρία.
Σε σένα απουσιάζουν τα αισθήματα -είσαι ελεύθερη, αιώνια ελεύθερη.
Δεν έχεις πατρίδα, για σένα δεν υπάρχει εξορία.

Τις περιγράφει καλά ο ποιητής; συμφωνείς;  ;) ;)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φαίνεται θα ήτανε ζημιάρες και τότε στις ταβέρνες!  ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Чужды вам страсти и чужды страдания;
Вечно холодные, вечно свободные,
Нет у вас родины, нет вам изгнания..

Συγγνωμη που παρεμβαινω στη μεστη κουβεντα των μεγαλων δασκαλων Ropaloforos και studian αλλα θα ηθελα να πω οτι πραγματικα ειστε και οι δυο οι τελευταιοι ΤΣΑΡΟΙ των στριπ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ειστε thinktank και οι δυο και εχουμε πολλα να μαθουμε απο την εμπειρια σας ......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μπα!! καλά κάνεις και παρεμβαίνεις γιατί βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλο. Έλα μωρέ, οι τσαρίνες έχουν σημασία κι όταν λείπουν βαριόμαστε και φιλοσοφούμε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
οι τσαρίνες έχουν σημασία κι όταν λείπουν βαριόμαστε και φιλοσοφούμε.

Αυτο ακριβως ειχε πει και ο Σωκρατης καποια στιγμη : οτι οταν ενας ανδρας δεν εχει μια γυναικα διπλα του φιλοσοφει.

Παντως εγω παιδια γενικα πιστευω οτι οι στριπερ οπως και ολες οι γυναικες υπαρχουν για να μας καυλωνουν και να μην ξερουμε τι θελουν απο εμας και να καθομαστε μετα οι ανδροπαρεες να τα λεμε.Θα αναφερθω χαρκτηριστικα σε δυο περιπτωσεις στριπερ που με τη μια ειχαμε βρεθει μια φορα και στο δευτερο ραντεβου εφαγα τρελο στησιμο / με την αλλη ειχαμε κλεισει ραντεβου στα Goodys στο Μικρολιμανο και καθομουνα μεσα στο κρυο σα μαλακας αφηνοντας πισω μου δουλειες / αυτα δεν ειναι πουστιες ????

Βεβαιως στησιματα και κωλοσυμπεριφορες εχουμε φαει στη μαπα και απο τις περιφημες Ελληνιδες οποτε παιδια μην το ψαχνετε και πολυ / γυναικες ειναι και δεν ξερουν τι θελουν απο το μουνι τους ......

Το παν ειναι οπως προαναφερθηκε να ζουμε ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΥΛΑΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗΣ ......... 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Σε ανακυρήσουμε Υπουργό παρά της Τσαρίνας και σε ονομάζουμε Ρασπούτιν!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ποτέ μην κλείνετε ραντεβού με στρίπερ σε ξενερουά μέρη όπως τα Goody's. Αυτό συνιστάται μόνο για τις καινούργιες. Τι περιμένεις; παλιά να σου έρθει στα Goody's;

Μην δίνετε ραντεβού σε μέρη με πολλά μαγαζιά. Με το που την βλέπετε πάντα να έχετε ένα δώρο γι' αυτή. Έτσι θα κωλώσει να σας ζητήσει κι άλλο δώρο ακριβότερο. Αυτό το κόλπο δεν πιάνει για πάντα. Μετά από λίγο θα την φάτε την πρόταση για ψώνια.

Α!! και να μην χαίρεστε σαν μαλάκες που χαίρεται με τα δώρα. Πάντα να θυμάστε την ανταποδοτικότητα και τι θα πάρετε εσείς από αυτήν.

Επισκέπτης
Ωραια και χρησιμα ολα αυτα που γραψατε φιλοι μου.

Καποια προσωπικη εμπειρια εχετε να αναφερετε ? Σας εχει ποτε προσωπικα καποια στριπερ ποια ειναι η γνωμη της για σας η' τους πελατες της γενικωτερα ?

Επισκέπτης

Καποια προσωπικη εμπειρια εχετε να αναφερετε ? Σας εχει ποτε προσωπικα καποια στριπερ ποια ειναι η γνωμη της για σας η' τους πελατες της γενικωτερα ?

νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα σε καθε thread ξεφευγουμε..........σε οτι αφορα αυτο που ειπες παπαζογλου δεν ειναι δυνατον τωρα να μπει ο καθενας και να κανεις προσωπικες αναφορες για περιστατικα που αφορουν θεμα.......ας το κλεισουμε εδω και παμε για αλλα......πραγματικα κουραστηκα να διαβαζω συνεχεια.....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναι πολλές φορές. Δύσπιστες πολύ για εμάς βασικά, γενικότερα τους πελάτες. Αρκετούς μας κάνουν παρέα και μετά μας βρίζουν. Γενικά έχουν την υπεροψία του χρήστη. Λένε και καλά λόγια για αρκετούς, αλλά δεν μας εμπιστεύονται με αποτέλεσμα να μην μας καταλαβαίνουν. Καληνύχτα απο εμένα για σήμερα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βιβλίο ολόκληρο φίλε Παπάζογλου. Για μένα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, έκφράζουν την καλύτερη γνώμη, σε αντίθεση με την χειρίστη που εκφράζουν για την πλειονότητα των άλλων πελατών. Αλλά αυτό υποθέτω ισχύει για όλους. Στους περισσότερους τα ίδια λένε.  :grin:

Από συνδυασμό πολλών εξομολογήσεων για πολλά χρόνια η σούμα είναι η εξής: Η πλειοψηφία των πελατών είναι λιγότερο ή περισσότερο καψούρηδες που μπερδεύουν δραματικά το σεξ (την σεξουαλική επιθυμία), με τον έρωτα και τη σχέση. Όσον αφορά τη συμπεριφορά τους υπάρχουν αυτοί που έρχονται σε παρέες και χαβαλεδιάζουν και το παίζουν άνετοι κι ωραίοι. Είναι οι μοναχικοί λύκοι που χτυπάνε, πέρνουν ότι είναι να πάρουν και φεύγουν (μερικοί είναι άνετοι, μερικοί κομπλεξικοί). Είναι οι μοναχικοί προβληματικοί, που είναι απρόβλεπτοι.

Συνολικά ένα πράγμα λένε όλες. Για να έρχεσαι εδώ κάποιο πρόβλημα έχεις. Και να μην έχεις δεν μπορούν να το βγάλουν από το μυαλό τους. ʼρα δεν είσαι φυσιολογικός. Εκτός αν και οι ίδιες αισθάνονται προβληματικές όπότε όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Επίσης όλες κάνουν πρωτίστως μια δουλειά από την οποία ζουν. Και εμείς είμαστε οι πελάτες.

Τώρα πια δεν ζητάω τίποτα περισσότερο απ' αυτό που ξέρω ότι μπορώ να πάρω. Κι αν έρθει τίποτα παραπάνω αποτελεί μια πολύ ωραία έκπληξη. Π.χ. δεν ζητάω τηλέφωνα, δεν ζητάω να βγω μαζί τους (έχω ακούσει τόσες φορές τις ίδιες ιστορίες σε παραλαγές που βαριέμαι αφόρητα) δεν ζητάω να τις γαμήσω.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

ανοιχτη και ειλικρινη (θελω να πιστευω) κουβεντα επι πολλων θεματων που αφορουν τα στριπτιζαδικα εχω κανει, στα τοσα χρονια που πηγαινω σε πασης φυσεως τετοια μαγαζια, με μια κοπελα μονο.
μεσα στα πολλα μου? χει πει και για το πως βλεπουν τους πελατες τους, το ρεζουμε ειναι ενα: μη καταλαβουν οτι εισαι καψουρης και μποσικος... την πουτσισες! θα σου πουλανε ερωτες και αγαπες για οσο περισσοτερο καιρο τις παιρνει.. και ειδικα οι παλιοτερες, ξερουν με μια ποιο ειναι το καταλληλοτερο υποψηφιο θυμα. ετσι βγαζουν νυχτοκαματο αλλωστε. το αν 1 στις 10000 καψουρευτουν και αυτες καποιον (ανθρωποι ειναι αλλωστε), για την συγκεκριμενη δεν επαιζε κανενα ρολο το ποσα ευρω θα χαλαγες για παρτη της, αλλα ηταν τα κριτηρια της..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Να πω και γω ο ταπεινός την άποψή μου για τις στρίπτερς... Είναι λατρεία, μαλακεία... εξάρτηση,ηλιθιότητα...Πρέζα και ανάσα ζωής (αυτά για μας τους εξαρτημένους :cheesy:) Τρόπος ζωής και κουλτούρα μαζί! Ξεφτίλα, αδιέξοδο και γλυκιά 'γαλήνη'...  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

απο τις πιο γαματες αποψεις που? χω διαβασει εδω μεσα...  :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Όλος ο τσακωμός πάντα δεν γίνεται για το "πάπλωμα"? Ε, αυτό είναι το θέμα. Όποιος τους τα ακουμπάει είναι "τρυφερός και ευαίσθητος". Όποιος δεν τα ακουμπάει είναι "γουρούνι και το μυαλό του είναι συνέχεια στο σεξ".

Τι να μας πούνε τώρα κι αυτές οι φουκαριάρες από την ζωή τους μωρέ... αυτές στις χώρες τους δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και βρήκαν μία λύση για να ζήσουν. Θα πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσουν τι δουλειά κάνουν και να αφήσουν τα προσωπικά ψυχονευρωτικοκομπλεξικά τους απέξω. Ή είναι ή δεν είναι "επαγγελματίες"!

Επισκέπτης
τώρα είδα την 'σύγκρουση' των 2 ΜΕΓΑΘΗΡΙΩΝ!!! Ροπαλοφόρου και Στούντιαν :2funny: :2funny:. Να πω και γω ο ταπεινός την άποψή μου για τις στρίπτερς... Είναι λατρεία, μαλακεία... εξάρτηση,ηλιθιότητα...Πρέζα και ανάσα ζωής (αυτά για μας τους εξαρτημένους :cheesy:) Τρόπος ζωής και κουλτούρα μαζί! Ξεφτίλα, αδιέξοδο και γλυκιά 'γαλήνη'...  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

+10000000000000 ευρω!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Συνολικά ένα πράγμα λένε όλες. Για να έρχεσαι εδώ κάποιο πρόβλημα έχεις. Και να μην έχεις δεν μπορούν να το βγάλουν από το μυαλό τους. ʼρα δεν είσαι φυσιολογικός. Εκτός αν και οι ίδιες αισθάνονται προβληματικές όπότε όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Επίσης όλες κάνουν πρωτίστως μια δουλειά από την οποία ζουν. Και εμείς είμαστε οι πελάτες.

+1

Πριν κάτι χρόνια σπούδαζα Β. Αμερική. Για διάστημα 4 μηνών έμενα σε μοτέλ, που στο υπόγειο είχε  τέτοιο μαγαζί. Οι κοπέλες έμεναν σε διπλανά με το δικό μου δωμάτια. Το "μεταπτυχιακός φοιτητής" τους χτύπαγε μάλλον σαν πάνσοφος/παντογνώστης και έτσι επιδίωκαν και να συζητάμε. Είναι όπως τα λες φίλε. Πολλές έχουν παιδιά που τα μεγαλώνουν μόνες τους (τα παρκάρουν σε μαμάδες, γιαγιάδες κλπ) και μέχρι να "σκουριάσουν" βγάζουν όσα μπορούν. Και για τον πελάτη σκέφτονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ λες. Εγώ δεν ήμουν πελάτης. Τα λεφτά της υποτροφίας (γι' αυτούς που δεν ξέρουν) φτάνουν ίσα-ίσα για να τα φέρνεις βόλτα. Γι' αυτό και έμεινα για ένα διάστημα στο μπουρδελοξενοδοχείο. Καθόλου δεν το μετάνιωσα, αλλά μια αλλαγή ιδιοκτησίας είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το ενοίκιο (με το μήνα πλήρωνα) και αναγκάστηκα να την κάνω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To ότι σε αυτούς τους πελάτες τρίβονται όλη νύχτα για να τους αρμέξουν κανονικά και να κονομήσουν ξέχασαν να το πουν. Και μπορεί οι έλληνες να είναι ότι είναι, αλλά στην πατρίδα τους οι άντρες είναι πολύ χειρότεροι... αλλά εκεί κι αυτές δεν είναι στριπτιζούδες αλλά "απλές κοπέλλες".

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αφου σε ορισμενες απο αυτες δεν τους αρεσει γιατι δεν πανε στα χωριά τους? Έτσι ειναι φιλοι μου και τωρα που πολλες απο αυτες ειναι και στην ευρωπη γιατι δεν πανε αλλού? Αλλά ειναι αχαριστες και ξεφτυλισμενες. τους ενοχλουν τα βλεμματα στο δρομο. Αμα φοραει η αλλη ενα μινι μεχρι τον αφαλο δεν θα κοιταξεις? αμα δεν τις πειραζεις λενε οτι οι αντρες δεν ειναι αντρες κτλ αμα τις πειραζεις παλι δεν τους αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom