Ειχα την κουβεντα με φιλο.
Και ενω εγω ελεγα αυτα που λεμε εδω ολοι μας, οι περισσοτεροι τελωσπαντων, αυτος τα εθετε σε διαφορετικη βαση.
Εγω του ελεγα οτι 'men have higher drive for sex', ενω εκεινος μου ελεγε οτι ναι μεν δεν αντιλεγει, αλλα γενικως η κατασταση εχει ως εξης:
γυναικες εχουν οιστρογονα. Οιστρος. Σαν τις γατες. Θελουν, οι πιο πολλες-φυσιολογικες, να πηδηχτουν.
Οταν μια γατα θελει, απλα σκουζει, ελατε.
Ο γατος μπορει και να παει, μπορει και οχι.
Οποτε, πιο μεγαλη ευχαριστηση αισθανεται η γυναικα, παρα ο αντρας, απο την ερωτικη επαφη.
Τωρα, μου ελεγε, οτι οι γυναικες φαινεται να μην ψαχνονται και τοσο κλπ,
εχει να κανει και με κοινωνικους παραγοντες, επιβεβαιωση απο αλλου, επιλογες κλπ.
Ομως αυτο δεν αναιρει αυτο που λεει. Οτι κατα βαση, η γυναικα το ευχαριστιεται πιο πολυ (κι οχι λιγα δευτερολεπτα οπως ο αντρας) και οτι η γυναικα σε πραγματικη βαση, το εχει αναγκη πιο πολυ.
Ενω ο αντρας, αντλει ευχαριστηση, πχ και απο κατι που απαιτει μυικη δυναμη πχ πες ενα σπορ,
αρα δεν πολυκαιγεται για μια αισθηση που μπορει να την παρει και απο αλλου,
δεν ειναι το ιδιο και για τη γυναικα.
Η γυναικα εχει...οιστρο, που σημαινει οτι φυσιολογικα, θελει να τον τρωει.
Ομολογω οτι ποτε δεν θα μπορουσα να το δω απο αυτη την οπτικη γωνια.
Περιμενω τις δικες σας αποψεις.
Και ενω εγω ελεγα αυτα που λεμε εδω ολοι μας, οι περισσοτεροι τελωσπαντων, αυτος τα εθετε σε διαφορετικη βαση.
Εγω του ελεγα οτι 'men have higher drive for sex', ενω εκεινος μου ελεγε οτι ναι μεν δεν αντιλεγει, αλλα γενικως η κατασταση εχει ως εξης:
γυναικες εχουν οιστρογονα. Οιστρος. Σαν τις γατες. Θελουν, οι πιο πολλες-φυσιολογικες, να πηδηχτουν.
Οταν μια γατα θελει, απλα σκουζει, ελατε.
Ο γατος μπορει και να παει, μπορει και οχι.
Οποτε, πιο μεγαλη ευχαριστηση αισθανεται η γυναικα, παρα ο αντρας, απο την ερωτικη επαφη.
Τωρα, μου ελεγε, οτι οι γυναικες φαινεται να μην ψαχνονται και τοσο κλπ,
εχει να κανει και με κοινωνικους παραγοντες, επιβεβαιωση απο αλλου, επιλογες κλπ.
Ομως αυτο δεν αναιρει αυτο που λεει. Οτι κατα βαση, η γυναικα το ευχαριστιεται πιο πολυ (κι οχι λιγα δευτερολεπτα οπως ο αντρας) και οτι η γυναικα σε πραγματικη βαση, το εχει αναγκη πιο πολυ.
Ενω ο αντρας, αντλει ευχαριστηση, πχ και απο κατι που απαιτει μυικη δυναμη πχ πες ενα σπορ,
αρα δεν πολυκαιγεται για μια αισθηση που μπορει να την παρει και απο αλλου,
δεν ειναι το ιδιο και για τη γυναικα.
Η γυναικα εχει...οιστρο, που σημαινει οτι φυσιολογικα, θελει να τον τρωει.
Ομολογω οτι ποτε δεν θα μπορουσα να το δω απο αυτη την οπτικη γωνια.
Περιμενω τις δικες σας αποψεις.