Νέα

Η γνώμη των strippers για μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωπα ρε Λάμπρο αγόρι μου! Κατούρα και λίγο!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
... αφήστε που μπορεί να είναι και στην φαντασία του δημιοσιογράφου αυτά και να μην πήρε ποτέ του αυτή την συνέντευξη (συνηθίζετε κι'όλας να το κάνουν αυτό  :jerking:)

Μάγος είσαι? Κι εμένα μούφα μου φαίνεται το όλο γκάλοπ. 'Αλλωστε οι πρώτοι διδάξαντες Μάκης-Ευαγγελάτος καθώς και οι διευθυντές σύνταξης που κρύβονται απο πίσω τους ήταν οι πρώτοι που έφευραν την λαμογιο-πένα.

Βγήκε νόμος για τους δημοσιογράφους....ΟΠΟΙΟΣ δημοσιογράφος συκοφαντεί ή διασύρει με ρεπορτάζ του άτομα που δεν έχει αποδειχτεί δικαστικά η ενοχή τους, θα δικάζονται με δίκες-εξπρές μέσα σε 6 το πολύ μήνες! Αντε να χώσουν κανέναν στην ψειρού να δει τη γλύκα απο πίσω του!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ποπο μεγαλε τετοια γκολ δεν χανονται με τιποτα!!!! και καλα δεν στραβωσε το πουλι σου απο το πολυ γα___ησι???Για ανοιξε ενα topic και δωσε μια περιγραφη εαν ειχε παιχτει τιποτα με καμια απο αυτες , παιχτηκε κανενα αεροπλανικο γα....ησι??
Τυχερος πολυ τυχερος!!!!!

Να σου πω φίλε, άσχετα με το θέλεις να φανταστείς (που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που θα ήθελα να γίνεται), οι κοπέλες κουβέντα ψάχνανε, ανθρώπινη επαφή με κάποιον που να μην έχει συμπεριφορά λιγούρικη ή ιδιοκτήτη τους. Αυτό είδα από την πρώτη στιγμή και ήμουν συγκρατημένος. Μέχρι παρεξηγήσεως.. Ποτέ δεν την έπεσα πρώτος, ποτέ δεν άπλωσα χέρι πρώτος. Κάποιες ήθελαν και έγινε. Όχι οι περισσότερες. Αλλά αν το μαγαζί αλλάζει κάθε εβδομάδα τις 8 κοπέλλες που έχει (μικρή πόλη, 60.000) τα νούμερα είναι καλά για 4 μήνες. Και δεν ήταν όλες κούκλες. Μέτριες οι περισσότερες. Και πάντα 1-2 μαύρες, 1-2 ασιάτισσες. Αλλά σαφώς με θεωρώ τυχερό. Η περαιτέρω (όπως και η προηγούμενη) διαμονή μου στην πόλη δεν υπήρξε το ίδιο"συναρπαστική" ..... Βέβαια, αν έμενα συνέχεια εκεί, μάλλον δεν θα έπαιρνα το χαρτί και θα γύριζα πίσω ρόμπα....

Επισκέπτης
Ωπα ρε Λάμπρο αγόρι μου! Κατούρα και λίγο!

τί εννοεις ρε στουντιαν?οτι λεω πραγματα που δεν αληθευουν?ή εσυ εκλαμβανεις ως σοβαρη την γνωμη τους για το ελληνικο αντρικο φυλο.....για να καταλαβω δηλ...εσυ δεν ξερεις ποιος ειναι ο ευατος σου και τι κουβαλας μεσα σου?περιμενεις την στριπτητζου να στο πει?

Επισκέπτης
επππππ >:( στον Νουσφεράτου μοιάζει άλλος  :tickedoff: :tickedoff: Ένας και μοναδικός  :) ο ανεπανάληπτος... :-* :-* :-* :-*
... ;) εσύ μάλλον για λυκάνθρωπο φέρνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχεις και αδικο!!!!!!!!!!παντα κυκλοφορουσα νυχτα......η μερα που ελιωνε τη σαρκα.......

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 Η ουσια ειναι οτι τις κάναμε και αυτες σαν τις Ελληνίδες (αφου καναμε τις Ελληνίδες όπως είναι)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες απευθυνομαι στους ποιο ηλικιωμενους (σα και του λογου μου)και σας καλω να θυμιθουμε στα τελη της 10ετιας του 80 την εμφανιση των ανατολικων κοριτσιων.
ποσο ευπιστες ηταν
ποσο τρυφερες ηταν
ποση ευγνωμοσυνη εδειχναν
τι χαρα εκαναν αμα τις πηγαινες για φαι μετα τη δουλεια και τι εκαναν για να στο ανταποδωσουν
ποσο "φυσικο επακολουθο"θεωρουσαν το γαμησι
ποσο υπερ ανω χρηματων στεκονταν τοτε

Αν σημερα εχουν αλαξει νομιζω οτι κυριως φταιμε εμεις και η αποδοχη του καπιταλισμου απο μερους τους

προσωπικα λογω ενος διαλλειματος απο 97 εως 2002, 03 λογω γαμου εμεινα μαλακας με αυτα που αντιμετωπισα στην επανακαμψη μου.

ειναι ετσι η τοτε ειχα πεσει σε φλεβα???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδες απευθυνομαι στους ποιο ηλικιωμενους (σα και του λογου μου)και σας καλω να θυμιθουμε στα τελη της 10ετιας του 80 την εμφανιση των ανατολικων κοριτσιων.
ποσο ευπιστες ηταν
ποσο τρυφερες ηταν
ποση ευγνωμοσυνη εδειχναν
τι χαρα εκαναν αμα τις πηγαινες για φαι μετα τη δουλεια και τι εκαναν για να στο ανταποδωσουν
ποσο υπερ ανω χρηματων στεκονταν τοτε

Αν σημερα εχουν αλαξει νομιζω οτι κυριως φταιμε εμεις και η αποδοχη του καπιταλισμου απο μερους τους

προσωπικα λογω ενος διαλλειματος απο 97 εως 2002, 03 λογω γαμου εμεινα μαλακας με αυτα που αντιμετωπισα στην επανακαμψη μου.

ειναι ετσι η τοτε ειχα πεσει σε φλεβα???

etsi......ετσι........

Επισκέπτης

To ιδιο ισχυει ακομα και σημερα, αρκει να βρεις μια Ρωσσιδα που να ειναι στην Ελλαδα μονο λιγες ημερες. Δηλ. να μην ξερει ουτε που παιφτει η Ομονοια.

Γιατι μετα αρχιζουν οι παλιες και την "διδασκουν".

Δυστυχως καινουργιες δεν ερχονται πια...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τί εννοεις ρε στουντιαν?οτι λεω πραγματα που δεν αληθευουν?ή εσυ εκλαμβανεις ως σοβαρη την γνωμη τους για το ελληνικο αντρικο φυλο.....για να καταλαβω δηλ...εσυ δεν ξερεις ποιος ειναι ο ευατος σου και τι κουβαλας μεσα σου?περιμενεις την στριπτητζου να στο πει?

Λάμπρο αναφέρομαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Σε αυτό που είπες ότι:

προφανως γιατι απλα δεν το εχουν ζησει στο"πετσι" τους....... ..και νιωθουν μειονεκτικα απεναντι σε οσους τις εχουν κανει να "ανεβασουν" τα οιστρογονα τους οι κοπελες.... .......και ετσι προσπαθουν να αμφισβητησο υν το γεγονος αυτο καθευατο με διαφορες εκμαιευσεις θεωριων που δυναται να αντικρουσου ν τα"οιστρογονα"...

Σου το είπα πολλές φορές σε αυτό το θρεντ. Και σε σένα και στον Ροπαλοφόρο. Αφού τις καρακαβλώνετε και τις κάνετε να χύσουν είστε ευτυχισμένοι (και προικισμένοι) άνθρωποι και respect. Ποιο είναι το πρόβλημα σου με το ότι εγώ λέω ότι αυτό δεν μου συνέβη ποτέ; Ποιός σου είπε ότι εγώ νοιώθω μειονεκτικά απέναντι σου ή απέναντι σε οποιονδήποτε φραπεδιάζεται και "κάνει την κοπέλλα να χύσει" κατά δήλωση του;

Και ναι, ακούω τον οποιοδήποτε έχει να πει κάτι για μένα ή για τη φυλή μου, αλλά δεν γουστάρω κάποιον που δεν μπορεί να βάλει ένα επιχείρημα στη σειρά να κάνει κρίσεις ευθέως υποτιμητικές για μένα. Γιατί οι κοπέλλες κάνουν κρίσεις γενικές από την εμπειρία τους. Σε μερικές συμφωνώ σε μερικές διαφωνώ.

Γιατί το επιχείρημα το δικό σου και του Ροπαλοφόρου εν κατακλείδι είναι ένα: Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για δύο λόγους 1. Γιατί είναι στριπτιζούδες, άρα κάνουν αναξιοπρεπές επάγγελμα. 2. Γιατί καρακαβλώνουν μαζί μας. Κι όποιος τα αμφισβητεί αυτά είναι γιατί δεν μπορεί να τις καρακαβλώσει. Αν δεν καταλαβαίνεις το προφανές λογικό σφάλμα σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία σκασίλα μου όσον αφορά τις διανοητικές σου ικανότητες!! Αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί μου το απευθύνεις προσωπικά.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όσο για τη ρώσικη ποίηση...... Να πω ότι μου φτιάξατε τις γιορτές, θα ήταν μέγα ψέμμα. Χαράς το κουράγιο σας!

Φίλε μου αν η Ρώσικη ποίηση δεν σου φτιάχνει τις γιορτές το μαγαζί έχει κι άλλο εμπόρευμα. Κάθε είδους ποίηση, λογοτεχνία, εμβριθείς αναλύσεις, δοκίμια. Και μια μελετούλα την κάνουμε. ʼντε και μελέτη-κατασκευή αν το ζητάει ο πελάτης. Όλα στο πλαίσιο του γιορτινού πνεύματος των Χριστουγέννων.  ;) ;) ;)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Λάμπρο αναφέρομαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Σε αυτό που είπες ότι:

προφανως γιατι απλα δεν το εχουν ζησει στο"πετσι" τους....... ..και νιωθουν μειονεκτικα απεναντι σε οσους τις εχουν κανει να "ανεβασουν" τα οιστρογονα τους οι κοπελες.... .......και ετσι προσπαθουν να αμφισβητησο υν το γεγονος αυτο καθευατο με διαφορες εκμαιευσεις θεωριων που δυναται να αντικρουσου ν τα"οιστρογονα"...

Σου το είπα πολλές φορές σε αυτό το θρεντ. Και σε σένα και στον Ροπαλοφόρο. Αφού τις καρακαβλώνετε και τις κάνετε να χύσουν είστε ευτυχισμένοι (και προικισμένοι) άνθρωποι και respect. Ποιο είναι το πρόβλημα σου με το ότι εγώ λέω ότι αυτό δεν μου συνέβη ποτέ; Ποιός σου είπε ότι εγώ νοιώθω μειονεκτικά απέναντι σου ή απέναντι σε οποιονδήποτε φραπεδιάζεται και "κάνει την κοπέλλα να χύσει" κατά δήλωση του;

Και ναι, ακούω τον οποιοδήποτε έχει να πει κάτι για μένα ή για τη φυλή μου, αλλά δεν γουστάρω κάποιον που δεν μπορεί να βάλει ένα επιχείρημα στη σειρά να κάνει κρίσεις ευθέως υποτιμητικές για μένα. Γιατί οι κοπέλλες κάνουν κρίσεις γενικές από την εμπειρία τους. Σε μερικές συμφωνώ σε μερικές διαφωνώ.

Γιατί το επιχείρημα το δικό σου και του Ροπαλοφόρου εν κατακλείδι είναι ένα: Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για δύο λόγους 1. Γιατί είναι στριπτιζούδες, άρα κάνουν αναξιοπρεπές επάγγελμα. 2. Γιατί καρακαβλώνουν μαζί μας. Κι όποιος τα αμφισβητεί αυτά είναι γιατί δεν μπορεί να τις καρακαβλώσει. Αν δεν καταλαβαίνεις το προφανές λογικό σφάλμα σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία σκασίλα μου όσον αφορά τις διανοητικές σου ικανότητες!! Αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί μου το απευθύνεις προσωπικά.

Εγώ δεν είπα τέτοια και ανέλυσα τι είπα. Όποιος διαβάσει θα δεί. Δεν είπα δεν δικαιούνται, είπα λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%. Και ειδικά αντιπαράθεσα στο ότι είμαστε όλοι σεξομανείς το ότι και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω.. Και θα ήθελα να ρωτήσω τους Ρώσους τι είδους γυναίκες έχετε; Όπως αυτές ρωτούν τους Έλληνες στο άρθρο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ δεν είπα τέτοια και ανέλυσα τι είπα. Όποιος διαβάσει θα δεί. Δεν είπα δεν δικαιούνται, είπα λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%. Και ειδικά αντιπαράθεσα στο ότι είμαστε όλοι σεξομανείς το ότι και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω.. Και θα ήθελα να ρωτήσω τους Ρώσους τι είδους γυναίκες έχετε; Όπως αυτές ρωτούν τους Έλληνες στο άρθρο.

Ρε συ φίλε Ροπαλοφόρε διαβάζεις αυτά που γράφεις; Ναι δεν είπες expressis verbis δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. ʼλλωστε χρησιμοποιώ την γνωστή έκφραση του μακαρίτη Κουτσόγιωργα χάριν εμφάσεως. Αλλά τι είπες μόλις τώρα;

"λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%" και
"και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω"

ʼρα δύο πράγματα πιθανόν να εννοείς. Είτε οι κακόπιστες κριτικές δεν ισχύουν γιατί και αυτές είναι στο πνεύμα του σεξ (πράγμα που μόνο κατά δήλωση εσένα και του Λάμπρου ισχύει -δήλωση που δεν την αμφισβητώ), ή δεν αποδέχεσαι τις αιτιάσεις τους γιατί και αυτές όπως οι άνδρες είναι μέσα στο παιχνίδι του σεξ και της κάβλας. Και ερωτώ: αν ένας κλέφτης αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για την πρακτική της κλοπής ενός άλλου κλέφτη η κριτική του είναι άκυρη επειδή και ο ίδιος είναι κλέφτης; Και αν ο δεύτερος κλεφτης είναι κλεφτης μόνο κατά δήλωση του πρώτου και ενός φίλου του αυτό δεν αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το επιχείρημα;

Και από που βγάζουν την ουρά τους απέξω; Από ποιά σχέση; Μια εμπορική συναλλαγή είναι, όπου ο πάροχος υπηρεσιών λέει κακά σχόλια για τους πελάτες (γενικεύοντας απελπιστικά). Υπάρχει κανενός άλλου είδους σχέση μεταξύ στρίπερ και πελάτη και δεν το έχω καταλάβει; Ή μήπως θα έπρεπε να υπάρχει; Γιατί αυτό μου φαίνεται να υπαινίσσεσαι εδώ και μερικές σελίδες τώρα. Αν είναι έτσι πέστο να το ξέρουμε.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βρίζουν τους πελάτες.Εσείς βρίζετε τους δικούς σας? Αγοράζουμε ότι πουλάνε.
Στις κανονικές δουλειές αγοράζεις κάτι και σου λένε και χίλια ευχαριστώ!
Εμένα με ενοχλεί αυτό.Ακόμα και  για τον καψούρη που όλες κάνουν αρνητικά σχόλια, δεν έχουν δίκιο.Δεν είναι σωστό να γελάς με κάποιον που τουλάχιστον ενδιαφέρεται για σένα.Απόρριψε τον!
Απο κεί και πέρα όσες κοπέλες ξέρω τα έχουν με Έλληνες αλλά οχι πελάτες!Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά.Αν μπεις στο μαγαζί, μετά σε βλέπουν σαν πελάτη.Θέλει μεγάλη προσπάθεια μετά να αλλάξεις την εικόνα, για όποιον βέβαια ενδιαφέρεται να την αλλάξει.ʼρα δε βρίζουν τους 'Ελληνες αλλά τους πελάτες.
Μια κοπέλα παλιά μου λέει "να σου δώσω το τηλεφωνό μου'' και της λέω''τι να το κάνω έχω δικό μου  τηλέφωνο".Δεν θέλω γκόμενα για ένα γαμήσι. Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος που κάνουν όλες.Νομίζουν ότι όποιος πάει στριπτηζάδικο δεν έχει ξαναδεί γυναίκα μπροστά του.Χεχε.
Δεν είναι τυχαίο ότι άτομα που πάνε πολλά χρόνια στα στριπτηζάδικα γι α τη δική του κάβλα ο καθένας, κανείς δεν κάθεται να δώσει βάση σε αυτά που λένε!Όπως και αυτές άλλωστε.
Υπάρχουν βέβαια και σωστές κοπέλες.Αυτές που μου έχουν πει ¨μην χαλάς τα λεφτά σου εδώ¨αν γουστάρουν θα πούν τα λέμε μόνο έξω.ειδάλλως η πρώτη φράση τα λέει όλα!!

Επισκέπτης
"Είναι τσιγκούνηδες πονηροί και θέλουν να γαμάνε τσάμπα"

Πραγματικά έχουν δίκιο που κατηγορούν τους Έλληνες που θέλουν να γαμάνε τσάμπα. Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι γκόμενες αυτές

OI ANΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!

Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ρε συ φίλε Ροπαλοφόρε διαβάζεις αυτά που γράφεις; Ναι δεν είπες expressis verbis δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. ʼλλωστε χρησιμοποιώ την γνωστή έκφραση του μακαρίτη Κουτσόγιωργα χάριν εμφάσεως. Αλλά τι είπες μόλις τώρα;

"λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%" και
"και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω"

ʼρα δύο πράγματα πιθανόν να εννοείς. Είτε οι κακόπιστες κριτικές δεν ισχύουν γιατί και αυτές είναι στο πνεύμα του σεξ (πράγμα που μόνο κατά δήλωση εσένα και του Λάμπρου ισχύει -δήλωση που δεν την αμφισβητώ), ή δεν αποδέχεσαι τις αιτιάσεις τους γιατί και αυτές όπως οι άνδρες είναι μέσα στο παιχνίδι του σεξ και της κάβλας. Και ερωτώ: αν ένας κλέφτης αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για την πρακτική της κλοπής ενός άλλου κλέφτη η κριτική του είναι άκυρη επειδή και ο ίδιος είναι κλέφτης; Και αν ο δεύτερος κλεφτης είναι κλεφτης μόνο κατά δήλωση του πρώτου και ενός φίλου του αυτό δεν αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το επιχείρημα;

Και από που βγάζουν την ουρά τους απέξω; Από ποιά σχέση; Μια εμπορική συναλλαγή είναι, όπου ο πάροχος υπηρεσιών λέει κακά σχόλια για τους πελάτες (γενικεύοντας απελπιστικά). Υπάρχει κανενός άλλου είδους σχέση μεταξύ στρίπερ και πελάτη και δεν το έχω καταλάβει; Ή μήπως θα έπρεπε να υπάρχει; Γιατί αυτό μου φαίνεται να υπαινίσσεσαι εδώ και μερικές σελίδες τώρα. Αν είναι έτσι πέστο να το ξέρουμε.

Οκ λοιπόν αυτές οι ακλόνητες επαγγελματίες με την ακεραιότητα κρίσης πλήρους κοινωνικής αντιλήψεως είπαν την πλήρη αλήθεια για μάς. Δέν έχουν κανένα λόγο να διαστρεβλώσουν τίποτα μιας και δεν αμύνονται απέναντι σε τίποτα που τις ταλανίζει. Κάπου τα μπερδεψα φαίνεται, δεν διαβάζω και αυτά που γράφω, γάματα... Πάντα τέτοια φίλε. Να μαθαίνουμε και κάτι εμείς τα πελατάκια. Καλές γιορτές.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Παίδες εγώ σε όλα τα παραπάνω το μόνο που μπορώ να συνεισφέρω ήταν πριν 7 περίπου χρόνια στο Athens Queens (αν θυμάμαι καλά στην Καβάλας) όταν μία φοβερή ξανθιά σταμάτησε πάνω στον πριβέ χορό (που εγώ ο ηλίθιος νόμιζα ότι γούσταρε γιατί χτυπιόταν απάνω μου σαν χέλι) για να μου πει "Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά η δική μου και η δική σου ;" Ποιά ; λέω εγώ καβλωμένος και σαν χαζός. Ότι εσύ θα ξέρεις πού θα βρίσκεσαι αύριο το πρωί, ενώ εγώ όχι ..... ʼντε χρόνια μας πολλά και τα υπόλοιπα αφήστε τα. 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οκ λοιπόν αυτές οι ακλόνητες επαγγελματίες με την ακεραιότητα κρίσης πλήρους κοινωνικής αντιλήψεως είπαν την πλήρη αλήθεια για μάς. Δέν έχουν κανένα λόγο να διαστρεβλώσουν τίποτα μιας και δεν αμύνονται απέναντι σε τίποτα που τις ταλανίζει. Κάπου τα μπερδεψα φαίνεται, δεν διαβάζω και αυτά που γράφω, γάματα... Πάντα τέτοια φίλε. Να μαθαίνουμε και κάτι εμείς τα πελατάκια. Καλές γιορτές.

Πουθενά δεν είπα αυτά που λες. Χωριατάκια τις ανεβάζω και αρχιτεμπέλες τις κατεβάζω. Να σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι λέω επιτέλους. Αν ένας βλάκας πει ότι η αμερική είναι η μόνη υπερδύναμη (και μπορεί να έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα από χίλιους βλακώδεις δρόμους) δεν σημαίνει ότι το συμπέρασμα του είναι άκυρο επειδή αυτός είναι βλάκας και η συλλογιστική του βλακώδης. Η Αμερική παραμένει υπερδύναμη ερήμην της συλλογιστικής των απανταχού βλακών.

Εδώ και δέκα σελίδες σε αυτό το θρεντ λέμε τη γνώμη μας ως προς το αν συμφωνούμε ή όχι με το συμπέρασμα κάποιων στρίπερ για τους Έλληνες. Εσύ προσπαθείς να ακυρώσεις το συμπέρασμα λέγοντας κάτι ακατανόητα για αμυντικούς μηχανισμούς των στρίπερς στη σχέση τους με τους πελάτες και κυρίως απαξιώνοντας τη δυνατότητα τους να αναπτύξουν ένα συλλογισμό. Πέρα λοιπόν από αυτήν την psychanalyse vulgaire των στρίπερ στην οποία δεν θα μπω γιατί δεν αφορά κανέναν εδώ εκτός από σένα, και γιατί θεωρώ ότι η ψυχή του καθενός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την συζητάμε πάνω από τον φραπέ ή τον εσπρέσο, η προσπάθεια μου εξ' αρχής ήταν να πω ότι με μερικά από τα συμπεράσματα τους συμφωνώ.

Λοιπόν όλες αυτές είναι άνθρωποι κι όχι φιγούρες κόμικς όσο κι αν αυτό δεν σου πάει. Κράτα λοιπόν την μαγεία μέχρι εκεί που παραμένει μαγεία, κι όταν περνάει το όριο και μπαίνει στην ψυχρή πραγματικότητα κάνε πίσω στη μαγεία. Έτσι θα περνάς καλά! Πράγμα που στο εύχομαι για τις γιορτές!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!

+1...Σε 4 γραμμές η ελληνική κοινωνική παθογένεια..

Από προσωπική σκοπιά, πηγαίνω σε στριπτιτζάδικα από το 1999..Δεν πάω ιδιαίτερα συχνά αλλά κρατώ μια επαφή με το χώρο ώστε να ξέρω τί περίπου γίνεται...

Ίσως από ένστικτό, ίσως επειδή κάποτε άκουσα κάτι, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πήρα στα σοβαρά αυτά που έλεγαν οι στριπτιτζούδες...Γιατί; Γιατί η δουλειά τους είναι να μου φανε όσο το δυνατόν περισσότερα και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γι' αυτές (δηλαδή χωρίς πήδημα και ει δυνατόν, χωρίς καν χούφτωμα)...
Από την άλλη εγώ ήθελα να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα χωρίς να φύγω εκτός μπάτζετ...
Και επειδή για να γαμήσεις σε στριπτιτζάδικο πρέπει πρώτα να πληρώσεις τό ίδιο ποσό (έστω σε δόσεις)  με το οποίο θα έπαιρνες 2 κορυφαία ct για ΣΚ σε σκάφος [αυτός είναι ο κανόνας- τώρα όσοι με το που πήγαν σε στριπ τους καψουρευτηκε η γκόμενα και τους έδωσε το τηλέφωνό της και τη γαμούσαν τσάμπα - όπου τσάμπα = μια επίσκεψη στον Μπουρνάζο τη φορά, μαγκιά τους αλλά εγώ δεν θα πάρω] έθεσα το θέμα στριπτιτζάδικο στη σωστή του βάση:
Πάω με 2-3 καλούς φίλους, πίνουμε το ποτάκι μας, ρίχνουμε τις χυλόπιττές μας σε όσες μας ζητήσουν ποτό και παίρνουμε για χορό ή όσες δίνουν το κατι τις παραπάνω ή όσες μας αρέσουν παρα πολύ...Και σε καμία περιπτωση πάνω από 5 χορούς τη βραδιά...

Ίσως είμαστε τσιφούτηδες, μίζεροι, γκαντέμηδες ή απλά αναίσθητοι αφού όσο και να χτυπηθεί επάνω μας η γκόμενα δεν πειθόμαστε ότι μας γουστάρει (και δεν είμαστε και τίποτα τέρατα ή παππούδες, κάθε άλλο)..

Ωστόσο κάθε φορά που πάμε σε στριπ μαγαζί περνάμε καλά, κάνουμε χαβαλέ και εκτονωνόμαστε και το επόμενο ΄πρωί μπορούμε ακόμα να πληρώσουμε τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και τη δόση του στεγαστικού δανείου χωρίς να δανειστούμε από το μπαμπά...

Τώρα το τί πιστεύει  κάθε στριπτιτζού για εμένα λίγο με ενδιαφέρει..Όπως λίγο ενδιαφέρει και κάθε πελάτη της επιχείρησης που δουλεύω τί πιστεύω εγώ γι' αυτον...Αφού στη διάρκεια της συναλλάγής φαινόμαστε και οι δύο χαρούμενοι και η "συνεργασία" είναι αμοιβαία επωφελής, το τί συμβαίνει στο μυαλουδάκι της γιατί να με απασχολήσει...Σάμπως αυτή τη νοιάζει που τη λένε πουτάνα; Μισή ντροπή δική μου, μισή δική της...
Τόσο απλά.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Studian:

Ο βλάκας μπορεί να δεί το προφανές και το παιδί το βασιλιά γυμνό κ.ο.κ. Συμφωνώ. Ένα το κρατούμενο.

Εμένα όμως όλα αυτά που είπαν μου φάνηκαν επιλεγμένα ελλατώματα απο αρκετά παραδείγματα ειδικά στο χώρο αυτό, ανόητων ή και κακών ανθρώπων που γενικοποίησαν. Διέκρινα χολή απο μέρους τους. Δεν προσπαθώ να ακυρώσω το συμπέρασμα. Είμαι πολύ καχύποπτος απέναντι στο συμπέρασμα.

ΟΚ εσύ απο την αρχή είπες + 1000 κάτω απο αυτά που μας έσουραν. Μπορεί για εσένα να είναι έτσι.

Εγώ δεν μας βλέπω έτσι εμάς τους Έλληνες. Δεν μας αξίζει να μας κατηγορούν και να μας γενικεύουν έτσι.

Απλά συνιστώ 'μικρό καλάθι' σχετικά με την καθαρή ματιά και την απαραίτητη ανυπαρξία φίλτρου αποθημένων τους πριν τα δεχτούμε. Γιατί πράγματι είναι η ψυχή του καθενός σοβαρό θέμα και όλος αυτός ο λαός που φέρθηκε εξαιρετικά και δέχτηκε και πλήρωσε και θαύμασε αυτές, και ταλαιπωρήθηκε αρκετές φορές απο αυτές, έχει ψυχή και είναι η πλειοψηφία, και δεν αναφέρθηκε πουθενά στα συμπερασματα τους. Χρεώθηκε τα κακά πάντα. Ο δικός μας λαός ,εμείς.

Φυσικά και δεν τις θεωρώ κόμικς. Και μου πάει μια χαρά. Πέρα απο την ψυχρή πραγματικότητα όμως υπάρχει και η ύβρης τους, και εγώ έχω μάθει να αγανακτώ στην ύβρη.

Οι συναγωνιστές είδαν την κουβέντα. Αντιπροσωπεύουμε αντίθετες οπτικές γωνίες σε ειδικότερα θέματα γιατί ίσως και να έχουμε άλλη πείρα απο το χώρο. Ήταν ειλικρινής κουβέντα, χρήσιμη νομίζω. Δεν θεωρώ ότι κάποιος έχει προκατάληψη ή αδυναμία ειρμού. Καταλαβαίνω απο την αρχή πολύ καλά τι λές.

Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, γίναμε κουραστικοί. Κάποιοι θα δουν τον εαυτό τους εγγύτερα στην μία ή στην άλλη άποψη ανάλογα την πείρα τους και την προσωπικοτητά τους. Και πρόσθεσαν πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom