Νέα

Η γενιά της σαπίλας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.760
Πόντοι
3.466
είναι τραγωδία να κριτικάρουν τους νέους αυτοί που με απολυτήριο δημοτικού άντε γυμνασίου συνωστίζονταν στα κομματικά γραφεία για διορισμούλη
με αποτέλεσμα να φτάσουν το χρέος στα 500 δις, άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ με ψυχιατρικές κλινικές :2funny:
Σαν τον εγλκηματια τον Σταθμαρχη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Αυτούς θα πληρώνουμε μέχρι να κρυώσει η κόλαση ... και να σβήσει ο ήλιος .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μορφαρα!
Πελωριος!
Τιτανας! :headbaning1:

Θα τον πληρώνουν και τα δισέγγονά μας.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.675
Πόντοι
456
Καλά ... άμα πούμε ότι για το χάλι ... .φταίει η ... τραπ ....
Πολλα φταίνε...μεταξυ αλλων και αυτη η εισαγωμενη κουλτουρα του περιθωρίου!!!Νομιζεις δεν επηρεάζει τα σημερινα 15χρονα και 20χρονα???Κοιτα γυρω σου την αγουρη εγκληματικοτητα με τα μαχαιρωματα και τις συμμοριες...κι εμεις στην δικη μου γενια του 80 παιζαμε κανα μπουκετο...αλλα μεχρι εκει!!!Αν εχουμε προβλημα σημερα με τους 25ρηδες....κατσε να δεις τους επομενους!!!Δεν ξερω για σενα,εγω εδω θα ειμαι μαλλον...θα λεμε τα καλυτερα για τους προηγουμενους!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Πολλα φταίνε...μεταξυ αλλων και αυτη η εισαγωμενη κουλτουρα του περιθωρίου!!!Νομιζεις δεν επηρεάζει τα σημερινα 15χρονα
έχω παιδιά σε αυτές τις ηλικίες ......

αν τα έχεις μόνα τους, ναι επηρεάζονται ........ πάντα γινόταν .........

όταν πήγαιναν στα μεταλλάδικα .... και στα γήπεδα ... και στους συνδέσμους φιλάθλων .......... δεν ήταν καλύτερα ..........

απλά τότε δεν μάθαινε το μαχαίρωμα όλη η ελλάδα ..........

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.540
Πόντοι
206
Ότι και να λέτε τύποι, δεν ξεχνάω την μεγαλομανία και επίδειξη ψεύτικου πλουτισμού των 90s. Η φούσκα έχει σκάσει και οι νέες γενιές πρέπει να προσπαθήσουν για να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Για αυτό πολλοί ακόμα εξαρτώνται από τη σύνταξη των γονιών τους και την βγάζουν από τα έτοιμα. Δεν είναι απαθή τα παιδιά, αλλά μετέωρα και μπερδεμένα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Ότι και να λέτε τύποι, δεν ξεχνάω την μεγαλομανία και επίδειξη ψεύτικου πλουτισμού των 90s.
Πολύ βόθρος. Όπως η νύχτα της εποχής. Πολύ τελευταίοι . Κατακάθια. Σκατάδες. Γαμημένοι . Και το παίζαν κάποιοι !
Το παίζαν σπουδαίοι .

Τα τελευταία απομεινάρια είναι Μύκονο .... στο διάολο να πάνε .......

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.675
Πόντοι
456
έχω παιδιά σε αυτές τις ηλικίες ......

αν τα έχεις μόνα τους, ναι επηρεάζονται ........ πάντα γινόταν .........

όταν πήγαιναν στα μεταλλάδικα .... και στα γήπεδα ... και στους συνδέσμους φιλάθλων .......... δεν ήταν καλύτερα ..........

απλά τότε δεν μάθαινε το μαχαίρωμα όλη η ελλάδα ..........
Νομιζεις πως ο πραγματικος παιδαγωγος εισαι εσυ ,η μανα τους και ο οποιος δάσκαλος???Εμεις παιρναμε απο λογια...ισως και απο καμια σφαλιάρα στα μουτρα οταν βγαιναμε με "κοκκινο"....οι φίλοι τους και το χαοτικο πλεον ιντερνετ τα ανατρεφουν!!!Τα κρουσματα με τα μαχαιρωματα,τους βιασμους με παλουκια και τα βιντεακια να γραφουν και να περνανε απο κινητο σε κινητο ειναι απειρως πολλαπλασια φιλε μου μην παρασυρεσαι...ειχαμε κι εμεις μαλακιες...αλλα αυτα ειναι θηριωδιες και ξεπερνανε καθε φαντασία!!!Οσο για του σημερινους γονεις ασε...ποιος ασχολειστε πραγματικα με το τι κανει το παιδι του...κι αυτοι χωμενοι στα μπλιμπλικια ειναι...γκομενιζουν ασυστολα!!!Καρατσεκαρισμένο σου λεω...:P:sunglasses:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
κι αυτοι χωμενοι στα μπλιμπλικια ειναι...γκομενιζουν ασυστολα!!!Καρατσεκαρισμένο σου λεω...:P:sunglasses:
Έχεις παιδιά ; Εγώ έχω σου λέω. Και προσωπικά .... δεν μεγάλωσα σε καμιά εκάλη .... ούτε στο μαρούσι που ήταν κάποιοι γαλάζιοι ....
Από την αλητεία που είχα δει και ζήσει ... ο γιός μου δεν έχει δει τίποτε .......... ούτε το 0.5% δεν έχει δει

Καλά τα μπουκέτα και τα κλωτσίδια που είχα ρίξει δεν τα έχουν δει ούτε σε video games .... άστο .

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.675
Πόντοι
456
Έχεις παιδιά ; Εγώ έχω σου λέω. Και προσωπικά .... δεν μεγάλωσα σε καμιά εκάλη .... ούτε στο μαρούσι που ήταν κάποιοι γαλάζιοι ....
Από την αλητεία που είχα δει και ζήσει ... ο γιός μου δεν έχει δει τίποτε .......... ούτε το 0.5% δεν έχει δει

Καλά τα μπουκέτα και τα κλωτσίδια που είχα ρίξει δεν τα έχουν δει ούτε σε video games .... άστο .
Μιλας για συγκεκριμένες καταστασεις μεταλλαδικα και γηπεδα εσυ που ολοι ξερουν τι να περιμενουν οταν πανε εκει...οτι τα σχολεια και οι γειτονιες εχουν γινει ετσι το εχεις δει καπου..καπως???Μην κρινεις απο τα δικα σου παιδια...μπορει να ειναι απο τα λιγα!!!Ανοιξε λιγο το πλανο σου..δες..και φριξε!!!Παιδια δεν εχω...αλλα εχω πολυ καλη επαφη με νεα παιδια απο τον εργασιακο μου χωρο και απο παρεες..οπως και κολλητους που ειναι πλεον γονεις παιδιων...μια μονιμη αγωνια και ενα κυνηγητο για να ακουσουν τα αυτονοητα...δεν μαζευονται σου λεω!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
αλλα εχω πολυ καλη επαφη με νεα παιδια απο τον εργασιακο μου χωρο και απο παρεες..οπως και κολλητους που ειναι πλεον γονεις παιδιων...μια μονιμη αγωνια και ενα κυνηγητο για να ακουσουν τα αυτονοητα...δεν μαζευονται σου λεω!!!

Ενώ εμείς μαζευόμασταν ;;;
Δεν πίναμε από τα 12 ;;;
Δεν φουμάραν όλοι ;;;;

Δεν πηγαίναν στα μπουρδέλα στα 13 και έμπαινε μπροστά ο 15χρονος ;;;;;;

Νέοι είναι ρε μάγκα.

Ποτέ δεν ηταν καλόπαιδα οι νέοι .

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Που κολλάει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ;
Εμένα κανείς δεν μου δώσε τίποτα τσάμπα… και στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ποιος είναι στην Κυβέρνηση !
Δεν κουνιέται βλέφαρο…

Πάμε τώρα στα των παιδιων, δεν φταίνε τα παιδιά… οι γονείς φταίνε που τα έχουν και τα κανακεύουν και δεν έχει πέσει σφαλιάρα από μικρά !

Για να μην αναφερθώ για τα ρετάλια εδώ μέσα που είναι 30 χρόνων και μένουν με την μαμά και τον μπαμπά και για όλα τους φταίνε ότι μαλακια τους έρθει…

Για τα χρήματα που δίνουν έξω πάλι στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !
Να στρώσουν τον κωλο τους να τα βγάλουν… Διευθυντές δεν θα γίνουν όλλοι… κάποιος θα κάνει και τον εργατη

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.675
Πόντοι
456
Ενώ εμείς μαζευόμασταν ;;;
Δεν πίναμε από τα 12 ;;;
Δεν φουμάραν όλοι ;;;;

Δεν πηγαίναν στα μπουρδέλα στα 13 και έμπαινε μπροστά ο 15χρονος ;;;;;;

Νέοι είναι ρε μάγκα.

Ποτέ δεν ηταν καλόπαιδα οι νέοι .
Οχι φιλε μου δεν πιναμε ολοι απο τα 12...καποιοι ξεκινησαμε να πινουμε οταν αρχισαμε να βγαινουμε ελευθερα μονοι μας στα 18..το καπνισμα καποιοι το ξεκινησαμε στα 15 καποιοι αλλοι πολυ αργοτερα..και στα μπουρδελα φυσικα πηγαμε νωρις στα 14 εγω συγκεκριμενα αλλα αυτο τι το πετας σαν κουσουρι???Εγκληματισαμε και δεν το καταλάβαμε???Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Η φυση μας ξυπνησε νωρις...αλλα ειχαμε σπιτια και οχι τριμπουρδελα!!!!Ουτε εγω μεγαλωσα σε καμια Εκαλη...Υμηττο μενω...καποτε ησυχη γειτονια...τωρα κοντευει να ξεπεράσει το Μενίδι!!!!Αυτα απο μενα..δεν εχω να πω κατι αλλο!!!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Που κολλάει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ;
Εμένα κανείς δεν μου δώσε τίποτα τσάμπα… και στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ποιος είναι στην Κυβέρνηση !
Δεν κουνιέται βλέφαρο…

Πάμε τώρα στα των παιδιων, δεν φταίνε τα παιδιά… οι γονείς φταίνε που τα έχουν και τα κανακεύουν και δεν έχει πέσει σφαλιάρα από μικρά !
Τύπε, τα παιδιά ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, τα θάψαμε.
Εδώ είναι μόνο για ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και γόνους.

Θες τα παιδιά σου, να φάνε τα γαμήσια που φάγαμε εμείς ;;;;

Για αυτόν ;;;;;;;

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.675
Πόντοι
456
Δεν πειράζει τύπε. Για τη γειτονιά σου.Προοδευτικοί αντιρατσιστές είναι . Κατά της ξενοφοβίας.
Γίνονται σαν τις κωλογειτονιές του ρίο . Το επέλεξαν .
Θες να μου πεις οτι για την καλπάζουσα μαλακια των σημερινων παιδιων φταινε και γι αυτο οι ξένοι??Μας φέραν την κουλτουρα τους και μας την πεταξαν στο κεφαλι να μας μολυνουν τα ελληνοπουλα ε???Ενταξει...σε ειχα καταλαβει απο ωρα που το πας και απλα επιβεβαιωθηκα...αντε γεια απο μενα!!!Ζησε στον αγνο και αμολυντο κοσμο της μαμας πατριδας...που μεγαλωνει λεβέντες πλεον!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.401
Πόντοι
3.656
Πολύ βόθρος. Όπως η νύχτα της εποχής. Πολύ τελευταίοι . Κατακάθια. Σκατάδες. Γαμημένοι . Και το παίζαν κάποιοι !
Το παίζαν σπουδαίοι .

Τα τελευταία απομεινάρια είναι Μύκονο .... στο διάολο να πάνε .......

Τώρα τους βρίζεις,τότε τους έγλειφες για να σε κάνουν παρέα,μπας και γαμούσες ποτέ :2funny:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τύπε, τα παιδιά ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, τα θάψαμε.
Εδώ είναι μόνο για ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και γόνους.

Θες τα παιδιά σου, να φάνε τα γαμήσια που φάγαμε εμείς ;;;;
Για αυτόν ;;;;;;;
Εμένα φίλε αν ο δικός μου γιος πει θέλω να κάνω την δικιά σου μπιζνα γερό (γραφειο τελετών)
Θα του πω μικρέ εδώ κάθε Παρασκευή έχει 18:00 πληρωμή 1.000€ βδομαδιάτικο
Για να τα πάρεις μικρέ…

Όταν περνάς την πόρτα του γραφείου :
1.Παύουνε οι σχέσεις πατέρα - γιου και είσαι υπάλληλος μου
2.Σε πήρα τηλέφωνο, στα αρχιδια μου αν γαμας και τον έχεις στο μουσκιο
3. Δεν υπάρχουν αργίες - Χριστούγεννα - και άλλες επετειακές αργίες στον κόσμο του Matrix
4.δεν υπάρχει 8ωρο μπορεί να είναι και 36 ώρες συνεχόμενα…

και αλλά πολλά !

Αν μου πει γερό θέλω να πάω εξωτερικό, ας πάει δεν θα κόψω την τύχη κανενός
Εχω ένσημα με παιδικό βιβλιάριο από τα 15 μου και ΤΕΒΕ από τα 19

Τώρα τι κάνουν οι άλλοι φίλε έξω στην ζωή, δεν με ενδιαφερει… επιλογές είναι και δεν είμαι η Μαρία Τερέζα ούτε το φυλοπτοχο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Τώρα τους βρίζεις,τότε τους έγλειφες για να σε κάνουν παρέα,μπας και γαμούσες ποτέ :2funny:

Εσύ τύπε, αν ήσουν χάϊλαντερ .... το 50.000BC θα σου φταίγαν οι νεάντερταλ ....

το 4.000bc θα σου έφταιγε η νεφερτίτη .......

το 1010 ο βουλγαροκτόνος .......
το 1600 οι μπέηδες ....... και το 7500 μχ θα σου φταίει ο σποκ !!!!!!!

που δεν γάμαγες ποτέ !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.444
Πόντοι
6.056
Εμένα φίλε αν ο δικός μου γιος πει θέλω να κάνω την δικιά σου μπιζνα γερό (γραφειο τελετών)
Μπαγάσα, εσύ πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ.
Σε έφτιαξε η τελευταία 4ετία.
Πολύ δουλίτσα !!!!!!!!

Και με τους ψηφοφόρους της ... πελάτες σου όλοι σύντομα !

Αδικία να μην είσαι φανατικός ΝΔ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom