Νέα

Η Ελλάδα ολοένα και φτωχότερη σε μυαλά και επιστημονικό δυναμικό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνετε αυτην την δραματικη διανοητικη αποστράγγιση που υφίσταται η χώρα;

• Είναι αναμφίβολα αρνητικη και καταστροφική

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι σε λογικά και ελεγχόμενα πλαίσια για να κινδυνολογούμε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπορεί να δράσει και θετικά για την χωρα μακροπροθεσμα

Ψήφοι: 3 5,7%
  • Είναι οργανωμένο σχέδιο ηθικης και πνευματικής εξόντωσης του εθνους μας

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι στα πλαίσια του πανγερμανισμου και του νεου γερμανικου ραιχ,ενα νεο παιδομαζωμα εγκεφαλων

Ψήφοι: 2 3,8%
  • Είναι σχεδιο έμμεσων οικονομικών αντιμέτρων

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι λογική συνέπεια για μια χώρα που βρίθει από επιστημονες αλλα πασχει απο βιομηχανια και πεδια ε

Ψήφοι: 20 37,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εκροη ιδιοφυιων; Απο που προκυπτει; :think:

Μπολτεμορτης, Βατραχος, Ριγκομορτης, κοσαμφ ειναι ακομα εδω.
Ο Παπιας εχει χαθει και ανησυχω μηπως μας τον πηραν οι Γυφτοβουλγαροι...

εδώ είναι

όλοι μαζί θα την ξαναφτιάξουμε :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συγγνώμη.

Δεν το είδα.

Στάθηκα στο παρεμπιτόντος μτχ, και στο παρεμπιτόντως επρρμ.

Καλά που δεν φεύγει ο τζωνι παπαρονι και ο τραμουντανομαλακας απο την χωρα γιατι τι θα κάνουμε, ειδικά τώρα που έφυγε και ο γιωργάκης.. :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά που δεν φεύγει ο τζωνι παπαρονι και ο τραμουντανομαλακας απο την χωρα γιατι τι θα κάνουμε, ειδικά τώρα που έφυγε και ο γιωργάκης.. :tooth:

Μαλακας ή οχι στο συγκεκριμενο εχει δικιο. Δεν μπορεις να κραζεις τους αποφοιτους που αναγκαζονται να δουλεψουν και με 400 ευρω επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη προς το παρον και να μην ξέρεις να γράφεις.Αυτα αμα τα κανεις εξω θα γελανε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαλακας ή οχι στο συγκεκριμενο εχει δικιο. Δεν μπορεις να κραζεις τους αποφοιτους που αναγκαζονται να δουλεψουν και με 400 ευρω επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη προς το παρον και να μην ξέρεις να γράφεις.Αυτα αμα τα κανεις εξω θα γελανε...

Δεν κατανόησες το κείμενο που έγραψα, μίλησα για έλλειμμα ουσίας. Κατά τα λοιπά όταν γράφω πολύ βιαστικά και είμαι κουρασμένη απο την δουλειά όλη της μέρας συχνά δεν προσέχω. Δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο λάθος εκ παραδρομής.Αν σε βολεύει όμως να μου βρεις ψεγάδι και συ όπως ο σιχαμένος για να τονίσεις την υποτιθέμενη δική μου αμάθεια στην γλώσσα, be my quest που θα έλεγε και φπ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν κατανόησες το κείμενο που έγραψα, μίλησα για έλλειμμα ουσίας. Κατά τα λοιπά όταν γράφω πολύ βιαστικά και είμαι κουρασμένη απο την δουλειά όλη της μέρας συχνά δεν προσέχω. Δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο λάθος εκ παραδρομής.Αν σε βολεύει όμως να μου βρεις ψεγάδι και συ όπως ο σιχαμένος για να τονίσεις την υποτιθέμενη δική μου αμάθεια στην γλώσσα, be my qguest που θα έλεγε και φπ.

γεια σου θηλυκέ Αλέξη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντογνώστρια, πολύγλωσσος σιχαμένη διαρροική κουράδα...

αει μωρή στον βόθρο σου.. αφήσανε το καπάκι ανοιχτό και ξεμύτισες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ποιός πούστης μπάναρησε τον βόθρο με την σκατορουφήχτρα του ???????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

γέμισε το σάιτ σκατά σαν την έρι...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ότι δηλαδή το σάιτ ήταν το στέκι ακαδημαϊκών, λογοτεχνών και λοιπών επιστημόνων και ήρθε η έρι και σας χάλασε την πιάτσα  :2funny: :2funny:

Αλόγατο σ' έχει κάνει λέμε..

Μια και είπες εκδόσεις.. εκδόθηκα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν κατανόησες το κείμενο που έγραψα, μίλησα για έλλειμμα ουσίας. Κατά τα λοιπά όταν γράφω πολύ βιαστικά και είμαι κουρασμένη απο την δουλειά όλη της μέρας συχνά δεν προσέχω. Δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο λάθος εκ παραδρομής.Αν σε βολεύει όμως να μου βρεις ψεγάδι και συ όπως ο σιχαμένος για να τονίσεις την υποτιθέμενη δική μου αμάθεια στην γλώσσα, be my quest που θα έλεγε και φπ.

Ασχημο πραγμα να εισαι γλωσσου οταν εχεις αδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom