Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι το ειδα...το φλοκι επεστρεψε απο την Γερμανια μαυρισμενο (απο το ψωλαριουμ?  :grin:) για νεο ρεσιταλ ασταματητης μπουρδολογιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
     Ένα μεροκάματο προσπαθεί να αυξήσει.

Και αυτο το μεροκαματο που παιρνει πολυ ειναι....μια που το μονο που κανει ειναι clopy paste ξενων αρθρων με αηδιες, ουτε οσα πληρωνεται αυτος που τυλιγει σουβλακια δεν θα επρεπε να παιρνει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ξαναπηγε στην Μενεγακη γιατι μαλλον οι θεσεις λαντζερηδων στην Γερμανια ειναι πιασμενες 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ξαναπηγε στην Μενεγακη γιατι μαλλον οι θεσεις λαντζερηδων στην Γερμανια ειναι πιασμενες  

οχι τυπε,δεν ειναι αυτο.απλως δεν κριθηκε ικανη για λαντζερισσα,και δεν της εδωσαν την θεση   :grin:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Το μωρό υπάρχει στις Ελληνίδες διάσημες?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η γνώμη μου για τέτοιους ανθρώπους που κάνοντας τους "ειδικούς" γελοιοποιούνται....
Προφανώς κάποιος κάποτε έκανε μια ενέργεια με την οποία έριξε μια γκόμενα...τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να βγαίνει και να το λέει λες και θα πιάσει ξανά?Τέτοιες συμβουλές δεν σέβονται την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου εννοώντας οτι μπορεί να κάνω κάτι σε μια γκόμενα και να ξετρελεθεί και να κάνω το ίδιο σε κάποια άλλη και να φάω χαστουκι...επίσης το να ακολουθήσω αυτό που έκανε κάποιος άλλος σημαίνει οτι προσποιούμαι και δεν είμαι ο εαυτός μου, οπότε σόρρυ, δεν θα πάρω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η γνώμη μου για τέτοιους ανθρώπους που κάνοντας τους "ειδικούς" γελοιοποιούνται....
Προφανώς κάποιος κάποτε έκανε μια ενέργεια με την οποία έριξε μια γκόμενα...τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να βγαίνει και να το λέει λες και θα πιάσει ξανά?Τέτοιες συμβουλές δεν σέβονται την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου εννοώντας οτι μπορεί να κάνω κάτι σε μια γκόμενα και να ξετρελεθεί και να κάνω το ίδιο σε κάποια άλλη και να φάω χαστουκι...επίσης το να ακολουθήσω αυτό που έκανε κάποιος άλλος σημαίνει οτι προσποιούμαι και δεν είμαι ο εαυτός μου, οπότε σόρρυ, δεν θα πάρω!
Πολύ σωστός...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτη δεν εφυγε μεταναστρια στην Γερμανια τελικα?  :S

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτη θα μεταναστευε γερμανια αλλα μαλλον ξεμεινε εδω  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αυτη θα μεταναστευε γερμανια αλλα μαλλον ξεμεινε εδω  :S

τυπε ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο των γερμανων τυπων για να παει να τους διδαξει  :S
περιμενει να οργανωθει η πρωτη επανδρωμενη αποστολη στον αρη,που αλλωστε θα εχει και συγγενεια με τους τυπους εκει  :humpleg:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο των γερμανων τυπων για να παει να τους διδαξει  :S
περιμενει να οργανωθει η πρωτη επανδρωμενη αποστολη στον αρη,που αλλωστε θα εχει και συγγενεια με τους τυπους εκει  :humpleg:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

εμενα μου αρεσουν οι πρωτοτυπες , φρεσκιες και καινοτομες αποψεις της τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πολυ την παω την γκομενα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσουν οι πρωτοτυπες , φρεσκιες και καινοτομες αποψεις της τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

τυπε γι'αυτο οι κοινωνια και οι σχεσεις δεν πανε μπροστα.γιατι ο κοσμος δεν ακουει τετοιους οραματιστες  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom