Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ναι το ειδα...το φλοκι επεστρεψε απο την Γερμανια μαυρισμενο (απο το ψωλαριουμ? ) για νεο ρεσιταλ ασταματητης μπουρδολογιας
Ένα μεροκάματο προσπαθεί να αυξήσει.
Ξαναπηγε στην Μενεγακη γιατι μαλλον οι θεσεις λαντζερηδων στην Γερμανια ειναι πιασμενες
κατι τετοια σαινια opinion makers για γκομενες, εχουνε βοηθησει τις ιεροδουλες στην Ελλαδα να μην ξεμενουν ποτε απο πελατεια....
Πολύ σωστός...Η γνώμη μου για τέτοιους ανθρώπους που κάνοντας τους "ειδικούς" γελοιοποιούνται....
Προφανώς κάποιος κάποτε έκανε μια ενέργεια με την οποία έριξε μια γκόμενα...τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να βγαίνει και να το λέει λες και θα πιάσει ξανά?Τέτοιες συμβουλές δεν σέβονται την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου εννοώντας οτι μπορεί να κάνω κάτι σε μια γκόμενα και να ξετρελεθεί και να κάνω το ίδιο σε κάποια άλλη και να φάω χαστουκι...επίσης το να ακολουθήσω αυτό που έκανε κάποιος άλλος σημαίνει οτι προσποιούμαι και δεν είμαι ο εαυτός μου, οπότε σόρρυ, δεν θα πάρω!
αυτη θα μεταναστευε γερμανια αλλα μαλλον ξεμεινε εδω :S
τυπε ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο των γερμανων τυπων για να παει να τους διδαξει :S
περιμενει να οργανωθει η πρωτη επανδρωμενη αποστολη στον αρη,που αλλωστε θα εχει και συγγενεια με τους τυπους εκει
εμενα μου αρεσουν οι πρωτοτυπες , φρεσκιες και καινοτομες αποψεις της τυπε
τυπε γι'αυτο οι κοινωνια και οι σχεσεις δεν πανε μπροστα.γιατι ο κοσμος δεν ακουει τετοιους οραματιστες :S