Νέα

Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ποσο χαζος μπορει να ειναι καποιος για να πιστευει οπουδηποτε αλλου εκτος του εαυτου του ;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειμαι συγκεκριμενης ιδεολογιας. Ο Μαο ηταν κομμουνιστης πιστευεις?
Αν τον θυμαμαι καλα.

Πχ πιστευω πως διαβαζοντας καποιος Μ. Αλεξανδρο θα πρεπει να παρει φυσικα αυτο
που εγραψα και πιο πανω..... το οτι πρεπει να ξεκινησει ψυχολογικα απο το 0 ακομη και αν
εχει περιουσια (πραγμα που δεν εκαναν οι νεοελληνες τα τελευταια 100 χρονια και ιδου η καταληξη)

αλλα να αφησει στην ακρη την αλαζονεια και το να πηγαινει περα απο τον στοχο του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Μ. ΑΛεξανδρος ειναι παρελθον... μαζι και η αυτοκρατορια του.

Δεν υπάρχει "Οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο..." βρισκομαστε

σε ασχημη κατασταση... βγαλτε τα αυτα απο το μυαλο σας και κοιταξτε την πραγματικοτητα
χωρις συγκινησεις και αλλες τετοιες αλαζονειες και υπεροπτικες συμπεριφορες απεναντι
στους ξενους.

Θα μας τσακισουν - αφανισουν. Μεινε μετα εσυ να λες για τον Μ. Αλεξανδρο που πριν...

200.000 χρονια οπως λενε και στα ξενα τσατς και γελανε ειχε πολιτισμο.

100 χρονια ο νεοελληνας δεν εχει κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα... καθεται και αναπαυετε σαν κακομαθημενο

νεοπλουτο κωλοπαιδο κατω απο την σκια της ιστοριας και του πολιτισμου του.

ΑΡγοπεθαινουμε και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι.

p.s ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

βγαλτε το και αυτο απο το μυαλο σας.
Που διάβασες να λέω αυτό που έγραψες; έγραψα πως είμαστε οι καλύτεροι στο κόσμο; Σταμάτα να παραποιείς λόγια. Άλλο το τι έγινε στο παρελθόν άλλο το τι γίνεται τώρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το παρελθόν απλά το έχεις σα μπούσουλα για το παρόν. Αν είσαι προσκολημένος στο παρελθόν το έχασες το παιχνίδι. Από την άλλη δε μπορείς να αγνοείς τελείως το παρελθόν γιατί δε θα ξέρεις πως να βαδίσεις στο παρόν και το μέλλον και θα κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξάνα. Το ότι ο άνθρωπος πέτυχε πράγματα που λίγοι μπορούν να κάνουν και που θαυμάζεται για αυτά που πέτυχε σε στρατιωτικό, και όχι μόνο επίπεδο, δε σημαίνει ότι είμαστε προσκολημένοι στο παρελθόν.
Αν εσύ για τους δικούς σου λόγους νομίζεις πως ότι έγραψα για τον Αλέξανδρο είναι "ανάπαυση σα κακομαθημένο κολόπαιδο κάτω από τη σκιά του πολιτισμού μου" σε πληροφορώ ότι ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, γιατί πολύ απλά δε μπορείς να ξέρεις τη δική μου "αναπαυσή". Οπότε ξεκόλλα.
Σου ξαναλέω, πως αν ένας λαός δε ξέρει το παρελθόν του απλά δεν έχει μέλλον. Και ένας λαός που είναι προσκολημένος στο παρελθόν του πάλι δεν έχει μέλλον..

Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Φταίνε και οι πολίτες, αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου γιατί με αυτή την αντίληψη τους ίδιους πολιτικούς θα ψηφίσεις

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι μου αναφερεις ολους τους αλαζονες?
Ο Ναπολεων Βοναπάρτης που μου προτάσεις ητανε καλύτερος?
ΠΟυ συνενοηθήκανε και του στήσανε την παγιδα μιας προσωρινης νίκης και μετα ηττήθηκε
στην Μαχη του Βατερλω επειδη τσιμπησε το δολωμα?

Αν ειναι να μου αναφερετε ολους τους αλαζονες που τσιμπησαν το δολωμα του εγωκεντρισμου
και τους βγαλανε απο τη μεση δεν κανουμε δουλεια  :grin:  

Φιλε δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι
αν ο Ναπολεων με κινησεις υψηλου επιπεδου διελυσε 3 αυτοκρατοριες
ο Καισαρας με ελαχιστες δυναμεις ολα τα γειτονικα και μη φυλα
ο Φρειδερικος μια απο τα ιδια.
Αυτοι ειναι ενα μεγαλο μερος της παγκοσμιας ιστοριας με την δικη τους σφραγιδα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και τι με ενδιαφερει τι λενε?

Αυτη τη στιγμη στηνεις συσσίτια για να ταισεις τον κοσμο.
Και σε δανειζουν με 20% τοκο εσενα τον ΠΑΤΕΡΑ των δυτικων πολιτισμων...
ετσι σου δειχνουν τον σεβασμο τους.

Τι με ενδιαφερουν οι έπαινοι? Σε εχουν παρει χαμπαρι οτι εισαι
ευσυγκίνητος λαος και σε δουλευουνε.

Έχεις μεινει στο παρελθον και δεν εκανες τιποτε τα τελευταια 100 χρονια.

Οι λαοι που ξεχασαν την ιστορια τους χαθηκαν
και εμεις δεν θα την ξεχασουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που διάβασες να λέω αυτό που έγραψες; έγραψα πως είμαστε οι καλύτεροι στο κόσμο; Σταμάτα να παραποιείς λόγια. Άλλο το τι έγινε στο παρελθόν άλλο το τι γίνεται τώρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το παρελθόν απλά το έχεις σα μπούσουλα για το παρόν. Αν είσαι προσκολημένος στο παρελθόν το έχασες το παιχνίδι. Από την άλλη δε μπορείς να αγνοείς τελείως το παρελθόν γιατί δε θα ξέρεις πως να βαδίσεις στο παρόν και το μέλλον και θα κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξάνα. Το ότι ο άνθρωπος πέτυχε πράγματα που λίγοι μπορούν να κάνουν και που θαυμάζεται για αυτά που πέτυχε σε στρατιωτικό, και όχι μόνο επίπεδο, δε σημαίνει ότι είμαστε προσκολημένοι στο παρελθόν.
Αν εσύ για τους δικούς σου λόγους νομίζεις πως ότι έγραψα για τον Αλέξανδρο είναι "ανάπαυση σα κακομαθημένο κολόπαιδο κάτω από τη σκιά του πολιτισμού μου" σε πληροφορώ ότι ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, γιατί πολύ απλά δε μπορείς να ξέρεις τη δική μου "αναπαυσή". Οπότε ξεκόλλα.
Σου ξαναλέω, πως αν ένας λαός δε ξέρει το παρελθόν του απλά δεν έχει μέλλον. Και ένας λαός που είναι προσκολημένος στο παρελθόν του πάλι δεν έχει μέλλον..

Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Φταίνε και οι πολίτες, αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου γιατί με αυτή την αντίληψη τους ίδιους πολιτικούς θα ψηφίσεις

Το μηνυμα μου που παραθετεις ηταν ανεξαρτητο των οσων ειχες πει προηγουμενως.
Αλλωστε θα σε εκανα παραθεση  :grin:

Εγω δεν εχω ψηφισει ποτε πολιτικους τετοιου ειδους... και εφοσον ΔΕΝ τους εχω ψηφισει ΔΕΝ φταινε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν φταιει ο αλλος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τί λες ρε;;;

Επηρέασε ο Μέγας τους σκανδιναβούς,επηρέασε του Ρώσους μήπως,τους λατινοαμερικάνους μήπως;;;

Ιάπωνες,Κινέζους;;;

Τί παγκόσμιος μου λες.....
Επηρρέασε τους Ρωμαίους; Οι Ρωμαίοι επηρρέασαν του Ισπανούς; Οι Λατινοαμερικάνοι είναι κατά μεγάλο ποσοστό Ισπανοί ή εξισπανισμένοι ιθαγενείς; Άρα επηρρέασε, κατά ένα ποσοστό, τους Λατινοαμερικάνους.
Επηρρέασε τους Ρωμαίους; Άρα επηρρέασε και το Βυζάντιο, το οποίο με τη σειρά του επηρρέασε τους Ρώσσους. Άρα και πάλι κατά ένα ποσοστό επηρρέασε και του Ρώσσους.
Να μη πουμε για Πέρσες.
Σε Κίνα και Ιαπωνία ούτε ο ίδιος ούτε οι ρωμαίοι έφτασαν. Και όταν αργότερα έφτασαν οι Ευρωπαίοι η επηρροή τους τόσο στους Κινέζους όσο και στους Ιάπωνες ήταν ελάχιστη έως μηδενική (λόγο ίσως του ότι είχαν ανεπτυγμένο πολιτισμό)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι
αν ο Ναπολεων με κινησεις υψηλου επιπεδου διελυσε 3 αυτοκρατοριες
ο Καισαρας με ελαχιστες δυναμεις ολα τα γειτονικα και μη φυλα
ο Φρειδερικος μια απο τα ιδια.
Αυτοι ειναι ενα μεγαλο μερος της παγκοσμιας ιστοριας με την δικη τους σφραγιδα

Ναι ρε φιλε... αλλα μολις εμαθε πως καποιοι υπουργοι του ειχαν
αρχισει να συστρατεύονται εναντιον του αντι να προσπαθησει να τους ξανακερδισει
αρχισε να λεει στον Ταλευρανδο οτι η γυναικα του πηδιεται με αλλους προκειμενου
να τον πληγωσει... ειναι τωρα αυτο αντιμετωπιση σοβαρου στρατηγου? ΑΠο αυτο το περιστατικο
το Βατερλώ απείχε 6 χρονια νομιζω αν θυμαμαι καλα.

Οκ ειχε δυνατοτητες και μεγαλες ικανοτητες σαν στρατηγος αλλα δεν φτανει μονο αυτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επηρρέασε τους Ρωμαίους; Οι Ρωμαίοι επηρρέασαν του Ισπανούς; Οι Λατινοαμερικάνοι είναι κατά μεγάλο ποσοστό Ισπανοί ή εξισπανισμένοι ιθαγενείς; Άρα επηρρέασε, κατά ένα ποσοστό, τους Λατινοαμερικάνους.
Επηρρέασε τους Ρωμαίους; Άρα επηρρέασε και το Βυζάντιο, το οποίο με τη σειρά του επηρρέασε τους Ρώσσους. Άρα και πάλι κατά ένα ποσοστό επηρρέασε και του Ρώσσους.
Να μη πουμε για Πέρσες.
Σε Κίνα και Ιαπωνία ούτε ο ίδιος ούτε οι ρωμαίοι έφτασαν. Και όταν αργότερα έφτασαν οι Ευρωπαίοι η επηρροή τους τόσο στους Κινέζους όσο και στους Ιάπωνες ήταν ελάχιστη έως μηδενική (λόγο ίσως του ότι είχαν ανεπτυγμένο πολιτισμό)
ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΡΕ;;;;

Τί σχέση έχει ο Μέγας Αλέξανδρος με τους Ρωμαίους;;;

Μέγας Αλέξανδρος: 336 – 323 π.Χ.

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία: 27 π.Χ- 476 μ.Χ

Aιώνες 3 απόσταση....ΑΙΩΝΕΣ........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΜΟυ θυμιζει κατι τελειωμενες (στο μυαλο) 20 χρονες που εχουν μεν φοβερη εμφανιση
να πανε να λενε σε εναν εξυπνο ανθρωπο που ομως δεν ειναι και τοσο εμφανισημος

"πως εισαι ετσι ρε...."

ε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Τι πως ειναι ετσι τυπισσα? Αυριο μεθαυριο εσυ θα πεινας
και αυτος θα ειναι μαγκας ομως.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε... αλλα μολις εμαθε πως καποιοι υπουργοι του ειχαν
αρχισει να συστρατεύονται εναντιον του αντι να προσπαθησει να τους ξανακερδισει
αρχισε να λεει στον Ταλευρανδο οτι η γυναικα του πηδιεται με αλλους προκειμενου
να τον πληγωσει... ειναι τωρα αυτο αντιμετωπιση σοβαρου στρατηγου?

Οκ ειχε δυνατοτητες και μεγαλες ικανοτητες σαν στρατηγος αλλα δεν φτανει μονο αυτο.
Ναι μονο που στην Γαλλια θεωρουν τον Ταυλερανδο μια μορφη Γαλλου εφιαλτη
τον δε Ναπολεοντα την επιτομη της Γαλλιας (δικαιο,στρατιγικη και Γαλλικη καταξιωση)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
ΜΟυ θυμιζει κατι τελειωμενες (στο μυαλο) 20 χρονες που εχουν μεν φοβερη εμφανιση
να πανε να λενε σε εναν εξυπνο ανθρωπο που ομως δεν ειναι και τοσο εμφανισημος

"πως εισαι ετσι ρε...."

ε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Τι πως ειναι ετσι τυπισσα? Αυριο μεθαυριο εσυ θα πεινας
και αυτος θα ειναι μαγκας ομως.
η ακόμα καλύτερα αυτή η εικοσάχρονη θα του τα γλύφει για κανά 50ρικο να γεμίση το άδειο το στομάχι της και αυτός μπορεί να τη θυμάται, ενώ αυτή όμως όχι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν φταιει ο αλλος.
Δηλαδή αν πχ και χτύπα ξύλο σε ληστέψουν δε θα φταίνε οι ληστές, αλλά εσύ;
Αν σε ληστέψουν και πάει κάτι στραβά και σε μαχαιρώσουν και σε σκοτώσουν θα φταις πάλι εσύ;
:think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή αν πχ και χτύπα ξύλο σε ληστέψουν δε θα φταίνε οι ληστές, αλλά εσύ;
Αν σε ληστέψουν και πάει κάτι στραβά και σε μαχαιρώσουν και σε σκοτώσουν θα φταις πάλι εσύ;
:think: :think: :think:

Ναι αν πηγαινω σε μια πεινασμενη συνοικια κοστουμαρισμενος
με αυτη μου την κινηση δειχνω να μην υπολογιζω αυτους που πεινανε.

Εγω θα φταιω ναι.

Αμα πας στο κεντρο του Γιοχανεσμπουργκ να κανεις βολτες ενω εισαι λευκος
και σε μαχαιρωσουν εσυ θα φταις ναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η επιρροή δεν υφίσταται...ποια είναι τα σημάσια στον σημερινό λατινοαμερικάνο,άγγλο,γάλλο,πορτογάλο από τον πολιτισμό του μέγα;

Απολύτως κανένα...πέρασε κ δεν ακούμπησε.

Ο μέγας ήταν απλά ένας μεγαλομανής κατακτητής,ούτε επιστήμες,ούτε τέχνες,ούτε γράμματα...άλλωστε αυτό ήταν κ το οραμά του,να κατακτήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom