master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δεν ντρεπεσαι ρε;Τι σου φταιει το παιδακι;λογικόν αν κρίνωμεν από την δημοσιευθείσαν εις ιστοτόπους φωτογραφίαν σας...
Δεν ντρεπεσαι ρε;Τι σου φταιει το παιδακι;λογικόν αν κρίνωμεν από την δημοσιευθείσαν εις ιστοτόπους φωτογραφίαν σας...
Δεν ντρεπεσαι ρε;Τι σου φταιει το παιδακι;
Νομιζω οτι το βρηκα
Σε αυτο διαφωνω και αρκετα κιολας.
Παντα χρειαζεσαι πλανο οπως και παντα χρειαζεσαι ατομα να το εφαρμοσουν.
Ναι και με το ζορι. Για ολοκληρη χωρα μιλαμε, για τον λαο αυτης της χωρας.
Αυτο δεν εχει να κανει μονο με την νοοτροπια που εχει ο λαος.
Η νοοτροπια δεν αλλαζει απο μονη της δυστυχως. Επιβαλλεται να την αλλαξεις και αν δεν μπορεις μονος σου τοτε επιβαλλεται να στην αλλαξουν με το ζορι.
Φυσικα οχι οι Γερμανοι(εκει ειναι που διαφωνω με τον skiouro).
Ελληνες. Απο Ελληνες για Ελληνες.
απάντησα στον σκιουράκις. Κάτι ανέφερε δεν θυμάμαι ακριβώς, για το ποιος θα είναι αυτός που θα φέρει στην εξουσία τα φωτεινά μυαλά. Το έλλειμμα για εμένα δεν είναι σε αυτή την χώρα η ανυπαρξία γνώσης, όπως είπα, αλλά ψυχής και αλήθειας. Είτε τα "φωτεινά μυαλά έρθουν στην εξουσία είτε όχι, το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε κατά την δική μου άποψη. Λείπει η καλλιέργεια, η ουσί ατης γνώσης. Αυτό είπα και χθες.
απάντησα στον σκιουράκις. Κάτι ανέφερε δεν θυμάμαι ακριβώς, για το ποιος θα είναι αυτός που θα φέρει στην εξουσία τα φωτεινά μυαλά. Το έλλειμμα για εμένα δεν είναι σε αυτή την χώρα η ανυπαρξία γνώσης, όπως είπα, αλλά ψυχής και αλήθειας. Είτε τα "φωτεινά μυαλά έρθουν στην εξουσία είτε όχι, το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε κατά την δική μου άποψη. Λείπει η καλλιέργεια, η ουσί ατης γνώσης. Αυτό είπα και χθες.
Ας πούμε ότι όταν αναφερόμαστε σε "φωτισμένα μυαλά" δεν εννοούμε τους "τεχνοκράτες".
Άτσα... και ενδοτική...
Μεχρι να αποδειχτει οτι τα 'μυαλα' οταν παρουν την εξουσια στα χερια τους θα κανουν τα ιδια που εκαναν οι πολιτικοι ολα αυτα τα χρονια, θελω να πιστευω(μπορεις να το πεις και 'θελω να ελπιζω') οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Ας πούμε ότι όταν αναφερόμαστε σε "φωτισμένα μυαλά" δεν εννοούμε τους "τεχνοκράτες".
Καλε ναί. Μα τω Θεώ...
αυτό πολύ ψαγμένο
και η δοτική του Διός είναι Διί
Ο δίας δεν κλίνεται.. Κλινεται ο ζευς ως μεταπλαστό ανωμαλο ουσιαστικό και εκει η πτωση του στην δοτική ειναι διι
Δηλαδη τωρα εσυ αυτο το ηξερες; Δεν το εψαξες στο google.Ο δίας δεν κλίνεται.. Κλινεται ο ζευς ως μεταπλαστό ανωμαλο ουσιαστικό και εκει η πτωση του στην δοτική ειναι διι
σίγουρα δεν εννοούμε τους τεχνοκράτες. Εμείς. Γενικώς όμως;
ποιους λοιπόν εννοούμε όταν λέμε ότι η πατρίδα χάνει μυαλά; Αυτούς που βγάλαν μια σχολή, ένα μεταπτυχιακό, δυο γλώσσες; Αυτούς που έχουν πτυχία με λίγα λόγια; Αποτελεί θέσφατο ότι ο πτυχιούχος είναι λαμπρό μυαλό;
σίγουρα δεν εννοούμε τους τεχνοκράτες. Εμείς. Γενικώς όμως;
ποιους λοιπόν εννοούμε όταν λέμε ότι η πατρίδα χάνει μυαλά; Αυτούς που βγάλαν μια σχολή, ένα μεταπτυχιακό, δυο γλώσσες; Αυτούς που έχουν πτυχία με λίγα λόγια; Αποτελεί θέσφατο ότι ο πτυχιούχος είναι λαμπρό μυαλό;
Αποτελεί θέσφατο ότι ο πτυχιούχος είναι λαμπρό μυαλό;
Οχι. Δεν μιλαμε για ολους τους πτυχιουχους γενικα ομως. Και γω εχω πτυχιο και εσυ και πολλοι ακομα. Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε και ικανοι να κατευθυνουμε και να φτιαξουμε ενα σχεδιο.
Οταν παιδια απο το Πανεπιστημιο Κρητης ομως(τυχαιο παραδειγμα) με ανυπαρκτη ουσιαστικα βοηθεια, κανουν ανακαλυψεις με παγκοσμιο ενδιαφερον, που δεν κανουν αλλοι εξω με πενταπλασιους προυπολογισμους και ολες τις ανεσεις που χρειαζονται ωστε να δουλεψουν, αυτο κατι σημαινει.
Γιατι καποια απο αυτα τα παιδια να μην τοποθετηθουν σε θεσεις που πρεπει και να μπουν και επικεφαλεις προγραμματων που θα πανε την χωρα μπροστα?
Παρε τον 25αρη που εχει ολη την διαθεση και την θεληση να δημιουργησει και να προσφερει και χρησιμοποιησε τον. Επιτελους.
Δεν εχουμε να χασουμε κατι. Αν δεν πιασει, οκ δεν επιασε, δεν αλλαζει κατι.
Δες το ομως πρωτα.
να πας γυναικολόγος στο Αφγανιστάν... να εξετάζεις μέσα από καθρέφτη...
..θα κανεις να δεις μουνλαιτ εκει.......μαυρα ματια!
θα πάω όπου πάς ρε
έχουμε τα κονέ μας, με τον από ^
Γουστάρετε και εσείς να φωτογραφίζετε αρκούδες πάνω σε κλινοσκεπάσματα;
Θεές μου... Τι βίτσιο κι αυτό... :S