Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αντέχεται τόση δηθενιά και δεν άντεξα να το διαβάσω μέχρι το τέλος. Είναι κωμικοτραγικός πάντως ο τρόπος που γράφει. Χρησιμοποιεί ιδιωματισμούς αμερικάνικους μεταφράζοντας τους επί λέξη στα ελληνικά. Το "γαμήθηκα" το λέει "κοιμήθηκα" πχ. Άσε που και όταν γίνει 70 χρονών και θα την πηδάει κανάς μπάρμπας αυτή θα τον αποκαλεί "το αγόρι μου".

Έχει κανείς μιλήσει με γυναίκες για τη συγκεκριμένη; Σε μένα δεν έχει τύχει να το συζητήσω, είμαι περίεργος να έβλεπα μια σφυγμομέτρηση της γνώμης της μέσης Ελληνίδας για την βλαχο-Κάρυ-Μπράντσο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δεν αντέχεται τόση δηθενιά και δεν άντεξα να το διαβάσω μέχρι το τέλος. Είναι κωμικοτραγικός πάντως ο τρόπος που γράφει. Χρησιμοποιεί ιδιωματισμούς αμερικάνικους μεταφράζοντας τους επί λέξη στα ελληνικά. Το "γαμήθηκα" το λέει "κοιμήθηκα" πχ. Άσε που και όταν γίνει 70 χρονών και θα την πηδάει κανάς μπάρμπας αυτή θα τον αποκαλεί "το αγόρι μου".

Έχει κανείς μιλήσει με γυναίκες για τη συγκεκριμένη; Σε μένα δεν έχει τύχει να το συζητήσω, είμαι περίεργος να έβλεπα μια σφυγμομέτρηση της γνώμης της μέσης Ελληνίδας για την βλαχο-Κάρυ-Μπράντσο.

κατι τετοια σαινια opinion makers για γκομενες, εχουνε βοηθησει τις ιεροδουλες στην Ελλαδα να μην ξεμενουν ποτε απο πελατεια....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Να πάει να γαμηθεί κι'αυτή η καριόλα ! Τρεις φορές τις έχω στείλει e-mail για συμβουλές και δεν μου απαντάει ! Προφανώς μόνο προβολή θέλει για να βγαίνει στη Μενεγάκη και να πουλάει μούρη...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να πάει να γαμηθεί κι'αυτή η καριόλα ! Τρεις φορές τις έχω στείλει e-mail για συμβουλές και δεν μου απαντάει ! Προφανώς μόνο προβολή θέλει για να βγαίνει στη Μενεγάκη και να πουλάει μούρη...
Έστειλες mail στη Χειρδάρη για συμβουλές;;;

Ήμαρτον ρε φίλε....

Υ.Γ Ετοιμάσου για τρελλή καζούρα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
shit.gif

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/word/crap-emoticon.gif[/img[/URL]]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-5svzYQR2t3c/T9CoQeKx-yI/AAAAAAAAC9g/kaygMdvbkjc/s1600/eirini+xeirdari.jpg

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
καυλιαρα και ψωλα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
να της στειλεις μαιλ με τον πουτσο σηκωμενο αν θες να σου απαντηση τυπε..

Αμα ειναι και μεγαλος και χοντρος κιολας θα του στειλει απαντηση με το νουμερο του τραπεζικου της λογαριασμου...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Αυτό με τα τρελλά λεφτά που έβγαζε ήθελα να ήξερα απο πού προκύπτει? Ο Κωστόπουλος να μου πείτε ότι κάποια φάση έβγαζε τρελλά λεφτά (όταν είχε δικά του περιοδικά και τον Λαλιώτη φίλο να λύνει και να δένει) να το πιστέψω. Ποιός εκδότης που δεν φαλιρίζει σε ένα μήνα την πλήρωνε να γράφει κάτι που μπορούν να γράψουν άλλοι 50.000? Με το ότι την είδαμε στην τηλεόραση? Στην τηλεόραση πάνε καθηγητές ιατρικής τζάμπα, για να χρεώνουν τους πελάτες και τις πελάτισσες τους (που έρχονται στο ιατρείο σαν λατέρνες με τα ρόλεξ και τα μαργαριτάρια) ένα 20άρικο παραπάνω. Οι αστρολόγες που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση μπορέι να έχουν παραδουλεύτρες πιο πλούσιες απο αυτήν. Ένα μεροκάματο προσπαθεί να αυξήσει. Τώρα περι του πόσο στα σοβαρά να την παίρνεις βράσε ρύζι. Εδώ ο αρχι-τηλε-σεξολόγος διαφωνεί πλέον με τα βιβλία που διδάσκουν στους ειδικευόμενους σεξολόγους, τι να λέμε τώρα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
    Αυτό με τα τρελλά λεφτά που έβγαζε ήθελα να ήξερα απο πού προκύπτει? Ο Κωστόπουλος να μου πείτε ότι κάποια φάση έβγαζε τρελλά λεφτά (όταν είχε δικά του περιοδικά και τον Λαλιώτη φίλο να λύνει και να δένει) να το πιστέψω. Ποιός εκδότης που δεν φαλιρίζει σε ένα μήνα την πλήρωνε να γράφει κάτι που μπορούν να γράψουν άλλοι 50.000? Με το ότι την είδαμε στην τηλεόραση? Στην τηλεόραση πάνε καθηγητές ιατρικής τζάμπα, για να χρεώνουν τους πελάτες και τις πελάτισσες τους (που έρχονται στο ιατρείο σαν λατέρνες με τα ρόλεξ και τα μαργαριτάρια) ένα 20άρικο παραπάνω. Οι αστρολόγες που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση μπορέι να έχουν παραδουλεύτρες πιο πλούσιες απο αυτήν. Ένα μεροκάματο προσπαθεί να αυξήσει. Τώρα περι του πόσο στα σοβαρά να την παίρνεις βράσε ρύζι. Εδώ ο αρχι-τηλε-σεξολόγος διαφωνεί πλέον με τα βιβλία που διδάσκουν στους ειδικευόμενους σεξολόγους, τι να λέμε τώρα.

:thumbsup:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το καλυτερο ειναι να βγαζουμε συμπερασματα απο μονοι μας κ οχι να ακουμε τις μαλακιες της καθε Χειρδαρη

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάρτε θέσεις!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Επιστρέφει στην Ελένη...
Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» θα καθίσει σήμερα η Ειρήνη Χειρδάρη, πρώην συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ειρήνη θα βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή, όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» θα καθίσει σήμερα η Ειρήνη Χειρδάρη, πρώην συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom