Επισκέπτης
-σου κραταει μουτρα για χτεσινες σου δηλωσεις ,οτι θα κουνας κασκολ στην τριπολη...
Εντάξει μωρέ, θα τα κλείσουμε με μελιτζάνες..
-σου κραταει μουτρα για χτεσινες σου δηλωσεις ,οτι θα κουνας κασκολ στην τριπολη...
...ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ,πως ηταν εχτες το εργο???τελικα κερδισε τους κακους ο χαρυ ποτερ????
...που αλλου?που ηταν το λαθος? στο τυπισσα ?
...ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ,πως ηταν εχτες το εργο???τελικα κερδισε τους κακους ο χαρυ ποτερ????
...που αλλου?
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να μην έχω άλλη μια αδερφή μικρότερη να σε κάνω γαμπρό ρε πούστη μου..
..ΜΗΝ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΩΡΑ....υποτιμας τις μαγικες δυναμεις του χαρυ....Αυτό που προβλημάτισε το μπόλντη είναι το πως καταφέρνουν οι ηθοποιοί να παίζουν τους ρόλους τους ακριβώς όπως την πρώτη φορά που είχε δει το έργο..
Εγώ πάντως αν είχα αδελφή και παντρεμένη να ήταν θα την χώριζα για να του την δώσω.
Βλεπεις εσυ να υπάρχει κανα λαθος στο τυπισσα με 2 σιγμα?
ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ.
....καραμπινα δεν εχεις ???Λες??
Είναι και βαζελοπασόκος ο γαμπρός μου, δε θα χάσει κι Βενετιά βελόνι..
....καραμπινα δεν εχεις ???
οχι ρε μαλακα ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ,ΜΕΙΝΕ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ,ΣΤΑΣΟΥΥΥΥΥ,μυγδαλα....Δεν ζητατε συγγνωμη οταν έχετε αδικο ρε μουνια παρα αλλαζετε θεμα στην συζητηση?
απο εκει να καταλαβει κανεις τι ξεφτυλισμενοι ειστε. Τελος εδω
οχι ρε μαλακα ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ,ΜΕΙΝΕ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ,ΣΤΑΣΟΥΥΥΥΥ,μυγδαλα....
να το κλειδωσω το θρεντ;Δεν ζητατε συγγνωμη οταν έχετε αδικο ρε μουνια παρα αλλαζετε θεμα στην συζητηση?
να το κλειδωσω το θρεντ;
κλασσικοι αριστεροι ρε τυπεΔεν ζητατε συγγνωμη οταν έχετε αδικο ρε μουνια παρα αλλαζετε θεμα στην συζητηση?
Δεν ζητατε συγγνωμη οταν έχετε αδικο ρε μουνια παρα αλλαζετε θεμα στην συζητηση?
Δεν έχω γαμώ το φελέκι μου..
...μετανοησα ρε νατσο αμεσα,τι αλλο να κανα ? ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΥΧΓΩΡΕΣΗΣ ΟΜΩΣ!!! :S :S :S ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ!!!ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΤΩΡΑ????????????????????