Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ήξερα ποια είναι η τύπισσα αλλά δεν είχα κάτσει να την ακούσω ποτέ. Ε λοιπόν την είδα τώρα στην εκπομπή του Κωστόπουλου κι έκατσα από περιέργεια να δω τι θα πει. Μου φάνηκε το απόλυτο τίποτα. Άλλωστε αποδείχθηκε πως δεν πήγε να μιλήσει αλλά να κάνει κανονική διαφήμιση σε ένα site που έχει και θα πουλάει sex toys, στολές για role playing (μαθήτρια, καμαριέρα, κτλ) και αλλά συναφή. Μέχρι και 3 μοντέλες έφεραν στο στούντιο για να δείξουν την πραμάτεια της. Αν υπήρχαν άνθρωποι που την πλήρωναν για να τους δίνει συμβουλές σε σχέσεις/σεξ είναι και πολύ μεγάλα κορόιδα. Αν και λογικά για να άρχισε να πουλάει στρινγκ μέσω Ίντερνετ βασιζόμενη στην όποια δημοσιότητα της, χάλια πάει η "καριέρα" της. Την κάνει και για Γερμανία είπε, θα παντρευτεί τον καλό της (Γερμανός) και θα μείνει εκεί. Ουστ.

χαχα που καταντησε το νουμερο!η δηθεν χειραφετημενη,απελευθερωμενη,ανεξαρτητη γυναικα.σε λιγα χρονια την βλεπω τσατσα σε μπουρδελο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ήξερα ποια είναι η τύπισσα αλλά δεν είχα κάτσει να την ακούσω ποτέ. Ε λοιπόν την είδα τώρα στην εκπομπή του Κωστόπουλου κι έκατσα από περιέργεια να δω τι θα πει. Μου φάνηκε το απόλυτο τίποτα. Άλλωστε αποδείχθηκε πως δεν πήγε να μιλήσει αλλά να κάνει κανονική διαφήμιση σε ένα site που έχει και θα πουλάει sex toys, στολές για role playing (μαθήτρια, καμαριέρα, κτλ) και αλλά συναφή. Μέχρι και 3 μοντέλες έφεραν στο στούντιο για να δείξουν την πραμάτεια της. Αν υπήρχαν άνθρωποι που την πλήρωναν για να τους δίνει συμβουλές σε σχέσεις/σεξ είναι και πολύ μεγάλα κορόιδα. Αν και λογικά για να άρχισε να πουλάει στρινγκ μέσω Ίντερνετ βασιζόμενη στην όποια δημοσιότητα της, χάλια πάει η "καριέρα" της. Την κάνει και για Γερμανία είπε, θα παντρευτεί τον καλό της (Γερμανός) και θα μείνει εκεί. Ουστ.

Ναι ολο την κανει απο Ελλαδα και ολο στο πλατο του παλιου της εργοδοτη του Κωστοπουλου ειναι να κανει τηλεμαρκετινγκ  :2funny:  Μαλλον ο γερμανος θα ειναι σπιτωμενος ζιγκολο και μενουν κατι ψιλα που πρεπει να βγαλει απο την ελληνικη τηλεοραση για να τον κρατησει  :2funny:
Οσο για το "απολυτο τιποτα" που λες, πες μου ποιος απο τον χωρο του λαιφσταιλ δεν ειναι πουθενας  :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτη δεν εφυγε για Γερμανια?  :think:

καλα,αυτο δεν ειναι προβλημα,εαν θελει να πουλαει μεσω του νετ,γινεται πολυ ευκολα,αλλα ακομα και ενα μαγαζι μπορει να το λειτουργει με καποιο συνεργατη.το θεμα ειναι οτι αυτη ανηκει σε μια κατηγορια βλαχογκομενας,που ειναι του στυλ,"εγω δεν θυσιαζω τιποτα για κανεναν αντρα,δεν χαλαω την καριερα μου",και μολις πεσουν οι πρωτες πεινες,γατζωνεται στον πρωτο τυχοντα,προκειμενου να μην τρωει φακη και ελιες θρουμπες μεχρι τα γεραματα της.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλα,αυτο δεν ειναι προβλημα,εαν θελει να πουλαει μεσω του νετ,γινεται πολυ ευκολα,αλλα ακομα και ενα μαγαζι μπορει να το λειτουργει με καποιο συνεργατη.το θεμα ειναι οτι αυτη ανηκει σε μια κατηγορια βλαχογκομενας,που ειναι του στυλ,"εγω δεν θυσιαζω τιποτα για κανεναν αντρα,δεν χαλαω την καριερα μου",και μολις πεσουν οι πρωτες πεινες,γατζωνεται στον πρωτο τυχοντα,προκειμενου να μην τρωει φακη και ελιες θρουμπες μεχρι τα γεραματα της.

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι κάθεσαι κ διαβάζεις ρε φίλε;

Χέστην να πούμε...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι κάθεσαι κ διαβάζεις ρε φίλε;

Χέστην να πούμε...

σπαω πλακα με την καταντια τους  :2funny: :2funny:
και στην τελικη στο bourdela ειμαστε ρε τυπε θα κραζουμε...Αμα ειναι να κανουμε εποικοδομητικες συζητησεις να παμε στο capital.gr   :sunglasses:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μιλαμε η τυπισσα ειναι εντελως για τον πουτσο εχει ενα κωλουφακι,νομιζει οτι τα ξερει ολα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
σπαω πλακα με την καταντια τους  :2funny: :2funny:
και στην τελικη στο bourdela ειμαστε ρε τυπε θα κραζουμε...Αμα ειναι να κανουμε εποικοδομητικες συζητησεις να παμε στο capital.gr   :sunglasses:
Δεκτό.

Απλά μην αναλώνεις ούτε καν τον χρόνο σου για τέτοιους ανθρώπους...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αμα ειναι να κανουμε εποικοδομητικες συζητησεις να παμε στο capital.gr   :sunglasses:

Μαλλον δεν εχεις δει τι γραφουν στο  capital.gr

κατα τα αλλα πιο πολύ θα σεβομουν την άποψη μια κοπέλας της δουλειας παρα την άποψη της Χειδάρη.

Μονο για να γραφει κριτικες στο bourdela.com κάνει η Ειρήνη . (<------εδω υποννοω οτι καποιες κριτικες ειναι λιγο παρατραβηγμενες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
 Μαλλον δεν εχεις δει τι γραφουν στο  capital.gr

κατα τα αλλα πιο πολύ θα σεβομουν την άποψη μια κοπέλας της δουλειας παρα την άποψη της Χειδάρη.

Μονο για να γραφει κριτικες στο bourdela.com κάνει η Ειρήνη . (<------εδω υποννοω οτι καποιες κριτικες ειναι λιγο παρατραβηγμενες)

τυπε μου γιατι υποτιμας τοσο πολυ το μπου;
εαν εμπαινε εδω η βλαχα αυτη και εγραφε,οι απαντησεις που θα επαιρνε θα αποτελουσαν μνημειο σατιρας.δεν θα τολμουσε να παρουσιαστει ξανα μπροστα σε κοσμο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μου γιατι υποτιμας τοσο πολυ το μπου;
εαν εμπαινε εδω η βλαχα αυτη και εγραφε,οι απαντησεις που θα επαιρνε θα αποτελουσαν μνημειο σατιρας.δεν θα τολμουσε να παρουσιαστει ξανα μπροστα σε κοσμο

σιγα μην διναμε το δικαιωμα στο γιδοτυρι να γραφει εδω μεσα :jerking: :jerking:
θα την ειχαμε πεθανει στο τρολινγκ  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειρήνη Χειρδάρη... Ο λεσβιακός έρωτας ένδειξη σεξουαλικής απελευθέρωσης και προοδευτικής σκέψης!

Τα περισσότερα κορίτσια που γνώριζα τότε δήλωναν μπαϊσέξουαλ.
Ακόμη κι αν δεν είχαν κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα, «μπάι μάλλον» απαντούσαν όταν τις ρωτούσες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύντομα θα ψάχνονταν μήπως τους άρεσε το ίδιο φύλο.
Το να δηλώνεις μπαϊσέξουαλ τότε ήταν σαν να λες:
«Δεκάρα δε δίνω για το τι είναι νορμάλ και για τη θεία Ασπασία, που θέλει να με παντρέψει.
Εγώ θα εξερευνήσω πρώτα τη σεξουαλικότητά μου προς κάθε κατεύθυνση».
Τώρα βέβαια, που το μπαϊσέξουαλ προμοτάρεται από παντού γιατί πουλάει περισσότερα προϊόντα και η γκέι κουλτούρα έχει επικρατήσει στα μίντια, θα σοκάρεις τη θεία Ασπασία δηλώνοντας ότι είσαι στρέιτ, ότι όλα είναι νορμάλ στη ζωή σου και ότι η μεγαλύτερή σου φιλοδοξία είναι να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά.

Μαντόνα Μία
Εκείνη την εποχή έβγαινα τα βράδια με την κολλητή μου, τη Xριστίνα, που τότε είχε πάθει κρίση ταυτότητας και πίστευε ότι ήταν η Μαντόνα.
Ντυνόταν ακριβώς σαν τη Μαντόνα, χόρευε ακριβώς σαν τη Μαντόνα κι είχε μια ακολουθία από δεκάδες γκέι αγόρια που τη θαύμαζαν, τη χάιδευαν και τη φιλούσαν, όπως δηλαδή και τη Μαντόνα.
Στο μόνο που αντέγραψε η Μαντόνα τη Χριστίνα είναι ότι η δεύτερη φίλησε πολύ πιο πριν κορίτσι δημοσίως.
Όχι την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κάποια πιο μεσογειακή, δηλαδή εμένα.
Κάθε φορά που ήταν χαρούμενη, μου έλεγε ότι με αγαπούσε και μου χάριζε ένα γαλλικό.
Φιλί – το γαλλικό μανικιούρ ήρθε αργότερα στη μόδα.
Εγώ δεν έτρεφα κανένα θαυμασμό για τη Μαντόνα.
Μόνο ένα αρρωστημένο πάθος για τον Πρινς και τις τραγουδίστριές του.
Έφτιαχνα τα μαλλιά μου σαν τη Σίλα Ε, φορούσα μίνι φούστες με φραμπαλάδες, με τις ζαρτιέρες να φαίνονται από κάτω, όπως ακριβώς και η Σίλα Ε, και τα έφτιαχνα κυρίως με μαύρα αγόρια πιστεύοντας κατά βάθος ότι μια μέρα θα γνωρίσω τον ίδιο τον Πρινς – ή έστω τη Σίλα Ε.
Ένα βράδυ σε κάποιο κλαμπ γνώρισα δυο κορίτσια που ήταν ντυμένες ακριβώς όπως κι εγώ.
Όταν ο DJ έβαλε το Purple Rain, ήρθαν δίπλα μου, κόλλησαν τα σώματά τους πάνω μου, μια πίσω μου και μια μπροστά μου, και καθώς χόρευαν με χάιδευαν.
Στο τέλος της βραδιάς ανταλλάξαμε τηλέφωνα και γίναμε φίλες.
Φαντάζομαι πως όλο το κλαμπ που παρακολουθούσε θα περίμενε να έχουμε συνεχίσει το σάντουιτς σε κάποιο ξενοδοχείο με την ώρα.
Ποτέ τότε δε σκέφτηκα αν ψάχνονταν στα σοβαρά όλα αυτά τα κορίτσια με τη σεξουαλικότητά τους ή αν εγώ ήμουν ομοφυλόφιλη επειδή έφαγα μερικά γλωσσόφιλα παραπάνω από γυναίκες.
Απλά θεωρούσα το θαυμασμό και το φλερτ μεταξύ των γυναικών κάτι φυσιολογικό, τον ερωτισμό μεταξύ φιλενάδων ακόμη πιο φυσιολογικό και ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να κοιμηθώ με γυναίκα για να τσεκάρω τι είμαι.
Για την ακρίβεια, μου πέρασε δυο τρεις φορές, αλλά ήταν όταν τα ’παιρνα με τα αγόρια μου και ούρλιαζα:
«Θα γίνω λεσβία, να ησυχάσω».
Η Xριστίνα βέβαια είχε άλλη γνώμη.
«Όλοι οι άνθρωποι είναι αμφισεξουαλικοί» μου έλεγε.
«Αν μεγάλωνες σε μια κοινωνία όπου από μικρή σού έλεγαν ότι το φυσιολογικό είναι να κοιμάσαι με γυναίκες, αυτές θα ερωτευόσουν.
Επειδή όμως σε έχουν μεγαλώσει για να κάνεις σχέσεις με αγόρια, αυτά ερωτεύεσαι».
Ίσως και να είχε δίκιο· αλλά εφόσον περνούσα μια χαρά με τους άντρες, γιατί να έφερνα τα πάνω κάτω στη ζωή μου;
Επειδή ήταν της μόδας;

Μόνο για κορίτσια
Στα τέλη του ’90 συνειδητοποίησα ότι το να χαριεντίζεσαι με άλλες γυναίκες ήταν όντως μόδα, αν όχι ένα κοινωνικό ταμπού έτοιμο να καταρριφθεί.
Τότε ήταν που έγινε γνωστό το lesbian sic, οι γυναίκες δηλαδή που μπορούν να κοιμηθούν και με γυναίκες, χωρίς η εμφάνισή τους να χάνει τίποτα από τη θηλυκότητά της.
Και πάλι όμως πίστευα ότι ίσως όλα να ήταν ένα κατασκεύασμα των μίντια για να διεγείρουν το αντρικό κοινό.
Γιατί αν μια γυναίκα φρικάρει στην ιδέα ο καλός της να χαϊδεύεται στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου με τους κολλητούς του, ένας άντρας θέλει όσο τίποτα να δει τη φίλη του να το κάνει με άλλη γυναίκα – χωρίς όμως, προς Θεού, να χαλάσει το μανικιούρ της.
Όλα φαίνονταν τόσο μπερδευτικά εκείνη την εποχή.
Θυμάμαι την ομοφυλόφιλη Κ.D. Lang, που είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη:
«Oι ετεροφυλόφιλες θέλουν να γίνουν ομοφυλόφιλες και οι ομοφυλόφιλες θέλουν να γίνουν ετεροφυλόφιλες.
Ξαφνικά νιώθω μόνη».
Εγώ δεν ένιωθα μόνη, γιατί τότε τα είχα φτιάξει με τον Γιωργάκη.
Μεγάλη ιστορία πώς τα έφτιαξα με τον Γιωργάκη.
Τον κουβαλούσε στο κλαμπ ένα από τα κορίτσια που έμοιαζαν με μένα και τη Σίλα Ε.
Την οποία είχα ονομάσει Σίλα Μπι (γιατί η κολλητή της ήταν η Σι κι εγώ η Ντι).
Τον άφηνε σύξυλο στην πίστα κι άρχιζε να χορεύει μπροστά μου με χίλια δυο ερωτικά υπονοούμενα στις κινήσεις της.
Μέχρι τότε πίστευα ότι ήταν κάποιος γκέι φίλος της, που κουβαλούσε μαζί, κι όχι το ντέιτ της.
Από τη στιγμή που είπαμε με τον Γιωργάκη ότι ήμασταν ερωτευμένοι μεταξύ μας μέχρι τη στιγμή που χωρίσαμε πέρασαν πέντε χρόνια.
Ακόμη και την ώρα που μάζευε τα πράγματά του για να φύγει από το σπίτι μού έλεγε:
«Και δε με πειράζει αν ήσουν λεσβία».
Τι να πεις;
Ότι δεν έχεις κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα;
Ή να του τρίψεις το μπλουζάκι «100% στρέιτ» στη μούρη;
Η Χριστίνα, από την άλλη, την έκανε την υπέρβαση στη ζωή της.
Μετά από μια περίοδο που είχε διαρκώς φαντασιώσεις με γυναίκες, τελικά κοιμήθηκε με μία.
Ήταν ένα βράδυ που έφυγε από το κλαμπ, μεθυσμένη, με ένα άγνωστο κορίτσι.
Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο να μου πει τα νέα.
«Πώς ήταν;» τη ρώτησα μόνο.

Στο «ουδέν σχόλιο» ήξερα πολύ καλά ότι έπρεπε να κρατήσω ενός λεπτού σιγή. Μου το είχε δηλώσει τότε που πήγε με κάποιον ο οποίος την είχε πολύ μικρή, τότε που πήγε με έναν άλλον που της βγήκε γκέι και τότε που πήγε με κάποιον που ήταν τέρας, αλλά το ανακάλυψε όταν ξεμέθυσε.
Κρατούσα λοιπόν ιερή σιωπή, αλλά μέσα μου αναρωτιόμουν:
«Γιατί, διάολε, ψαχνόμαστε με κορίτσια;

Θα ζήσω, γιατρέ μου;
Oι σεξολόγοι λένε ότι στη σημερινή κοινωνία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ούτε 100% στρέιτ ούτε 100% γκέι.
Σε μια κλίμακα από το 0 έως το 6, όπου 0 σημαίνει αποκλειστικά στρέιτ και 6 σημαίνει αποκλειστικά γκέι, οι περισσότεροι τοποθετούμαστε ανάμεσα στο 2 και το 5.
Τα νούμερα δεν είναι σταθερά.
Αυτό που επιλέγεις γι’ απόψε ή γι’ αυτόν τον μήνα δεν είναι αυτό που θα επιλέγεις όλη σου τη ζωή.
Ένα ετεροφυλόφιλο κορίτσι που αυτή τη στιγμή διαλέγει να περάσει στην «απέναντι όχθη», για να δοκιμάσει τον ομοφυλοφιλικό έρωτα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα παραμείνει εκεί για την υπόλοιπη ζωή της.
Θυμάμαι πολύ καλά την εξέλιξη της ζωής του κοριτσιού που φώναζα Σίλα Μπι.
Μεγαλώνοντας παντρεύτηκε κι έκανε ένα παιδί, χώρισε γιατί ερωτεύτηκε γυναίκα, τη χώρισε και ξανάγινε ετεροφυλόφιλη.
Η γυναίκα που ερωτεύτηκε ήταν το άλλο κορίτσι που έμοιαζε με τη Σίλα Ε, δηλαδή η Σι. Δηλαδή η κολλητή της.

Φίλες για πάντα
«Η πιο δυνατή συναισθηματική σχέση που είχα στη ζωή μου ήταν με την καλύτερή μου φίλη» μου έλεγε η Μπι.
«Πολύ πιο δυνατή και τρυφερή από τη σχέση που είχα με τον άντρα μου. Έτσι, μια μέρα αναρωτιόμουν γιατί τόσα χρόνια κρατούσα αυτή τη σχέση μόνο πλατωνική.
Και της είπα ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί της».
Όχι ότι η άλλη έπαθε κάποιο οξύτατο σοκ από την ανακοίνωση.
Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες μεταξύ τους είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες και πιο στενά εκδηλωτικές .
Oπότε, πολύ πιο εύκολα περνούν τη γραμμή που χωρίζει τη φιλία από την ερωτική σχέση.
Σε μια εποχή μάλιστα όπου τα πάντα γύρω σου δείχνουν ότι το να είσαι μπαϊσέξουαλ είναι OK, τα ΜΜΕ προκαλούν μια αλλαγή στη στάση μας στις λεσβίες και η κοινωνία έχει αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα απέναντί τους.
«Σύντομα όμως χωρίσαμε.
Ναι, η σχέση με τη φίλη μου ήταν ιδιαίτερα τρυφερή, αλλά ερωτεύτηκα ξανά αγόρι.
Τελικά πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση ερωτεύομαι τον άνθρωπο κι όχι το φύλο.
Πολλές γυναίκες σήμερα έχουν φαντασιώσεις με τις κολλητές τους.
Από τη στιγμή όμως που πας να τις κάνεις πράξη, δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αν θα σου αρέσει κι αν η φιλία σας θα συνεχιστεί» μου έλεγε.
Δε λες, καλά που η Χριστίνα είχε βρει άλλη να κάνει τα πειράματά της κι εγώ τη γλίτωσα φτηνά, με μερικά φιλιά;
«Δεν είμαι ομοφυλόφιλη, πάει και τελείωσε» μου φώναζε στο τηλέφωνο η φίλη μου.
«Η πράξη είναι πολύ διαφορετική από τη φαντασίωση.
Μου αρέσουν μόνο τ’ αγόρια, μ’ αρέσουν, μ’ αρέσουν, μ’ αρέσουν».
Έτσι, επέστρεψε ξανά στην παλιά της ζωή.
Έβγαινε έξω με μια συνοδεία από γκέι που τη θαύμαζαν, φλέρταρε άγρια με αγόρια, ζούσε θυελλώδεις έρωτες μαζί τους και μέσα σ’ όλα μού έσκαγε και μερικά παθιασμένα φιλιά στο στόμα.
Κι έτσι πέρασαν τα δικά μας χρόνια της αθωότητας, ώσπου μια μέρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι αρχίσαμε να ψαχνόμαστε μόνο για το πώς θα κάνουμε οικογένεια.
Προσωπικά βέβαια, ακόμα ονειρεύομαι να παντρευτώ τον Πρινς – έστω, τη Σίλα Ε.

Το ’χεις κάνει ποτέ;
53% των αναγνωστριών του SociaLMagazinE έχουν φιληθεί με γυναίκα.
26% έχουν προχωρήσει σε τολμηρά χάδια με άλλη γυναίκα.
11% έχουν κάνει σεξ με γυναίκα.

Blast from the past
Βρήκαμε παραδείγματα γυναικών από την ιστορία που άνοιξαν το δρόμο του λεσβιακού έρωτα.

Η Λέσβος
Στην αρχαία Ελλάδα οι νεαρές γυναίκες παρακολουθούσαν μαθήματα σε σχολεία για να προετοιμαστούν για το γάμο τους.
Oρισμένοι μελετητές όμως πιστεύουν ότι στα μαθήματα αυτά γινόταν λιγότερη γαμήλια προετοιμασία και περισσότεροι ομοφυλοφιλικοί πειραματισμοί.

Οι αμαζόνες
Αυτές οι ηρωίδες της ελληνικής μυθολογίας φημίζονταν για τη γυναικοκρατούμενη κοινωνία τους.
Oρισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι, ενώ έκαναν παιδιά με άντρες από γειτονικές φυλές, εκείνες έκαναν έρωτα μεταξύ τους και μοιράζονταν τη ζωή τους.

Η ομάδα του Bloomsbury
Αυτή η ομάδα Άγγλων συγγραφέων και καλλιτεχνών των αρχών της δεκαετίας του 1900 (σου λέει κάτι το όνομα Βιρτζίνια Γουλφ;) θεωρούσε το λεσβιακό έρωτα ένδειξη σεξουαλικής απελευθέρωσης και προοδευτικής σκέψης.

Η αναγέννηση του Χάρλεμ
Στη δεκαετία του 1920 οι Αφρο-αμερικανίδες καλλιτέχνιδες τα έφτιαχναν μεταξύ τους.
«Επρόκειτο για μια εποχή πολύ προοδευτική» λένε σήμερα οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom