Νέα

Η γιορτή των πιρφόρων 14 Φεβρουαρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα οτι θες φιλε μου.

Πηγαινε με αυτους που υποτιμάνε , βριζουν και απαξιώνουν τις γυναικες και ετσι νιώθουν άντρες

ειναι φυσιολογικές συμπεριφορές αυτες να ξέρεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε πουλι σωθηκες, σα νεο μελος δεν ειχες προλαβει να δεις τι ειναι πραγματικα ο μπολντης ... να παω στοιχημα πως κανεις δε σου ειχε πει οτι συμμετειχε στο xfactor με τον εκτορ λοπεθ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
χαχαχα οτι θες φιλε μου.

Πηγαινε με αυτους που υποτιμάνε , βριζουν και απαξιώνουν τις γυναικες και ετσι νιώθουν άντρες

ειναι φυσιολογικές συμπεριφορές αυτες να ξέρεις.
ποτε δε θα πουλουσα το μπολντισμο για τους απεναντι
αλλα αυτο με τον παντρεμενο φιλο ηταν μεγαλο φαουλ αρχηγε  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τύπε η αποχωρηση δεν ειναι λυση.
Μείνε και διορθωσε τα στραβα του μπολντισμού.

Σιγα μην κάνουμε πλάτες στους παντρεμένους για να μας θεωρείτε και φιλους  :2funny:

ειναι άδικο για την γυναικα τους αμα ειναι σωστή. Αμα θές να σε βοηθήσω να σώσεις την σχέση σου ειμαι διατεθειμένος αλλα οχι απάτες εις βαρος άλλων δεν μπορω να τις δεχθώ τις απάτες σε οποιοδήποτε τομέα οποτε ουτε σε αυτον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
χρειαζομαι καποιο χρονο για να θρηνησω τωρα
its a process

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χρειαζομαι καποιο χρονο για να θρηνησω τωρα
its a process

Δεν χρειάζεται ρε φιλε απλα σου βγηκε και εσενα τωρα η επαναστατικοτητα κατα των γυναικων επειδη έπεσες σε μερικές σκάρτες ολοι την έχουμε πατησει απλα κάποιους δεν τους επηρέασε τοσο πολύ ή εστω σηκώθηκαν και θέλησαν να συνεχίσουν. Απλα η επαναστατικοτητα με αυτο το τροπο δεν οδηγει πουθενα στο τελος θα καταληξεις απομονωμένος τελειως απο τις γυναικες και θα πηγαινεις μονο με πτανες εκτος και αν εδω μεσα τα λετε αυτα και εκτος φερεστε διαφορετικα.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Η μονη σωστη λυση στο προβλημα με τους παντρεμενους που ξενογαμανε ειναι να μην κανεις παρεα με παντρεμενους.

Στην παρομοια περιπτωση ημουν αρκετα χαζη για να κανω αυτο που υποστηρηζει ο Μπολντυς. Αποτελεσμα - εφαγα βρισιδι και απο τους τρεις: απο την γυναικα, απο τον αντρα που την απατησε, και απο την γυναικα, με την οποια αυτος γαμηθηκε.

Μακρια μου ολοι να`χω το κεφαλι μου ήσυχο και δεν πα να γαμηθουν με δεκα σκυλια μαυρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαλλον δεν εχεις κατανοησει τι ειναι μπολντισμός τύπε. Αυτα ειναι στις βασικες αρχες του.

Φιλε ο αντρας που πηγαινει με άλλες και δεν σέβεται τον γαμο του δεν σεβεται τον ορκο που έδωσε μπροστα σε τοσους φιλους συγγενεις και μπροστα στον θεο δεν έχει μπέσα και δεν θα σεβαστει αυριο μεθαυριο ουτε τους φιλους τους. Οποτε αν ο αλλος ειναι μια φορά μαλακας δεν έχω προβλημα να έρθω σε ανοιχτη ρηξη μαζι του και να γινω 2 φορές μλκας. Εγω ξεκαθαριζομαι μπορω να στηριξω τις αποψεις μου διοτι έχουν προκυψει απο σκέψεις και παρατηρήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
στο τελος θα καταληξεις απομονωμένος τελειως απο τις γυναικες και θα πηγαινεις μονο με πτανες
:think:
τι εννοεις στο τελος τυπε;
αυτο κανω εδω και χρονια
μακρια κι αγαπημενοι  :-

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ο γνωστος μπολτης.... :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα γαμησεις ποτε να στανιαρεις?

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εσυ εισαι αυτη που παρατησες πολλους φραγκατους για χαρη των φτωχομπινεδων της πλατειας βικτωριας η αλλη ηταν αυτη;

δες στα τελευταια μηνυματα μου για να εισαι σιγουρος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε πουλι σωθηκες, σα νεο μελος δεν ειχες προλαβει να δεις τι ειναι πραγματικα ο μπολντης ... να παω στοιχημα πως κανεις δε σου ειχε πει οτι συμμετειχε στο xfactor με τον εκτορ λοπεθ

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα....τι μλκς είσαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα....τι μλκς είσαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οντως μλκας γιατι μιλάει και για τον λοπεζ χωρις να ειναι μπροστά ο λοπεζ. Δεν έχουν μπέσα αυτοι οι τυποι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom