Νέα

Η γενιά της σαπίλας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε γενιά βγάζει κουσούρια. Ωστόσο τα σημερινά 20-25 χρονα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μοιάζουν με ζωντανά πτώματα. Όλη μέρα μια απάθεια, μια βαριεμάρα, σχεδόν σέρνουν τα πόδια τους θα έλεγα. Αβέρτα σόσιαλ, παραγωγή έργου μηδέν, ίσα να δουλέψουν λίγες ώρες σαν ρομπότ με μόνιμη δικαιολογια ότι αξίζουν περισσότερα ως στελεχαρες από τον ομφάλιο λώρο της μάνας τους. Μηδέν ενδιαφέρον για σοβαρά κοινωνικά θέματα, ασχολούνται μόνο με ότι πουλάει, αναισθησία, υπνηλία, δεν ξέρουν γιατί ζουν. Τρώνε μαλακίες, γυμνάζονται πολύ για να βρουν κάτι να κάνουν ή καθόλου και γίνονται σαν ντολμάδες, κοιμούνται 12 ώρες κάθε μέρα, δεν γαμάνε τα αγόρια και όσες γαμιούνται δεν ξέρουν να γαμηθούν, βαριουνται να μιλήσουν, αποφεύγουν τα πάντα, στρουθοκαμηλιζουν, εν ολίγοις σήψη, παρακμή και δεν συμμμαζεύεται. Λυπάμαι τους γονείς που σαν έταιροι μαλάκες ξέρουν κατά βάθος τι έφεραν στην ζωή αλλά κοκορεύονται για να μην ξεφτιλιστούν.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.791
Πόντοι
6.236
Κάθε γενιά βγάζει κουσούρια. Ωστόσο τα σημερινά 20-25 χρονα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μοιάζουν με ζωντανά πτώματα. Όλη μέρα μια απάθεια, μια βαριεμάρα, σχεδόν σέρνουν τα πόδια τους θα έλεγα. Αβέρτα σόσιαλ, παραγωγή έργου μηδέν, ίσα να δουλέψουν λίγες ώρες σαν ρομπότ με μόνιμη δικαιολογια ότι αξίζουν περισσότερα ως στελεχαρες από τον ομφάλιο λώρο της μάνας τους. Μηδέν ενδιαφέρον για σοβαρά κοινωνικά θέματα, ασχολούνται μόνο με ότι πουλάει, αναισθησία, υπνηλία, δεν ξέρουν γιατί ζουν. Τρώνε μαλακίες, γυμνάζονται πολύ για να βρουν κάτι να κάνουν ή καθόλου και γίνονται σαν ντολμάδες, κοιμούνται 12 ώρες κάθε μέρα, δεν γαμάνε τα αγόρια και όσες γαμιούνται δεν ξέρουν να γαμηθούν, βαριουνται να μιλήσουν, αποφεύγουν τα πάντα, στρουθοκαμηλιζουν, εν ολίγοις σήψη, παρακμή και δεν συμμμαζεύεται. Λυπάμαι τους γονείς που σαν έταιροι μαλάκες ξέρουν κατά βάθος τι έφεραν στην ζωή αλλά κοκορεύονται για να μην ξεφτιλιστούν.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, συμφωνώ.
Η τελευταία πρόταση, κατ΄ εμέ είναι λανθασμένη, όμως. Αν δεν είναι υπεύθυνοι οι γονείς για το παιδί τους τότε ποιος είναι; Δεν τους λυπάμαι. Τους κατηγορώ.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, συμφωνώ.
Η τελευταία πρόταση, κατ΄ εμέ είναι λανθασμένη, όμως. Αν δεν είναι υπεύθυνοι οι γονείς για το παιδί τους τότε ποιος είναι; Δεν τους λυπάμαι. Τους κατηγορώ.
Έχεις δίκιο. Εννοώ τους λυπάμαι με ότι τραβούν και θα τραβήξουν αλλά σίγουρα είναι υπεύθυνοι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Άλλο κυριακάτικο....δεν έχει άδικο ο μύστης σε ότι λέει αλλά εγώ θυμάμαι περίπου τι έλεγαν σε εμάς.....τα παιδιά της καφετέριας και του φραπέ ...οι καμικάζοι με τις μηχανές ...οι αλητες με τα μαλλιά και τα τσιγαριλικια....ότι έκαναν έφοδο οι μπάτσοι σε καφετέριες και ντίσκο για να πιάσουν τους αλήτες ...που οι πόθο πολλοί σήμερα είναι διευθυντές....η κοπέλες που φοραγανε ότι ποιο κοντό φόρεμα μπορούσαν ....τα κορίτσια που πήγαιναν βαμενες στο σχολείο....κτλ....κάθε εποχή έχει τα δικά της

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Παραπονιέται η γενιά που ψήφιζε μια ζωή κλόουν για μια θέση στο δημόσιο και 5 σβησμένες κλήσεις....και χρεοκόπησε τη χώρα οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά :2funny::2funny::2funny:

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άλλο κυριακάτικο....δεν έχει άδικο ο μύστης σε ότι λέει αλλά εγώ θυμάμαι περίπου τι έλεγαν σε εμάς.....τα παιδιά της καφετέριας και του φραπέ ...οι καμικάζοι με τις μηχανές ...οι αλητες με τα μαλλιά και τα τσιγαριλικια....ότι έκαναν την οδό οι μπάτσοι σε καφετέριες και ντίσκο για να πιάσουν τους αλήτες ...που οι πόθο πολλοί σήμερα είναι διευθυντές....η κοπέλες που φοραγανε ότι ποιο κοντό φόρεμα μπορούσαν ....τα κορίτσια που πήγαιναν βαμενες στο σχολείο....κτλ....κάθε εποχή έχει τα δικά της
Όντως έτσι έλεγαν. Εξάλλου κάθε γενιά κάτι έχει. Επίσης είχε περισσότερο ζόρι και γκρίνια ως προς την αντιμετώπιση των νέων. Αυτή η γενιά που αναφέρω όμως είναι εντελώς νεκρή. Δηλαδή ρε παιδί μου, όλες οι άλλες γενιές είχαν και μια άλφα αντίδραση. Αυτή η γενιά και να να περάσεις με οδοστρωτήρα από πάνω της, είναι εντελώς απαθής. Απλά θα μπουν στα σόσιαλ να γράψουν την μίρλα τους (το πολύ) τρώγοντας ένα σάπιο τσιίζμπεργκερ.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παραπονιέται η γενιά που ψήφιζε μια ζωή κλόουν για μια θέση στο δημόσιο και 5 σβησμένες κλήσεις....και χρεοκόπησε τη χώρα οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά :2funny::2funny::2funny:
Δεν δικαιολογώ ότι έχει γίνει. Δεν συμφωνώ. Δεν τα έχω κάνει. Ίσα ίσα. Έχεις δίκιο. Ίσως βέβαια αν είχα ευκαιρίες να τα έκανα κι εγώ. Να σου πω όμως ειλικρινα προτιμώ να έχω κλέφτες και λαμόγια πάρα πτώματα. Ρε είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Νομίζεις ότι έχουν ήδη πεθάνει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Δεν δικαιολογώ ότι έχει γίνει. Δεν συμφωνώ. Δεν τα έχω κάνει. Ίσα ίσα. Έχεις δίκιο. Ίσως βέβαια αν είχα ευκαιρίες να τα έκανα κι εγώ. Να σου πω όμως ειλικρινα προτιμώ να έχω κλέφτες και λαμόγια πάρα πτώματα. Ρε είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Νομίζεις ότι έχουν ήδη πεθάνει.
Μπα τύπε...απλά δεν καταλαβαίνεις πως εκφράζονται

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Όντως έτσι έλεγαν. Εξάλλου κάθε γενιά κάτι έχει. Επίσης είχε περισσότερο ζόρι και γκρίνια ως προς την αντιμετώπιση των νέων. Αυτή η γενιά που αναφέρω όμως είναι εντελώς νεκρή. Δηλαδή ρε παιδί μου, όλες οι άλλες γενιές είχαν και μια άλφα αντίδραση. Αυτή η γενιά και να να περάσεις με οδοστρωτήρα από πάνω της, είναι εντελώς απαθής. Απλά θα μπουν στα σόσιαλ να γράψουν την μίρλα τους (το πολύ) τρώγοντας ένα σάπιο τσιίζμπεργκερ.
Και σε εμάς το ίδιο έλεγαν ...ότι δεν σηκωνόμαστε από την καρέκλα της καφετέριας....και ότι είμαστε σαν ζόμπι και χαλαροί ..χαχαχα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Βλέπω νωρίς έσκασε το Κυριακάτικο να πάρει θέση το σεβαστό μέλος @Νίπλης :coffee:

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπα τύπε...απλά δεν καταλαβαίνεις πως εκφράζονται
Είναι φοβερό. Έχω πάψει να συναναστρέφομαι με κάτω των 20-25 ενώ είμαι αυτό που λέμε καλοπαρέας, πειραχτήρι, έντονος, τρολ κτλ. Ρε μάστορα το πιο απλό, παραγγέλνουν καφέ και σέρνουν την φωνή τους ενώ δεν ξέρουν να πουν τι θέλουν. Μου έρχεται να τα γαμοσταυρίσω. Δεν αντέχονται σε τίποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Είναι φοβερό. Έχω πάψει να συναναστρέφομαι με κάτω των 20-25 ενώ είμαι αυτό που λέμε καλοπαρέας, πειραχτήρι, έντονος, τρολ κτλ. Ρε μάστορα το πιο απλό, παραγγέλνουν καφέ και σέρνουν την φωνή τους ενώ δεν ξέρουν να πουν τι θέλουν. Μου έρχεται να τα γαμοσταυρίσω. Δεν αντέχονται σε τίποτα.
Υπάρχει το efood ρε τύπε γιατί να μιλήσεις πλέον :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Και σε εμάς το ίδιο έλεγαν ...ότι δεν σηκωνόμαστε από την καρέκλα της καφετέριας....και ότι είμαστε σαν ζόμπι και χαλαροί ..χαχαχα
ε σε εσας λογικο η προηγουμενη γενια ειχε στην πλατη 2 παγκοσμιους πολεμους και εναν εμφυλιο κωλο δεν εβαλε κατω

οτι και να κανατε εσεις λιγο θα τους φαινοταν :2funny:

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι σημερινοί 40-45-50 κτλ έχουν φάει φοβερό γαμήσι πίεσης και ίσως να ήταν η πιο ζορισμενη γενιά. Τους έλεγαν έτσι μεν αλλά υπήρχε αντίδραση. Μην ξεχνας ότι αυτή η γενιά παράγει ότι (στον πούτσο) έργο παράγεται σήμερα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Αυτοί η γενιά του ίντερνετ και τον σοσιαλ και εμείς η γενιά της καφετεριας χαχαχα....και που να έχεις και στην δουλειά σου κάποιον σε ηλικία 20-25 όσοι δουλεύουν σε αυτή την ηλικία ....όλο μαλακίες λένε ....χαχαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Ναι μεγάλη πίεση είχαν οι σημερινοί 45-50αριδες...που εφτυνες κάτω και φύτρωνε διακοποδάνειο...

που ο καθένας κληρονόμησε και από 2-3 σπίτια από τους γονείς του και που σε παρακαλούσαν να σε διορίσουν στο δημόσιο και παράλληλα να κανείς και μαύρες δουλειές...

ρε τι ακούμε :tooth:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Ναι μεγάλη πίεση είχαν οι σημερινοί 45-50αριδες...που εφτυνες κάτω και φύτρωνε διακοποδάνειο...

που ο καθένας κληρονόμησε και από 2-3 σπίτια από τους γονείς του και που σε παρακαλούσαν να σε διορίσουν στο δημόσιο και παράλληλα να κανείς και μαύρες δουλειές...

Δεν έχεις άδικο αλλά δεν ήταν και απόλυτα αυτό που λες ....ναι 2-3 σπίτια και να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ τι να το κάνω χαχαχα

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Τα πολλά φράγκα τα έκαναν τα παππούδια που πετούσαν πέτρα π.χ κι έλεγαν μέχρι εκεί είναι τα χωράφια μου η έπεφταν τρελλοί διορισμοί, μισθοί και συντάξεις. Η επόμενη γενιά σίγουρα βρήκε "μέρισμα". Δεν αντιλέγω. Ήταν όμως αλλιώς η κατάσταση. Όλοι είχαν κάποιο σχεδιο. Εμένα μου την δίνει που όλες οι γενιές είχαν μια γαμημένη έστω δραστηριότητα. Τα σημερινά παιδιά όμως είναι για να τα πετάξεις στα λιοντάρια. Δεν έχουν καν σχέδιο ζωής η τάση να κάνουν το οτιδήποτε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Πιο ρετάλι από μπάρμπα 50άρη που στα καλά χρόνια έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκε ή έκανε εύκολα λεφτά και τα έφαγε όλα και τώρα ζει με τη σύνταξη της μάνας του και το market pass στην Ελλάδα δεν βρίσκεις
:wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom