Νέα

Η ερωτική επιθυμία σε καθε φύλο, μια άλλη θεώρηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Η ελλεεινίδα και να θέλει να γαμηθεί,θα το πνίξει.Δεν θα πάει με κανέναν Μπαμπη σουγιά και άγνωστο

Και για να τα λέμε όπως είναι,η ελλεεινίδα που θέλει να γαμιέται,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μένει χωρίς γκόμενο.Όταν είναι μόνη της,σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
Και μόνη να είναι, λέμε τώρα, σίγουρα εχιε μια λίστα από υποψήφιους γαμιαδες-χορηγούς, απλά δεν εχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην γαμια, που γνώρισε από τον κύκλο της

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Ποιος Βούλγαρος το λέει αυτό? Στη Βουλγαρία όλοι έχουν μια γκομενα, εγώ μιλάω με αλβανούς και ρωσοποντιους, τα ίδια και χειρότερα με εμάς λένε για τις ελλεινιδες, καλά είμαστε με τις δικές μας λένε,μακριά από ελλεεινιδες!
Άστο,μην το ψάχνεις, συνέχισε να ζεις στον φανταστικό σου κόσμο.....

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Στη Βουλγαρία είμαι σίγουρος οι Βούλγαροι θα λένε "Οι μαλακισμένες οι δικές μας δε γαμιούνται , λες και το έχουν ταγμένο. Τι γκαντέμηδες να μη ζούμε στην Ελλαδάρα, που είναι όλες απελευθερωμένες".

Παρομοίως, εδώ όλοι λένε πως οι λευκές ξεσκίζονται με αράπηδες και κάτω στο Λάγος της Νιγηρίας θα γκρινιάζουν ότι τα ωραία τα μωρά τα γαμάνε οι μικροτσούτσουνοι λευκοί.

Γιατί παιδιά, αν είναι κανείς ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ πάντα ο παράδεισος θα βρίσκεται στις άλλες χώρες.
εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ !!! Εχω παει και μεινει στη βουλγαρια 2 μηνες συγκεκριμενα στο Plovdiv....Οι βουλγαρες πανε με οτι βρεθει μπροστα τους ειτε βουλγαρο ειτε Ελληνα αρκει να εχει λεφτα να κερναει !!!!!!!! Μιλαμε για 20-30 ευρω φαγητο και ποτο-κλαιν μαιν.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Μια φωνή λογικής, επιτέλους.
Και, ναι, στη Βουλγαρία όντως το λένε κάποιοι αυτό......
ουτε καν !!! Γαμανε τον αφρο οι βουλγαροι και οσοι ζουνε εκει...κατσε εδω και παρακαλα τα τσολια της Ελεεινιδες

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ !!! Εχω παει και μεινει στη βουλγαρια 2 μηνες συγκεκριμενα στο Plovdiv....Οι βουλγαρες πανε με οτι βρεθει μπροστα τους ειτε βουλγαρο ειτε Ελληνα αρκει να εχει λεφτα να κερναει !!!!!!!! Μιλαμε για 20-30 ευρω φαγητο και ποτο-κλαιν μαιν.
Τότε τι σε κρατάει εδώ ρε μεγάλε; Άντε πάνε να ζήσεις εκεί, μπας και γαμήσεις, να ξελαμπικάρεις!

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τότε τι σε κρατάει εδώ ρε μεγάλε; Άντε πάνε να ζήσεις εκεί, μπας και γαμήσεις, να ξελαμπικάρεις!
τι σχεση εχει αυτο τωρα ; Ειπαμε εχω ζησει πανω-συγκρινω τις 2 χωρες απλα και την ψυχολογια των γυναικων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα δεν ξερεις να συζητας αλλο αυτο-πες δεν θελω κουβεντες!

chauvinist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2023
Like
434
Πόντοι
280
Εμείς οι άντρες λέμε ότι θέλουμε σεξ συνέχεια κτλ. αλλά όταν πετύχουμε γυναίκα που θέλει πολύ σεξ τότε βλέπουμε το Χριστό φαντάρο. Γυναίκα που θέλει να πηδιεται αβερτα δεν την πλησιάζουμε στην ορεξη
Αυτο μονο οσοι το εχουν ζησει το ξερουν

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
τι σχεση εχει αυτο τωρα ; Ειπαμε εχω ζησει πανω-συγκρινω τις 2 χωρες απλα και την ψυχολογια των γυναικων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα δεν ξερεις να συζητας αλλο αυτο-πες δεν θελω κουβεντες!
Και πάλι δεν απαντάς: αφού είναι τόσο ονειρεμένα, γιατί δε μένεις εκεί;

Γιατί απλά αυτήν η καραμέλα "Οι Βούλγαροι, οι Αργεντίνοι, οι Παραγουάνοι, οι Αφγανοί και οι Σομαλοί γαμάνε αβέρτα, αφού οι γυναίκες τους είναι απελευθερωμένες" είναι ένα κλισέ που έχει παλιώσει. Και το ακούς πάντα από στόματα γκρινιάρηδων ανθρώπων, που είναι μίζεροι και δε θέλουν να παραδεχτούν ότι για τη μιζέρια φταίει μόνο ο μίζερος.

Απάντησε στην εξής ερώτηση: πώς μοιάζει στα μάτια των άλλων κάποιος που ζηλεύει τους Βούλγαρους; Όχι τους Αμερικάνους, ούτε τους Γάλλους, ή τους Αυστραλούς, ή τους Ολλανδούς, όχι γιατί όλοι αυτοί είναι μαλάκες, γιατί τα αληθινά αλάνια είναι οι Βούλγαροι. Ό,τι να 'ναι.

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
IMG_0917.jpeg

Ernest Borneman Η πατριαρχία
Εκδόσεις ΜΙΕΤ

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Στη Βουλγαρία είμαι σίγουρος οι Βούλγαροι θα λένε "Οι μαλακισμένες οι δικές μας δε γαμιούνται , λες και το έχουν ταγμένο. Τι γκαντέμηδες να μη ζούμε στην Ελλαδάρα, που είναι όλες απελευθερωμένες".

Παρομοίως, εδώ όλοι λένε πως οι λευκές ξεσκίζονται με αράπηδες και κάτω στο Λάγος της Νιγηρίας θα γκρινιάζουν ότι τα ωραία τα μωρά τα γαμάνε οι μικροτσούτσουνοι λευκοί.

Γιατί παιδιά, αν είναι κανείς ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ πάντα ο παράδεισος θα βρίσκεται στις άλλες χώρες.

Μια φωνή λογικής, επιτέλους.
Και, ναι, στη Βουλγαρία όντως το λένε κάποιοι αυτό......
Παντού υπάρχουν σαντμαν....

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Και πάλι δεν απαντάς: αφού είναι τόσο ονειρεμένα, γιατί δε μένεις εκεί;

Γιατί απλά αυτήν η καραμέλα "Οι Βούλγαροι, οι Αργεντίνοι, οι Παραγουάνοι, οι Αφγανοί και οι Σομαλοί γαμάνε αβέρτα, αφού οι γυναίκες τους είναι απελευθερωμένες" είναι ένα κλισέ που έχει παλιώσει. Και το ακούς πάντα από στόματα γκρινιάρηδων ανθρώπων, που είναι μίζεροι και δε θέλουν να παραδεχτούν ότι για τη μιζέρια φταίει μόνο ο μίζερος.

Απάντησε στην εξής ερώτηση: πώς μοιάζει στα μάτια των άλλων κάποιος που ζηλεύει τους Βούλγαρους; Όχι τους Αμερικάνους, ούτε τους Γάλλους, ή τους Αυστραλούς, ή τους Ολλανδούς, όχι γιατί όλοι αυτοί είναι μαλάκες, γιατί τα αληθινά αλάνια είναι οι Βούλγαροι. Ό,τι να 'ναι.
φιλε σορρυ δεν ξερεις απο συζητηση , καλο βραδυ να εχεις

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
φιλε σορρυ δεν ξερεις απο συζητηση , καλο βραδυ να εχεις
Τι μαλακίες λες ότι δεν ξέρω από συζήτηση; Το παίζεις ανωτερότητα επειδή σε στρίμωξα, που ζηλεύεις του Βούλγαρους; Μάθε πως και οι γύφτοι γαμάνε αβέρτα, από 12 χρονών - ε λοιπόν τι; Θα ζηλέψεις και τους γύφτους; Πρώτα βγαίνεις και αποκαλύπτεις τα ψυχαναλυτικά σου προβλήματα δημοσίως και μετά σου φταίει που η συζήτηση δε σε βόλεψε;

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Η διαφορά είναι ότι η γάτα σε οίστρο θα γαμηθεί με τον πρώτο αρσενικό που θα την πλησιάσει.Ενώ η γυναίκα...θα πνίξει τον οίστρο αν δεν γαμηθεί μ'αυτόν που θέλει.

Ο άντρας μόνο αν δεν γαμάει ή δεν έχει γκόμενα,θα λέει ότι παίρνει ευχαρίστηση απο οτιδήποτε άλλο,σπορ,χόμπυ κλπ.Φυσικά κοροιδεύει τον εαυτό του,αφού μόλις ξαναβρει γκόμενα...πέφτει με τα μούτρα.
Κι εκεί το πιο δυνατό αρσενικό γαμαει οπότε εσύ θα γκρινιαζες πάλι ότι η ψιψινελ γαμιεται με τους γάτους που έχουν κάνει κύκλο στην αυλή με το σκύλο τις κότες και το γαϊδούρι.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ο τύπος πήγε Βουλγαρία και δεν γαμησε! Είναι ωραίος!!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε;
Μια βολτα στα μπουρδελα ολο Βουλγαρες και Αλβανες ειναι.
Μονο αυτο να σκεφτεις θα δεις ποσο πιο απελευθερωμενες ειναι
Η Ελλεηνιδα προτιμα να μεινει αγαμητη παρα να την πουν πουτανα
Η ελλενιδα το κάνει τζάμπα με φίλους και γνωστούς, γιατι να πάει σε μπουρδελα η ελλεεινίδα? Βρίσκει χορηγους-αγαπουληδες και τα μασαει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506
Δεν ξέρω τι διαφορά υπάρχει στην ερωτική επιθυμία στα δυο φύλα :confused: Οσες κοπέλες έχω γνωρίσει τους βγάζω άγρια ένστικτα στο κρεββάτι :confused: μάλλον θα φταίει που είμαι σαιξ σίμπωλ :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.998
Πόντοι
6.236
Γεννηθηκαμε σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ παιδια....Βουλγαρια γαμιονται αβερτα τα μωρα και ας εισαι και μπαζο .
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το 'χουν πάρει άλλοι
Θεέ μου, τη δεύτερη φορά
που θα' ρθω να γαμήσω
να με γεννήσεις Βούλγαρο

Τα έχει πει ο Στελλάρας αλλά ποιος τον ακούει...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το 'χουν πάρει άλλοι
Θεέ μου, τη δεύτερη φορά
που θα' ρθω να γαμήσω
να με γεννήσεις Βούλγαρο

Τα έχει πει ο Στελλάρας αλλά ποιος τον ακούει...
Ωριων......επιασες Κορυφη.....αλλα....
maxresdefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom