Νέα

Η ερωτική επιθυμία σε καθε φύλο, μια άλλη θεώρηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.556
Πόντοι
216
Ειχα την κουβεντα με φιλο.
Και ενω εγω ελεγα αυτα που λεμε εδω ολοι μας, οι περισσοτεροι τελωσπαντων, αυτος τα εθετε σε διαφορετικη βαση.
Εγω του ελεγα οτι 'men have higher drive for sex', ενω εκεινος μου ελεγε οτι ναι μεν δεν αντιλεγει, αλλα γενικως η κατασταση εχει ως εξης:
γυναικες εχουν οιστρογονα. Οιστρος. Σαν τις γατες. Θελουν, οι πιο πολλες-φυσιολογικες, να πηδηχτουν.
Οταν μια γατα θελει, απλα σκουζει, ελατε.
Ο γατος μπορει και να παει, μπορει και οχι.
Οποτε, πιο μεγαλη ευχαριστηση αισθανεται η γυναικα, παρα ο αντρας, απο την ερωτικη επαφη.

Τωρα, μου ελεγε, οτι οι γυναικες φαινεται να μην ψαχνονται και τοσο κλπ,
εχει να κανει και με κοινωνικους παραγοντες, επιβεβαιωση απο αλλου, επιλογες κλπ.
Ομως αυτο δεν αναιρει αυτο που λεει. Οτι κατα βαση, η γυναικα το ευχαριστιεται πιο πολυ (κι οχι λιγα δευτερολεπτα οπως ο αντρας) και οτι η γυναικα σε πραγματικη βαση, το εχει αναγκη πιο πολυ.

Ενω ο αντρας, αντλει ευχαριστηση, πχ και απο κατι που απαιτει μυικη δυναμη πχ πες ενα σπορ,
αρα δεν πολυκαιγεται για μια αισθηση που μπορει να την παρει και απο αλλου,
δεν ειναι το ιδιο και για τη γυναικα.
Η γυναικα εχει...οιστρο, που σημαινει οτι φυσιολογικα, θελει να τον τρωει.

Ομολογω οτι ποτε δεν θα μπορουσα να το δω απο αυτη την οπτικη γωνια.
Περιμενω τις δικες σας αποψεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.212
Πόντοι
3.786
Και ενω εγω ελεγα αυτα που λεμε εδω ολοι μας, οι περισσοτεροι τελωσπαντων, αυτος τα εθετε σε διαφορετικη βαση.
Εγω του ελεγα οτι 'men have higher drive for sex', ενω εκεινος μου ελεγε οτι ναι μεν δεν αντιλεγει, αλλα γενικως η κατασταση εχει ως εξης:
γυναικες εχουν οιστρογονα. Οιστρος. Σαν τις γατες. Θελουν, οι πιο πολλες-φυσιολογικες, να πηδηχτουν.
Οποτε, πιο μεγαλη ευχαριστηση αισθανεται η γυναικα, παρα ο αντρας, απο την ερωτικη επαφη.

εχει να κανει και με κοινωνικους παραγοντες, επιβεβαιωση απο αλλου, επιλογες κλπ.
Ομως αυτο δεν αναιρει αυτο που λεει. Οτι κατα βαση, η γυναικα το ευχαριστιεται πιο πολυ (κι οχι λιγα δευτερολεπτα οπως ο αντρας) και οτι η γυναικα σε πραγματικη βαση, το εχει αναγκη πιο πολυ.

Ενω ο αντρας, αντλει ευχαριστηση, πχ και απο κατι που απαιτει μυικη δυναμη πχ πες ενα σπορ,

Πουτσόδουλες όλες. Τα έλεγα εγώ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346
Εμείς οι άντρες λέμε ότι θέλουμε σεξ συνέχεια κτλ. αλλά όταν πετύχουμε γυναίκα που θέλει πολύ σεξ τότε βλέπουμε το Χριστό φαντάρο. Γυναίκα που θέλει να πηδιεται αβερτα δεν την πλησιάζουμε στην ορεξη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Η διαφορά είναι ότι η γάτα σε οίστρο θα γαμηθεί με τον πρώτο αρσενικό που θα την πλησιάσει.Ενώ η γυναίκα...θα πνίξει τον οίστρο αν δεν γαμηθεί μ'αυτόν που θέλει.

Ο άντρας μόνο αν δεν γαμάει ή δεν έχει γκόμενα,θα λέει ότι παίρνει ευχαρίστηση απο οτιδήποτε άλλο,σπορ,χόμπυ κλπ.Φυσικά κοροιδεύει τον εαυτό του,αφού μόλις ξαναβρει γκόμενα...πέφτει με τα μούτρα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Η διαφορά είναι ότι η γάτα σε οίστρο θα γαμηθεί με τον πρώτο αρσενικό που θα την πλησιάσει.Ενώ η γυναίκα...θα πνίξει τον οίστρο αν δεν γαμηθεί μ'αυτόν που θέλει.

Ο άντρας μόνο αν δεν γαμάει ή δεν έχει γκόμενα,θα λέει ότι παίρνει ευχαρίστηση απο οτιδήποτε άλλο,σπορ,χόμπυ κλπ.Φυσικά κοροιδεύει τον εαυτό του,αφού μόλις ξαναβρει γκόμενα...πέφτει με τα μούτρα.
Καλο απογευμα Φιλε Sub.....κανεις λαθος για τις γατες....οταν ειναι σε οιστρο πλησιαζουν 3-4 αλλα δεν καθεται σε κανεναν....μετα απο μαχες μεταξυ των Γατουληδων παει ο πιο Ανδρουτσος...και μετα πεφτει μια παρτουζα τυφλα να εχουμε εμεις.....ενας μπαινει...ενας βγαινει.....και γιαυτο τα γατακια εχουνε διαφορα χρωματα....αλλα γκρι...αλλα μαυροασπρα....αλλα διαφορα χρωματα....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
ελα Ωριων...δεν το γνωριζες για τις γατες???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.339
Πόντοι
2.356

η γυναικα αν θελει να γαμηθει εκεινη την ωρα θα παει και με το μπαμπη το σουγια και ας μην ειναι εντελως ο τυπος της...
θα παει με τον πρωτο διαθεσιμο που της αρεσει εστω και λιγο.

ο αντρας δεν εχει τη δυνατοτητα αυτη.

ο αντρας τη μονη δυνατοτητα που εχει ειναι να παει με οποια του κατσει και μην την αρεσει 100%.

θα παει γιατι αυτο προσταζει το φυλο του. (Εκτος αν δε βλεπεται η τυπισσα)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.339
Πόντοι
2.356

η γυναικα παντα εχει διαθεσιμες καβατζες για να γαμηθει ΧΘΕΣ.

ο αντρας εχει παντα διαθεσιμοτητα οταν οποιαδηποτε του στειλει αλλα χωρις να μπορει να γαμησει ΟΠΟΤΕ αυτος θελει παρα μονο οποτε ΑΥΤΕΣ θελησουν

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.186
Πόντοι
6.236
ελα Ωριων...δεν το γνωριζες για τις γατες???
Δεν ξέρω πολλά από γάτες...δεν τις πολυπλησιάζω γιατί αγριεύουν όταν πάω να παίξουμε :cry:
Golden Retrievers Cat GIF

Και οι σκύλοι το ίδιο κάνουμε;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω πολλά από γάτες...δεν τις πολυπλησιάζω γιατί αγριεύουν όταν πάω να παίξουμε :cry:
Golden Retrievers Cat GIF

Και οι σκύλοι το ίδιο κάνουμε;
κατι κανεις λαθος......αστες να σε πλησιασουν εκεινες πρωτα.....μολις τις δει να χαλαρωνουν και να σου τριβονται στα ποδια για να σου δωσουν την μυρωδια τους....συνηθως ειναι προσωπο...μουστακια και ουρα....χαιδεψε τες απαλα στο κεφαλι....σαν να χαιδευεις Μουνακι....γυρω απο τα αυτια τους με το δαχτυλο.....σαν ενας μικρος δονητης....αλλα οχι τοσο γρηγορα.....μετα ειναι δικες σου....αποφευγεις κοιλια....γιατι θα βγαλουν νυχακια.....οπως δεν πλησιαζεις κωλαρακι σε μια που δεν δινει....μονο γλωσσιτσα βαζεις.....
Για τα αλλα συμπαθη τετραποδα δεν γνωριζω.....για τα Διποδα αγνοεις οσα γραφω.......

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
και κατι ακομα Φιλε Ωριων......η Γατα ειναι σαν την Γυναικα...σε πλησιαζει μονο οταν θελει εκεινη....δεν σου ανηκει εκεινη....εσυ της ανηκεις.......αν καταλαβες τι θελω να σου πω.....εσυ πας με τα νερα της για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο...και τα δυο κεφαλια....τωρα αν σου κανει καμμια ψιλομαλακια της τραβας και κανενα χαστουκακι στο κωλαρακι να της δειξεις οτι εσυ εχεις το πανω χερι....της βαζεις ορια.....ναι σε αγαπαω....αλλα προσεχε την συμπεριφορα σου.....

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.186
Πόντοι
6.236
και κατι ακομα Φιλε Ωριων......η Γατα ειναι σαν την Γυναικα...σε πλησιαζει μονο οταν θελει εκεινη....δεν σου ανηκει εκεινη....εσυ της ανηκεις.......αν καταλαβες τι θελω να σου πω.....εσυ πας με τα νερα της για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο...και τα δυο κεφαλια....τωρα αν σου κανει καμμια ψιλομαλακια της τραβας και κανενα χαστουκακι στο κωλαρακι να της δειξεις οτι εσυ εχεις το πανω χερι....τις βαζεις ορια.....ναι σε αγαπαω....αλλα προσεχε την συμπεριφορα σου.....
Πολύ μελετημένος!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
η γυναικα αν θελει να γαμηθει εκεινη την ωρα θα παει και με το μπαμπη το σουγια και ας μην ειναι εντελως ο τυπος της...
θα παει με τον πρωτο διαθεσιμο που της αρεσει εστω και λιγο.

ο αντρας δεν εχει τη δυνατοτητα αυτη.

ο αντρας τη μονη δυνατοτητα που εχει ειναι να παει με οποια του κατσει και μην την αρεσει 100%.

θα παει γιατι αυτο προσταζει το φυλο του. (Εκτος αν δε βλεπεται η τυπισσα)

Η ελλεεινίδα και να θέλει να γαμηθεί,θα το πνίξει.Δεν θα πάει με κανέναν Μπαμπη σουγιά και άγνωστο

Και για να τα λέμε όπως είναι,η ελλεεινίδα που θέλει να γαμιέται,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μένει χωρίς γκόμενο.Όταν είναι μόνη της,σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.290
Πόντοι
1.046
Γεννηθηκαμε σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ παιδια....Βουλγαρια γαμιονται αβερτα τα μωρα και ας εισαι και μπαζο .
Στη Βουλγαρία είμαι σίγουρος οι Βούλγαροι θα λένε "Οι μαλακισμένες οι δικές μας δε γαμιούνται , λες και το έχουν ταγμένο. Τι γκαντέμηδες να μη ζούμε στην Ελλαδάρα, που είναι όλες απελευθερωμένες".

Παρομοίως, εδώ όλοι λένε πως οι λευκές ξεσκίζονται με αράπηδες και κάτω στο Λάγος της Νιγηρίας θα γκρινιάζουν ότι τα ωραία τα μωρά τα γαμάνε οι μικροτσούτσουνοι λευκοί.

Γιατί παιδιά, αν είναι κανείς ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ πάντα ο παράδεισος θα βρίσκεται στις άλλες χώρες.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056
Στη Βουλγαρία είμαι σίγουρος οι Βούλγαροι θα λένε "Οι μαλακισμένες οι δικές μας δε γαμιούνται , λες και το έχουν ταγμένο. Τι γκαντέμηδες να μη ζούμε στην Ελλαδάρα, που είναι όλες απελευθερωμένες".

Παρομοίως, εδώ όλοι λένε πως οι λευκές ξεσκίζονται με αράπηδες και κάτω στο Λάγος της Νιγηρίας θα γκρινιάζουν ότι τα ωραία τα μωρά τα γαμάνε οι μικροτσούτσουνοι λευκοί.

Γιατί παιδιά, αν είναι κανείς ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ πάντα ο παράδεισος θα βρίσκεται στις άλλες χώρες.
Μια φωνή λογικής, επιτέλους.
Και, ναι, στη Βουλγαρία όντως το λένε κάποιοι αυτό......

• Χαχα
Αντιδράσεις: bloom5

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96

Ναι, εσύ μιλούσες με Εγγλέζο, τι σχέση έχει η Ελλάδα με την Αγγλία,καμια

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Μια φωνή λογικής, επιτέλους.
Και, ναι, στη Βουλγαρία όντως το λένε κάποιοι αυτό......
Ποιος Βούλγαρος το λέει αυτό? Στη Βουλγαρία όλοι έχουν μια γκομενα, εγώ μιλάω με αλβανούς και ρωσοποντιους, τα ίδια και χειρότερα με εμάς λένε για τις ελλεινιδες, καλά είμαστε με τις δικές μας λένε,μακριά από ελλεεινιδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom