dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Ελλεινιδα ηταν...την ειδα τις προαλλες,μετα απο χρονια κ εχει γινει σαν την Μαριζα Κοχ...ψιλοεπαθα σοκ.ελπιζω να μην ηταν ελλεηνιδα μαν![]()
Ελλεινιδα ηταν...την ειδα τις προαλλες,μετα απο χρονια κ εχει γινει σαν την Μαριζα Κοχ...ψιλοεπαθα σοκ.ελπιζω να μην ηταν ελλεηνιδα μαν![]()
Πήρα μια τούρτα φράουλα. ;)ελπιζω να μην ηταν ελλεηνιδα μαν![]()
καλη ορεξη,Πήρα μια τούρτα φράουλα. ;)
καλη ορεξη,![]()
παναγια μου :-Ελλεινιδα ηταν...την ειδα τις προαλλες,μετα απο χρονια κ εχει γινει σαν την Μαριζα Κοχ...ψιλοεπαθα σοκ.
Πήρα μια τούρτα φράουλα. ;)
Μαλάκας είσαι,με το κουτάλι την καθαρισαδε νομιζω να πηγες τουρτα σε κορασιδα?![]()
με τρομαξες ρε μαλεα.......... :SΜαλάκας είσαι,με το κουτάλι την καθαρισααυτή είναι απόλαυση.
![]()
με τρομαξες ρε μαλεα.......... :S
Mε το χέρι είναι πιό γευστική τύπεΜαλάκας είσαι,με το κουτάλι την καθαρισααυτή είναι απόλαυση.
![]()
Θα πας να αγαπουιάσεις με καμιά?
![]()
Αχ και να υπήρχε ακόμα το μιλκο φράουλα.Mε το χέρι είναι πιό γευστική τύπε![]()
αυριο μαν....θα παω και καλα στο Συνταγμα ή σε καποια πλατεια ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
Kαλά σου κάνανε.Η μονη σωστη λυση στο προβλημα με τους παντρεμενους που ξενογαμανε ειναι να μην κανεις παρεα με παντρεμενους.
Στην παρομοια περιπτωση ημουν αρκετα χαζη για να κανω αυτο που υποστηρηζει ο Μπολντυς. Αποτελεσμα - εφαγα βρισιδι και απο τους τρεις: απο την γυναικα, απο τον αντρα που την απατησε, και απο την γυναικα, με την οποια αυτος γαμηθηκε.
Μακρια μου ολοι να`χω το κεφαλι μου ήσυχο και δεν πα να γαμηθουν με δεκα σκυλια μαυρα.
11:38
τι δεν καταλαβες ρε μαλεα....
σημερα και καλα εχει συγκεντρωσεις για την σωτηρια του Ελλαδισταν
ευκαιρια να γνωρισουμε κανα μουνακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φανταζομαι οτι την ωρα του μπου την βλεπει ομως!!ειμαστε σε αλλη ζωνη ωρας οπως στο lost.....
Αχ και να υπήρχε ακόμα το μιλκο φράουλα.
![]()
τι δεν καταλαβες ρε μαλεα....
σημερα και καλα εχει συγκεντρωσεις για την σωτηρια του Ελλαδισταν
ευκαιρια να γνωρισουμε κανα μουνακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()