You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Ελλάδα ολοένα και φτωχότερη σε μυαλά και επιστημονικό δυναμικό...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 378
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.691
- Πόντοι
- 25.467
....βαλτο στη θεση του το γατακι,πηγαινε το βεντουζα μεχρι να μαθει....
Μην άγχεστε...
Σαν το χρυσόψαρο μέσα στην γυάλα τον έχει τον κ. Τραβαμούνιο ο κ. Βοδιμόρτης
[size=2pt]Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ...[/size]
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.752
- Πόντοι
- 2.606
...... τρενο τον παει λαιμαι.....Μην άγχεστε...
Σαν το χρυσόψαρο μέσα στην γυάλα τον έχει τον κ. Τραβαμούνιο ο κ. Βοδιμόρτης
[size=2pt]Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ...[/size]
[size=1pt]υγ θα χω το νου μου...[/size]
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.249
- Πόντοι
- 7.865
Συναγωνιστές,δυστυχώς τα παιδιά που καθημερινά φεύγουν για αλλού είναι η πλέον μορφωμένη γενιά που έχει περάσει στα παγκόσμια χρονικά.Κάποτε,στα νιάτα μου,ήξερα γαλλικά και είχα ένα πτυχίο ΑΕΙ και δεν έμεινα άνεργος ούτε μια μέρα.Όταν έκανα μεταπτυχιακό στη Γαλλία,το γεγονός και μόνο ότι πέρα απο τα γαλλικά είχα μάθει και λίγα Αγγλικά,αλλά είχα και τα ελληνικά ως μητρική γλώσσα μου εξασφάλισαν καλή εργασία στο Παρίσι.Να σκεφτείτε συνταξιούχος πήρα το Lower και το Proficiency μόνο και μόνο για σκότωμα χρόνου.Και σήμερα τα παιδιά με ανώτατους τίτλους σε 2 τουλάχιστον ξένες γλώσσες,σε υπολογιστές,με μεταπτυχιακά εντός και εκτός Ελλάδος,με εξειδίκευση και πολλά άλλα και δεν βρίσκουν δουλειά ούτε να καθαρίζουν τουαλέτες.Δεν είναι τεμπέληδες,ούτε δεν δέχονται να δουλέψουν με λίγα.Απλά έχουν τα χέρια δεμένα και δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι,γιατί τα πάντα είναι ρημαγμένα.Ούτε ένα μεροκάματο σε οικοδομή δεν υπάρχει πλέον.Γιατί στην δική μου εποχή,παρά το γεγονός ότι είμαστε μορφωμένα παιδιά,φτωχά όμως,πηγαίναμε και κάναμε μερακάματα σε οικοδομές (εγώ μάλιστα λόγω σωματικής διάπλασης ήμουν μπετατζής).Πλέον όμως δεν υπάρχει ούτε αυτό.
Titan
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στις ΗΠΑ οι υποτροφίες για σπουδές από τα διάφορα καταπιστεύματα δίνονται με αμιγώς ακαδημαικά (ή αθλητικά) κριτήρια.. αντιθέτως εδώ έχει επιτευχθεί να δίνονται αποκλειστικά και μόνον με κοινωνικά χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι ακαδημαικές επιδόσεις του υποτρόφου..
στις ΗΠΑ ο υπότροφος είναι παράδειγμα προς μίμησιν.. εδώ είναι ο φύτουλας, το νέρντ, ο ζήτουλας, ο τσάτσος κλπ...
ακόμη και στα περίφημα πειραματικά γυμνάσια και λύκεια της χώρας η επιλογή δεν γίνεται με βάση τα ρποσόντα των υποψηφίων αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με κλήρωση...
αυτά και μόνον φτάνουν...
Δεν διαφωνώ. Ο καθηγητής αντιμετωπίζεται ως εχθρός που πρέπει να κατακτήσεις: να του μπεις στο μάτι περνώντας το μάθημα, να του μπεις στο μάτι γενικά.
Επισκέπτης
Ειδοποία εγκαίρως πριν κατηφορίσεις..γιατί θέλω να στο δώσω στα χέρια και συ συνήθως κανονίζεις ταξιδάκια
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Τι να συγκρινεις ρε... οι Αμερικανοι ειναι 100 χρονια μπροστα σε ολα
Μονο ενας ανθρωπος ηταν 100 χρονια μπροστα και αυτος ηταν Ελληνας
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ειδοποία εγκαίρως πριν κατηφορίσεις..
τα πάσχατα θα διαβάζω ορθογραφία, να μάθω την ελληνική μπας και την λέω σε κανέναν στο μπουρδέλα
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
τα πάσχατα θα διαβάζω ορθογραφία, να μάθω την ελληνική μπας και την λέω σε κανέναν στο μπουρδέλα
εσενα κατι ηθελα να σου πως χτες βραδυ σχετικα με ενα post σου αλλα ξεχασα τι :-
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
καλό θα ήταν διότι και ο γούγλης έχει και αυτός τα όρια του...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εσενα κατι ηθελα να σου πως χτες βραδυ σχετικα με ενα post σου αλλα ξεχασα τι :-
Ούτε σήμερα δεν άντεξα να σας διαβάσω καλά καλά. μα τω δια δεν Κατάλαβα διόλου τι έλεγε ο σκιουράκις.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.691
- Πόντοι
- 25.467
Ούτε σήμερα δεν άντεξα να σας διαβάσω καλά καλά. μα τω δια δεν Κατάλαβα διόλου τι έλεγε ο σκιουράκις.
Άτσα... και δοτική...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Καλα τα λεγαμε μεχρι ενος σημειου, μετα ξεφυγε η συζητηση γιατι μπηκε στην μεση το θεμα με τους Γερμανους και ξεφυγαμε αρκετα ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Άτσα... και δοτική...
έτσι λέγεται; ελα ρε
Συναγωνιστές,δυστυχώς τα παιδιά που καθημερινά φεύγουν για αλλού είναι η πλέον μορφωμένη γενιά που έχει περάσει στα παγκόσμια χρονικά.Κάποτε,στα νιάτα μου,ήξερα γαλλικά και είχα ένα πτυχίο ΑΕΙ και δεν έμεινα άνεργος ούτε μια μέρα.Όταν έκανα μεταπτυχιακό στη Γαλλία,το γεγονός και μόνο ότι πέρα απο τα γαλλικά είχα μάθει και λίγα Αγγλικά,αλλά είχα και τα ελληνικά ως μητρική γλώσσα μου εξασφάλισαν καλή εργασία στο Παρίσι.Να σκεφτείτε συνταξιούχος πήρα το Lower και το Proficiency μόνο και μόνο για σκότωμα χρόνου.Και σήμερα τα παιδιά με ανώτατους τίτλους σε 2 τουλάχιστον ξένες γλώσσες,σε υπολογιστές,με μεταπτυχιακά εντός και εκτός Ελλάδος,με εξειδίκευση και πολλά άλλα και δεν βρίσκουν δουλειά ούτε να καθαρίζουν τουαλέτες.Δεν είναι τεμπέληδες,ούτε δεν δέχονται να δουλέψουν με λίγα.Απλά έχουν τα χέρια δεμένα και δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι,γιατί τα πάντα είναι ρημαγμένα.Ούτε ένα μεροκάματο σε οικοδομή δεν υπάρχει πλέον.Γιατί στην δική μου εποχή,παρά το γεγονός ότι είμαστε μορφωμένα παιδιά,φτωχά όμως,πηγαίναμε και κάναμε μερακάματα σε οικοδομές (εγώ μάλιστα λόγω σωματικής διάπλασης ήμουν μπετατζής).Πλέον όμως δεν υπάρχει ούτε αυτό.
ουδεμια συγκριση μπορει να γινει το ,τοτε με το τωρα....εσυ δεν ειχες ιντερνετ,καφετερειες,τηλεορασηεγχρωμη να παιζει 20 καναλια ολημερης,ουτε ειχες κινητο,tablet pc ,οπως επισης οι ελληνες γονεις εκεινες τις εποχες ηταν φτωχοτεροι κατα πολυ περισσοτερο απο οτι εμεις σημερα με την κριση.....αναγκαστικα ο φοιτητης τοτε εκανε δουλειες που περιγραφεις σε οικοδομες και αλλες εργασιες.......αντε πηγαινε πες σε φοιτητη σημερα να παει να δουλεψει καλοκαιρι σε καμια αποθηκη.....θα σε κοιταζει ως εξωγηινο !!!!φιλικη οικογενεια που γνωριζω,εχει φαρμακειο ο πατερας (πολυ καλη δουλεια σημερα στην ελλαδα) και εχει ταραξει στις φαπες τον γιο του να παει να βοηθησει,διοτι το παιδι ειναι φοιτητης στο Πα.Πη και θεωρει δεδομενο οτι βρεξει χιονισει το χρημα θα πεσει στην παλαμη του το Σ/Κ. Αυτα που περιγραφεις ,ανηκουν σε αλλες εποχες ανεπιστρεπτες πλεον!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
λογικόν αν κρίνωμεν από την δημοσιευθείσαν εις ιστοτόπους φωτογραφίαν σας...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Καλα τα λεγαμε μεχρι ενος σημειου, μετα ξεφυγε η συζητηση γιατι μπηκε στην μεση το θεμα με τους Γερμανους και ξεφυγαμε αρκετα ;)
ευτυχώς που θα μας σώσουν οι γερμανοί, γιατί τώρα που μας φεύγουν και οι έξυπνοι απο την χώρα την κάτσαμε την βάρκα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.691
- Πόντοι
- 25.467
έτσι λέγεται; ελα ρε
Καλε ναί. Μα τω Θεώ...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
δικαιολογίες. Ουτε να ζήσουμε καθημερινα δεν μπορουμε περα απο εμάς. Ποιο πλάνο θες ; ούτετην οικογενεια τους δεν μπορουν να κοντρολαρουν μερικοι. Δυνατα μυαλά είναι αυτα που ζουν οπως θελουν να τους φερονται, οχι οι φτυχιουχοι που παιρνουν 400 ευρω πλεον και πανε να ζησουν στο εξωτερικο . πνιγηκε ο κοσμος απο πτυχιουχους επιστήμονες που μπηκα στα πανεπιστημια με παπαγαλιες και φροντηστηρια. σιγα το κατόρθωμα, πας να μιλησεις στον επιστημονα μαι ας και δεν ξερει την γλωσσα του καλα καλα ..ποια χωρα να υπερασπισει;
Νομιζω οτι το βρηκα
Σε αυτο διαφωνω και αρκετα κιολας.
Παντα χρειαζεσαι πλανο οπως και παντα χρειαζεσαι ατομα να το εφαρμοσουν.
Ναι και με το ζορι. Για ολοκληρη χωρα μιλαμε, για τον λαο αυτης της χωρας.
Αυτο δεν εχει να κανει μονο με την νοοτροπια που εχει ο λαος.
Η νοοτροπια δεν αλλαζει απο μονη της δυστυχως. Επιβαλλεται να την αλλαξεις και αν δεν μπορεις μονος σου τοτε επιβαλλεται να στην αλλαξουν με το ζορι.
Φυσικα οχι οι Γερμανοι(εκει ειναι που διαφωνω με τον skiouro).
Ελληνες. Απο Ελληνες για Ελληνες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Καλε ναί. Μα τω Θεώ...
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου