Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ακριβως...το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε φιλε μου...που θεοποιουμε ποτε τον ενα και ποτε τον αλλονα

Επισκέπτης
Τελικα αυτος ο Σαακασβιλι αν δεν ειναι τρελος, ειναι πολυ μεγαλος μαλακας. Ξεκινησε εναν πολεμο που ηξερε οτι θα τον εχανε, μεσα σε 3 μερες υπαρχουν πανω απο 2000 νεκροι -περισοτεροι αμαχοι- και τωρα η κοτα παρακαλαει τη "δυση" να τον βοηθησει. Θα ηθελα να ηξερα αυτοι οι Γεωργιανοι πως τον ψηφησαν τον καραγκιοζη? Δεν ξεσηκωνονται που τους στελνει να σφαγουν χωρις λογο? Η μηπως περιμεναν οτι οι Ρωσσοι θα τους φοβουνταν ? Θα του αξιζε να εχει την τυχη του Σανταμ Χουσειν του παλιο-μαλακα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικα αυτος ο Σαακασβιλι αν δεν ειναι τρελος, ειναι πολυ μεγαλος μαλακας. Ξεκινησε εναν πολεμο που ηξερε οτι θα τον εχανε, μεσα σε 3 μερες υπαρχουν πανω απο 2000 νεκροι -περισοτεροι αμαχοι- και τωρα η κοτα παρακαλαει τη "δυση" να τον βοηθησει. Θα ηθελα να ηξερα αυτοι οι Γεωργιανοι πως τον ψηφησαν τον καραγκιοζη? Δεν ξεσηκωνονται που τους στελνει να σφαγουν χωρις λογο? Η μηπως περιμεναν οτι οι Ρωσσοι θα τους φοβουνταν ? Θα του αξιζε να εχει την τυχη του Σανταμ Χουσειν του παλιο-μαλακα.

100%
αλλα και παλι δεν ειναι περιεργο που το αρχισε?
πολυ περιεργο θα ελεγα

Επισκέπτης
Πολυ προσφατα ο Μεντβεντεφ εκανε περιοδια σε Αζερμπαιτζαν,Καζακσταν,Τουρκμενισταν και εκλεισε συμφωνια που ακυρωνει τα Αμερικανικα σχεδια κατασκευης αγωγων.

Ο Σαακασβιλι ειναι ο πλεον πιστος συμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχη(και απο οτι φαινεται σε λιγο θα ειναι ο μονος)με την Γεωργια να ειναι απο πλευρας προσωπικου στο Ιρακ η τριτη χωρα,ολο το κολπο ειναι να ανοιξει μια πληγη στον Καυκασο προκειμενου να τρεναριστει οσο γινεται η ενεργειακη πολιτικη της Μοσχας,που τεινει να κυριαρχησει οχι μονο στην περιοχη αλλα ΓΕΝΙΚΑ(η ενεργειακη πολιτικη εννοω που διεξαγεται μεζω Gazprom).

Να συμπληρωσω οτι εχουν γινει επισης επαφες Μοσχας-Τεχερανης παντα πανω στο ενεργειακο.

Η Ρωσια των Πουτιν-Μεντβεντεφ πλεον δεν ειναι η Ρωσια του μπεκρο-Γελτσιν,για να αφησει τους Αμερικανους να παιξουν μπαλα σε μια περιοχη στην οποια ειναι επικυριαρχος εδω και αιωνες...αργησαν λιγο.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
100%
αλλα και παλι δεν ειναι περιεργο που το αρχισε?
πολυ περιεργο θα ελεγα

Όντως πολύ περίεργο. Μάλλον θα πίστεψαν υποσχέσεις των ΗΠΑ "ορμάτε εσείς και μείς από πίσω σας".
Έτσι όπως έγιναν τα πράμματα από το πουθενά, μάλλον κάποιοι ήθελαν να δούν πόσο ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ρώσσοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θα επεμβουν,ακριβως,αφελεις ηταν οι γεωργιανοι που πιστεψανε την δυση,τωρα θα τους λιωσει η αρκουδα...
ο Σαακασβιλι αυτο νομισε οτι θα τον στηριξουνε αλλα στα αρχηδια τους τον εχουν γραψει οι Αμερικανοι!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι Γεωργιανοι ειναι ο πιο μαλακας λαος!!!κατ'αρχην νομιζουν οτι εχουν ιστορια!!!!και ειναι πολυ ψοροπεριφανοι!!!θυμαμαι ενα μαλακα Γεωργιανο απο το Νοβγκοροντ.που ειχε πει τοτε για την Κορεατισα  μου                                       -πως αφηνεις την γκομενα σου να δουλευει πουτανα?-του απανταω:και τι να κανω?-μου απανταει:να την τα'ι'ζεις εσυ!!!-του απαντησα:ΕΣΕΙς ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΤΗς ΤΑ'Ι'ΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΗς ΓΑΜΑΜΕ!!!---ε,εσκασε!!!!!μια αλλη φορα μια γκομενα Γεωργιανη μου ειχε πει οτι η Γεωργια εχει μεγαλη ιστορια μεγαλητερη και απο την Ελλαδα!!!!επεσα κατω απο τα γελια!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι Γεωργιανοι ειναι ο πιο μαλακας λαος!!!κατ'αρχην νομιζουν οτι εχουν ιστορια!!!!και ειναι πολυ ψοροπεριφανοι!!!θυμαμαι ενα μαλακα Γεωργιανο απο το Νοβγκοροντ.που ειχε πει τοτε για την Κορεατισα  μου                                       -πως αφηνεις την γκομενα σου να δουλευει πουτανα?-του απανταω:και τι να κανω?-μου απανταει:να την τα'ι'ζεις εσυ!!!-του απαντησα:ΕΣΕΙς ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΤΗς ΤΑ'Ι'ΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΗς ΓΑΜΑΜΕ!!!---ε,εσκασε!!!!!μια αλλη φορα μια γκομενα Γεωργιανη μου ειχε πει οτι η Γεωργια εχει μεγαλη ιστορια μεγαλητερη και απο την Ελλαδα!!!!επεσα κατω απο τα γελια!!!!

καλα πιο μεγαλη ιστορια απο εμας δεν εχουν
γενικα οι γεωργιανες ειναι υπακουες,για σπιτι που λεμε
εγω παντως η πιο ομορφη γυναικα που γνωρισα ποτε ηταν απο κει
αλλα επειδη ειμαι σκατοφατσα δεν με ηθελε :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάτι τέτοια νήματα με κάνουν υπερήφανο που είμαι μέλος αυτού του φόρουμ.
Θα μπορούσε άραγε να γίνει ποτέ τέτοια συζήτηση στην ελληνική τηλεόραση;

Το έχω ξαναγράψει σε άλλο thread που συζητούσαμε πάλι σιβαρά για κάποιο θέμα, το ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SITE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΟ... (γι' αυτό και είμα κρίμα να χαλιόμαστε σε cyber-καυγάδες και spaming)...

Οσο για την Ελληνική Τηλεόραση... αρκεί ένα zapping, για να καταλάβει κάποιος ΠΟΥ απευθύνονται... ΕΥΤΥΧΩΣ που γίνονται και κάποια παγκόσμια γεγονότ, όπως π.χ. η Ολυμπιάδα και δείχνουν και κάτι αξιόλογο εκτός από τα συνηθισμένα σήριαλ-σαβούρες κλπ εκπομπές...

Συνημμένα

• TV.jpg
    TV.jpg
    185,9 KB · Εμφανίσεις: 27

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Το έχω ξαναγράψει σε άλλο thread που συζητούσαμε πάλι σιβαρά για κάποιο θέμα, το ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SITE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΟ... (γι' αυτό και είμα κρίμα να χαλιόμαστε σε cyber-καυγάδες και spaming)...

Οσο για την Ελληνική Τηλεόραση... αρκεί ένα zapping, για να καταλάβει κάποιος ΠΟΥ απευθύνονται... ΕΥΤΥΧΩΣ που γίνονται και κάποια παγκόσμια γεγονότ, όπως π.χ. η Ολυμπιάδα και δείχνουν και κάτι αξιόλογο εκτός από τα συνηθισμένα σήριαλ-σαβούρες κλπ εκπομπές...

Και στην Ολυμπιαδα παντως υπαρχουν κατι καραγκιοζηδες σχολιαστες των αγωνων που το επιπεδο το ριχνουν κατευθειαν...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και στην Ολυμπιαδα παντως υπαρχουν κατι καραγκιοζηδες σχολιαστες των αγωνων που το επιπεδο το ριχνουν κατευθειαν...

Και να'ταν ΜΟΝΟΝ αυτοί? Ολόκληρη κουστωδία πήγε ΤΖΑΜΠΑ ταξιδάκι Κίνα... :tickedoff:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και το αστειο ειναι οτι πηγαν αλλα οι κιτρινιαρηδες εδειχναν τον Τεως... :jerking: :jerking: :jerking:

Πέρα από την πλάκα και καλώς ή κακώς, ο Τέως είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ προσωπικότητα στο εξωτερικό... αντίθετα με πολλούς από τους νυν πολιτικούς μας, που διαφορετικά δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ο Σαακασβιλι αυτο νομισε οτι θα τον στηριξουνε αλλα στα αρχηδια τους τον εχουν γραψει οι Αμερικανοι!!!!
Σωστός όπως πάντα ο σύντροφος Δημητράκης. Ο Σαακασβίλι (αμερικανοφρεμμένος και παντελώς άσχετος από πολιτική), με την ενέργειά του αυτή, πέραν της εσωτερικής κατανάλωσης για την επανεκλογή του (τρομάρα του) ουσιαστικά ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ εκ του μηδενός αυτή την κρίση προκειμένου να επέμβουν ΥΠΕΡ του οι Αμερικάνοι , οι οποίοι συνεχως του χαϊδευαν τα αυτιά. Αλλά ...δεν.
Είπαμε είναι μαλάκες οι Αμερικάνοι , αλλά ηλίθιοι δεν είναι. Μάλιστα με την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ αυτή ενέργειά του, ΧΑΛΑΣΕ τα (όποια) σχέδια των ΗΠΑ για την περιοχή.
Αντίθετα ΒΟΗΘΗΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ τα ρώσσικα σχέδια για την επικυριαρχία στην περιοχή του Καυκάσου και της Μ.Θάλασσας. Το ρώσσικο σχέδιο έχει ως εξής : Αναγνώριση ανεξαρτησίας Αμπχαζίας. Κατ΄αρχάς αναγνώριση ανεξαρτησίας Ν.Οσετίας (και μετά από κάποιο καιρό δημοψήφισμα και ΕΝΩΣΗ της ως ανεξάρτητης δημοκρατίας με την Β.Οσετία -και κατ΄επέκταση με Ρωσσική Ομοσπονδία) και (το καλύτερο) ΕΝΩΣΗ της Υπερδνειστερίας με Ρωσσία (τύπου Καννιξμποργκ) και μετατροπής της στην μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των Ρώσσων στην Κεντρική Ευρώπη. Η συνέχεια εξαρτάται από τη θέση που θα τηρήσουν οι Ουκρανοί κατά τις διαπραγματεύσεις για την βάση της Σεβαστούπολης.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η γεωπολιτική ήταν ανέκαθεν μια ατέρμονη παρτίδα σκάκι!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Ουκρανοί θα πουλήσουν ΠΟΛΥ ακριβά το τομάρι τους...

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ηταν δαχτυλος  :birdman: των φιλων του σεργιανοπουλου?για αντιποινα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Ουκρανοί θα πουλήσουν ΠΟΛΥ ακριβά το τομάρι τους...
Μπα. Αυτοί είναι ήδη διαλυμμένοι. Αν δεν πέσει άφθφονο (αμερικάνικο φυσικά) χρήμα, θα διαλυθούν από μόνοι τους.
Για να καταλάβεις πέρσυ στην Κριμαία ήθελα να πάρω (όπως συνηθίζω) σαν σουβενίρ μπλουζάκι μου να γράφει πάνω "UKRAINE" ή κάτι τέτοιο. Δεν βρήκα πουθενά. Αντίθετα πήρα ενα μπλουζάκι που γράφει "РОССИЯ" και ένα άλλο με τα εμβλήματα της ΕΣΣΔ !!! Σε ερώτηση μου γιατί δεν έχουν μου απάντησαν "μα είμαστε Ρώσσοι"  (87% των κατοίκων της Κριμαίας είναι Ρώσσοι) και δεν καταδέχονται καν να σου απαντήσουν αν μιλάς ουκρανικά !!!

Επισκέπτης
Μπα. Αυτοί είναι ήδη διαλυμμένοι. Αν δεν πέσει άφθφονο (αμερικάνικο φυσικά) χρήμα, θα διαλυθούν από μόνοι τους.
Για να καταλάβεις πέρσυ στην Κριμαία ήθελα να πάρω (όπως συνηθίζω) σαν σουβενίρ μπλουζάκι μου να γράφει πάνω "UKRAINE" ή κάτι τέτοιο. Δεν βρήκα πουθενά. Αντίθετα πήρα ενα μπλουζάκι που γράφει "РОССИЯ" και ένα άλλο με τα εμβλήματα της ΕΣΣΔ !!! Σε ερώτηση μου γιατί δεν έχουν μου απάντησαν "μα είμαστε Ρώσσοι"  (87% των κατοίκων της Κριμαίας είναι Ρώσσοι) και δεν καταδέχονται καν να σου απαντήσουν αν μιλάς ουκρανικά !!!

Η Κριμαία χαλάει τη "μαγιά" στη ουκρανική κυβέρνηση και τα σχέδια της να μπουν στον ΝΑΤΟ. Λογω της ρωσικών ναυτικών βάσεων εκεί που θα μείνουν μέχρι το 2017 όπως λέει η συμφωνία και κάνουν δύσκολη την ένταξη. Προσπαθούν να πιέζουν τους Ρώσους με διάφορους τρόπους να φύγουν νωρίτερα ζητώντας δεκαπλασιο ενοίκιο για τις βάσεις στη Κριμαία ή μέσω εθνικιστικών οργανώσεων κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες στις ρωσικές εγκαταστάσεις. Και φυσικά ποιος θα έρθει αν θα φύγουν οι Ρώσοι; Το ΝΑΤΟ που θα βρει έτοιμες βάσεις.. Για το ρωσόφωνο πληθυσμό της Κριμαίας που φυσικά είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ ο ρωσικός στόλος εκεί αποτελεί εγγύηση ότι δε θα μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι εχουν οι Αμερικανοι χρημα αυτη τη στιγμη?????αφου ειναι καταχρεωμενοι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom