Νέα

Η γνώμη των strippers για μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξεφυγαμε του ενδιαφεροντος θεματος.

Γραγουμε για την δικη μας γνωμη για τις στριπερς ενω επρεπε να γραφουμε την δικη τους γνωμη για μας.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μου αρέσει το ίδιο και όταν σκέφτονται τον Ιβάν τον τρομερό. Σημασία έχει η ιδονή της στιγμής. Αν μου έδωσε vibes εμένα δεν πα να σκεφτότανε και τον Αλέξιο τον Αρχηγό της Ρωσικής εκκλησίας like a prayer. Ανεβάζει το value for money. H κουβέντα ήταν γιατί μας την λένε ότι είμαστε υπερβολικά σεξουλιάριδες αυτές που αποδεδειγμένα την βρίσκουν μες τα μάτια μας. -Και ως λεσβίες-. Ρε δε πανα μαζέψουν κανα κάστανο και να ψαρέψουν κανα ανάλατο ψάρι που κάνουνε και πνέυμα? Οι διάτρητες!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Προσωπικα βρισκομαι πιο κοντα στις αποψεις του ροπαλοφορου, αλλα θα ηθελα να σχολιασω κατι αλλο.
Παρατηρησα πολλους που συμφωνησαν με τις περιγραφες των στριπερ για τους Ελληνες πελατες, και οτι αυτες χαρακτηριζουν την πλειοψηφια των Ελληνων πελατων, αλλα ταυτοχρονα κανεις απο αυτους δεν εβαλε σε αυτη την πλειοψηφια τον εαυτο του, ολοι εμμεσως κατεταξαν τους εαυτους τους στη μειοψηφια...
Μια απλη παρατηρηση κανω.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εμένα με βάζω στην πλειοψηφία πάντως. Ναι είμαι Β' κατηγορίας πολίτης σε μιά Β' κατηγορίας νοοτροπίας χώρα. Αλλά δεν κρίνω το Α'. Αυτές που είναι Ε' γενικώς δεν πείθουν όταν κρίνουν το Β'.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eχεις δικιο ροπαλοφορε, ουτως η αλλως δεν πηγαινε σε σενα, απλα αυτα που διαβασα μου θυμισαν ενα σκηνικο απο μια ταινια του Ψαλτη...Αυτη που ειναι σε ενα σκυλαδικο, παιρνει το μικροφωνο και λεει:
"Ε λοιπον ολοι εδω μεσα ειστε μαλακες!"
Σηκωνονται ολοι πανω ετοιμοι να τον βαρεσουν! Οποτε ο Ψαλτης διορθωνει και λεει:
"Ενταξει οι μισοι απο δω μεσα ειστε μαλακες!"
Τοτε ολοι ηρεμουν, καθονται στις θεσεις και αρχιζουν να γελανε, αφου ολοι βαζουν τους εαυτους τους στη μεριδα των "μη μαλακών"...
Ελπιζω να επιασες το νοημα... ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βέβαια από το να έρθεις στην Ελλάδα και να αντιμετωπίζεις του Έλληνες υπάρχει πάντα και η άλλη λύση. Να κάτσεις εκεί που είσαι και να μην μας ενοχλείς βρωμοκαριόλα. Το λέει και η μεγάλη σας ποιήτρια. ʼντε διάβασε και ξεστραβώσου παλιοχωριάτα.

Мне голос был. Он звал утешно.
Он говорил: "Иди сюда,
Оставь свой край глухой и грешный.
Оставь Россию навсегда.
Я кровь от рук твоих отмою,
Из сердца выну черный стыд,
Я новым именем покрою
Боль поражений и обид".
Но равнодушно и спокойно
Руками я замкнула слух,
Чтоб этой речью недостойной
Не осквернился скорбный слух.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ή σε πρόχειρη μετάφραση.

ʼκουσα τη φωνή. Υποσχέθηκε παρηγοριά.
?Έλα εδώ?, μου είπε.
?ʼφησε τη πατρίδα σου, χαμένη κι ένοχη.
ʼφησε την Ρωσία για πάντα.
Εγώ από τα χέρια θα πλύνω το αίμα,
Κι απ? την καρδιά σου θα βγάλω τη μαύρη ντροπή,
Τις πληγές της αποτυχίας, τα λάθη που σε πονούν,
Θα καλύψω με ένα άλλο όνομα?.
Αλλά αδιάφορα και ήρεμα,
Έκλεισα με τα χέρια μου τ? αυτιά
Για να μην ακούν την ευτελή πρόσκληση,
Δεν βεβηλώθηκε το πνεύμα πνιγμένο στα δάκρυα.

ʼννα Αχμάτοβα

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν ενοχλούν τα κορίτσια, καλα περνάμε. Αλλά για να μας την πούν πρέπει να έχουν και βάση. Μην την λένε και εκεί που γίνανε θεές, κακό πράγμα η αγνωμοσύνη.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Α ρε Ροπαλοφόρε!! Δεν καταλαβαίνεις τον αυταρχισμό, την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία που κρύβουν τα λόγια σου; Είναι (γίνανε) θεές, κονομήσανε (τρώνε ψωμί στην Ελλάδα κατά το κοινώς λεγόμενο), μας καβλώνουν, περνάμε καλά, ενίοτε καβλώνουν κι αυτές (ή έτσι μας φαίνεται). αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μας την πουν κιόλας. Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν οι διάτρητες. Δεν μπορεί η κάθε ξεκωλιάρα να κρίνει τον έλληνα που της τα χώνει και ενίοτε την καβλώνει (μην το ξεχνάμε αυτό).

Α ρε ροπαλοφόρε!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν το σκέφτομαι έτσι. Δεν είναι ανάλυση. Έτσι λειτουργούν. Να μας την πούν αλλά να μας πούν κάτι βάσιμο. Τα δύο τελευταία σχόλια τους γενικού περιεχομένου στο αρχικό ποστ ισχύουν. Τα υπόλοιπα είναι πούστικα και κακοπροέρετα γενικευμένα. Και τα αντιπαρέρχομαι εκ πείρας. Έχουμε βιώσει πολλά απο αυτές δεν μιλάμε απο κλισέ. Είναι κακής κρίσεως και συσχετίσεως τα περισσότερα λεγομενά τους. Τι να κάνουμε τώρα;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είναι θέμα ελευθερίας άποψης και γνώμης. Και τη γνώμη τη σέβεσαι σου αρέσει δεν σου αρέσει. Κι εγώ στο δικό μου ποστ τα παίρνω ένα-ένα και δεν συμφωνώ με όλα. Εσύ με ποιά διαφωνείς ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. Ποιά είναι η πείρα σου και πως αυτή τεκμηριώνει την διαφωνία σου; Το μόνο που έχεις αναφέρει μέχρι τώρα είναι ότι χύνουν στον χορό.

Διαφωνώ όμως δεν σημαίνει ότι "Ρε δε πανα μαζέψουν κανα κάστανο και να ψαρέψουν κανα ανάλατο ψάρι που κάνουνε και πνέυμα? Οι διάτρητες!" Ή "Αυτές που είναι Ε' γενικώς δεν πείθουν όταν κρίνουν το Β'." Ή "Μην την λένε και εκεί που γίνανε θεές, κακό πράγμα η αγνωμοσύνη."

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
1. Τα κάστανα και τα ψάρια πάνε στο ότι δεν έχουν την πείρα του τι εστί πελάτης σε άλλες χώρες και νοοτροπίες που ίσως αρκετές φαντάζονται ανώτερες. ʼρα διαφωνώ στο 'επιθετικοί - γουρούνια' σε όχι ήπιους τόνους γιατί η παρατηρησή τους δεν είναι σε ήπιους τόνους. Η αλήθεια είναι ότι τις καλοπιάνει το 90%. - Πουστιά

2. Διαφωνώ στο ότι οι Έλληνες είναι τσιγγούνηδες απεναντί τους, κάθετα. -Αγνωμοσύνη

3. 'Μισούν τους φτωχούς ξένους'. Διαφωνώ στο ότι είναι φτωχές ενώ καμμιά απλή εργαζόμενη δεν πιάνει ούτε σε όνειρο τα φράγκα που παίρνουν, και δεν είναι ρατσιστές και τις μισούν αυτοί που χαίρονται να τις βγάλουν έστω μια βόλτα. Και τις κάνουν θεές. - Κόμπλεξ, πουστιά.

4."To myalo ton andron einai sunexeia sto sex.Anaroti emai ti eidous gunaikes exete!" Διαφωνώ- Χύνουν μαζί μας, μας έχουν γκόμενους. - Διπροσωπία

5. ʼλλο γνώμη άλλο αποψη. Η άποψη θέλει τεκμηρίωση. Είναι πολύ υποκοσμικές εδώ για να έχουν καλή θέα στην ελληνική κοινωνία, πάραυτα γενικολογούν εύκολα και επιθετικά. Έχουν κάνει τα αίσχη εδώ, οικονομικά, νομικά και προσωπικά. - Διάτρητες.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
1. Στο επιθετικοί και γουρούνια συμφωνώ και εγώ. Το είπα και πριν, άλλωστε δεν συμβαδίζει με την καψούρα του Έλληνα. Ή είσαι καψούρης ή είσαι επιθετικός και γουρούνι.

2. Έχουν μια δική τους αντίληψη για την τσιγκουνιά. Δική τους ως προερχόμενες από την πρώην ΕΣΣΔ. Η οποία δεν συμβαδίζει με την δική σου. Θεωρούν ότι όποιος πάει σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να τα χώνει χοντρά. Έτσι είναι στη χώρα τους αυτά τα μαγαζιά. Και πίστεψε με όταν λέω ότι οι νεο-Ρώσοι τα χώνουν χοντρά μιλάμε για χιλιάρικα δολάρια για πλάκα. Γι' αυτές αν δεν έχεις λεφτά γιατί έρχεσαι; Αυτό δεν καταλαβαίνουν και εννοούν τσιγκουνιά. Δεν έχουν την ίδια αντίληψη για το χρήμα που έχουμε εμείς. Με τα χρόνια μαθαίνουν. Κι αν προσέξεις οι παλιές δεν μιλάνε για τσιγκουνιά πια.

3. Δεν είμαι σίγουρος ότι με αυτό εννοούν τους εαυτούς τους και δεν είναι μια γενική τοποθέτηση. Μάλλον εννοούν το ξένο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αλλά ας πούμε ότι εννοούν τους εαυτούς τους. Η καθε μια βγάζει περίπου 2-3000 ευρώ το μήνα αφορολόγητα. Αλλά αυτό είναι όλο. Δεν έχει καμμιά ιδιοκτησία (εκτός αν ο σπόνσορας της αγοράσει), πολλές συντηρούν οικογένειες (εδώ ή πίσω στην πατρίδα). Έτσι έχουν μια τεράστια ανασφάλεια. Γι' αυτό προσπαθούν να αρπάξουν λεφτά για κανένα σπίτι. Επίσης αυτός που την κάνει θεά είναι ο ίδιος που θα την πει ξεκωλιάρα. Ποιός είναι κομπλεξικός και πούστης; Ποιός προσπαθεί να την γαμήσει ξοδεύοντας τα λιγότερα; Let's be honest.

4. Αυτούς που γνωρίζουν έχουν το μυαλό τους στο σεξ. Γιατί μην μου πεις ότι όλοι μας πάμε εκεί ή προσπαθούμε να τις βγάλουμε έξω, ή να τις κάνουμε γκόμενες μας γιατί εκτιμούμε τα λεπτά τους σισθήματα και την κουλτούρα τους;

Και κάτι άλλο. Αν νομίζεις ότι κάθε γυναίκα που χύνει όταν είναι μαζί σου σε γουστάρει πραγματικά, αναρωτήσου αν εσύ γουστάρεις πραγματικά κάθε γυναίκα που σε έκανε να χύσεις.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
1. ʼρα άκυρες.

2. ʼρα κάστανα - ψάρια, στενότατη αντίληψη του κόσμου.

3. Τις ρωτήσανε την αποψή τους, τώρα μιλάνε για λογαριασμό των εργατών; Πολλοί απο εμάς βγάζουμε 600-800 το μήνα και δεν έχουμε ιδιοκτησία ΜΕΣΑ στην χώρα μας. - Κανείς δεν την πέφτει να γαμήσει στριπτιζού χωρίς αυτοπεποίθηση πακέτου έστω και συγκυριακού.

4. Γυμνές γυναίκες σε κολάδικο τι περιμένουν να έχει στο μυαλό του ο άνδρας; Πάραυτα έχουν και πλοιάδα καψούρηδων, ωστε να μην αισθάνονται στιγματισμένες αλλά ντίβες! Ε, ρε τύχη!

Και κάτι άλλο, ξεκαθάρισα ότι δεν με απασχολέι αν με γουστάρει ή όχι αλλά η αίσθηση της στιγμής.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
5. Δεν το πρόσεξα πριν. Ότι δεν έχουν μια καλή θέα στην ελληνική κοινωνία συμφωνώ κι εγώ. Δεν γνωρίζουν ότι καλύτερο, ή ακόμα κι αν το γνωρίσουν δεν το γνωρίζουν στις καλύτερες στιγμές του. γιατί οι στιγμές της καύλας, της καψούρας και του φραπεδιάσματος δεν είναι και οι πιο αντιπροσωπευτικές και του καλύτερου άνδρα. Δεν γενικολογούν εύκολα. απλώς τόσο ξέρουν τόσο λένε.

Τώρα για τα αίσχη που έχουν κάνει εδώ απ' όσο καταλαβαίνω οικονομικά εννοείς ότι έχουν φάει λεφτά από πολλούς (τα είπαμε αυτά, όμως δεν είναι η πλειοψηφία αν το σκεφτείς), νομικά εννοείς ψεύτικους γάμους, πλαστά χαρτιά κλπ -ποιοί όμως τους τα έμαθαν αυτά;), προσωπικά εννοείς ότι πίκραναν πολλούς που τις αγάπησαν (ένας φίλος διπλωμάτης που τις ξέρει καλά κι από εκεί λέει ότι υπάρχουν πολύ καλές και πολύ κακές -και είναι φανερές οι κατηγορίες- αν δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις κακό του κεφαλιού σου.)

Επισκέπτης

Και κάτι άλλο, ξεκαθάρισα ότι δεν με απασχολέι αν με γουστάρει ή όχι αλλά η αίσθηση της στιγμής.

[/quote]

μεγαλη κουβεντα ειπες.........η αισθηση της στιγμης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!της ανυποτης προεκσπερματικης και μετεκσπερματικης διανοητικης και σωματικης ευεξιακης ΝΟΣΗΡΗΣ καταστασης οπου οι ενδορφινες της παρεγκεφαλιδος μεσω των νευροδιαβιβαστων και των ορμονων που διαπλεουν ελευθερα αλλα τοσο δημοκρατικα μεσα στη πηγη του παθους και του ερωτισμου και εξισορροπουνται μετα την συζευξη των 2 ενωμενων κορμιων που σαν καλα δεμενοι ομφαλιοι λωροι αλληλοχυνονται και τα υγρα τους αποδεικνυουν την μεγιστη απολαυση!!!!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ο Chrysargos παιδιά στοιχιώνει ένα ένα τα μέλη!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ροπαλοφόρε.

Νομίζω δεν έχει πλεόν νόημα η αντιπαράθεση. Κατάλαβες τι εννοώ και κατάλαβα τι εννοείς. Όπως λέω και στην υπογραφή μου (αντιγράφοντας τον μεγάλο Πούσκιν):

Когда в объятия мои
Твой стройный стан я заключаю....

Που πάει να πει:

Όταν στην έξαψη της αγκαλιάς μου
Το φίνο σου κορμί κρατάω.....

τα λόγια περιτεύουν όσον με αφορά. Γι' αυτή ποτέ δεν είμαι σίγουρος!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τώρα για τα αίσχη που έχουν κάνει εδώ απ' όσο καταλαβαίνω οικονομικά εννοείς ότι έχουν φάει λεφτά από πολλούς (τα είπαμε αυτά, όμως δεν είναι η πλειοψηφία αν το σκεφτείς), νομικά εννοείς ψεύτικους γάμους, πλαστά χαρτιά κλπ -ποιοί όμως τους τα έμαθαν αυτά;), προσωπικά εννοείς ότι πίκραναν πολλούς που τις αγάπησαν (ένας φίλος διπλωμάτης που τις ξέρει καλά κι από εκεί λέει ότι υπάρχουν πολύ καλές και πολύ κακές -και είναι φανερές οι κατηγορίες- αν δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις κακό του κεφαλιού σου.)

Αυτά τα αίσχη τους τα έμαθαν οι υποκοσμικοί που τους λατρεύουν και τους αγαπούν  και τους χρηματοδοτούν και όχι οι πελάτες που κατα πλοιοψηφία τις αγαπούν και σπονσοράρουν ενώ αυτές δεν εμπιστεύονται, κατηγορούν και χρησιμοποιούν.
Αυτές έρχονται σαν λευκά χαρτια και οι υποκοσμικοί υπογράφουν πρώτοι. Δεν ξεκολλάνε με τίποτα απο την καχυποψία - προς λάθος κατεύθηνση-.Συμφωνώ με τον διπλωμάτη, κάνουν μπάμ οι καλές και οι κακές. Οι κακές κυρίως ροβολάνε πλέον προς τα δώ.
Αλλά ρε παιδί μου ας προοδεύσουν και αυτές λίγο, όλο ειδική μεταχείρηση θέλουν. Hachou και hachou αμαν πιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom