apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και αυτοι που δεν ψηφισαν συμφωνουν400.000 ελληνες που ψηφισαν χ.α λογικα θα συμφωνουν με αυτα που κανει το κομμα, π.χ σημερα ασ πουμε.
400.000 ελληνες που ψηφισαν χ.α λογικα θα συμφωνουν με αυτα που κανει το κομμα, π.χ σημερα ασ πουμε.
1) Όταν λέω νομικό εννοώ ότι αν γίνει ο χωρισμός και προσφύγει η Εκκλησία σε Ευρωπαικά και Διεθνή Δικαστήρια θα δικαιωθεί. Και τότε το Κράτος θα υποχρεωθεί να της επιστρέψει την αμύθητη εκκλησιαστική περιουσία ή να την αποζημιώσει. Να σου θυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο έγινε με το Βασιλιά αλλά εδώ δε θα μιλάμε για μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά πιθανότατα για μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια. Όποιος τολμήσει λοιπόν ας νομοθετήσει χωρισμό.1) Τους νομους ποιος τους φτιαχνει?
2) Κι εγω εχω αποψη. Γιατι σε μενα απαγορευεται απο εσενα να ειναι αρνητικη? Εσυ ποιος εισαι? Ο μεγας λειτουργος?
3) Που ειναι το προβλημα? Γιατι γινονται θρησκευτικα στα σχολεια? Αφου γινονται γιατι το 95% της υλης ειναι για την ορθοδοξη πιστη και το αλλο 5% για ολα τα υπολοιπα? Ανεξιθρησκεια δεν εχουμε? Γιατι δεν φορολογειται η εκκλησια? Να συνεχισω? Μπορω να γραψω καμια εκατοσταρια παραδειγματα για πλακα.
4) Δεν διαφωνω.
Με στοιχεία της Εκκλησίας το 80% είναι λαθρομετανάστες.κατι ασχετο, η εκκλησια οτν κανει συσσιτια τα μοιραζει μονο σε ελληνες. αν θελεις απαντα.
οχι τυπεκατι ασχετο, η εκκλησια οτν κανει συσσιτια τα μοιραζει μονο σε ελληνες. αν θελεις απαντα.
μπορείς να τους ρωτήσεις... εμένα μην με ρωτάς γιατί δεν ψήφισα ΧΑ (και ούτε πρόκειται ποτέ να ψηφίσω)...
τι έκαναν πάλι τα ΧΑ σήμερα?
1) Όταν λέω νομικό εννοώ ότι αν γίνει ο χωρισμός και προσφύγει η Εκκλησία σε Ευρωπαικά και Διεθνή Δικαστήρια θα δικαιωθεί. Και τότε το Κράτος θα υποχρεωθεί να της επιστρέψει την αμύθητη εκκλησιαστική περιουσία ή να την αποζημιώσει. Να σου θυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο έγινε με το Βασιλιά αλλά εδώ δε θα μιλάμε για μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά πιθανότατα για μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια. Όποιος τολμήσει λοιπόν ας νομοθετήσει χωρισμό.
2) Πού είπα εγώ ότι κακώς έχεις άποψη; Εγώ είπα ότι δε μπορείς να κατηγορείς τους ιερείς επειδή μιλάνε. Φυσικά μπορείς να σχολιάζεις αυτά που λένε. Και το κεφάλι σου στον τοίχο μπορείς να χτυπήσεις.
3) Θρησκευτικά στα σχολεία γίνονται διότι το ισχύον Σύνταγμα της χώρας στο άρθρο 16 ορίζει ότι "το Κράτος προάγει την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων". Στο πλαίσιο λοιπόν της υποχρεωτικής εκπαίδευσης διδάσκεται το μάθημα των θρησκευτικών. Μιλάει για την Ορθοδοξία γιατί το 95% των πολιτών δηλώνουν Ορθόδοξοι. Μέχρι να μας κάνετε Ισλαμαμπάντ εσύ και όμοιοί σου θα μιλάμε για την Ορθοδοξία. Και όποιος δε γουστάρει παίρνει απαλλαγή με μια απλή δήλωση του κηδεμόνα και βγαίνει στο προαύλιο για μπάλα. Πού είναι το πρόβλημα;
4) Αφού συμφωνείς, πες τα στην αριστερά. Εμένα τι μου τα λες;
οτι κανουν καθημερινα απαξιωνουν τον ανθρωπο. εκτος απο την (αρια φυλη)μπορείς να τους ρωτήσεις... εμένα μην με ρωτάς γιατί δεν ψήφισα ΧΑ (και ούτε πρόκειται ποτέ να ψηφίσω)...
τι έκαναν πάλι τα ΧΑ σήμερα?
Για τα 3 πρώτα δεν έχω κάτι να σχολιάσω περαιτέρω γιατί πλην της αμάθειας δείχνουν και πολιτική σκέψη νηπίου. Για το τέταρτο που λες σχολίασα όχι για να ανοίξω συζήτηση αλλά γιατί έφριξα με αυτό το "αυτό το δυνατό που πίνουν", "μαστούρα" κλπ.1) Θα μας κλασουν μια μαντρα. Ας βγει ο νομος κι ας καταδικασει το ευρωπαικο δικαστηριο οσο γουσταρει. Ο λαος μας εχει σημασια να ειναι καλα, οχι να συμφωνουν οι ευρωπαιοι.
2) Παρομοιως.
3) Το 95% των ελληνων ειναι ορθοδοξοι χριστιανοι στην φαντασια σου και στην φαντασια των θρησκοληπτων οπισθοδρομικων ομοιων σου. Ελλαδα υπηρχε πολυ πριν τον χριστιανισμο, ευτυχως.
Και οποιος παιρνει απαλλαγη, τον ειρωνευεται η κυρατσα
μπροστα στην υπολοιπη ταξη. Αυτα εχουν γινει. Δεν ειναι φανταστικα.
4) Συμφωνησα μονο ως προς το 4. Οχι στα υπολοιπα. Και εσυ ξεκινησες την συζητηση με την ατακα 'για αυτο εχει καταντησει η ελλαδα ετσι'(ή κατι τετοιο) οταν χαβαλεδιαζαμε με τον cosa nostra. Αν δεν θες να σου τα λεω, μην τα λες κι εσυ. Απλο δεν ειναι?
εχε χαρη που ο Μεγαλειοτατος ειναι μεγαλη ψυχη τυπε1) Όταν λέω νομικό εννοώ ότι αν γίνει ο χωρισμός και προσφύγει η Εκκλησία σε Ευρωπαικά και Διεθνή Δικαστήρια θα δικαιωθεί. Και τότε το Κράτος θα υποχρεωθεί να της επιστρέψει την αμύθητη εκκλησιαστική περιουσία ή να την αποζημιώσει. Να σου θυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο έγινε με το Βασιλιά αλλά εδώ δε θα μιλάμε για μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά πιθανότατα για μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια. Όποιος τολμήσει λοιπόν ας νομοθετήσει χωρισμό.
2) Πού είπα εγώ ότι κακώς έχεις άποψη; Εγώ είπα ότι δε μπορείς να κατηγορείς τους ιερείς επειδή μιλάνε. Φυσικά μπορείς να σχολιάζεις αυτά που λένε. Και το κεφάλι σου στον τοίχο μπορείς να χτυπήσεις.
3) Θρησκευτικά στα σχολεία γίνονται διότι το ισχύον Σύνταγμα της χώρας στο άρθρο 16 ορίζει ότι "το Κράτος προάγει την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων". Στο πλαίσιο λοιπόν της υποχρεωτικής εκπαίδευσης διδάσκεται το μάθημα των θρησκευτικών. Μιλάει για την Ορθοδοξία γιατί το 95% των πολιτών δηλώνουν Ορθόδοξοι. Μέχρι να μας κάνετε Ισλαμαμπάντ εσύ και όμοιοί σου θα μιλάμε για την Ορθοδοξία. Και όποιος δε γουστάρει παίρνει απαλλαγή με μια απλή δήλωση του κηδεμόνα και βγαίνει στο προαύλιο για μπάλα. Πού είναι το πρόβλημα;
4) Αφού συμφωνείς, πες τα στην αριστερά. Εμένα τι μου τα λες;
Για τα 3 πρώτα δεν έχω κάτι να σχολιάσω περαιτέρω γιατί πλην της αμάθειας δείχνουν και πολιτική σκέψη νηπίου. Για το τέταρτο που λες σχολίασα όχι για να ανοίξω συζήτηση αλλά γιατί έφριξα με αυτό το "αυτό το δυνατό που πίνουν", "μαστούρα" κλπ.
1) Θα μας κλασουν μια μαντρα. Ας βγει ο νομος κι ας καταδικασει το ευρωπαικο δικαστηριο οσο γουσταρει. Ο λαος μας εχει σημασια να ειναι καλα, οχι να συμφωνουν οι ευρωπαιοι.
3) Το 95% των ελληνων ειναι ορθοδοξοι χριστιανοι στην φαντασια σου και στην φαντασια των θρησκοληπτων οπισθοδρομικων ομοιων σου. Ελλαδα υπηρχε πολυ πριν τον χριστιανισμο, ευτυχως.
Και οποιος παιρνει απαλλαγη, τον ειρωνευεται η κυρατσα
μπροστα στην υπολοιπη ταξη. Αυτα εχουν γινει. Δεν ειναι φανταστικα.
κοίταξε .. η περιπετειούλα με τον "άνακτα" και τις παπαριές του Μπένι και των Πασόκων κοστίσανε στην χώρα και στον λαό καμμιά 20αρια δισεκατομύρια δραχμούλες...
το 95% προκύπτει από αυτούς που κάνουνε βαφτίσεις... δεν βλέπω αλλο τρόπο να ξερει κάποιος τον αριθμό των πιστών κάθε θρησκείας ή των αθέων... αρα συνεπώς το κράτος θεωρεί (και καλώς κατά την γνώμη μου διότι άλλο οι αριθμοί και άλλο οι παπαριές του καθενός από εμας) ότι το 95% ασπάζεται την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στην ανάλυση του δόγματος αυτού...
τι άλλο μέτρο να βρεί?
κοίταξε .. η περιπετειούλα με τον "άνακτα" και τις παπαριές του Μπένι και των Πασόκων κοστίσανε στην χώρα και στον λαό καμμιά 20αρια δισεκατομύρια δραχμούλες...
το 95% προκύπτει από αυτούς που κάνουνε βαφτίσεις... δεν βλέπω αλλο τρόπο να ξερει κάποιος τον αριθμό των πιστών κάθε θρησκείας ή των αθέων... αρα συνεπώς το κράτος θεωρεί (και καλώς κατά την γνώμη μου διότι άλλο οι αριθμοί και άλλο οι παπαριές του καθενός από εμας) ότι το 95% ασπάζεται την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στην ανάλυση του δόγματος αυτού...
τι άλλο μέτρο να βρεί?
οταν εφυγαν οι τουρκοι τυπενα ρωτησω εγω κατι ποιο το νοημα της εκκλησιαστικης περιουσιας που τα βρηκανε τα χρηματα οικοπεδα κλπ κλπ και υφιστατε ο ορος εκκλησιαστικη περιουσια
οταν εφυγαν οι τουρκοι τυπε
οι πιο πολλοι στα χωρια ετσι απεκτησαν χωραφια
οταν εφυγαν οι τουρκοι τυπε
οι πιο πολλοι στα χωρια ετσι απεκτησαν χωραφια
τυπε η μοιρασια εγινε με τα λογιαοταν εφυγαν οι τουρκοι μετα ανηκαν στο ελληνικο κρατος ασχετα που και απο τοτε ηταν ενα μπουρδελλο και δεν εκανε ισοκατανομη περιουσιων γιατο καποιοι τοτε που ηταν εναντιων της ελληνικης επαναστασης πηραν τα περισσοτερα και καποιοι που εδωσαν τα παντα πηραν τα αρχιδια τους
π.χ ο νικηταρας στο τελος της ζωης του ζητιανευε για να ζησει ουτε καν πολεμικη συνταξη δεν του δωσαν ουτε καν ενα χωραφακι αλλα ανοιγουμε αλλο θεμα