τι ειχαν? απολυταρχικο καθεστως, αλλα με την ταμπελα του κομμουνισμου. τωρα καμια ιδεολογια δεν εφαρμοστηκε. δηλ σημερα που επικαλουνται δημοκρατια στην ελλαδα π.χ υπαρχει? για να μην πω ΗΠΑ κ.αρε φιλε μην μας γαμας..δεν σε ρωτησα τι ελεγαν αλλα τι ειχαν..
ΕΛΕΟΣ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 898
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μαλακα απαντησε μου..
ποσα ναρκωτικα πρεπει να περνω για να αντιμετωπιζω τετοια φαινομενα???
εμένα χουλογκανοπρεζάκια το μαύρο δουλεύει μια χαρά.......
Το μόνο φαινόμενο που έχει δεν καταπολεμάει το μαύρο τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση είναι το φαινόμενο-φέθρυ.
ρε παιδία τι διαβάζω και μου πεταχτήκαν τα μάτια έξω?
Η Γεωργία εισέβαλλε στην Ν. Οσετία. Είναι σαν να διαβάζω ότι η Ελλάδα εισέβαλε στην Πελοπόνησο. Καθήστε καλά ρε και μην αραδιάζετε ότι σας σερβίρουν. πώς ένα κυρίαρχο κράτος εισβάλει σε επαρχία του?
Και το άλλο το κουφό που διάβασα στο θρεντ - η γεωργία έχει δικτατορία?????????
πριν 2-3 χρόνια έγινε "επανάσταση" και η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη
Η Γεωργία εισέβαλλε στην Ν. Οσετία. Είναι σαν να διαβάζω ότι η Ελλάδα εισέβαλε στην Πελοπόνησο. Καθήστε καλά ρε και μην αραδιάζετε ότι σας σερβίρουν. πώς ένα κυρίαρχο κράτος εισβάλει σε επαρχία του?
πριν 2-3 χρόνια έγινε "επανάσταση" και η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.......τι ειχαν? απολυταρχικο καθεστως, αλλα με την ταμπελα του κομμουνισμου. τωρα καμια ιδεολογια δεν εφαρμοστηκε. δηλ σημερα που επικαλουνται δημοκρατια στην ελλαδα π.χ υπαρχει? για να μην πω ΗΠΑ κ.α
Εχεις ένα θέμα συγκρίσιμων μεγεθών............
Είναι άλλο να λέει ο Εργοτέλης ότι είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και άλλο η ΑΕΚ..........
Στη μια περίπτωση βάζεις τα γέλια εξ αρχής, και στην άλλη περιμένεις να δεις μπας και κάνεις λάθος....
Κάνε τις αναγωγές σου.....
Επισκέπτης
αλλα λογια ν' αγαπιομαστε..τι ειχαν? απολυταρχικο καθεστως, αλλα με την ταμπελα του κομμουνισμου. τωρα καμια ιδεολογια δεν εφαρμοστηκε. δηλ σημερα που επικαλουνται δημοκρατια στην ελλαδα π.χ υπαρχει? για να μην πω ΗΠΑ κ.α
η κουβεντα αρχισε μετα απο ποσταρισμα σου οτι πλεον δεν υφισταται κομμουνισμος στην ρωσια..
οταν σε ρωτησα ποτε ειχαν κομμουνισμο,απαντησες επι των ταδε..
μετα οτι ελεγαν..
ποσες ακομη κωλοτουμπες θα κανεις???
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε παιδία τι διαβάζω και μου πεταχτήκαν τα μάτια έξω?
πριν 2-3 έγινε "επανάσταση" και η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη
Πως γινεται να εισβαλει??
Ε αμα παρουν τα αρματα οι "επαρχιωτες" της επαρχιας να δεις για ποτε εισβαλει να τους κοψει. Περιεργο ειναι? Φυσιολογικοτατο.
Επισκέπτης
τι μαυρο ρε μαλακα..εμένα χουλογκανοπρεζάκια το μαύρο δουλεύει μια χαρά.......
Το μόνο φαινόμενο που έχει δεν καταπολεμάει το μαύρο τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση είναι το φαινόμενο-φέθρυ.
με αυτα που διαβαζω εδω μεσα,θα ξαναπεσω στην πρεζα μου φαινεται..
καμια κωλοτουμπα, με την ταμπερλα αυτη κυβερνουσαν, η σημαια δεν εχει σφυροδρεπανοαλλα λογια ν' αγαπιομαστε..
η κουβεντα αρχισε μετα απο ποσταρισμα σου οτι πλεον δεν υφισταται κομμουνισμος στην ρωσια..
οταν σε ρωτησα ποτε ειχαν κομμουνισμο,απαντησες επι των ταδε..
μετα οτι ελεγαν..
ποσες ακομη κωλοτουμπες θα κανεις???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι μαυρο ρε μαλακα..
με αυτα που διαβαζω εδω μεσα,θα ξαναπεσω στην πρεζα μου φαινεται..
άικον κωλοτούμπας πάραυτα.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το φαινόμενο φέθρυ είναι επιθετικός ιός, αντίστοιχος με αυτόν του έμπολα....καμια κωλοτουμπα, με την ταμπερλα αυτη κυβερνουσαν, η σημαια δεν εχει σφυροδρεπανο
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Νομιζω υπαρχει μια μικρηηηηη διαφορα. Οι κατοικοι της Νοτιας Οσετιας σε συντριπτικη πλειοψηφια επιθυμουν την ανεξαρτητοποιηση και την αυτοδιαθεση τους. Αναφαιρετο και πανανθρωπινο δικαιωμα η αυτοδιαθεση ενος λαου.ρε παιδία τι διαβάζω και μου πεταχτήκαν τα μάτια έξω?
Απο τη στιγμη που καταπατειται μιλαμε για φασισμο. ποσο μαλλον οταν οι ιδιοι που το καταπατουν μεχρι πριν λιγα χρονια απαιτουσαν το ιδιο δικαιωμα ,την αυτοδιαθεση τους. Λογικα θα επρεπε να ειναι πιο ευαισθητοποιημενοι
Επισκέπτης
παραιτουμαι ρε..το φαινόμενο φέθρυ είναι επιθετικός ιός, αντίστοιχος με αυτόν του έμπολα....
τι θελω & διαβαζω τα σοβαρα(υποτιθεται θρεντ)???
ξαναγυρναω στις τσοντες μου..
δεν παιζονται λεμε..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έτσι έτσι.....παραιτουμαι ρε..
τι θελω & διαβαζω τα σοβαρα(υποτιθεται θρεντ)???
ξαναγυρναω στις τσοντες μου..
δεν παιζονται λεμε..
έχω γλιτώσει πολλά λεφτά και χρόνο εξαιτίας σου........
You Keep posting.....
I Keep ........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ευτυχώες που δε μας έχεις βάλει για αβατάρ τον ογκουνσότο......σιγα ρε πως κανετε ετσι..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ελεος δηλαδη..νταβατζηλικι κανονικο οι ρωσσοι
γιατί ρε νόμιζες ότι έχουν διαφορά νοοτροπίας απ τα Αμερικανάκια;;;;
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Που ειναι το παραλογο στην αυτοδιαθεση των λαων δεν κατλαβαινω...η νοτια οσετια θελει να ενωθει με βορεια,σαν να λεμε η βορεια ηπειρος θελει να ενωθει με ελλαδα ή να γινει ανεξαρτητη..
ελεος δηλαδη..νταβατζηλικι κανονικο οι ρωσσοι
καμια διαφορα φιλε,οποιος εχει δυναμη την εκμεταλλευεται..γιατί ρε νόμιζες ότι έχουν διαφορά νοοτροπίας απ τα Αμερικανάκια;;;;
αλλα δεν ειναι τα πργμτ οπως τα παρουσιαζουν..δεν ειναι η υπερδυναμη που ηταν παλια,ενταξει δεν ειναι ιρακ,αλλα δεν ειναι κ αυτο που ολοι λενε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 305
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις