Νέα

Η γιορτή των πιρφόρων 14 Φεβρουαρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η μονη σωστη λυση στο προβλημα με τους παντρεμενους που ξενογαμανε ειναι να μην κανεις παρεα με παντρεμενους.

Στην παρομοια περιπτωση ημουν αρκετα χαζη για να κανω αυτο που υποστηρηζει ο Μπολντυς. Αποτελεσμα - εφαγα βρισιδι και απο τους τρεις: απο την γυναικα, απο τον αντρα που την απατησε, και απο την γυναικα, με την οποια αυτος γαμηθηκε.

Μακρια μου ολοι να`χω το κεφαλι μου ήσυχο και δεν πα να γαμηθουν με δεκα σκυλια μαυρα.

Εσυ έδωσες καλυτερη λυση απο μένα. Ισως το καλυτερο ειναι αυτο να μην κάνεις παρέα με μλκες γιατι θα πάρει και σενα η μπάλα. Παντως εγω πιστευω οτι άντρας που απατάει την γυναικα του δεν έχει μπέσα και ηθικές αναστολές μπορει να στην κάνει και σε άλλα πραγματα αμα εισαι φιλος του οποτε δεν μπορεις να του έχεις εμπιστοσυνη. Ποσο μαλλον να του κανεις και πλάτες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε τις σεβομαστε τις γυναικες δεν ειμεθα μουνοπανα
αλλα δεν τους δινουμε ουτε παραπανω αξια απο αυτη που εχουν ουτε πολλα θαρρητα
γιατι αυτο εκαναν οι προηγουμενοι και γαμησαν εμας
να μη γαμησουμε κι εμεις τους επομενους

Αυτο σε γενικές γραμμές ειναι σωστό γιατι απεχθάνομαι και εγω να δινω σημασια σε γυναικες που δεν την αξιζουν. Σκέψου τωρα να στειλεις λουλουδια σε μια γκομενα και να τα βαλει στο φβ και να γράφει οτι δεν τα ήθελε κιολας ή να κανει το βαρυ πεπόνι αλλα εντάξει οι περιστάσεις αλλαζουν και κάποια στιγμη θα βρεθει στην δυσκολη θέση να έχει μεινει μονη της τοτε θα σκεφτει ολα αυτα που γράφεις και εσυ. Ο χρονος περνάει και κάποια στιγμη τα φώτα της σκηνής θα σβήσουν και ολες αυτες που τωρα φανταζουν φανταχτερές και επικεντρο στις σκηνές των club θα έχουν μεινει μονες τους αν δεν έχουν κανει τα κουμάντα τους και δεν ειχαν μυαλο στο κεφάλι τους οταν ειχαν τις ευκαιριες.

Αμα το καλοσκεφτεις ειναι μερικά χρονια που ζουμε σαν νέοι αμα ολα πάνε καλα και σε αυτα τα χρονια έχουμε κάποιες ευκαιριες.... θα έχουμε. Κάποια στιγμη ο χρονος θα τελειώσει και εκει θα γινει ο απολογισμος.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εσυ έδωσες καλυτερη λυση απο μένα. Ισως το καλυτερο ειναι αυτο να μην κάνεις παρέα με μλκες γιατι θα πάρει και σενα η μπάλα. Παντως εγω πιστευω οτι άντρας που απατάει την γυναικα του δεν έχει μπέσα και ηθικές αναστολές μπορει να στην κάνει και σε άλλα πραγματα αμα εισαι φιλος του οποτε δεν μπορεις να του έχεις εμπιστοσυνη. Ποσο μαλλον να του κανεις και πλάτες.

Μια φορα στο τοσο συμφωνω και εγω μαζι σου, αλλα μονο στο κομματι "δεν θελω να εχω σχεση με αυτους/δεν τους εμπιστευομαι". Οχι στο κομματι "λεω στην γυναικα του, οτι την απατα".

Γιατι; Επειδη απλουστατα δεν μας αφορα το θεμα της απιστιας των τριτων. Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα αποφασιζουν - τι πρεπει να ξερει η καθε η ο καθε σύζυγος. Αυτο μου το εξηγησε μια παααρα πολυ εξυπνη γυναικα, η οποια εσωσε τον εαυτο της πολλες φορες απο τετοιες αβολες καταστασεις.

Με αυτη τη λογικη δεν μπλεκω ΠΟΤΕ με παντρεμενους, και δεν με νοιαζει, αν ειναι και θεοκουκλοι και αν εχουν 26 εκατοστα καυλι. Ειναι παντρεμενος, πιασμενος, τερμα. Αν σκεφτουμε, οτι η Ελλαδα ειναι κυριολεκτικα χωρα των εργενιδων, τιγκα στους ανυπαντρους  καλους αντρες καθε ηλικιας και γουστου, το μπλεξιμο με τον παντρεμενο ειναι μια τεραστια μαλακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν σκεφτουμε, οτι η Ελλαδα ειναι κυριολεκτικα χωρα των εργενιδων, τιγκα στους ανυπαντρους  καλους αντρες καθε ηλικιας και γουστου, το μπλεξιμο με τον παντρεμενο ειναι μια τεραστια μαλακια.

Αυτο που οφειλεται?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
που να ξερω εγω ))))))) εμενα μου αρεσει απλα οτι εχει τοσο κοσμο ελευθερο )))))

Τι που να ξέρεις? δεν συζητάς με φιλες σου? αυτα ειναι πρωτο θεμα στις γυναικειες συζητησεις

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Μια φορα στο τοσο συμφωνω και εγω μαζι σου, αλλα μονο στο κομματι "δεν θελω να εχω σχεση με αυτους/δεν τους εμπιστευομαι". Οχι στο κομματι "λεω στην γυναικα του, οτι την απατα".

Γιατι; Επειδη απλουστατα δεν μας αφορα το θεμα της απιστιας των τριτων. Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα αποφασιζουν - τι πρεπει να ξερει η καθε η ο καθε σύζυγος. Αυτο μου το εξηγησε μια παααρα πολυ εξυπνη γυναικα, η οποια εσωσε τον εαυτο της πολλες φορες απο τετοιες αβολες καταστασεις.

Με αυτη τη λογικη δεν μπλεκω ΠΟΤΕ με παντρεμενους, και δεν με νοιαζει, αν ειναι και θεοκουκλοι και αν εχουν 26 εκατοστα καυλι. Ειναι παντρεμενος, πιασμενος, τερμα. Αν σκεφτουμε, οτι η Ελλαδα ειναι κυριολεκτικα χωρα των εργενιδων, τιγκα στους ανυπαντρους  καλους αντρες καθε ηλικιας και γουστου, το μπλεξιμο με τον παντρεμενο ειναι μια τεραστια μαλακια.

και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη βρεεεεεεεε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δες το θρεντ "Ελλεηνιδες" να καταλάβεις που οφείλεται.

Το θρεντ που λές εχει την εικονα των αντρων για τις γυναικες εγω ρωταω την εικονα των γυναικων για τους άντρες. Την πρωτη εικονα την έχω παρατηρησει και ο ιδιος.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom