Νέα

Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Tanja Rahm was prostituted for three years in different Danish brothels. She managed to extricate herself from prostitution when she was 23 years old. Suffering of anxiety and depression, she managed to educate as a therapist, sexologist and as a lecturer. Her 2010 book “A-Z Love and Sexuality” was published in Denmark. In 2014 she got a degree in social education at University Sjaelland.

She teaches students about sexuality and speaks loudly against prostitution. She is a political activist and has spoken politically at hearings in Denmark against prostitution. As a writer, she has written lots of articles about and negative efforts of prostitution.

Tanja wasn’t physically forced into prostitution. She didn’t have a pimp and used to say that her choice was made by her, and her alone. After a long journey with intense therapy, she discovered that her route into prostitution had been psychologically coerced because of a dysfunctional childhood, a youth littered with sexual assaults, and a resulting low self-esteem and a lack of confidence in her surroundings. She now says: “prostitution is never a free choice”.
Μην πηγαινετε στους ψυχολογους θα σας τρελανουν!

Κουτσές στραβές στον Άγιο Παντελεήμονα δηλ. στην κονόμα.
Είναι η κακή η κοινωνία λένε μετά αφού τα πάρουν. Άλλο είναι :grin:

URL]]
 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
«Αγαπητέ, πελάτη του σεξ

Αγαπητή καριόλα ιερόδουλη

Αν θεωρείς ότι εγώ ένιωσα έλξη προς εσένα, τότε κάνεις τρομερό λάθος. Δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία να πάω στη δουλειά, ούτε μια φορά.  Το μόνο πράγμα στο μυαλό μου, ήταν να βγάλω λεφτά και γρήγορα.

Όπως ακριβώς εκατομμύρια εργαζόμενοι σε αυτό τον κόσμο. Δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Μην μπερδέψεις το γεγονός, ότι επειδή είναι εύκολα λεφτά, ήταν πάντα εύκολα για μένα. Γρήγορα ναι.

Να λέμε και καμιά αλήθεια.

Γιατί γρήγορα έμαθα ότι τα "κόλπα" που σου έκανα για να "ολοκληρώνεις" γρήγορα, τα έκανα μόνο και μόνο για να τελειώσουμε και να φύγεις από πάνω μου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κι όχι, δε με ερέθισες ποτέ κατά τη διάρκεια της πράξης. Ήμουν μια τέλεια ηθοποιός. Για χρόνια, είχα την ευκαιρία να εξασκούμαι στο να μη σκέφτομαι τίποτα. Οι σκέψεις μου, όσο ήμασταν μαζί, ήταν αλλού.

Το έχω υπόψη μου. Εσύ δεν πιστεύεις ότι το γνωρίζω.

Κάπου, όπου δεν μπορούσες να μου κλέβεις τον αυτοσεβασμό…

Δεν σου τον ζήτησα ποτέ. Πάλι κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι με ενδιαφέρεις περισσότερο από ότι ενδιαφέρει εσένα η πωλήτρια του μαγαζιού που αγόρασες τη loui viton σου με τα λεφτά μου.


Αν πιστεύεις ότι μου κάνεις χάρη που με πληρώνεις για 30 λεπτά ή μια ώρα, τότε κάνεις λάθος.

Εσύ κάνεις λάθος. Σε επέλεξα για να μου παρέχεις μια υπηρεσία προφανώς μέτρια στην καλύτερη περίπτωση αν κρίνω από τα γραφόμενά σου και υπερκοστολογημένη. Άρα τελικά σου έκανα χάρη γιατί μου πούλησες φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Θα προτιμούσα να γινόταν όλο αυτό, πολύ πιο γρήγορα.

Όλοι το ίδιο θέλουμε στη δουλειά μας. Και πάλι δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Όταν θέλεις να μου το παίξεις σωτήρας, ρωτώντας με τι γυρεύει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σε ένα τέτοιο μέρος, χάνεις το φωτοστέφανο σου όταν μου ζητάς να ξαπλώσω και βάζεις όλη σου τη δύναμη πάνω στο σώμα μου.

Εδώ ότι και να πεις έχεις δίκιο. Έχω όμως ελαφρυντικά που στη δική σου περίπτωση δεν ισχύουν. Πρέπει να καταλάβεις ότι εκείνη την ώρα δε μιλάω εγώ αλλά οι αντρικές μου ορμόνες. Κάτι σαν την επιλόχειο κατάθλιψη ή την περίοδό σου. Εγώ λοιπόν έχω τη δικαιολογία ότι η φύση με οδηγεί να είμαι γλυκός και τρυφερός ή κτήνος και φαλλοκρατικό γουρούνι ανάλογα με τη βιολογική ανάγκη που η φύση μου επιβάλλει να ικανοποιήσω. Γιατί ξέρεις εμείς τα αγοράκια ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσουμε μια φορά στο τόσο αλλιώς θα σκάσουμε. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις επειδή δεν το έχεις βιώσει αλλά εφόσον εγώ σέβομαι τις υστερίες σου 1 φορά το μήνα το πρέπον θα ήταν να σεβαστείς κι εσύ τις δικές μου ανάγκες. Εσύ βέβαια επέλεξες να πουλάς σάντουιτς σε πεινασμένους και να τους κατηγορείς ότι τρώνε σα ζώα, λερώνουν τα τραπέζια και πρέπει να τα καθαρίσεις!!! Μάντεψε ποιος είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ από τους δυο μας!!!

Αν νομίζεις πως χάρη στον ανδρισμό σου, μπορείς να με φέρεις στη κορύφωση, να ξέρεις ότι προσποιούμαι. Θα μπορούσα να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στην προσποίηση. Προσποιούμαι τόσο καλά, που ο ρεσεψιονίστ, πέφτει από την καρέκλα του από τα γέλια. Τι περίμενες; Είσαι ο νούμερο πέντε, ή ο έκτος ή όγδοος εκείνη την ημέρα.

Το γράφει το σάιτ που σε διαφημίζει, το φωνάζει με 30 διαφορετικούς τρόπους η τσατσά που σε παρουσιάζει και ΕΣΥ η ίδια!!! Παρέχεις GFE!! Λες να μην το ξέρω; Η σερβιτόρα που σου σερβίρει τον καφέ σου σου χαμογελάει επειδή σε συμπάθησε πιστεύεις ή επειδή είναι στα καθήκοντά της; Εσύ νιώθεις άσχημα όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί και σου χαμογελάνε;

Νομίζεις ότι ερεθίζομαι, σωματικά ή πνευματικά, με το να κάνω σεξ με άντρες που δεν επιλέγω εγώ η ίδια; Ούτε καν.

Νομίζεις ότι ο γιατρός που σε εξέταζε κάθε μήνα γούσταρε να βλέπει το μουνί σου πρωινιάτικα; Δουλειά το λένε. Έχεις κάνει κάποια άλλη εκτός από ιερόδουλη και κοροϊδεύω τον κόσμο-σεξοθεραπεύτρια;

Τα γεννητικά μου όργανα έχουν "καεί" από τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά.

Και της γραμματέως μου της πονάνε τα χέρια από το πληκτρολόγιο και κοιμάται 5 ώρες τη μέρα από την πίεση και την υπερένταση. Που μας οδηγεί αυτή ή κουβέντα; Ότι η δουλειά είναι ζόρικο πράγμα; Μήπως είσαι ΚΚΕ;

Και κουράστηκα. Κουράστηκα τόσο, που συχνά πρέπει να είμαι προσεκτική όταν κλείνω τα μάτια για να μην αποκοιμηθώ, ενώ συνεχίζω και "συμμετέχω" στην ερωτική πράξη.


Άλλαξε επάγγελμα. Ούπς ξέχασα. Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Αν νομίζεις ότι με πληρώνεις για να ακούω τις ψιλοκουβέντες σου, τότε ξανασκέψου το. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις δικαιολογίες σου. Δεν με ενδιαφέρει αν με τη γυναίκα σου δεν κάνετε σεξ. Όταν πιστεύεις ότι σε συμπονώ και σε κατανοώ, τότε σίγουρα είναι ψέμα. Δε νιώθω παρά περιφρόνηση για σένα.

Το ίδιο κι ο ψυχολόγος σου αλλά δε βλέπω να αισθάνεσαι άσχημα που πηγαίνεις και του τα ακουμπάς.

Όταν υμνείς εμένα και το σώμα μου, ή τις σεξουαλικές μου ικανότητες, απλά είναι σαν να κάνεις εμετό πάνω μου. Δε βλέπεις τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα…

Εσύ το σεφ που σου έφτιαξε εκείνο το καταπληκτικό πιάτο τον εκτίμησες σαν άνθρωπο και πήγες στο μαγαζί του; Το δικηγόρο ή το λογιστή σου τους επέλεξες με βάση τον εσωτερικό τους κόσμο;

Στην πραγματικότητα, δε λες ποτέ εκείνες τις σκέψεις που θέλω να ακούσω. Αντίθετα, λες αυτά που εσύ έχεις ανάγκη να ακούσεις. Λες, προκειμένου να διατηρήσεις την αυταπάτη, και σταματάς να σκέφτεσαι πώς κατέληξα εδώ, όταν ήμουν μόλις 20 ετών. Βασικά, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί έχεις μόνο ένα στόχο- να δείξεις τη δύναμή σου, πληρώνοντας με για να χρησιμοποιήσεις το σώμα μου για ευχαρίστηση.

Από πού προκύπτει ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό; Σου συστήθηκα ως ιεραπόστολος ή κοινωνικός λειτουργός;

Και όχι, δεν πηγαίνω σπίτι όταν εσύ τελειώνεις. Εγώ, συνεχίζω να εργάζομαι, λέγοντας στον επόμενο πελάτη ακριβώς την ίδια ιστορία που θέλει να ακούσει. Είστε τόσο απορροφημένοι από τη λαγνεία σας…

Όπως ακριβώς ο πωλητής, ο σερβιτόρος και γενικά η παροχή υπηρεσιών. Δεν καταλαβαίνω το σφάλμα μου που σε ενοχλεί.

Όταν αγοράζεις το σεξ, αυτό λέει πολλά για σένα, για την ανθρωπιά σου, για τη σεξουαλικότητά σου. Για μένα, είναι αδυναμία.

Εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Ας πούμε εσύ που δεν είσαι ικανή να πλύνεις το βρακί σου και να μαγειρέψεις η ίδια να φας γιατί έχεις την απαίτηση να γίνεις μάνα; Είσαι κρίνεις ικανή να φροντίσεις ένα νεογέννητο; Δε σου απαγόρεψε κανένας να γκαστρωθείς όμως ούτε σε κατηγόρησαν ως μέγαιρα.

 Η πορνεία υπάρχει γιατί είσαι μισογύνης και γιατί ενδιαφέρεσαι για τις σεξουαλικές σου ανάγκες.

Ο βιασμός υπάρχει γι αυτούς τους λόγους.Η πορνεία υπάρχει ανέκαθεν επειδή εσύ είσαι ανίκανη να ικανοποιήσεις τα θέλω σου με άλλο τρόπο κι εμένα με τυραννάει η φύση μου την οποία ΕΣΥ εκμεταλλεύεσαι. Αν ήσουν η κόρη της Μπετανκούρ  και είχες τη Λορεαλ δική σου δε θα έβγαινες στο καλντερίμι έτσι δεν είναι;

Σε λυπάμαι, ειλικρινά, επειδή νομίζεις ότι το σεξ είναι να εκσπερματώνεις μέσα στον κόλπο μιας ξένης.

Το τι νομίζω και το γιατί έρχομαι σε σένα άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Όσο για το ποιος αξίζει λύπηση απλά σύγκρινε ποιος ζει από την πορνεία που μισεί ακόμα και τώρα, έστω έμμεσα.

Είχα πολλές εμπειρίες ως ιερόδουλη. Με ώθησε ώστε να γράψω αυτό το γράμμα σε σένα.

Κι εγώ ως πελάτης. Και ξέρεις θα ήταν λογικό εφόσον πληρώνω να έχω καλές εμπειρίες γιατί αυτό παραγγέλνω. Αλλά  υπήρξαν πολλές φορές που δεν ήταν έτσι. Υπήρξαν φορές που εισέπραξα χωρίς λόγο ειρωνεία και απαξίωση που πλήγωσε τον ανδρισμό μου. Υπήρξαν και περιπτώσεις ανθρώπων που μια τραυματική τους πρώτη εμπειρία από μια συνάδερφό σου τους δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα σεξουαλική τους ζωή. Κι όμως το μόνο που ήθελαν ήταν να τους δείξει κάποια που πάνε τα τέσσερα ώστε να μην ξεφτιλιστούν στην κοπελίτσα που γούσταραν ως έφηβοι.  Αυτό δε με έκανε να μισήσω τις εργαζόμενες στο χώρο του σεξ. Και σκέψου ότι εγώ αγόραζα υπηρεσία και ήταν υποχρέωσή σου να την παρέχεις καλά.

Εσύ, φυσικά, περνιέσαι για ένας από τους καλούς πελάτες. Αλλά δεν υπάρχουν καλοί πελάτες.

Εδώ είναι η βασική μας διαφορά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ιερόδουλες. Είναι αυτές που τους αρέσει αυτό το επάγγελμα για όλα αυτά που τους προσφέρει. Το σεξ, το χρήμα, την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους, την αίσθηση της εξουσίας που τους προσφέρει το μουνί τους. Είναι κι αυτές που το επέλεξαν σκεπτόμενες ρεαλιστικά και ζυγίζοντας τις επιλογές με τις οποίες γεννήθηκαν στη ζωή. Και το κάνουν καλά για όσο καιρό επιλέγουν να το κάνουν. Όπως μια πολύ γνωστή στη χώρα μου ιερόδουλη η Γαβριέλλα. Ή οι συνειδητοποιημένες Ρωσίδες της δεκαετίας του 2000 που είχε μαυρίσει το μάτι τους από την πείνα και τη φάπα του πατέρα αλκοόλα και πήραν τα στριγκάκια τους και έβγαλαν κομμωτήρια και διαμερίσματα. Και είναι χαρούμενες που ενώ γεννήθηκαν μέσα στα σκατά μπόρεσαν στα 32 ή τα 35 τους να έχουν μια περιουσία που θα τους επιτρέψει να ζήσουν όπως ήθελαν χωρίς να δουλεύουν.

Διότι σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι είσαι Δανή!!!!! ΔΑΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!! Άλλη μια: Είσαι ΔΑΝΗ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δηλαδή είσαι σε μια χώρα που έχει το 5ο μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο, ποσοστά ανεργίας ίσα με τις θερμοκρασίες σας το χειμώνα, κοινωνικές υπηρεσίες που ο υπόλοιπος κόσμος τις έχει ως πρότυπο. Ξέρεις στη χώρα μου πνίγονται πρόσφυγες στο Αιγαίο για να καταφέρουν να φτάσουν στη Δανία και να σου καθαρίζουν το σπίτι. Είναι το όνειρό τους!!!

Θα μπορούσες να βρεις άλλη δουλειά και να ζήσεις πολύ καλά από αυτή. Θα μπορούσες να μιλήσεις στον καθηγητή σου στο σχολείο  που σίγουρα δε μοιάζει με τους δικούς μου καθηγητές. Και αυτός να σε βοηθήσει πραγματικά σε συνεργασία με τις κατάλληλες κοινωνικές δομές ώστε να ξεπεράσεις το τραυματικό γεγονός που έζησες. Εσύ επέλεξες να πάρεις τον κακό το δρόμο. ΟΚ. Στην πορεία το μετάνιωσες και άλλαξες ρότα. Πάλι ΟΚ. Από πού προκύπτει ότι εγώ είμαι το καθίκι επειδή εσύ τα σκάτωσες στη ζωή σου για κάποια περίοδο;

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα καλό ψυχολόγο. Αλλά δυστυχώς για να πας εκεί πρέπει πρώτα να αναγνωρίσεις το πρόβλημά σου. Κι αυτό είναι ότι δε θες να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου και ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Tanja Rahm»



Σκατά στα μούτρα σου κομπλεξικιά!!!
Άλτης επί κυρίας

Υ.Γ. Πρέπει να βαριέμαι πάρα πολύ όμως!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Πέρα απ' την πλακα - και μιας και διαβασα το "βιογραφικο" της συντακτριας του κειμενου - ΑΝ οντως υπηρξε πουτανα (γεγονος που δεν γνωριζει κανεις, και πονταρω εναντιον του),
α) Ειναι, ουτως ή αλλως διαταραγμενη, για λογους ασχετους με την πορνεια.
β) Ειναι ΔΟΜΙΚΑ λαθος σ' αυτα που κανει: Ζητα απαγορευσή της, επειδη δεν αρεσε στην ιδια => Αυτο, λεγεται φασισμος!
γ) Παραδεχεται πως εξαπατουσε. Δηλαδη, εκμεταλλευοταν την αναγκη των πελατων για σωματικη ή/και ψυχικη επαφη, παιρνοντάς τους λεφτα. Και, την ιδια στιγμη, το παιζει θυμα => Λογικα εωλο.
δ) Ο εκνευρισμος του ΚΑΘΕ εργαζομενου με τη δουλεια που κανει, χωρις να του "αρεσει" (σε ελαχιστους αρεσει η δουλεια τους), εκφραζεται πανω στους πελατες, ή τ' αφεντικα. Επειδη στον συγκεκριμενο κλαδο τ' αφεντικα εχουν οπλα, εκφραζεται στους πελατες. Ολα τ' αλλα περι "επιβολης", "βιασμου" (ενω μας τα παιρνουν χοντρα!), "ανηθικοτητας" κλπ, τ' ακουω βερεσε.

Νομιζω πως, ακομη και μια "βαμμενη" φεμινιστρια, αν εχει λιιιγο μυαλο, θα πρεπει να διεκδικησει σταματημα του trafficking, νομιμοποιηση της πορνειας, υποχρεωτικες εξετασεις στις εκδιδομενες κλπ. Η καθε λογης απαγορευση σ' ενα πραγμα που γινεται, κοινη συναινεσει, μεταξυ ενηλικων, εναντι αμοιβης, ειναι απλα φασισμος.
Αν οχι και ρατσισμος (οποιος δεν μπορει να εχει γκομενα της αρεσκειας του, ας μην γαμαει!/ Συμπεριλαμβανομενων τυφλων, κουτσων κλπ)

Αυτα...

 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Πέρα απ' την πλακα - και μιας και διαβασα το "βιογραφικο" της συντακτριας του κειμενου - ΑΝ οντως υπηρξε πουτανα (γεγονος που δεν γνωριζει κανεις, και πονταρω εναντιον του),
α) Ειναι, ουτως ή αλλως διαταραγμενη, για λογους ασχετους με την πορνεια.
β) Ειναι ΔΟΜΙΚΑ λαθος σ' αυτα που κανει: Ζητα απαγορευσή της, επειδη δεν αρεσε στην ιδια => Αυτο, λεγεται φασισμος!
γ) Παραδεχεται πως εξαπατουσε. Δηλαδη, εκμεταλλευοταν την αναγκη των πελατων για σωματικη ή/και ψυχικη επαφη, παιρνοντάς τους λεφτα. Και, την ιδια στιγμη, το παιζει θυμα => Λογικα εωλο.
δ) Ο εκνευρισμος του ΚΑΘΕ εργαζομενου με τη δουλεια που κανει, χωρις να του "αρεσει" (σε ελαχιστους αρεσει η δουλεια τους), εκφραζεται πανω στους πελατες, ή τ' αφεντικα. Επειδη στον συγκεκριμενο κλαδο τ' αφεντικα εχουν οπλα, εκφραζεται στους πελατες. Ολα τ' αλλα περι "επιβολης", "βιασμου" (ενω μας τα παιρνουν χοντρα!), "ανηθικοτητας" κλπ, τ' ακουω βερεσε.

Νομιζω πως, ακομη και μια "βαμμενη" φεμινιστρια, αν εχει λιιιγο μυαλο, θα πρεπει να διεκδικησει σταματημα του trafficking, νομιμοποιηση της πορνειας, υποχρεωτικες εξετασεις στις εκδιδομενες κλπ. Η καθε λογης απαγορευση σ' ενα πραγμα που γινεται, κοινη συναινεσει, μεταξυ ενηλικων, εναντι αμοιβης, ειναι απλα φασισμος.
Αν οχι και ρατσισμος (οποιος δεν μπορει να εχει γκομενα της αρεσκειας του, ας μην γαμαει!/ Συμπεριλαμβανομενων τυφλων, κουτσων κλπ)

Αυτα...

+ Με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα :rockon:


 

coolfly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Μηνύματα
110
Κριτικές
15
Like
758
Πόντοι
991
Η τύπισα πρέπει να κουβαλάει πολλά απωθημένα... :headbang:
 

Joxx

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Μηνύματα
1.093
Κριτικές
20
Like
884
Πόντοι
1.026
Έχει μικρές δόσεις αληθειας...αλλά η τύπισσα τραγικη..συμφωνώ με τους περισσότερους ότι ήταν ξεπέτα κ δεν σεβάστηκε τους πελάτες που της πρόσφεραν τα λεφτά τους. Δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι χάρη σε αυτούς άλλαξε τον τρόπο ζωής της...κομπλεξικό ήταν κ προφανώς έτσι θα μεινει...
 

trio_stuges

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
98
Like
172
Πόντοι
0
«Αγαπητέ, πελάτη του σεξ

Αγαπητή καριόλα ιερόδουλη

Αν θεωρείς ότι εγώ ένιωσα έλξη προς εσένα, τότε κάνεις τρομερό λάθος. Δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία να πάω στη δουλειά, ούτε μια φορά.  Το μόνο πράγμα στο μυαλό μου, ήταν να βγάλω λεφτά και γρήγορα.

Όπως ακριβώς εκατομμύρια εργαζόμενοι σε αυτό τον κόσμο. Δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Μην μπερδέψεις το γεγονός, ότι επειδή είναι εύκολα λεφτά, ήταν πάντα εύκολα για μένα. Γρήγορα ναι.

Να λέμε και καμιά αλήθεια.

Γιατί γρήγορα έμαθα ότι τα "κόλπα" που σου έκανα για να "ολοκληρώνεις" γρήγορα, τα έκανα μόνο και μόνο για να τελειώσουμε και να φύγεις από πάνω μου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κι όχι, δε με ερέθισες ποτέ κατά τη διάρκεια της πράξης. Ήμουν μια τέλεια ηθοποιός. Για χρόνια, είχα την ευκαιρία να εξασκούμαι στο να μη σκέφτομαι τίποτα. Οι σκέψεις μου, όσο ήμασταν μαζί, ήταν αλλού.

Το έχω υπόψη μου. Εσύ δεν πιστεύεις ότι το γνωρίζω.

Κάπου, όπου δεν μπορούσες να μου κλέβεις τον αυτοσεβασμό…

Δεν σου τον ζήτησα ποτέ. Πάλι κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι με ενδιαφέρεις περισσότερο από ότι ενδιαφέρει εσένα η πωλήτρια του μαγαζιού που αγόρασες τη loui viton σου με τα λεφτά μου.


Αν πιστεύεις ότι μου κάνεις χάρη που με πληρώνεις για 30 λεπτά ή μια ώρα, τότε κάνεις λάθος.

Εσύ κάνεις λάθος. Σε επέλεξα για να μου παρέχεις μια υπηρεσία προφανώς μέτρια στην καλύτερη περίπτωση αν κρίνω από τα γραφόμενά σου και υπερκοστολογημένη. Άρα τελικά σου έκανα χάρη γιατί μου πούλησες φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Θα προτιμούσα να γινόταν όλο αυτό, πολύ πιο γρήγορα.

Όλοι το ίδιο θέλουμε στη δουλειά μας. Και πάλι δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Όταν θέλεις να μου το παίξεις σωτήρας, ρωτώντας με τι γυρεύει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σε ένα τέτοιο μέρος, χάνεις το φωτοστέφανο σου όταν μου ζητάς να ξαπλώσω και βάζεις όλη σου τη δύναμη πάνω στο σώμα μου.

Εδώ ότι και να πεις έχεις δίκιο. Έχω όμως ελαφρυντικά που στη δική σου περίπτωση δεν ισχύουν. Πρέπει να καταλάβεις ότι εκείνη την ώρα δε μιλάω εγώ αλλά οι αντρικές μου ορμόνες. Κάτι σαν την επιλόχειο κατάθλιψη ή την περίοδό σου. Εγώ λοιπόν έχω τη δικαιολογία ότι η φύση με οδηγεί να είμαι γλυκός και τρυφερός ή κτήνος και φαλλοκρατικό γουρούνι ανάλογα με τη βιολογική ανάγκη που η φύση μου επιβάλλει να ικανοποιήσω. Γιατί ξέρεις εμείς τα αγοράκια ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσουμε μια φορά στο τόσο αλλιώς θα σκάσουμε. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις επειδή δεν το έχεις βιώσει αλλά εφόσον εγώ σέβομαι τις υστερίες σου 1 φορά το μήνα το πρέπον θα ήταν να σεβαστείς κι εσύ τις δικές μου ανάγκες. Εσύ βέβαια επέλεξες να πουλάς σάντουιτς σε πεινασμένους και να τους κατηγορείς ότι τρώνε σα ζώα, λερώνουν τα τραπέζια και πρέπει να τα καθαρίσεις!!! Μάντεψε ποιος είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ από τους δυο μας!!!

Αν νομίζεις πως χάρη στον ανδρισμό σου, μπορείς να με φέρεις στη κορύφωση, να ξέρεις ότι προσποιούμαι. Θα μπορούσα να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στην προσποίηση. Προσποιούμαι τόσο καλά, που ο ρεσεψιονίστ, πέφτει από την καρέκλα του από τα γέλια. Τι περίμενες; Είσαι ο νούμερο πέντε, ή ο έκτος ή όγδοος εκείνη την ημέρα.

Το γράφει το σάιτ που σε διαφημίζει, το φωνάζει με 30 διαφορετικούς τρόπους η τσατσά που σε παρουσιάζει και ΕΣΥ η ίδια!!! Παρέχεις GFE!! Λες να μην το ξέρω; Η σερβιτόρα που σου σερβίρει τον καφέ σου σου χαμογελάει επειδή σε συμπάθησε πιστεύεις ή επειδή είναι στα καθήκοντά της; Εσύ νιώθεις άσχημα όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί και σου χαμογελάνε;

Νομίζεις ότι ερεθίζομαι, σωματικά ή πνευματικά, με το να κάνω σεξ με άντρες που δεν επιλέγω εγώ η ίδια; Ούτε καν.

Νομίζεις ότι ο γιατρός που σε εξέταζε κάθε μήνα γούσταρε να βλέπει το μουνί σου πρωινιάτικα; Δουλειά το λένε. Έχεις κάνει κάποια άλλη εκτός από ιερόδουλη και κοροϊδεύω τον κόσμο-σεξοθεραπεύτρια;

Τα γεννητικά μου όργανα έχουν "καεί" από τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά.

Και της γραμματέως μου της πονάνε τα χέρια από το πληκτρολόγιο και κοιμάται 5 ώρες τη μέρα από την πίεση και την υπερένταση. Που μας οδηγεί αυτή ή κουβέντα; Ότι η δουλειά είναι ζόρικο πράγμα; Μήπως είσαι ΚΚΕ;

Και κουράστηκα. Κουράστηκα τόσο, που συχνά πρέπει να είμαι προσεκτική όταν κλείνω τα μάτια για να μην αποκοιμηθώ, ενώ συνεχίζω και "συμμετέχω" στην ερωτική πράξη.


Άλλαξε επάγγελμα. Ούπς ξέχασα. Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Αν νομίζεις ότι με πληρώνεις για να ακούω τις ψιλοκουβέντες σου, τότε ξανασκέψου το. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις δικαιολογίες σου. Δεν με ενδιαφέρει αν με τη γυναίκα σου δεν κάνετε σεξ. Όταν πιστεύεις ότι σε συμπονώ και σε κατανοώ, τότε σίγουρα είναι ψέμα. Δε νιώθω παρά περιφρόνηση για σένα.

Το ίδιο κι ο ψυχολόγος σου αλλά δε βλέπω να αισθάνεσαι άσχημα που πηγαίνεις και του τα ακουμπάς.

Όταν υμνείς εμένα και το σώμα μου, ή τις σεξουαλικές μου ικανότητες, απλά είναι σαν να κάνεις εμετό πάνω μου. Δε βλέπεις τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα…

Εσύ το σεφ που σου έφτιαξε εκείνο το καταπληκτικό πιάτο τον εκτίμησες σαν άνθρωπο και πήγες στο μαγαζί του; Το δικηγόρο ή το λογιστή σου τους επέλεξες με βάση τον εσωτερικό τους κόσμο;

Στην πραγματικότητα, δε λες ποτέ εκείνες τις σκέψεις που θέλω να ακούσω. Αντίθετα, λες αυτά που εσύ έχεις ανάγκη να ακούσεις. Λες, προκειμένου να διατηρήσεις την αυταπάτη, και σταματάς να σκέφτεσαι πώς κατέληξα εδώ, όταν ήμουν μόλις 20 ετών. Βασικά, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί έχεις μόνο ένα στόχο- να δείξεις τη δύναμή σου, πληρώνοντας με για να χρησιμοποιήσεις το σώμα μου για ευχαρίστηση.

Από πού προκύπτει ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό; Σου συστήθηκα ως ιεραπόστολος ή κοινωνικός λειτουργός;

Και όχι, δεν πηγαίνω σπίτι όταν εσύ τελειώνεις. Εγώ, συνεχίζω να εργάζομαι, λέγοντας στον επόμενο πελάτη ακριβώς την ίδια ιστορία που θέλει να ακούσει. Είστε τόσο απορροφημένοι από τη λαγνεία σας…

Όπως ακριβώς ο πωλητής, ο σερβιτόρος και γενικά η παροχή υπηρεσιών. Δεν καταλαβαίνω το σφάλμα μου που σε ενοχλεί.

Όταν αγοράζεις το σεξ, αυτό λέει πολλά για σένα, για την ανθρωπιά σου, για τη σεξουαλικότητά σου. Για μένα, είναι αδυναμία.

Εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Ας πούμε εσύ που δεν είσαι ικανή να πλύνεις το βρακί σου και να μαγειρέψεις η ίδια να φας γιατί έχεις την απαίτηση να γίνεις μάνα; Είσαι κρίνεις ικανή να φροντίσεις ένα νεογέννητο; Δε σου απαγόρεψε κανένας να γκαστρωθείς όμως ούτε σε κατηγόρησαν ως μέγαιρα.

 Η πορνεία υπάρχει γιατί είσαι μισογύνης και γιατί ενδιαφέρεσαι για τις σεξουαλικές σου ανάγκες.

Ο βιασμός υπάρχει γι αυτούς τους λόγους.Η πορνεία υπάρχει ανέκαθεν επειδή εσύ είσαι ανίκανη να ικανοποιήσεις τα θέλω σου με άλλο τρόπο κι εμένα με τυραννάει η φύση μου την οποία ΕΣΥ εκμεταλλεύεσαι. Αν ήσουν η κόρη της Μπετανκούρ  και είχες τη Λορεαλ δική σου δε θα έβγαινες στο καλντερίμι έτσι δεν είναι;

Σε λυπάμαι, ειλικρινά, επειδή νομίζεις ότι το σεξ είναι να εκσπερματώνεις μέσα στον κόλπο μιας ξένης.

Το τι νομίζω και το γιατί έρχομαι σε σένα άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Όσο για το ποιος αξίζει λύπηση απλά σύγκρινε ποιος ζει από την πορνεία που μισεί ακόμα και τώρα, έστω έμμεσα.

Είχα πολλές εμπειρίες ως ιερόδουλη. Με ώθησε ώστε να γράψω αυτό το γράμμα σε σένα.

Κι εγώ ως πελάτης. Και ξέρεις θα ήταν λογικό εφόσον πληρώνω να έχω καλές εμπειρίες γιατί αυτό παραγγέλνω. Αλλά  υπήρξαν πολλές φορές που δεν ήταν έτσι. Υπήρξαν φορές που εισέπραξα χωρίς λόγο ειρωνεία και απαξίωση που πλήγωσε τον ανδρισμό μου. Υπήρξαν και περιπτώσεις ανθρώπων που μια τραυματική τους πρώτη εμπειρία από μια συνάδερφό σου τους δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα σεξουαλική τους ζωή. Κι όμως το μόνο που ήθελαν ήταν να τους δείξει κάποια που πάνε τα τέσσερα ώστε να μην ξεφτιλιστούν στην κοπελίτσα που γούσταραν ως έφηβοι.  Αυτό δε με έκανε να μισήσω τις εργαζόμενες στο χώρο του σεξ. Και σκέψου ότι εγώ αγόραζα υπηρεσία και ήταν υποχρέωσή σου να την παρέχεις καλά.

Εσύ, φυσικά, περνιέσαι για ένας από τους καλούς πελάτες. Αλλά δεν υπάρχουν καλοί πελάτες.

Εδώ είναι η βασική μας διαφορά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ιερόδουλες. Είναι αυτές που τους αρέσει αυτό το επάγγελμα για όλα αυτά που τους προσφέρει. Το σεξ, το χρήμα, την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους, την αίσθηση της εξουσίας που τους προσφέρει το μουνί τους. Είναι κι αυτές που το επέλεξαν σκεπτόμενες ρεαλιστικά και ζυγίζοντας τις επιλογές με τις οποίες γεννήθηκαν στη ζωή. Και το κάνουν καλά για όσο καιρό επιλέγουν να το κάνουν. Όπως μια πολύ γνωστή στη χώρα μου ιερόδουλη η Γαβριέλλα. Ή οι συνειδητοποιημένες Ρωσίδες της δεκαετίας του 2000 που είχε μαυρίσει το μάτι τους από την πείνα και τη φάπα του πατέρα αλκοόλα και πήραν τα στριγκάκια τους και έβγαλαν κομμωτήρια και διαμερίσματα. Και είναι χαρούμενες που ενώ γεννήθηκαν μέσα στα σκατά μπόρεσαν στα 32 ή τα 35 τους να έχουν μια περιουσία που θα τους επιτρέψει να ζήσουν όπως ήθελαν χωρίς να δουλεύουν.

Διότι σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι είσαι Δανή!!!!! ΔΑΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!! Άλλη μια: Είσαι ΔΑΝΗ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δηλαδή είσαι σε μια χώρα που έχει το 5ο μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο, ποσοστά ανεργίας ίσα με τις θερμοκρασίες σας το χειμώνα, κοινωνικές υπηρεσίες που ο υπόλοιπος κόσμος τις έχει ως πρότυπο. Ξέρεις στη χώρα μου πνίγονται πρόσφυγες στο Αιγαίο για να καταφέρουν να φτάσουν στη Δανία και να σου καθαρίζουν το σπίτι. Είναι το όνειρό τους!!!

Θα μπορούσες να βρεις άλλη δουλειά και να ζήσεις πολύ καλά από αυτή. Θα μπορούσες να μιλήσεις στον καθηγητή σου στο σχολείο  που σίγουρα δε μοιάζει με τους δικούς μου καθηγητές. Και αυτός να σε βοηθήσει πραγματικά σε συνεργασία με τις κατάλληλες κοινωνικές δομές ώστε να ξεπεράσεις το τραυματικό γεγονός που έζησες. Εσύ επέλεξες να πάρεις τον κακό το δρόμο. ΟΚ. Στην πορεία το μετάνιωσες και άλλαξες ρότα. Πάλι ΟΚ. Από πού προκύπτει ότι εγώ είμαι το καθίκι επειδή εσύ τα σκάτωσες στη ζωή σου για κάποια περίοδο;

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα καλό ψυχολόγο. Αλλά δυστυχώς για να πας εκεί πρέπει πρώτα να αναγνωρίσεις το πρόβλημά σου. Κι αυτό είναι ότι δε θες να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου και ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Tanja Rahm»



Σκατά στα μούτρα σου κομπλεξικιά!!!
Άλτης επί κυρίας

Υ.Γ. Πρέπει να βαριέμαι πάρα πολύ όμως!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
 

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Μηνύματα
1.655
Like
160
Πόντοι
16
Δυστυχισμένη ήταν και είναι .
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
«Αγαπητέ, πελάτη του σεξ

Αν θεωρείς ότι εγώ ένιωσα έλξη προς εσένα, τότε κάνεις τρομερό λάθος. Δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία να πάω στη δουλειά, ούτε μια φορά. Το μόνο πράγμα στο μυαλό μου, ήταν να βγάλω λεφτά και γρήγορα.
Μην μπερδέψεις το γεγονός, ότι επειδή είναι εύκολα λεφτά, ήταν πάντα εύκολα για μένα. Γρήγορα ναι. Γιατί γρήγορα έμαθα ότι τα "κόλπα" που σου έκανα για να "ολοκληρώνεις" γρήγορα, τα έκανα μόνο και μόνο για να τελειώσουμε και να φύγεις από πάνω μου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κι όχι, δε με ερέθισες ποτέ κατά τη διάρκεια της πράξης. Ήμουν μια τέλεια ηθοποιός. Για χρόνια, είχα την ευκαιρία να εξασκούμαι στο να μη σκέφτομαι τίποτα. Οι σκέψεις μου, όσο ήμασταν μαζί, ήταν αλλού. Κάπου, όπου δεν μπορούσες να μου κλέβεις τον αυτοσεβασμό…

Αν πιστεύεις ότι μου κάνεις χάρη που με πληρώνεις για 30 λεπτά ή μια ώρα, τότε κάνεις λάθος. Θα προτιμούσα να γινόταν όλο αυτό, πολύ πιο γρήγορα. Όταν θέλεις να μου το παίξεις σωτήρας, ρωτώντας με τι γυρεύει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σε ένα τέτοιο μέρος, χάνεις το φωτοστέφανο σου όταν μου ζητάς να ξαπλώσω και βάζεις όλη σου τη δύναμη πάνω στο σώμα μου.

Αν νομίζεις πως χάρη στον ανδρισμό σου, μπορείς να με φέρεις στη κορύφωση, να ξέρεις ότι προσποιούμαι. Θα μπορούσα να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στην προσποίηση. Προσποιούμαι τόσο καλά, που ο ρεσεψιονίστ, πέφτει από την καρέκλα του από τα γέλια. Τι περίμενες; Είσαι ο νούμερο πέντε, ή ο έκτος ή όγδοος εκείνη την ημέρα.

Νομίζεις ότι ερεθίζομαι, σωματικά ή πνευματικά, με το να κάνω σεξ με άντρες που δεν επιλέγω εγώ η ίδια; Ούτε καν. Τα γεννητικά μου όργανα έχουν "καεί" από τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά. Και κουράστηκα. Κουράστηκα τόσο, που συχνά πρέπει να είμαι προσεκτική όταν κλείνω τα μάτια για να μην αποκοιμηθώ, ενώ συνεχίζω και "συμμετέχω" στην ερωτική πράξη.

Αν νομίζεις ότι με πληρώνεις για να ακούω τις ψιλοκουβέντες σου, τότε ξανασκέψου το. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις δικαιολογίες σου. Δεν με ενδιαφέρει αν με τη γυναίκα σου δεν κάνετε σεξ. Όταν πιστεύεις ότι σε συμπονώ και σε κατανοώ, τότε σίγουρα είναι ψέμα. Δε νιώθω παρά περιφρόνηση για σένα.

Όταν υμνείς εμένα και το σώμα μου, ή τις σεξουαλικές μου ικανότητες, απλά είναι σαν να κάνεις εμετό πάνω μου. Δε βλέπεις τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα… Στην πραγματικότητα, δε λες ποτέ εκείνες τις σκέψεις που θέλω να ακούσω. Αντίθετα, λες αυτά που εσύ έχεις ανάγκη να ακούσεις. Λες, προκειμένου να διατηρήσεις την αυταπάτη, και σταματάς να σκέφτεσαι πώς κατέληξα εδώ, όταν ήμουν μόλις 20 ετών. Βασικά, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί έχεις μόνο ένα στόχο- να δείξεις τη δύναμή σου, πληρώνοντας με για να χρησιμοποιήσεις το σώμα μου για ευχαρίστηση.

Και όχι, δεν πηγαίνω σπίτι όταν εσύ τελειώνεις. Εγώ, συνεχίζω να εργάζομαι, λέγοντας στον επόμενο πελάτη ακριβώς την ίδια ιστορία που θέλει να ακούσει. Είστε τόσο απορροφημένοι από τη λαγνεία σας…

Όταν αγοράζεις το σεξ, αυτό λέει πολλά για σένα, για την ανθρωπιά σου, για τη σεξουαλικότητά σου. Για μένα, είναι αδυναμία. Η πορνεία υπάρχει γιατί είσαι μισογύνης και γιατί ενδιαφέρεσαι για τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Σε λυπάμαι, ειλικρινά, επειδή νομίζεις ότι το σεξ είναι να εκσπερματώνεις μέσα στον κόλπο μιας ξένης.

Είχα πολλές εμπειρίες ως ιερόδουλη. Με ώθησε ώστε να γράψω αυτό το γράμμα σε σένα. Εσύ, φυσικά, περνιέσαι για ένας από τους καλούς πελάτες. Αλλά δεν υπάρχουν καλοί πελάτες…

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Tanja Rahm»


έργο τέχνης ! πολύ ρομαντικό και ρεαλιστικό κείμενο! το αγάπησα αμέσως !!!  :hi:
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Μηνύματα
3.375
Like
39
Πόντοι
16
Ένα κείμενο γεμάτο με κόμπλεξ ενός άχρηστου πλάσματος με καμία δεξιότητα που μισούσε αυτό που έκανε, αλλά ήταν η μόνη διέξοδος που είχε για να μην την βρουν σε καμιά μπανιέρα με κομμένες τις φλέβες μέσα σε λουτρό  αίματος!  :rockon:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Scorch

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Μηνύματα
773
Κριτικές
42
Like
2.608
Πόντοι
5.196
Ουτε για μια στιγμή δεν πίστεψα πως αυτό το έχει γράψει γυναίκα της δουλειάς. Δεν υπάρχει. Έχει πολλά κόμπλεξ αυτός/η που το έγραψε. Η είναι μια ακόμα μέθοδος για κάποια κλικ παραπάνω.
 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Όχι που θα νιώσουμε και τύψεις επειδή αυτή τα έκανε σκατά στη ζωή της!!!

Δηλαδή αυτή όταν πάει στο γιατρό τον ρωτάει πρώτα...Έχεις γιατρέ μου τη διάθεση να μου χειρουργήσεις τη σκωληκοειδίτιδα;Μήπως έχεις μπαφιάσει με τα αίματα που βλέπεις και προτιμάς να πας να παίξεις με τα παιδιά σου που τα στερήθηκες το ΣΚ;Γιατί άμα δε σου κάνει όρεξη εντάξει δεν πειράζει θα κάτσω να πεθάνω για να μη σε επιβαρύνω...Ή θα βάλω τον ξαδερφό μου που είναι χασάπης και έχει όλη την καλή πρόθεση να με χειρουργήσει επειδή είναι καλός άνθρωπος και έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο!!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Μηνύματα
230
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Όχι που θα νιώσουμε και τύψεις επειδή αυτή τα έκανε σκατά στη ζωή της!!!

Δηλαδή αυτή όταν πάει στο γιατρό τον ρωτάει πρώτα...Έχεις γιατρέ μου τη διάθεση να μου χειρουργήσεις τη σκωληκοειδίτιδα;Μήπως έχεις μπαφιάσει με τα αίματα που βλέπεις και προτιμάς να πας να παίξεις με τα παιδιά σου που τα στερήθηκες το ΣΚ;Γιατί άμα δε σου κάνει όρεξη εντάξει δεν πειράζει θα κάτσω να πεθάνω για να μη σε επιβαρύνω...Ή θα βάλω τον ξαδερφό μου που είναι χασάπης και έχει όλη την καλή πρόθεση να με χειρουργήσει επειδή είναι καλός άνθρωπος και έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο!!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

συμφωνω και συμπληρωνω ,τους περισσοτερους αν ρωτησεις δεν ειναι ευχαριστημενοι με την δουλεια που κανουνε δλδ τοσα κοριτσια που πανε και δουλευουνε για 400 ευρω ειναι τα κοροιδα??θα ειχε καλο σωμα και το πουλουσε τι θελει να μας πει τωρα?λες και ο πελατης ειναι χαζος και δεν ξερει γιατι παει εκει η με ποια εχει να κανει.ασε μας κοριτσι μου ηθελες ευκολο και γρηγορο χρημα και το πετυχες.και απ οτι φαινεται δεν σε πιεσε και κανενας γιατι αλλιως θα το ανεφερες στην 'ανοικτη επιστολη ' σου προς τον πελατη
 

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Μηνύματα
1.235
Κριτικές
9
Like
3.977
Πόντοι
736
«Αγαπητέ, πελάτη του σεξ

Αγαπητή καριόλα ιερόδουλη

Αν θεωρείς ότι εγώ ένιωσα έλξη προς εσένα, τότε κάνεις τρομερό λάθος. Δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία να πάω στη δουλειά, ούτε μια φορά.  Το μόνο πράγμα στο μυαλό μου, ήταν να βγάλω λεφτά και γρήγορα.

Όπως ακριβώς εκατομμύρια εργαζόμενοι σε αυτό τον κόσμο. Δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Μην μπερδέψεις το γεγονός, ότι επειδή είναι εύκολα λεφτά, ήταν πάντα εύκολα για μένα. Γρήγορα ναι.

Να λέμε και καμιά αλήθεια.

Γιατί γρήγορα έμαθα ότι τα "κόλπα" που σου έκανα για να "ολοκληρώνεις" γρήγορα, τα έκανα μόνο και μόνο για να τελειώσουμε και να φύγεις από πάνω μου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κι όχι, δε με ερέθισες ποτέ κατά τη διάρκεια της πράξης. Ήμουν μια τέλεια ηθοποιός. Για χρόνια, είχα την ευκαιρία να εξασκούμαι στο να μη σκέφτομαι τίποτα. Οι σκέψεις μου, όσο ήμασταν μαζί, ήταν αλλού.

Το έχω υπόψη μου. Εσύ δεν πιστεύεις ότι το γνωρίζω.

Κάπου, όπου δεν μπορούσες να μου κλέβεις τον αυτοσεβασμό…

Δεν σου τον ζήτησα ποτέ. Πάλι κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι με ενδιαφέρεις περισσότερο από ότι ενδιαφέρει εσένα η πωλήτρια του μαγαζιού που αγόρασες τη loui viton σου με τα λεφτά μου.


Αν πιστεύεις ότι μου κάνεις χάρη που με πληρώνεις για 30 λεπτά ή μια ώρα, τότε κάνεις λάθος.

Εσύ κάνεις λάθος. Σε επέλεξα για να μου παρέχεις μια υπηρεσία προφανώς μέτρια στην καλύτερη περίπτωση αν κρίνω από τα γραφόμενά σου και υπερκοστολογημένη. Άρα τελικά σου έκανα χάρη γιατί μου πούλησες φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Θα προτιμούσα να γινόταν όλο αυτό, πολύ πιο γρήγορα.

Όλοι το ίδιο θέλουμε στη δουλειά μας. Και πάλι δεν είσαι καθόλου μοναδική.

Όταν θέλεις να μου το παίξεις σωτήρας, ρωτώντας με τι γυρεύει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σε ένα τέτοιο μέρος, χάνεις το φωτοστέφανο σου όταν μου ζητάς να ξαπλώσω και βάζεις όλη σου τη δύναμη πάνω στο σώμα μου.

Εδώ ότι και να πεις έχεις δίκιο. Έχω όμως ελαφρυντικά που στη δική σου περίπτωση δεν ισχύουν. Πρέπει να καταλάβεις ότι εκείνη την ώρα δε μιλάω εγώ αλλά οι αντρικές μου ορμόνες. Κάτι σαν την επιλόχειο κατάθλιψη ή την περίοδό σου. Εγώ λοιπόν έχω τη δικαιολογία ότι η φύση με οδηγεί να είμαι γλυκός και τρυφερός ή κτήνος και φαλλοκρατικό γουρούνι ανάλογα με τη βιολογική ανάγκη που η φύση μου επιβάλλει να ικανοποιήσω. Γιατί ξέρεις εμείς τα αγοράκια ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσουμε μια φορά στο τόσο αλλιώς θα σκάσουμε. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις επειδή δεν το έχεις βιώσει αλλά εφόσον εγώ σέβομαι τις υστερίες σου 1 φορά το μήνα το πρέπον θα ήταν να σεβαστείς κι εσύ τις δικές μου ανάγκες. Εσύ βέβαια επέλεξες να πουλάς σάντουιτς σε πεινασμένους και να τους κατηγορείς ότι τρώνε σα ζώα, λερώνουν τα τραπέζια και πρέπει να τα καθαρίσεις!!! Μάντεψε ποιος είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ από τους δυο μας!!!

Αν νομίζεις πως χάρη στον ανδρισμό σου, μπορείς να με φέρεις στη κορύφωση, να ξέρεις ότι προσποιούμαι. Θα μπορούσα να κερδίσω χρυσό μετάλλιο στην προσποίηση. Προσποιούμαι τόσο καλά, που ο ρεσεψιονίστ, πέφτει από την καρέκλα του από τα γέλια. Τι περίμενες; Είσαι ο νούμερο πέντε, ή ο έκτος ή όγδοος εκείνη την ημέρα.

Το γράφει το σάιτ που σε διαφημίζει, το φωνάζει με 30 διαφορετικούς τρόπους η τσατσά που σε παρουσιάζει και ΕΣΥ η ίδια!!! Παρέχεις GFE!! Λες να μην το ξέρω; Η σερβιτόρα που σου σερβίρει τον καφέ σου σου χαμογελάει επειδή σε συμπάθησε πιστεύεις ή επειδή είναι στα καθήκοντά της; Εσύ νιώθεις άσχημα όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί και σου χαμογελάνε;

Νομίζεις ότι ερεθίζομαι, σωματικά ή πνευματικά, με το να κάνω σεξ με άντρες που δεν επιλέγω εγώ η ίδια; Ούτε καν.

Νομίζεις ότι ο γιατρός που σε εξέταζε κάθε μήνα γούσταρε να βλέπει το μουνί σου πρωινιάτικα; Δουλειά το λένε. Έχεις κάνει κάποια άλλη εκτός από ιερόδουλη και κοροϊδεύω τον κόσμο-σεξοθεραπεύτρια;

Τα γεννητικά μου όργανα έχουν "καεί" από τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά.

Και της γραμματέως μου της πονάνε τα χέρια από το πληκτρολόγιο και κοιμάται 5 ώρες τη μέρα από την πίεση και την υπερένταση. Που μας οδηγεί αυτή ή κουβέντα; Ότι η δουλειά είναι ζόρικο πράγμα; Μήπως είσαι ΚΚΕ;

Και κουράστηκα. Κουράστηκα τόσο, που συχνά πρέπει να είμαι προσεκτική όταν κλείνω τα μάτια για να μην αποκοιμηθώ, ενώ συνεχίζω και "συμμετέχω" στην ερωτική πράξη.


Άλλαξε επάγγελμα. Ούπς ξέχασα. Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Αν νομίζεις ότι με πληρώνεις για να ακούω τις ψιλοκουβέντες σου, τότε ξανασκέψου το. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις δικαιολογίες σου. Δεν με ενδιαφέρει αν με τη γυναίκα σου δεν κάνετε σεξ. Όταν πιστεύεις ότι σε συμπονώ και σε κατανοώ, τότε σίγουρα είναι ψέμα. Δε νιώθω παρά περιφρόνηση για σένα.

Το ίδιο κι ο ψυχολόγος σου αλλά δε βλέπω να αισθάνεσαι άσχημα που πηγαίνεις και του τα ακουμπάς.

Όταν υμνείς εμένα και το σώμα μου, ή τις σεξουαλικές μου ικανότητες, απλά είναι σαν να κάνεις εμετό πάνω μου. Δε βλέπεις τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα…

Εσύ το σεφ που σου έφτιαξε εκείνο το καταπληκτικό πιάτο τον εκτίμησες σαν άνθρωπο και πήγες στο μαγαζί του; Το δικηγόρο ή το λογιστή σου τους επέλεξες με βάση τον εσωτερικό τους κόσμο;

Στην πραγματικότητα, δε λες ποτέ εκείνες τις σκέψεις που θέλω να ακούσω. Αντίθετα, λες αυτά που εσύ έχεις ανάγκη να ακούσεις. Λες, προκειμένου να διατηρήσεις την αυταπάτη, και σταματάς να σκέφτεσαι πώς κατέληξα εδώ, όταν ήμουν μόλις 20 ετών. Βασικά, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί έχεις μόνο ένα στόχο- να δείξεις τη δύναμή σου, πληρώνοντας με για να χρησιμοποιήσεις το σώμα μου για ευχαρίστηση.

Από πού προκύπτει ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό; Σου συστήθηκα ως ιεραπόστολος ή κοινωνικός λειτουργός;

Και όχι, δεν πηγαίνω σπίτι όταν εσύ τελειώνεις. Εγώ, συνεχίζω να εργάζομαι, λέγοντας στον επόμενο πελάτη ακριβώς την ίδια ιστορία που θέλει να ακούσει. Είστε τόσο απορροφημένοι από τη λαγνεία σας…

Όπως ακριβώς ο πωλητής, ο σερβιτόρος και γενικά η παροχή υπηρεσιών. Δεν καταλαβαίνω το σφάλμα μου που σε ενοχλεί.

Όταν αγοράζεις το σεξ, αυτό λέει πολλά για σένα, για την ανθρωπιά σου, για τη σεξουαλικότητά σου. Για μένα, είναι αδυναμία.

Εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Ας πούμε εσύ που δεν είσαι ικανή να πλύνεις το βρακί σου και να μαγειρέψεις η ίδια να φας γιατί έχεις την απαίτηση να γίνεις μάνα; Είσαι κρίνεις ικανή να φροντίσεις ένα νεογέννητο; Δε σου απαγόρεψε κανένας να γκαστρωθείς όμως ούτε σε κατηγόρησαν ως μέγαιρα.

 Η πορνεία υπάρχει γιατί είσαι μισογύνης και γιατί ενδιαφέρεσαι για τις σεξουαλικές σου ανάγκες.

Ο βιασμός υπάρχει γι αυτούς τους λόγους.Η πορνεία υπάρχει ανέκαθεν επειδή εσύ είσαι ανίκανη να ικανοποιήσεις τα θέλω σου με άλλο τρόπο κι εμένα με τυραννάει η φύση μου την οποία ΕΣΥ εκμεταλλεύεσαι. Αν ήσουν η κόρη της Μπετανκούρ  και είχες τη Λορεαλ δική σου δε θα έβγαινες στο καλντερίμι έτσι δεν είναι;

Σε λυπάμαι, ειλικρινά, επειδή νομίζεις ότι το σεξ είναι να εκσπερματώνεις μέσα στον κόλπο μιας ξένης.

Το τι νομίζω και το γιατί έρχομαι σε σένα άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Όσο για το ποιος αξίζει λύπηση απλά σύγκρινε ποιος ζει από την πορνεία που μισεί ακόμα και τώρα, έστω έμμεσα.

Είχα πολλές εμπειρίες ως ιερόδουλη. Με ώθησε ώστε να γράψω αυτό το γράμμα σε σένα.

Κι εγώ ως πελάτης. Και ξέρεις θα ήταν λογικό εφόσον πληρώνω να έχω καλές εμπειρίες γιατί αυτό παραγγέλνω. Αλλά  υπήρξαν πολλές φορές που δεν ήταν έτσι. Υπήρξαν φορές που εισέπραξα χωρίς λόγο ειρωνεία και απαξίωση που πλήγωσε τον ανδρισμό μου. Υπήρξαν και περιπτώσεις ανθρώπων που μια τραυματική τους πρώτη εμπειρία από μια συνάδερφό σου τους δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα σεξουαλική τους ζωή. Κι όμως το μόνο που ήθελαν ήταν να τους δείξει κάποια που πάνε τα τέσσερα ώστε να μην ξεφτιλιστούν στην κοπελίτσα που γούσταραν ως έφηβοι.  Αυτό δε με έκανε να μισήσω τις εργαζόμενες στο χώρο του σεξ. Και σκέψου ότι εγώ αγόραζα υπηρεσία και ήταν υποχρέωσή σου να την παρέχεις καλά.

Εσύ, φυσικά, περνιέσαι για ένας από τους καλούς πελάτες. Αλλά δεν υπάρχουν καλοί πελάτες.

Εδώ είναι η βασική μας διαφορά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ιερόδουλες. Είναι αυτές που τους αρέσει αυτό το επάγγελμα για όλα αυτά που τους προσφέρει. Το σεξ, το χρήμα, την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους, την αίσθηση της εξουσίας που τους προσφέρει το μουνί τους. Είναι κι αυτές που το επέλεξαν σκεπτόμενες ρεαλιστικά και ζυγίζοντας τις επιλογές με τις οποίες γεννήθηκαν στη ζωή. Και το κάνουν καλά για όσο καιρό επιλέγουν να το κάνουν. Όπως μια πολύ γνωστή στη χώρα μου ιερόδουλη η Γαβριέλλα. Ή οι συνειδητοποιημένες Ρωσίδες της δεκαετίας του 2000 που είχε μαυρίσει το μάτι τους από την πείνα και τη φάπα του πατέρα αλκοόλα και πήραν τα στριγκάκια τους και έβγαλαν κομμωτήρια και διαμερίσματα. Και είναι χαρούμενες που ενώ γεννήθηκαν μέσα στα σκατά μπόρεσαν στα 32 ή τα 35 τους να έχουν μια περιουσία που θα τους επιτρέψει να ζήσουν όπως ήθελαν χωρίς να δουλεύουν.

Διότι σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι είσαι Δανή!!!!! ΔΑΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!! Άλλη μια: Είσαι ΔΑΝΗ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δηλαδή είσαι σε μια χώρα που έχει το 5ο μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο, ποσοστά ανεργίας ίσα με τις θερμοκρασίες σας το χειμώνα, κοινωνικές υπηρεσίες που ο υπόλοιπος κόσμος τις έχει ως πρότυπο. Ξέρεις στη χώρα μου πνίγονται πρόσφυγες στο Αιγαίο για να καταφέρουν να φτάσουν στη Δανία και να σου καθαρίζουν το σπίτι. Είναι το όνειρό τους!!!

Θα μπορούσες να βρεις άλλη δουλειά και να ζήσεις πολύ καλά από αυτή. Θα μπορούσες να μιλήσεις στον καθηγητή σου στο σχολείο  που σίγουρα δε μοιάζει με τους δικούς μου καθηγητές. Και αυτός να σε βοηθήσει πραγματικά σε συνεργασία με τις κατάλληλες κοινωνικές δομές ώστε να ξεπεράσεις το τραυματικό γεγονός που έζησες. Εσύ επέλεξες να πάρεις τον κακό το δρόμο. ΟΚ. Στην πορεία το μετάνιωσες και άλλαξες ρότα. Πάλι ΟΚ. Από πού προκύπτει ότι εγώ είμαι το καθίκι επειδή εσύ τα σκάτωσες στη ζωή σου για κάποια περίοδο;

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα καλό ψυχολόγο. Αλλά δυστυχώς για να πας εκεί πρέπει πρώτα να αναγνωρίσεις το πρόβλημά σου. Κι αυτό είναι ότι δε θες να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου και ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Tanja Rahm»



Σκατά στα μούτρα σου κομπλεξικιά!!!
Άλτης επί κυρίας

Υ.Γ. Πρέπει να βαριέμαι πάρα πολύ όμως!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
respect για το πόνημα σου Αλτη
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Πες μου ότι τουλάχιστον εσύ ο ίδιος κατάλαβες αυτό που έγραψες. :)

Μετά ξήγα το μας κι εμάς αν θέλεις...


Είναι διάσημη ακαταλαβίστικη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου. Την έχει σατυρίσει ο Χάρρυ Κλυνν και είναι στάνταρ κωμική προειδοποίηση ότι θα παπαρολογίσουμε :rockon:

Δεν την έχεις ξανακούσει ντοκ η την ξέχασες. Ου γαρ έρχεται μόνον :grin:

Την έβαλα θετικά χιουμοριστικά γιατί ο φίλος έκανε δομική ανάλυση στο β σημείο του (σωστή) :dancing:

 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.704
Κριτικές
1
Like
4.482
Πόντοι
1.706
Στους γυναικολογους να τα φας
σκροφα
 

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Καμία φορά η πολύ άρνηση αποτελεί τη πνευματική προβολή
της πραγματικής φύσης ενός ανθρώπου
Αυτό που απαρνείσαι μετά βδελυγμίας είναι αυτό που είσαι και θες
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
καλα η τυπισα δεν παιζετε ...

με λιγα λογια χωρις να μπω σε λεπτομερειες μιας και τα περισσοτερα τα εχετε αναλυσει ηδη και αποψεις γραφτηκαν ηδη πολλες.

1. αυτη η γυναικα ειναι αυτο που λεμε οτι δεν εκανε ποτε για αυτη την δουλεια , και αν την ειχαμε εδω στην ελλαδα τετοιες εποχες αμεσως με το που θα εμφανιζοταν θα ειχε μπει στην λιστα των ως προς αποφυγην γυναικων ... για να μην κλαψουμε το 10αρικο , 20αρικο ....

2. λεει μετα εγινε ψυχολογος-σεξολογος .... το εκανε για ποιο λογο για να βρει τις απαντησεις για τον εαυτο της ? λυπαμαι ειλικρινα οποιον θα πηγε ανυποψιαστος σε εκεινη για συνεδριες ... σιγουρα αποτυχια!


αυτα χωρις να λεμε πολλα πολλα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom