Ωραια η αρχαια ελληνικη θρησκεια,τη λατρευω,οπως και την αρχαια ελληνικη ιστορια
Για πολλα χρονια την θεωρουσα ξεπερασμενη αλλα το τελευταιο διαστημα σαν ν αρχιζω να πιστευω στην υπαρξη τους ξανα,και μιλαω σοβαρα
Πιστευω στη θεα αφροδιτη καθε φορα που βλεπω μια γυναικα που εχει το σωμα η΄την αυρα που δειχνει να ξεφευγει απο τα ορια της πραγματικοτητας λες και την εχει ευλογησει η ιδια η θεα,πιστευω στον θεο αρη οταν θυμαμαι για μια εβδομαδα πριν καποιους μηνες δε μπορουσα με τιποτα να ελεγξω τον θυμο η' την οργη μου, η αγαπημενη μου ομως θεοτητα απο τα παιδικα χρονια ειναι η θεα αθηνα,η θεα της γνωσης
Βεβαια δε μιλαω για δωδεκαθεισμο και λατρεια οπως αυτη που περιγραφεται στους δωδεκαθειστες αλλα σαν ελληνας θελω να τους αισθανομαι πιο κοντα μου,η αδελφη μου για παραδειγμα πολλες φορες οταν θυμωνε πολυ συχνα ελεγε <<μα τον δια>>,κατι που μου εκανε εντυπωση ενω ειμαστε οπως και γω χριστιανοι ορθοδοξοι.Τωρα ειδικα βλεποντας και αυτα που συμβαινουν με την ελλαδα θα ηθελα να υπηρχαν και να μας βοηθουσαν
Παντως ολοκληρωνοντας δεν ειμαι σιγουρος οτι γενικα ολες οι θεοτητες πεθαινουν η' εξαφανιζονται,επειδη ο χρονος ειναι διαφορετικος για τους κοινους θνητους και τους θεους ισως να εμφανιζονται αναλογα με τη χρονικη περιοδο που ειναι η καταλληλη.
Επισης μου κανει εντυπωση που οι ανθρωποι εκεινης της εποχης εχουν γραψει γι αυτους,εχουν κτισει αγαλματα,ναους,δεν τα εβγαλαν απο του κεφαλιου τους φανταζομαι,σιγουρα παντως επειδη ειχα παει και στο μουσειο της ακροπολης και ειλικρινα ανατριχιασα θα ηθελα να ημασταν πολυ πιο ενημερωμενοι για του θεους μας και την ιστορια μας,νομιζω ειμαστε ενας ευλογημενος τοπος