Επισκέπτης
Εγω φιλαρακι δεν προκειτε να κωλωσω αν ειναι να στειλω αλλοδαπους στο χωμα . Ειναι να μην ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΡΕΛΑ. Σε περιπτωση που βρω οπλο δεν ξερω και εγω γιατι θα ειμαι ικανος? Και μην προκαλεις?
Εγω φιλαρακι δεν προκειτε να κωλωσω αν ειναι να στειλω αλλοδαπους στο χωμα . Ειναι να μην ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΡΕΛΑ. Σε περιπτωση που βρω οπλο δεν ξερω και εγω γιατι θα ειμαι ικανος? Και μην προκαλεις?
μέχρι να μην έχεις κουράγιο απ την πείνα ούτε να φωνάζεις.Δεν ξερω τη δικαιοματα και απολαυσεις σας εχουν δωσει οι καραγκιοζηδες που βρισκονται στην Βουλη. Αλλα αυτο το σχοινι δεν θα τραβηξει για πολυ ακομη?
τι περιμένετε τόσο καιρό ρε θρασύδειλα πουστάκια;
όλο λόγια στο νετ είστε.....
ψες πάλι δυό αλβάνια λύσαν τις διαφορές τους με όπλα και ο ένας πήγε χώμα.
εσεις γιατί δεν τις λύνετε στο δρόμο;
ααααααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαα
ναι.
πολλάαααααααααααααααααααααααα
στο μετάξι ρίχνετε κάνα μπούτσο και μετά πάλι σπιτάκι στην αγκαλιά της μαμας.
μόλις δείτε αλβάνι και ρωσσοπόντιο αρχίζει το ποδοβολητό...
σε κάτι αδέσποτα ινδοπάκια κάνετε τους τσαμπουκάδες σας.......
να παρακαλάτε αναρχιδάκια να μην αποφασίσει η αλβανορωσσική μαφία να σας καθαρίσει...
Ηδη οι ελληνάρες νονοί κάνουν παρέα στον HellasSat.
Μιμικος !Αστον φιλαρακι κοτοπουλο ειναι.
Ο Περσονας τρωει παντοφλα απο την Τζυμπρια που θα παντρευτει τον Ιουλιο και μπαινει στο νετ να πουλησει...αγριαδες !
Ο Μαμακιας ,ο αγαποτσουληθρακος ο περσονας θα μας μιλησει για...τσαμπουκα !Φαε κανενα χαλουμακι πρωτα Περσονακο ,να στανιαρεις .Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες που ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,οχι στους φυγαδες.
καλα εσυ εισαι πολυ βλημα τελικα!Δεν τους ξέρω,πόσοι στην πόλη καταγωγής μου τρέχουνε Βουλγαρία κ Σκόπια για σεξ κ ψώνια!!!
Όμως στο όνομα ούτε βήμα πίσω,γελοίοι!!!
Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες που ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ,οχι στους φυγαδες.
Δηλαδη μπορω να σταματησω να πληρωνω φορους...αφου και εγω ειμαι "φυγας" και δεν μου ανηκει η Ελλαδα...
Βρε παιδια, αντι να δειτε τι μπορειτε να κανετε για την οικονομικη κατασταση και την κατρακυλα σε ολα τα επιπεδα που εχει πεσει η Ελληνικη κοινωνια καθεστε και ασχολειστε με το αν οι Αλβανοι θα κανουν κομμα...Ο εχθρος αυτην την στιγμη δεν ειναι εξωτερικος φιλοι μου, ο εχθρος ειναι εσωτερικος, κοιταχτειτε στον καθρεφτη και θα τον δειτε.
Ο Περσονας τρωει παντοφλα απο την Τζυμπρια που θα παντρευτει τον Ιουλιο και μπαινει στο νετ να πουλησει...αγριαδες !
Ο Μαμακιας ,ο αγαποτσουληθρακος ο περσονας θα μας μιλησει για...τσαμπουκα !Φαε κανενα χαλουμακι πρωτα Περσονακο ,να στανιαρεις .Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες που ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,οχι στους φυγαδες.