Επισκέπτης
Είναι αλήθεια τελικά πως είσαι ο εξυπνότερος βλάκας εδώ μέσα ;Είναι έφιάλτης τελικά νά είσαι άντρας καί νά νιώθεις ότι πρέπει νά άπολογηθείς ??
Η μήπως να είσαι ο πιο βλάκας έξυπνος εκεί έξω ;
Είναι αλήθεια τελικά πως είσαι ο εξυπνότερος βλάκας εδώ μέσα ;Είναι έφιάλτης τελικά νά είσαι άντρας καί νά νιώθεις ότι πρέπει νά άπολογηθείς ??
Πάντως , πέρα απ την πλάκα , αυτοί που ονομάζεις εσύ 'Έλληνες' Θεοί , στην πραγματικότητα είναι Πέρσες , σύμφωνα με τη Λούκειο θεωρία.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Είναι αλήθεια τελικά πως είσαι ο εξυπνότερος βλάκας εδώ μέσα ;
Η μήπως να είσαι ο πιο βλάκας έξυπνος εκεί έξω ;
Έλα ντε.ρε παιδιά δεν περίμενα με τίποτα η παπαριά ενός αρχαιοκαβαλημένου να τραβήξει 13 σελίδες. τι φταίει?
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]"Πάντως , πέρα απ την πλάκα , αυτοί που ονομάζεις εσύ 'Έλληνες' Θεοί , στην πραγματικότητα είναι Πέρσες."[/size][/size][/size]
Σύγουρα έχεις να παραθέσεις ατράνταχτα επιχειρήματα.
Και μου ταιριαζει σαν θρησκεια πολυ περισσοτερο απο το Χτιστιανισμο που ειναι κατι που δεν ταιριαζει με τον Ελληνισμο.
Παντος εμενα το Δωδεκαθεο με εχει βοηθισει παρα πολυ.Και μου ταιριαζει σαν θρησκεια πολυ περισσοτερο απο το Χτιστιανισμο που ειναι κατι που δεν ταιριαζει με τον Ελληνισμο.Κανεις δεν τειρει οτι λεει ο Χριστιανισμος.Οι μονοθε'ι'κες θρησκειες Χριστιανισμος,Ισλαμ ειναι μια αντιγραφη του Μιθρα'ι΄σμού και ειναι Περσικης προελευσης αφου ο Μιθρας ηταν Περσικος θεος του Φωτος και της Σοφιας.
Η πλακα ειναι οτι κανεις δεν μιλαει για τη Λιλίθ που ο θεος ειχε δωσει στον Αδαμ πριν την Ευα αλλα ηταν πολυ ανωμαλη και την εστηλε στην κολαση και εγινε γυναικα του διαβολου.Ολα αυτα για τον Παραδισο ειναι απο τη μυθολογια των Εβραιων που και αυτοι τα πηρανε απο τη μυθολογια των λαων της μεσοποταμιας.Οι μονοθε'ι'κες θρησκειες ειναι απανθρωπες![youtube=425,350]gHS15fyUhIQ&feature=player_embedded[/youtube] το Δωδεκαθεο εκφραζει την ανθρωπινη φυση πολυ περισσοτεροΓιατί το λες αυτό;
Τα παιδιά μας δεν έχουν ενοχές ,
επειδή ο Αδάμ γάμησε την Εύα από τον κώλο ;;;;
Προσωπικά νοιώθω πολύ ένοχος για το ξεκώλιασμα της Έυας ...
Δεν το λεω εγω αλλα η Βικιπαιδια οπως ξερεις ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΩ ΠΑΝΤΑ! --------------------Η εγκυκλοπαίδεια Microsoft Encarta Premium 2006, στο λήμμα «Μιθραϊσμός», αναφέρει: «Ο μιθραϊσμός έμοιαζε με τον χριστιανισμό σε πολλές πτυχές, για παράδειγμα, στα ιδανικά της ταπεινότητας και της αδελφικής αγάπης, στο βάφτισμα, στο τελετουργικό της κοινωνίας, στη χρήση άγιου νερού, τη λατρεία των ποιμένων που ήταν παρόντες στη γέννηση του Μίθρα, την υιοθέτηση της Κυριακής και της 25ης Δεκεμβρίου (ημέρας γενεθλίων του Μίθρα) ως άγιων ημερών, και στα δόγματα της αθανασίας της ψυχής, της τελικής κρίσης και της ανάστασης.-------------------- Αντε ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙς ΛΙΓΟ!Σας ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς!Τι λες μωρε παπαρα;
Οτι να'ναι..
Κι εγώ έχω μια Prada γραβάτα που μου ταιριάζει πολύ περισσότερο με 'χαλαρό' τζηνάκι από υφασμάτινο παντελόνι.Παντος εμενα το Δωδεκαθεο μου ταιριαζει σαν θρησκεια πολυ περισσοτερο απο το Χτιστιανισμο
Ναι ρε νούμερο. Σαν τα δικά σου... Πάρε και λίγο σκατό να σφουγγαρίσεις που είσαι καλή νοικοκυρούλα...Σύγουρα έχεις να παραθέσεις ατράνταχτα επιχειρήματα.